Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμοί: Γενική Συζήτηση/Απορίες/Τα δώρα που κερδίσατε

More
29 Jul 2010 23:18 #76017 by Aνέστης Αδαμίδης

Lalo007 wrote: αχαχαχαχαχα που το θυμηθηκες τωρα αυτο....!!! :icon applaud:

Tι που το θυμήθηκα; Αφού η φωτογραφία είναι στην ψηφιακή μου. Τη βλέπω κάθε μέρα σχεδόν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Aug 2010 15:55 #77300 by Μάνος Γρυπάρης

TheReaper wrote: Ο διαγωνισμός για την οδό Γρυπάρη ισχύει ακόμη; Έχω την φωτογραφία, αλλά βαριέμαι να την περάσω στο laptop και να την ποστάρω εδώ.

Ναι, ισχύει, χωρίς ημερομηνία λήξης.
Ε άμα βαριέσαι πολύ απλά δεν θα πάρεις δωράκι. :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
More
07 Sep 2010 15:33 #78029 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν ήξερα Μανο οτι βγαινεις και σε τέτοια εκδοση :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 Sep 2010 16:27 #78040 by ManolisGS
Παιδιά, δεν ακουσα την εκπομπη προχτες και σημερα διαβασα στην κεντρική οτι κερδισα το XBOX 360! Σας ευχαριστω !!!! Κατα πάσα πιθανότητα θα το πάρω την Πέμπτη!

PATA PATA PATA PON!

More
28 Sep 2010 18:20 #79761 by Μάνος Γρυπάρης
Φθινοπωρινός Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα Xbox 360

Όλες οι λεπτομέρειες εδώ

Για να δούμε λοιπόν, ποιος θα είναι ο νέος τυχερός? :wink:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
30 Sep 2010 21:07 #80075 by Aνέστης Αδαμίδης
Να κάνω μια ερώτηση; Είναι ένας φίλος μου που έχει πάει στρατό και κάθε απόγευμα με παίρνει τηλέφωνο να του πω ότι νέο. Είναι μέλος στο φόρουμ και του είπα ότι έχετε βάλει διαγωνισμό για Xbox 360 και ήθελε να πάρει μέρος. Με ρώτησε όμως αν μπορώ να γράψω εγώ γι' αυτόν, επειδή δεν έχει internet εκεί που είναι. Του είπα ότι δεν μπορεί να επιτρέπεται κάτι τέτοιο, εκείνος όμως επέμενε να σας ρωτήσω. Τελικά ποιος έχει δίκιο; Μπορώ να τον βάλω εγώ στον διαγωνισμό;

More
06 Oct 2010 15:50 #80689 by Μάνος Γρυπάρης
Οι Users βομβαρδίζουν με δώρα

Χαρίζουμε πλέον δύο κονσόλες κάθε μήνα και δεκάδες άλλα δώρα.

Η εκπομπή Users ανακοινώνει ότι στο εξής θα...βομβαρδίζει τους ακροατές της με πολύ μεγάλα δώρα. Συντονιστείτε στη συχνότητα του SentraFM 103.3, καθημερινά 21:30-22:00, καθώς οι εκπλήξεις θα είναι πολλές. Συγκεκριμένα, τα δώρα που θα κληρώνονται θα είναι τα εξής:

- Η κονσόλα του μήνα: Προσφορά του EasyBuyWorld. Κάθε μήνα, ένας τυχερός από εσάς θα κερδίζει από μία κονσόλα, η οποία θα ανακοινώνεται μέσω της εκπομπής Users. Η συμμετοχή θα γίνεται μέσω SMS στο 54529 και το πρόθεμα του μηνύματος, όπως και οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού θα αναφέρονται επίσης από τους παραγωγούς on air. Για τον μήνα Οκτώβριο, το EasyBuyWorld θα προσφέρει μία κονσόλα Xbox 360 Slim.
- Darkfall: Το μεγαλύτερο ελληνικό video game και ταυτόχρονα ένα από τα πιο σημαντικά MMORPG παγκοσμίως, θα δίνεται στον πρώτο τυχερό κάθε εκπομπής που θα το ζητήσει On Air.
- Το «ζευγάρι» της εβδομάδας: Σε κάθε εκπομπή, θα μπορείτε να συμμετάσχετε σε μία ακόμη κλήρωση, για δύο games της Dionic,η οποία εκπροσωπεί στη χώρα μας τις εταιρείες Activision, Codemasters, Lucas Arts και αρκετά ακόμη γνωστά ονόματα του χώρου.
- Κέρδισε ότι θέλεις: Ο διαγωνισμός που στιγμάτισε την περυσινή σεζόν, προσφορά του EasyBuyWorld. Βγείτε στον αέρα σε κάθε εκπομπή και ζητήστε όποιο video game θέλετε για Playstation 3 ή Xbox 360. Οι κληρώσεις θα γίνονται στην εκπομπή της Παρασκευής.
- Άλλη μία κονσόλα του μήνα: Πέραν όλων αυτών, θυμίζουμε ότι το EasyBuyWorld προσφέρει κάθε μήνα άλλη μία κονσόλα δώρο μέσω του GameWorld.gr, με μια απλή συμμετοχή σας στο forum του site. Λεπτομέρειες αναρτώνται στο GameWorld.gr, στον τομέα “Διαγωνισμοί”.

Αν θέλετε να αποκτήσετε τα video games της επιλογής σας, εύκολα κι ανέξοδα, τότε μην ψάχνετε αλλού. Οι Users είναι εδώ για να σας παρέχουν όλα τα απαραίτητα «εφόδια» για καλό «κάψιμο». Συντονιστείτε!

TheReaper wrote: Να κάνω μια ερώτηση; Είναι ένας φίλος μου που έχει πάει στρατό και κάθε απόγευμα με παίρνει τηλέφωνο να του πω ότι νέο. Είναι μέλος στο φόρουμ και του είπα ότι έχετε βάλει διαγωνισμό για Xbox 360 και ήθελε να πάρει μέρος. Με ρώτησε όμως αν μπορώ να γράψω εγώ γι' αυτόν, επειδή δεν έχει internet εκεί που είναι. Του είπα ότι δεν μπορεί να επιτρέπεται κάτι τέτοιο, εκείνος όμως επέμενε να σας ρωτήσω. Τελικά ποιος έχει δίκιο; Μπορώ να τον βάλω εγώ στον διαγωνισμό;

Μονο αν μπορει να παει ο ιδιος να το παραλαβει μεσα σε ένα μήνα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
07 Oct 2010 17:51 - 08 Oct 2010 08:00 #80785 by rafor
Καλα και του πουλιου το game γινετε εδω.Βλεπω οι ακροαματικοτητα των Users να κανει ενα +50%!Επισης , ρε παιδια, που τα βρηκατε τοσα games???Σηκωσατε ολα τα πολυκαταστηματα???
Last edit: 08 Oct 2010 08:00 by rafor.

More
07 Oct 2010 19:28 #80808 by Γιωργος Βλαχος
θα γινει χαμος στις εκπομπες...ολοι οι καμμενοι συντονιζομαστε καθε μερα στον σεντρα!!!