Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμοί: Γενική Συζήτηση/Απορίες/Τα δώρα που κερδίσατε

More
17 May 2011 17:48 #93497 by Ιβάν
Γιατί δεν βάζετε διαγωνισμό για Crisis 2 αλλά για PC?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 May 2011 18:31 #93499 by Γιάννης Παναγιωτίδης

Με αφορμη αυτο θα προτεινα να γινει διαγωνισμος για το uncharted 3 (οταν κυκλοφορησει

Επειδή θα γίνει πανικός και θα μπερδέψουμε εντελώς τον Μάνο, λέω ο καθένας να λέει την γνώμη του όταν κοντεύει να τελειώσει ο τωρινός διαγωνισμός και όταν έχουν κυκλοφορήσει τα παιχνίδια ή αν πρόκειται να βγουν μέσα στην εβδομάδα. Αλλιώς θα γεμίσουμε πολλά posts και πιθανόν να μην ευχαριστηθεί κανένας. Μόλις βγει (κατά τον Νοέμβρη νομίζω είναι) μπορείς να το πεις τότε έτσι ώστε να το έχει στα καινούρια posts να φανεί! (και εγώ θα ήθελα να κάναμε αυτόν τον διαγωνισμό) Φιλικά πάντα. :D

Όσο αφορά τον επόμενο, εγώ θα ήθελα να κάνατε αν μπορούσατε έναν διαγωνισμό με 3 "παλιά" παιχνίδια. Πχ να ήταν τα Metal Gear Solid 4, Uncharted 2 και God of War 3 που είναι κλασσικά και να κάνατε 3εις κληρώσεις. (Αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα)

Αν δεν γίνεται μπορείτε να σκεφτείτε κάποιο απο τα LittleBigPlanet 2 ή Red Dead Redemption ?

Φιλικά :D

More
17 May 2011 18:49 #93500 by Μάνος Γρυπάρης

eliminator wrote: θα προτεινα να γινει διαγωνισμος για το uncharted 3 (οταν κυκλοφορησει).

Πρέπει να μας το θυμίζετε 10-15 ημέρες πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Μέχρι τις 4/11/2011 έχουμε καιρό.

Alcatraz wrote: Γιατί δεν βάζετε διαγωνισμό για Crisis 2 αλλά για PC?

Ζητήσαμε από την EA Hellas και για τα 3 format αλλά είχε να μας δώσει μόνο για το συγκεκριμένο.

IloveGames wrote: Θα ήθελα να κάνατε αν μπορούσατε έναν διαγωνισμό με 3 "παλιά" παιχνίδια. Πχ να ήταν τα Metal Gear Solid 4, Uncharted 2 και God of War 3 που είναι κλασικά και να κάνατε τρεις κληρώσεις. (Αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα).
Αν δεν γίνεται μπορείτε να σκεφτείτε κάποιο απο τα LittleBigPlanet 2 ή Red Dead Redemption ?

Metal Gear Solid 4: Το ζητήσαμε από την Zegetron.
Uncharted 2, God of War 3, LBP 2: τα ζητήσαμε από την Sony Hellas.

Το Red Dead Redemption είναι της Rockstar και το φέρνει η CD Media (που αντιπροσωπεύει Square Enix, Ubisoft, 2K Games κτλ). Το έχω πει και στην εκπομπή, ότι η εταιρεία CD Media έχει αρνηθεί να μας δίνει οποιαδήποτε promos (είτε για review είτε για διαγωνισμούς). Αυτό δεν είναι γενική απόφαση της εταιρείας αλλά προσωπική πρωτοβουλία δύο υπαλλήλων της (Δημήτρης Καραποστόλης, Νατ Κυριάκης). Μάλιστα, στο παρελθόν είχαμε ζητήσει 3 φορές συνάντηση μαζί τους αλλά δυστυχώς αρνήθηκαν.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Jun 2011 13:47 #94204 by Βασίλης Δρέττας
τα αποτελεσματα του διαγωνισμου για το xbox ποτε βγαινουν ?

More
03 Jun 2011 14:22 #94206 by Μάνος Γρυπάρης
Σημερα στην εκπομπη.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
03 Jun 2011 15:40 #94208 by eliminator
Προτεινω στον επομενο διαγωνισμο που θα κανετε να κληρωσετε 5 InFamous 2 για PS3(γιατι υπαρχει και σε αλλη κονσολα;[ρητορικη] :bduh: ) Κυκλοφορει σε 7 μερες επισημως, ο Μανος ειπε να του το θυμιζουμε 10-15 μερες πριν αλλα ειναι οκ οι 7 πιστευω(τωρα μου ηρθε η ιδεα :mrgreen: ).

More
07 Jun 2011 17:31 #94323 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Εγώ θα πρότεινα να κάνετε διαγωνισμό για Red Faction: Armageddon ps3.

Επίσης Μανο, εγώ που κέρδισα xbox 360 θα περιμένω μήνυμα απο το ebw? Πήρα τηλέφωνο σήμερα εκεί (αφού δεν απάντησαν σε e-mail μου την δευτέρα) αλλά το τηλέφωνο βρήκε εκείνη την στιγμή να κάνει θορύβους και δεν μπόρεσα να συνεννοηθώ. Απλά μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν εκείνοι μαζί μου. Ισχύει ή μήπως να προσπαθήσω να ξαναπάρω? :P

More
08 Jun 2011 17:54 #94368 by Μάνος Γρυπάρης

IloveGames wrote: Εγώ θα πρότεινα να κάνετε διαγωνισμό για Red Faction: Armageddon ps3.

Επίσης Μανο, εγώ που κέρδισα xbox 360 θα περιμένω μήνυμα απο το ebw? Πήρα τηλέφωνο σήμερα εκεί (αφού δεν απάντησαν σε e-mail μου την δευτέρα) αλλά το τηλέφωνο βρήκε εκείνη την στιγμή να κάνει θορύβους και δεν μπόρεσα να συνεννοηθώ. Απλά μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν εκείνοι μαζί μου. Ισχύει ή μήπως να προσπαθήσω να ξαναπάρω? :P

Οσοι κερδιζετε δωρο θα στελνετε e-mail στο info@gameworld.gr για την παραλαβη του δωρου σας. Αυτα δεν συζητιουνται δημοσια.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
09 Jun 2011 11:58 #94397 by Ιβάν
Διαγωνισμός Ιουνίου: Playstation Move & Cards
Κερδίστε ένα Playstation Move και κάρτες αγορών για Xbox Live και PSN.

Για άλλον ένα μήνα, το EasyBuyWorld σας προσφέρει πλούσια δώρα. Κερδίστε ένα Playstation Move μαζί με Navigation Controller, μία κάρτα αγορών Playstation Network αξίας 50 ευρώ και μία κάρτα αγορών Xbox Live αξίας 63 ευρώ (4200 Microsoft points).

Πληροφορίες διαγωνισμού
Τα παραπάνω δώρα τα κερδίζετε με την εξής απλή διαδικασία.

Δημοσιεύστε 5 νέα μηνύματα στο Forum του GameWorld και 3 σχόλια σε άρθρα ή reviews του site. Κάθε μήνυμά και κάθε σχόλιο θα πρέπει να έχει minimum 10 λέξεις.

Αφού βεβαιωθείτε ότι δημοσιεύσατε τον απαραίτητο αριθμό μηνυμάτων, στείλτε ένα e-mail στο info@gameworld.gr με τίτλο "Διαγωνισμός" και τα εξής στοιχεία:
1)Γράψτε τoν τίτλο του διαγωνισμού.
2)Πείτε μας το Nickname σας και το e-mail της εγγραφής σας στο site
3)Το ονοματεπώνυμό σας και δίπλα ένα τηλέφωνο επικοινωνίας
4)Δηλώστε ένα από τα τρία δώρα: Playstation Move, Κάρτα αγορών PSN ή Κάρτα Αγορών Xbox Live.

Η κλήρωση θα γίνει στην πρώτη εκπομπή Users του Ιουλίου και οι μεγάλοι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους από το EasyBuyWorld .

Όροι συμμετοχής για τον διαγωνισμό του site
- Αν η συμμετοχή σας στο site του GameWorld δεν έχει τον απαιτούμενο αριθμό σχολίων και των απαιτούμενο αριθμό λέξεων ανά μήνυμα τότε θεωρείται άκυρη.
- Για την συμμετοχή σας στο διαγωνισμό του GameWorld απαιτούνται νέα μηνύματα. Δεν ισχύουν τα μηνύματα που έχετε γράψει σε παλιότερους διαγωνισμούς.
- Οι συμμετοχές θα πρέπει να έχουν σταλεί με e-mail το αργότερο τρεις ώρες πριν από την κλήρωση.
- Αναγνώστες οι οποίοι γράφουν με κεφαλαία, που χρησιμοποιούν greeklish ή που συντάσσουν μηνύματα κάτω των 10 λέξεων (spam) μόνο και μόνο για να μπουν στην κλήρωση, θα αποβάλλονται άμεσα από το site.
- Αν κάποιος ανακηρυχθεί νικητής και παρατηρηθεί αργότερα ότι δεν πληρούσε τις παραπάνω προϋποθέσεις, το GameWorld διατηρεί το δικαίωμα να επαναλάβει την κλήρωση για το συγκεκριμένο δώρο.
- Για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνιση σχετικά με τον διαγωνισμό, μπορείτε να στέλνετε τα e-mail σας στο info@gameworld.gr .

Καλή επιτυχία σε όλους!

GameWorld

More
10 Jun 2011 14:41 #94451 by Antonis Kioseloglou
Καλή φάση θα πάω για την καρτα xbox live. Βαλτε ομως καποια στιγμη και κανενα Kinect αν μπορειτε!