Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμοί: Γενική Συζήτηση/Απορίες/Τα δώρα που κερδίσατε

More
21 Feb 2018 11:33 #212709 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έχουν σταλεί όλα τα δώρα, υπομονή να σας έρθουν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Apr 2018 13:06 #213925 by Aνέστης Αδαμίδης
To Raivo που είχα κερδίσει είναι φανταστικό. Το χρησιμοποιώ τόσο καιρό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το ίδιο και το ποντίκι που είχα κερδίσει, το Roccat Lua. Είναι πολύ καλό και οι ρυθμίσεις μπορούν να προσαρμοστούν στις δικές μου ανάγκες. Αυτό που δυσκολεύτηκα να συνηθίσω κάπως, είναι το μικρό του μέγεθος, σε σχέση με το προηγούμενο ποντίκι που είχα.
The following user(s) said Thank You: Μάνος Γρυπάρης

More
17 Nov 2018 15:54 #220265 by Βασίλης Φρίγκας
για την παραλαβη δωρου στελνουμε μειλ στο games@gameworld.gr ;

More
20 Jan 2019 17:50 #222553 by Βασίλης Φρίγκας
οι νικητες από το βιντεο του Game of the Year 2018 ποτε θα ανακοινωθουν;

More
27 Jan 2019 17:15 #222675 by Βασίλης Φρίγκας

billfrigas wrote: οι νικητες από το βιντεο του Game of the Year 2018 ποτε θα ανακοινωθουν;

δινατε 2 Total War για pc και 2 Cars για το xbox

More
27 Jan 2019 18:19 #222681 by Μάνος Γρυπάρης
Έχεις δίκιο, είχαμε ξεχάσει τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Θα ανακοινώσουμε τόσο αυτόν όσο και του GameAthlon.

Ευχαριστούμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
More
23 Feb 2019 22:15 #223532 by Dimitris Fokas
Καλησπέρα σε όλους! Έχω κερδίσει στον διαγωνισμό του Game of the Year και μου είχατε στείλει email και σας απάντησα, και από τότε δεν έχω ξανά λάβει email εδώ και πολύ καιρό.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

More
01 Apr 2019 14:18 - 29 Apr 2019 16:10 #224459 by Dimitris Fokas
Ευχαριστώ πολύ. Ειλικρινά τέτοια ταλαιπωρία δεν έχω ξανά ζήσει, ένα ποντίκι κέρδισα εγώ ο άνθρωπος και δεν μου απαντήσατε ποτέ...2 μήνες τζάμπα κοίταγα κάθε μέρα εδώ στην ιστοσελίδα σας και στα email σας περιμένοντας την απάντηση σας και τίποτα...
ένα δώρο κέρδισα και χάρηκα τόσο πολύ που έκανα την υπομονή και περίμενα να μου στείλετε ένα email σας.Λέω εντάξει σας καταλαβαίνω δεν έχετε και πολύ χρόνο για να στείλετε το email γιαυτό και έκανα υπομονή αλλά περίμενα 2 μήνες και δεν μου απαντήσατε ποτέ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί σας και τίποτα.
Last edit: 29 Apr 2019 16:10 by Nikos Georgopoulos.

More
29 Apr 2019 16:17 - 29 Apr 2019 16:25 #224900 by Nikos Georgopoulos

dimas.fk19 wrote: Ευχαριστώ πολύ. Ειλικρινά τέτοια ταλαιπωρία δεν έχω ξανά ζήσει, ένα ποντίκι κέρδισα εγώ ο άνθρωπος και δεν μου απαντήσατε ποτέ...2 μήνες τζάμπα κοίταγα κάθε μέρα εδώ στην ιστοσελίδα σας και στα email σας περιμένοντας την απάντηση σας και τίποτα...
ένα δώρο κέρδισα και χάρηκα τόσο πολύ που έκανα την υπομονή και περίμενα να μου στείλετε ένα email σας.Λέω εντάξει σας καταλαβαίνω δεν έχετε και πολύ χρόνο για να στείλετε το email γιαυτό και έκανα υπομονή αλλά περίμενα 2 μήνες και δεν μου απαντήσατε ποτέ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί σας και τίποτα.

Ταλαιπωρία έζησες γιατί δεν απάντησες ποτέ επί ένα μήνα όταν σου στείλαμε το email για το Game of the Year! Όλοι παρέλαβαν το δώρο τους εκτός από σένα! Σύμφωνα με τους όρους χρήσης για τους διαγωνισμούς:

Αν ο νικητής ενός διαγωνισμού αργήσει να απαντήσει στο email που θα του στείλουμε για 30 ημέρες μετά την λήξη του διαγωνισμού τότε το GameWorld έχει δικαίωμα μετά τις 30 ημέρες να ξανακληρώσει το συγκεκριμένο δώρο.

Μετά την λήξη του διαγωνισμού τα μεσάνυκτα της 31/12, πέρασαν 32 ημέρες αφού έστειλες email και συγκεκριμένα την 1η Φεβρουαρίου.

Ο Μάνος την 1η Φεβρουαρίου ξέρεις που βρισκόταν? Στην Κύπρο. Στα τέλη του Ιανουαρίου έστειλε και τα τελευταία δώρα.
Άρα από την στιγμή που επί ένα μήνα δεν απάντησες στα emails σου, είχαμε κάθε δικαίωμα ως GameWorld να ξανακληρώσουμε το δώρο κάτι που δεν κάναμε. Αλλά όταν ο Μάνος βρίσκεται στην Κύπρο και τα δώρα στην Αθήνα μην περιμένεις να σταλούν έτσι εύκολα. Ψάχναμε στο στούντιο και δεν το βρίσκαμε το δώρο. Όταν επέστρεψε στα μέσα του Απριλίου και βρήκε ο ίδιος το δώρο σου, τότε το θέμα λύθηκε και σου το στείλαμε για παραλαβή.

Το ότι δεν κοίταξες τα spam emails σου στο Gmail μέσα στις πρώτες 30 ημέρες όπως ορίζουν οι κανόνες είναι δικιά σου ευθύνη, όπως και το ότι δεν επικοινώνησες με κάποιο άλλο τρόπο, όπως μέσω Facebook page για να σιγουρευτείς. Δεν ανοίξαμε τα emails για παραλαβές δώρων γιατί δεν είχαμε να παραδώσουμε κανένα άλλο δώρο μεγάλου διαγωνισμου από το Game of the Year μεχρι σήμερα. Ότι άλλο έχει αποσταλεί είναι κωδικοί.

Τέλος το οτι δεν σου απάντησε κανένας εδώ στο Forum απο τον Φεβρουάριο που έστειλε email είναι ευθύνη των 4 μελών του Community Support τα οποία δεν είδαν ποτέ το μήνυμά σου για να σου απαντήσουν.
Last edit: 29 Apr 2019 16:25 by Nikos Georgopoulos.