Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμοί: Γενική Συζήτηση/Απορίες/Τα δώρα που κερδίσατε

More
17 Jan 2016 00:27 #175547 by Βασιλης Γαλανος
Να το και το δικο μου δωρο. Dark souls 2 metal plate. F@@cking epic!

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jan 2016 12:41 #175829 by Αποστολος
καλημερα σε ολους,καταρχην σας ευχαριστω γιατι κερδισα το Uncharted: The Nathan Drake Collection απο τον διαγωνισμο σας Game of the Year,απαντησα αμεσα στο email σας για αποστολη με τα ελτα αλλα εχουν περασει 20 μερες απο τοτε και δεν εχω λαβει τιποτα,βεβαια στο email σας αναφερεται "Το δώρο σας θα φτάσει εντός 10-30 ημερών μετά την λήξη του διαγωνισμού." και αυτη ειναι η τελευταια εβδομαδα.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
24 Jan 2016 13:08 #175830 by Anastasios Vozatzidis

alan sirer wrote: καλημερα σε ολους,καταρχην σας ευχαριστω γιατι κερδισα το Uncharted: The Nathan Drake Collection απο τον διαγωνισμο σας Game of the Year,απαντησα αμεσα στο email σας για αποστολη με τα ελτα αλλα εχουν περασει 20 μερες απο τοτε και δεν εχω λαβει τιποτα,βεβαια στο email σας αναφερεται "Το δώρο σας θα φτάσει εντός 10-30 ημερών μετά την λήξη του διαγωνισμού." και αυτη ειναι η τελευταια εβδομαδα.

Υπομονή, ελτα είναι και αργεί, και εγώ ακόμα περιμένω την δωρακλα μου!

More
24 Jan 2016 17:38 #175843 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε alan sirer και οι υπόλοιποι που περιμενέτε δώρο, όπως έχουμε πει πολλές φορές, οι νικητές είναι πολλοί (μιας και τόσο τα δώρα όσο και οι συμμετέχοντες ήταν πάρα πολλοί) και τα δώρα θα αργήσουν λιγάκι να σταλθούν. Εάν περάσουν παραπάνω μέρες από αυτές που αναφέρει το e-mail που σας ήρθε, ξαναστείλτε στην ίδια διεύθυνση και περιμένετε απάντηση.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
28 Jan 2016 15:52 #176044 by Blood Prince
Ούτε εγώ έχω πάρει τίποτα και αύριο τελειώνει ο μήνας.Σκέφτομαι να στείλω email μήπως ξέρουν τι γίνεται.Βέβαια δεν έχω αμφιβολία πως δεν θα το παραλάβω κάποια στιγμή γιατί έχω ξανακερδίσει σε διαγωνισμό του Gameworld παλιότερα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
29 Jan 2016 16:50 #176074 by Blood Prince

DoUzOs wrote: Εάν περάσουν παραπάνω μέρες από αυτές που αναφέρει το e-mail που σας ήρθε, ξαναστείλτε στην ίδια διεύθυνση και περιμένετε απάντηση.

Εστειλα χθες και ακόμα τίποτα..τουλάχιστον να ξέρουμε αν παραδόθηκαν στα ελτά. :)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
29 Jan 2016 21:56 #176097 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε Prince of Persia 30, όπως μπορείς να δεις και σε αυτή την είδηση , η παράδοση των δώρων έχει καθυστερήσει για συγκεκριμένους λόγους. Λίγη υπομονή και θα σας έρθουν τα δώρα!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
06 Feb 2016 14:00 #176406 by Μάνος Γρυπάρης
Όλα τα μέχρι σήμερα δώρα θα παραδοθούν την Δευτέρα και θα τα λάβετε μέσα στην εβδομάδα.

Μας συγχωρείτε για την καθυστέρηση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Feb 2016 15:49 - 12 Feb 2016 18:20 #176672 by Blood Prince
Πριν λίγο που γύρισα από την δουλειά σπίτι,είδα ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ..όταν το παραλάβω θα ανεβάσω φωτογραφία.Thanks a lot. :D

[IMG

Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 12 Feb 2016 18:20 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
01 Aug 2016 13:36 #185675 by Alexandr0s
Γεια σας εχω κερδισει στον διαγωνισμο 11 χρονια και εχω κερδίσει 2 δωρα ενα roccat earphones και ενα razer leet pack.Ο Μανος ειπε σε βιντεο του οτι οποιος κερδισει αποκλειζεται αυτοματα απο τους υπολοιπους διαγωνισμους 11 χρονια και ρωταω αμα θα κερδισω και τα 2 δωρα η μονο το ενα;