Review Detail

8.6 5 10 0.5
Reviews
Κώστας Κορτζής
Κώστας Κορτζής
January 27, 2014
Path of Exile
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο

8.5
Το πρώτο σκέλος της διαδρομής είναι γνωστό: μέσα σε λίγα λεπτά να ξυπνάς σε μια μοναχική παραλία, αποκρούετε lurching ζόμπι, λαμβάνοντας μόνο λίγα λόγια ενθάρρυνσης για να σας βοηθήσει να βρείτε τα έδρανα σας. Και αυτό είναι μια χαρά. Κάνοντας κλικ στο τέρατα μέχρι να πεθάνουν είναι τώρα μία role-playing παράδοση, και το Path of Exile εμπιστεύεται το ένστικτό σας. Αυτό σας επιτρέπει να ανακαλύψετε τα μυστήρια του κόσμου, χωρίς να σας συντριπτει με την πολυπλοκότητά της. Και όλα ξεκινούν με το κλικ, όπως τόσο συχνά συμβαίνει.
Λαμβάνοντας υπόψη αρχικά τις ομοιότητές της με τη σειρά Diablo, δεν υπάρχει καμία έκπληξη ότι οι παικτες του Path of Exile συχνά το συγκρίνουμε με το Diablo III, ένα παιχνίδι που αντιμετωπίζουν με πολύ περιφρόνηση. Τα chat-channels αυτού του always-online παιχνιδιού είναι συχνά γεμάτη με δηλώσεις του τύπου «Αυτή είναι η συνέχεια του Diablo II που πάντα ήθελα», και ο προγραμματιστής Grinding Gear Games σαφώς κοίταξε στα κλασικά της Blizzard για την έμπνευση: το σκοτάδι και η απόκρυφη ήπειρος Wraeclast υπενθυμίζει τις περιοχές του Sanctuary , και οι σκελετοί και την άγρια ζωή που αντιμετωπίσατε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες είναι σαν τους εχθρούς σας που μανιωδώς κλικάρατε για χρόνια.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Path of Exile σας κοστίζει τίποτα πέρα από κάποιο εύρος ζώνης Internet (bandwidth), παρέχει μια αμηχανία των απολαύσεων. Αν σας αρέσει να ξεχωρίζει στο πλήθος, θα μπορούσε να δωρίσετε στο Grinding Gear Games κάποια μετρητά από την αγορά ενός καλλυντικού αξεσουάρ, όπως μια αύρα της φύσης να περιβάλλουν το ραβδί σου, ή ένα κατοικίδιο κουνάβι να σας ακολουθεί. Έχω δεσμευθεί πλήρως να Path of Exile που έχω περάσει ένα bitcoin ο ίδιος, και μάγισσα μου είναι μόνο μία από τους πολλούς οδοιπόρους που σκοπεύω να καθοδηγήσω μέσω του Wraeclast. Πολλά μυστήρια μου ακόμα περιμένουν, ακόμη και στις άγριες περιοχές που έχω ήδη χαρτογραφησεί.
ΘΕΤΙΚΑ
+ Πολυπλοκότητα και αναγκάστικές επιλογές προσαρμογής
+ Αισθηματική ατμόσφαιρα που βαθαίνει όσο συνεχίζεις
+ Εξελισσόμενο περιβάλλον και τα creature designs κάνουν για την επιβράβευση της εξερεύνησης
+Το σύστημα αναμειγνύεται σωστά με τον απεγνωσμένο κόσμο
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
- Ημι-υλοποιημένα Player vs. Player χαρακτηριστικά

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5
Report this review Was this review helpful? 0 0

Comments

Already have an account?
Score 
0 User Score
(0  vote)
User Reviews
Genre: