- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Προφανώς στον κόσμο του beastie οι moderators banάρουν τους admins, όπως επίσης κλειδώνουν topics ΟΠΟΤΕ ξεφεύγει η συζήτηση, έτσι για να επικρατεί η χούντα του μεγάλου, που θα γράψει αυτό που θέλει τελευταίος και μετά θα "κλείσει και την πόρτα" όπως λέμε. Αντιθέτως εδώ ο μεγάλος σε αφήνει να μιλήσεις Κωστάκη, έτσι?Εδώ μιλάμε για βραβεία ΠΣΑΠ. Μην συνεχίζεις το offtopic γιατί θα φας κάρτα από τους moderators..
ΧΧαχαχαχαχα! Με τη διαφορά Κωστάκη ότι εδώ και 2 χρόνια είμαι προπονητής (βοηθός προπονητή για να είμαστε και σαφείς), δεν "τον κάνω". Εκτός κι αν πρέπει ειδικά για σένα να φέρουμε και αποδείξεις! :icon applaud: Αντιθέτως, από προπονητές του καναπέ.....Για το 5x5, μπορεί να έχω κάποια χρόνια περισσότερα στην πλάτη, χειρότερη μη αθλήτική ζωή, περισσότερα κιλά, αλλά δεν κάνω τον προπονητή...
Με φυάλες οξυγόνου?Είμαι μέσα στο γήπεδο και αντέχω πολύ περισσότερο, και με καλύτερη απόδοση....
Manos wrote:
Ο centroman μίλαγε για το περσινό πρωτάθλημα, το ίδιο κι εγώ. Ακόμα κάνεις ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ και αποφεύγεις να απαντήσεις σε ποια στοιχεία ΗΤΑΝ ο Rivaldo καλύτερος στο ΠΕΡΣΙΝΟ πρωτάθλημα από τον Έκι. Ή ο Luciano. Όχι στο φετινό, μην σου χαλάσουμε χατήρι! Στο περσινό! Ο centroman αναφέρει ξεκάθαρα "σε αξία, όχι απόδοση" (αυτό στο λέω για 5η φορά αλλά πάλι δεν καταλαβαίνεις). Και τα βραβεία ΠΣΑΠ δίνονται βάση απόδοσης ξέρεις...