Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμοί: Γενική Συζήτηση/Απορίες/Τα δώρα που κερδίσατε

More
19 Aug 2015 00:24 #167716 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε jimerebus, άργησε να ανέβει η είδηση, αλλά, τώρα, μπορείς να την δεις. Τσέκαρε εδώ .

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Aug 2015 11:45 #167951 by Γιώργος Στούμπος
Τελικά με τα δώρα των διαγωνισμών και συγκεκριμένα με το Lego Jurrasic World που κέρδισα την γίνεται; Ξανά έστειλα μήνυμα την περασμένη Δευτέρα email και ρώτησα αν το έχετε στείλει ή αν θα το στέλνατε εκείνες τις μέρες, αλλά απάντηση δεν έχω πάρει πίσω.

More
24 Aug 2015 13:07 #167954 by Gerasimos Kontos

selini wrote: ειναι πολυ ομορφα τα δωρα σας,και χρησιμα. Επειδη εγω ειμαι μαλλον η γηραιοτερη στο φορουμ θα ηθελα να ρωτησω για ενα παιχνιδι που επαιζα παλια αν υπαρχει ακομα...LINEAGE... και παλι μπραβο χρονια πολλα και καθε επιτυχια

To Lineage το αρχικό έχει σταματήσει στον Δυτικό κόσμο από όσο ξέρω.Νομίζω είναι μόνο οι ασιατικοί servers up. Αυτό που υπάρχει τώρα είναι το Lineage 2 και αναμένεται να κυκλοφορήσει και το τρίτο μέρος το Lineage Eternal που όμως τείνει πιο πολύ σε Diablo-style. Αυτά επίσημα πάντα.

More
24 Aug 2015 13:25 #167957 by Βασιλης Γαλανος
Και εγω εχω στειλει mail εδω και καιρο αλλα δεν εχω παρει απαντηση φιλε.Απλα περιμενε γιατι ειναι και καλοκαιρι ακομα και ειναι και πολυς ο κοσμος απο τον διαγωνισμο.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
27 Aug 2015 16:19 #168106 by Γιώργος Στούμπος

An arrow in the knee wrote: Και εγω εχω στειλει mail εδω και καιρο αλλα δεν εχω παρει απαντηση φιλε.Απλα περιμενε γιατι ειναι και καλοκαιρι ακομα και ειναι και πολυς ο κοσμος απο τον διαγωνισμο.

To καταλαβαίνω αυτό απλά επειδή κοντεύει ένας μήνας από τότε που βγήκαν οι νικητές, θα μπορούσε κάποιος να ενημερώσει με κάποιο άρθρο ή κάτι τέλος πάντων. Anyway, λογικά θα υπάρξουν νέα σύντομα. :cheer:

More
31 Aug 2015 22:52 - 16 Apr 2017 02:45 #168293 by Πιέρρος Φουστέρης
Όσοι περιμένετε κάποια απάντηση για τα δώρα του διαγωνισμού των 10 χρόνων, παρακαλώ, στείλτε ένα e-mail στο games [ατ] gameworld.gr και αναμένατε απάντηση. Ευχαριστώ.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 16 Apr 2017 02:45 by Μάνος Γρυπάρης.

More
07 Sep 2015 19:33 - 07 Sep 2015 19:35 #168479 by Tony
Το μεσημερι ελαβα τα δωρα απο τους διαγωνισμους(user of the moth Ιουνιος κ Ιουλιος και 10 χρονια gameworld.gr.)
Μετα απο λιγες μερες που ειδοποιηθηκα οτι τα στειλατε μου ηρθαν.
Και παλι σας ευχαριστω πολυ και καλη συνεχεια!
Last edit: 07 Sep 2015 19:35 by Tony.

More
07 Sep 2015 21:06 #168484 by Τάσος Μαραγκός
Aντε τυχερε καλοφαγωτα...αντε νε ερθουν και τ δικα μου να λιωσω λιγακι...

More
07 Sep 2015 21:36 #168485 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Και εγώ σήμερα έλαβα το ειδοποιητήριο να παραλάβω το δώρο για τα 10 χρόνια .Αύριο λογικά θα το έχω στα χέρια μου ,ευχαριστώ για άλλη μαι φορά το GameWorld.

More
08 Sep 2015 10:08 #168504 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Πληκτρολόγιο KEEP OUT από διαγωνισμό στο Youtube ,Ακουστικά ROCCAT SYVA από διαγωνισμό 10 χρόνων . Να στε καλά όλη η ομάδα του Gamewold

Attachments: