Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμοί: Γενική Συζήτηση/Απορίες/Τα δώρα που κερδίσατε

More
17 Aug 2016 20:34 #186389 by Γιώργος Φιλίππου
Παιδιά ξέρετε αν τα δώρα θα καθυστερήσουν?
Εγώ έχω κερδίσει τα Rocat Syva ακουστικά.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Aug 2016 12:08 #186407 by Πιέρρος Φουστέρης
Το έχουμε πει επανειλημμένα. Θα περιμένετε το e-mail που επιβεβαιώνει ότι κερδίσατε στην κλήρωση. Αν έρθει, τότε περιμένετε την αποστολή. Οι νικητές ήταν πάρα πολλοί, οπότε δείξτε υπομονή. Θα έρθουν τα δώρα, μην ανησυχείτε. ;-)

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
06 Sep 2016 15:19 #187218 by A
Έχω πάρει το e-mail παιδιά αλλα δεν έχω πάει ακόμη να παραλάβω το δώρο μου. Όταν το πάρω θα αναρτήσω φωτογραφία εδώ :)

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
09 Sep 2016 11:20 #187382 by Γιώργος Φιλίππου
Αν και με λίγη δυσκολία με τα ΕΛΤΑ , τελικά κατάφερα και τα πήρα. Ευχαριστώ πολύ btw!

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
09 Sep 2016 15:04 #187398 by Βασίλης
Καλησπέρα παιδια...
Εχω κερδισει ενα χειριστηριο για ΟΝΕ και εχω παρει μειλ πως κερδισα αλλα οχι το μειλ που να μου ζητατε στοιχεια αποστολης κλπ...
Να υποθέσω πως εμείς που κερδίσαμε την δεύτερη εβδομάδα θα τα πάρουμε αργότερα τα δωράκια και τώρα τα πήραν οι κερδισμένοι της πρώτης?
Δεν υπάρει βιασύνη πάντως,απλά απο περιέργεια ρωτάω :P

More
09 Sep 2016 15:05 #187399 by A
Το κατάστημα παραλαβής pc supports είναι

δύο λεπτά από το σταθμό του μετρό της Δάφνης. Εξυπηρετήθηκα σε λιγότερο από ένα λεπτό!
Ευχαριστώ πολύ GW για το headset που κέρδισα στον διαγωνισμό 11 Χρόνια Gameworld.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
Attachments:

More
10 Sep 2016 17:10 - 16 Apr 2017 02:42 #187446 by Πιέρρος Φουστέρης
Όσοι έχουν κερδίσει δώρο από διαγωνισμό μας και δεν έχουν λάβει e-mail (1ο ή 2ο), να στείλει e-mail στο games [ατ] gameworld.gr με την περίπτωσή του για να λυθεί από εκεί το θέμα. Ευχαριστούμε για την στήριξη και την υπομονή σας!

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister
Last edit: 16 Apr 2017 02:42 by Μάνος Γρυπάρης.

More
20 Oct 2016 14:12 #188808 by Christos
Γεια σας. Έχω στείλει πολλά email αλλά δεν ξέρω αν τα λαμβάνετε γιατί δεν έχω λάβει κάποια απάντηση. Είχα κερδίσει στις 4 του μήνα στο live του Μανου ένα παιχνίδι απο την kinguin και είχα ζητήσει το Overwatch

More
20 Oct 2016 14:56 #188809 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε Xtos, όπως είπε και ο Μάνος στο livestream του τις προάλλες, τα παιχνίδια από την Kinguin αργούν να έρθουν διότι πρέπει να τα ζητήσουμε την επομένη των livestreams και ακολουθούν κάποια διαδικασία για να το στείλουν. Θα ξαναεπικοινωνήσουμε, όμως. Οπότε, υπομονή.

- Tyrion Lannister