Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμοί: Γενική Συζήτηση/Απορίες/Τα δώρα που κερδίσατε

More
05 Jul 2010 14:36 #74862 by Βασίλης Δρέττας

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jul 2010 15:02 #74863 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν ξερουν

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
05 Jul 2010 15:51 #74865 by spartan117

More
06 Jul 2010 01:11 #74876 by Μάνος Γρυπάρης
Nintendo DSi: Αριθμός 40: ObsessedGeorge (Γιώργος Παρλίτσης)
Dingoo: Αριθμός 3: bond (Βασίλης Δρέττας)

Τους ανακοινώνουμε και στο site. Περνάνε από Σαλαμινομάχων 21, Μαρούσι, απ' το EasyBuyWorld και παραλαμβάνουν τις κονσόλες τους.

Καλό κάψιμο. :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Jul 2010 07:31 #74882 by Βασίλης Δρέττας
ευχαριστω πολυ για το υπερδωρο !! θα μπορουσε να το παραλαβει καποιος συγκενεις μου ή να μου το στειλουν ? Πρεπει να μιλησω με το μαγαζι για αυτο ε ?

More
06 Jul 2010 11:30 #74886 by Γιάννης Ρέμας
όχι ρε ατυχία πάλι τίποτα δεν μπορείτε να κληρώσετε μια μέρα καμιά αριά ps3 να είμαστε όλοι χαρούμενοι??? :) :) :)

More
07 Jul 2010 18:02 #74932 by Aνέστης Αδαμίδης

bond wrote: ευχαριστω πολυ για το υπερδωρο !! θα μπορουσε να το παραλαβει καποιος συγκενεις μου ή να μου το στειλουν ? Πρεπει να μιλησω με το μαγαζι για αυτο ε ?

Αν το δώρο το πήρες από το Easy Buy, τότε ναι, πάρε τηλέφωνο και πες τους να σου το στείλουν. Δεν θα αργήσει να έρθει.

More
29 Jul 2010 15:22 #75987 by Μάνος Γρυπάρης
Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα Xbox 360

Ο καλοκαιρινός διαγωνισμός από το EasyBuyWorld. Κερδίστε μία κονσόλα Xbox 360 Arcade και κάρτες αγορών για Xbox Live και Playstation Network.

Το EasyBuyWorld προσφέρει άλλη μία σειρά δώρων για το καλοκαίρι. Κερδίστε μία κονσόλα Xbox 360 Arcade, μία κάρτα αγορών Playstation Network αξίας 50 ευρώ και μία κάρτα αγορών Xbox Live αξίας 63 ευρώ (4200 Microsoft points).

Πληροφορίες διαγωνισμού
Τα παραπάνω δώρα τα κερδίζετε με την εξής απλή διαδικασία.
Δημοσιεύστε 10 νέα μηνύματα στο site. Τα μηνύματα αυτά μπορεί να είναι είτε δημοσιεύσεις στο Forum του GameWorld, είτε σχόλια σε Reviews ή άρθρα του site. Κάθε σχόλιό σας θα πρέπει να είναι minimum 10 λέξεις. Αφού βεβαιωθείτε ότι δημοσιεύσατε τον απαραίτητο αριθμό μηνυμάτων, στείλτε ένα e-mail στο info@gameworld.gr με τίτλο "Διαγωνισμός" και τα εξής στοιχεία:
1)Το Nickname και το E-mail της εγγραφής σας στο site
2)Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνo επικοινωνίας
3)Διευκρινίστε αν γράψατε μηνύματα στο forum ή σχόλια σε άρθρα ή reviews. Σε περίπτωση που αφήσατε σχόλια, γράψτε τα ονόματα των games.
4)Διευκρινίστε για το αν θέλετε να συμμετάσχετε στην κλήρωση της κάρτας αγορών του Playstation Network ή του Xbox Live.

Όλοι όσοι στείλουν e-mail, θα μπουν στην κλήρωση για μία κονσόλα Xbox 360 Arcade. Θα υπάρξει όμως και κλήρωση για δύο μικρούς νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν μία κάρτα αγορών για το Playstation Network αξίας 50 ευρώ και μία για το Xbox Live αξίας 63 ευρώ (4200 Microsoft points). Όλες οι κληρώσεις θα γίνουν στην πρώτη φθινοπωρινή εκπομπή Users, την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στις 01:00.

Όροι συμμετοχής
- Για την συμμετοχή σας απαιτούνται νέα μηνύματα. Δεν ισχύουν τα μηνύματα που έχετε γράψει σε παλιότερους διαγωνισμούς.
- Αν η συμμετοχή σας στο site του GameWorld δεν έχει τον απαιτούμενο αριθμό σχολίων και των απαιτούμενο αριθμό λέξεων ανά μήνυμα τότε θεωρείται άκυρη.
- Οι συμμετοχές θα πρέπει να έχουν σταλεί με e-mail το αργότερο μέχρι μία ώρα πριν από την κλήρωση.
- Αναγνώστες οι οποίοι γράφουν μηνύματα μίας λέξης (spam) ή που χρησιμοποιούν greeklish, αποβάλλονται άμεσα από το site.
- Αν κάποιος ανακηρυχθεί νικητής και παρατηρηθεί αργότερα ότι δεν πληρούσε τις παραπάνω προϋποθέσεις, το GameWorld διατηρεί το δικαίωμα να επαναλάβει την κλήρωση.
- Για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνιση σχετικά με τον διαγωνισμό, μπορείτε να στέλνετε τα e-mail σας στο info@gameworld.gr .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Jul 2010 22:06 #76012 by Aνέστης Αδαμίδης
Ο διαγωνισμός για την οδό Γρυπάρη ισχύει ακόμη; Έχω την φωτογραφία, αλλά βαριέμαι να την περάσω στο laptop και να την ποστάρω εδώ.

More
29 Jul 2010 23:12 #76016 by Lalo007
αχαχαχαχαχα που το θυμηθηκες τωρα αυτο....!!! :icon applaud: