Θέλει Παναθηναϊκό ο Γιούρκας!
Τα πάντα, πλέον, εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό. Αν τον θέλει στην ομάδα του ή έχει κατασταλάξει σε κάποια άλλη λύση για την άμυνα. Βέβαια, πάντα πρέπει να υπολογίζουμε και τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ, Νικόλα Πατέρα, ότι δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, πάντως, το είπε ξεκάθαρα: «Με μία καλή πρόταση, γυρίζω»! Από κει και πέρα, είναι θέμα των «πρασίνων» πώς θα κινηθούν. Ο διεθνής μπακ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Παιανία, αρκεί φυσικά να ικανοποιηθεί οικονομικά.
Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή. Ο Γιούρκας βρέθηκε χθες στο ξενοδοχείο (Athens Plaza) που είχε προγραμματιστεί να γίνει η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού. Όπως είναι λογικό, η παρουσία του γέννησε ερωτηματικά και όταν ρωτήθηκε από τους φιλάθλους, δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι είχε δουλειά σε ένα μαγαζί του κέντρου. Όσοι τον αντιλήφθηκαν του έκαναν την ερώτηση: «Θα γυρίσεις στον Παναθηναϊκό»; Ακολουθεί ο διάλογος:
• Γιούρκα, τι θα κάνεις; Βρήκες ομάδα;
«Οχι, ψάχνω, θα δούμε».
• Γιατί δεν γυρίζεις στον Παναθηναϊκό;
«Εάν μου γίνει πρόταση, τότε θα δούμε».
• Θέλεις να γυρίσεις;
«Ναι, με μία καλή πρόταση γυρίζω».
Ανοιχτό, λοιπόν, άφησε το θέμα ο διεθνής δεξιός μπακ, ο οποίος όμως δέχθηκε και πιο σκληρή ερώτηση.
• Κάποιοι λένε ότι έχεις παρατήσει το ποδόσφαιρο και ασχολείσαι μόνο με γυναίκες και αμάξια.
«Αυτά είναι βλακείες. Εγώ προπονούμαι κάθε μέρα. (σ.σ.: Εδειχνε μάλιστα τους κοιλιακούς του και τα πόδια του). Αν ήμουν απροπόνητος, έτσι θα ήμουν;».
Σισέ: «Μαγεύτηκα…»!
Και αν στην πρώτη του επαφή με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε κάνει λόγο για πρωτόγνωρη λατρεία στο πρόσωπό του και έντονο συναίσθημα, η χθεσινή του παρουσίαση μπροστά στον κόσμο της ομάδας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη!
Ο Γάλλος επιθετικός έγινε αντικείμενο λατρείας από τους περίπου 9.000 «πράσινους» οπαδούς που βρέθηκαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης της νέας ομάδας, και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Μαγεύτηκα. Ωραία ατμόσφαιρα»! Πώς άλλωστε να γίνει διαφορετικά, από τη στιγμή που το όνομά του είχε γίνει το πρώτο σύνθημα;
Την αποθέωση γνώρισε επίσης ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος από την πρώτη μέρα φάνηκε ότι θα γίνει από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας, όπως και ο Σεμπάστιαν Λέτο.
[right:23qqdx2y]sport-fm.gr[/right:23qqdx2y]