Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμοί: Γενική Συζήτηση/Απορίες/Τα δώρα που κερδίσατε

More
08 Jan 2017 12:56 - 08 Jan 2017 18:08 #192079 by Marios Ntallaris
H απάντηση για τον διαγωνισμό παίρνει εώς 1 βδομάδα. Επίσης θα σου πρότεινα να διαβάσεις τους όρους χρήσης του site. Θα τους βρεις πάνω δεξιά εκεί που γράφει Gameworld. Mόλις περάσεις από πάνω το ποντίκι θα δεις να λέει Όροι Χρήσης.
Last edit: 08 Jan 2017 18:08 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jan 2017 20:38 #192236 by Γιάννης Πετρόχειλος

jimspy wrote: καλημερααααααα....
συγχαρητηρια στο gameworld για την πληροτητα του σαιτ κ τους διαγωνισμους.....
επιτελους μετα απο χρονια βλεπω το ονομα μου αναμεσα σε αυτα των νικητων στο διαγωνισμο Game o the year ...
ελαβα μερος μεσω του ps4forum...το προβλημα ειναι οτι ακομα δεν εχω λαβει μειλ επιβεβαιωσης κ εχουν περασει οι 48 ωρες που αναερονται στο τοπικ του διαγωισμου ...φανταζομαι οφειλετε στο φορτο εργασιας κ λογω των ημερων....απλα εχω κ μια ανησυχια ..

Κι εγώ έχω κερδίσει και δεν έχω λάβει mail ακόμα οπότε ας περιμένουμε λίγο ακόμη!

More
More
13 Jan 2017 09:35 #192341 by Dimitris Spiropoulos
Όχι.....τίποτα ακόμα... Αλλά με παρηγορεί το γεγονός ότι δεν είμαι ο μόνος...πάντως ευελπιστώ ότι μέχρι Δευτερα θα έχουμε νεοτερα

More
13 Jan 2017 13:39 - 13 Jan 2017 13:41 #192347 by Μάνος Γρυπάρης
Δημητρη δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα ισχυουν αυτα τα δεδομενα:
1)Τα δωρα πρεπει να τα ταχυδρομησω ο ιδιος γιατι πληρωνω το κοστος ως ιδιοκτητης του GameWorld και το εισπράτω μετά πίσω από τα ΕΛΤΑ. Αλλιως θα χρεωνόσασταν τα διπλα με courier.
2)Αυτη τη στιγμη γραφω τα 2/3 των ειδησεων του GameWorld.gr και ανεβάζω το 99% των βιντεο που εχουμε στο καναλι του YouTube. Και εχουν σκασει πολλα αυτες τις μερες.
3)Εχουν κερδισει δεκαδες νικητες κανεις δεν ρωταει επιμονα ποτε θα παραλαβει κατι.
4)Θα τα παραλαβετε ολοι μεσα στο μηνα. Ημερομηνια δεν μπορω να δωσω.

Ευχαριστω.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 13 Jan 2017 13:41 by Μάνος Γρυπάρης.

More
13 Jan 2017 14:41 #192357 by Dimitris Spiropoulos
Καταλαβαίνω απόλυτα το φόρτο εργασίας σου κ μπραβο ....Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι από που συμπερανες τις επίμονες ερωτήσεις.....Μια ερώτηση έκανα ορμομενος από το "εντός 48 ωρών " του ποστ των νικητών του διαγωνισμού για το οποίο έλαβα κατατοπιστικοτατη απάντηση απο τον Mario07 κ εν συνεχεία απάντησα στον snikefriend αν έχω λάβει κάποιο σχετικό μέιλ....

More
14 Mar 2017 21:11 #195229 by Γιάννης Πετρόχειλος
Σήμερα παρέλαβα το δώρο μου, ένα Rocket League για Xbox One! Το δώρο άψογο, το ίδιο και το μαγαζί όπως και η όλη διαδικασία! Ευχαριστούμε το GameWorld που τόσα χρόνια σταθερά δίνει δώρα στον κόσμο με τους διαγωνισμούς, αλλά και γενικότερα για την όλη προσφορά του. :)

More
14 Mar 2017 21:14 #195231 by Αγγελική Γοργορίνη

snikefriend wrote: Σήμερα παρέλαβα το δώρο μου, ένα Rocket League για Xbox One! Το δώρο άψογο, το ίδιο και το μαγαζί όπως και η όλη διαδικασία! Ευχαριστούμε το GameWorld που τόσα χρόνια σταθερά δίνει δώρα στον κόσμο με τους διαγωνισμούς, αλλά και γενικότερα για την όλη προσφορά του. :)

Με γεια το δώρο και καλοπαίχνιδο! ;)

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
17 Apr 2017 17:07 #197031 by Βασίλης Φρίγκας
Γεια σας και χρονια πολλα, τα δωρα απο το Διαγωνισμό συλλεκτικών World of Warcraft ποτε θα μπορουμε να τα παραλαβουμε γιατι εχει περασει πολυς καιρος απο την ανακοινωση των νικητων; ευχαριστω.

More
17 Apr 2017 19:11 - 17 Apr 2017 19:24 #197036 by Πιέρρος Φουστέρης

billfrigas wrote: Γεια σας και χρονια πολλα, τα δωρα απο το Διαγωνισμό συλλεκτικών World of Warcraft ποτε θα μπορουμε να τα παραλαβουμε γιατι εχει περασει πολυς καιρος απο την ανακοινωση των νικητων; ευχαριστω.

Θα ειδοποιηθείτε μέσα στην εβδομάδα.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 17 Apr 2017 19:24 by Μάνος Γρυπάρης.