Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βραβεία ΠΣΑΠ 2005

More
28 Nov 2005 18:44 #6102 by Antwnhs
Και για να ερθουμε on topik, o centroman εγραψε χωρις να το καταλαβει,αυτο που ο Μανος δεν ηθελε να διαβασει,ο Beastie θα υποστηριξει,πολλοι θα προσπερασουνε,εκεινος θα ξεχασει οτι το εγραψε -γιατι το εγραψε-τι ενοουσε-και που :lol: .αλλα παντα χωρις να θελει να αλλαξει κουβεντα σε αυτο που δεν ξερει κανεις τι εννοει :roll: :roll: ...

Προσωπικα πιστευω οτι με αυτους τους 3 καλυτερους ξενους για περσυ επρεπε να γραφουμε απο την αρχη στο off topic και οχι στα αθλητικα καθοτι τα παληκαρια δεν εχουνε και μεγαλη σχεση με τον αθλητισμο :P :P

Και φυσικα να μην παραληψω να βαθμολογισω τον Beastie 10'
Τρομερη κωλοτουμπα μιας και εγινε μοδα η λεξουλα :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Nov 2005 19:13 #6103 by Μάνος Γρυπάρης
Πάντα οι ομοϊδεάτες παίρνουν 10, όπως και οι παίκτες της ομάδας που υποστηρίζουμε, έτσι? :mrgreen:

Εμένα μου άρεσε πολύ αυτό...

Εδώ μιλάμε για βραβεία ΠΣΑΠ. Μην συνεχίζεις το offtopic γιατί θα φας κάρτα από τους moderators..

Προφανώς στον κόσμο του beastie οι moderators banάρουν τους admins, όπως επίσης κλειδώνουν topics ΟΠΟΤΕ ξεφεύγει η συζήτηση, έτσι για να επικρατεί η χούντα του μεγάλου, που θα γράψει αυτό που θέλει τελευταίος και μετά θα "κλείσει και την πόρτα" όπως λέμε. Αντιθέτως εδώ ο μεγάλος σε αφήνει να μιλήσεις Κωστάκη, έτσι? :wink:

Ο centroman μίλαγε για το περσινό πρωτάθλημα, το ίδιο κι εγώ. Ακόμα κάνεις ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ και αποφεύγεις να απαντήσεις σε ποια στοιχεία ΗΤΑΝ ο Rivaldo καλύτερος στο ΠΕΡΣΙΝΟ πρωτάθλημα από τον Έκι. Ή ο Luciano. Όχι στο φετινό, μην σου χαλάσουμε χατήρι! Στο περσινό! Ο centroman αναφέρει ξεκάθαρα "σε αξία, όχι απόδοση" (αυτό στο λέω για 5η φορά αλλά πάλι δεν καταλαβαίνεις). Και τα βραβεία ΠΣΑΠ δίνονται βάση απόδοσης ξέρεις...

Για το 5x5, μπορεί να έχω κάποια χρόνια περισσότερα στην πλάτη, χειρότερη μη αθλήτική ζωή, περισσότερα κιλά, αλλά δεν κάνω τον προπονητή...

ΧΧαχαχαχαχα! :lol: Με τη διαφορά Κωστάκη ότι εδώ και 2 χρόνια είμαι προπονητής (βοηθός προπονητή για να είμαστε και σαφείς), δεν "τον κάνω". Εκτός κι αν πρέπει ειδικά για σένα να φέρουμε και αποδείξεις! :icon applaud: Αντιθέτως, από προπονητές του καναπέ.....

Είμαι μέσα στο γήπεδο και αντέχω πολύ περισσότερο, και με καλύτερη απόδοση....

Με φυάλες οξυγόνου? :lol:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Nov 2005 10:05 #6136 by Kostas Giagias

Manos wrote:
Ο centroman μίλαγε για το περσινό πρωτάθλημα, το ίδιο κι εγώ. Ακόμα κάνεις ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ και αποφεύγεις να απαντήσεις σε ποια στοιχεία ΗΤΑΝ ο Rivaldo καλύτερος στο ΠΕΡΣΙΝΟ πρωτάθλημα από τον Έκι. Ή ο Luciano. Όχι στο φετινό, μην σου χαλάσουμε χατήρι! Στο περσινό! Ο centroman αναφέρει ξεκάθαρα "σε αξία, όχι απόδοση" (αυτό στο λέω για 5η φορά αλλά πάλι δεν καταλαβαίνεις). Και τα βραβεία ΠΣΑΠ δίνονται βάση απόδοσης ξέρεις...

Για να μην αναφέρω όλα τα παιχνίδια του ρίμπο που ήταν ο καλύτερος παίκτης και έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά, θα σου πω μόνο 2.

1. Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και ενώ η ομάδα είχε κολλήσει σε κακό παιχνίδι με πολύ κακό αγωνιστικό τερραιν ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ εβγαλε τα καστανα από την ΦΩΤΙΑ και με το δικό του γκολ (προσωπική ενέργεια) έκανε το 0-1 και ουσιαστικά κλείδωσε το πρωταθλημα.

2. Στο τελικό κυπέλλου με τον Αρη εκτός των 2 γκολ από τα 3 ήταν μακρά ο πιο καλός παίκτης στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε και αυτόν τον τίτλο...

Και τα δύο αυτά στα δύσκολα!!! Στους δύο τελικούς....

Για τον Λουτσιάνο... τι να πω... η περσυνή χρονιά του ήταν η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του έτρεχε, μάρκαρε, έκανε τα φάουλ πέναλτυ... Πήρε την ξάνθη και την έκανε ΞΑΝΘΗ...

PS. Για την είσοδο του SOARES στην 3άδα δεν είμαι και τόσο ζεστός...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
29 Nov 2005 12:56 #6142 by Μάνος Γρυπάρης
Χμμμ, Agreed :roll: Αλλά στα παιχνίδια που ο Ribo περίμενες να σου παίξει μπάλα δεν έπαιξε.
O Soares είχε αδικηθεί στον ΟΦΗ, του άξιζε κάτι καλύτερο. Κι αυτός τιμής ένεκεν μπήκε στην 3άδα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)