Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βραβεία ΠΣΑΠ 2005

More
24 Nov 2005 14:16 #5920 by Μάνος Γρυπάρης
Μιλάει για τους καλύτερους ξένους στο ελληνικό πρωτάθλημα γενικότερα. Ας έρθει να το διευκρινίσει, εκτός κι αν βγάζουν άκρη οι υπόλοιποι φίλοι του forum από το μήνυμά του.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Nov 2005 16:02 #5927 by dimitris
gia to persino protathlima milaga.... oi treis kaliteroi ayti ti stigmi podosfairistes me basi ti kanune fetos einai djole eki jaja... kai oi treis se axia(oxi apodosi) ribo djole eki.... kata tin tapini mou gnwmi pada!!!

More
24 Nov 2005 16:07 #5929 by Kostas Giagias
Katalabes mano ... oti o GEROS ta exei 400 ????

LOL
LOL
LOL

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
24 Nov 2005 16:26 #5930 by Μάνος Γρυπάρης

centroman wrote: oi treis kaliteroi ayti ti stigmi podosfairistes me basi ti kanune fetos einai djole eki jaja... kai oi treis se axia(oxi apodosi) ribo djole eki.... kata tin tapini mou gnwmi pada!!!

Οι καλύτεροι με βάση την αξία παππουυυληηηηη. Χαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol:
Όχι με βάση την απόδοση σε μία σεζόν για την οποία άλλωστε δίνονται και τα βραβεία. ’ντε γεια μας! :drinkers:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Nov 2005 16:32 #5934 by Kostas Giagias
Ρε !!! Αντί να παραδεχτείς ότι εσύ χάλασες το POST και το έκανες offtopic
Centroman :"gia to persino protathlima milaga..."

Μας λές το υπόλοιπο Post toy????
Μια φορά να σε δω να παραδεκτείς ένα λάθος σου.... ΜΙΑ ΦΟΡΑ !!!!

Εγώ ακόμα δεν έχω γράψει σε κανένα POST τους καλύτερους ούτε σαν αξία ούτε σαν γενική απόδοση...

Γράφω μόνο ότι λέει το ΤΟΠΙΚ... ΠΣΑΠ 2005 !!!!!
Αρα απόδοση στο περσυνό πρωτάθλημα... Αυτό που και τα μέλη του ΠΣΑΠ είδαν και δεν είχαν ούτε τον Djole ούτε τον ΕΚΙ.

EDIT: To πρόβλημα με το email δεν έχει λυθεί ακόμα...
λαμβάνω http://http://www.gamesradio.gr/.....

Hellenic Racing Team

More
24 Nov 2005 16:46 #5941 by Μάνος Γρυπάρης
Ρε άνθρωπε, μιλάμε για ΑΞΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ, όχι για την απόδοσή τους. Το έχεις καταλάβει αυτό? Όχι!

Τι σημασία έχει αν είναι Νοέμβριος 2005, τι σημασία έχει αν ήταν Μάιος ή Ιούνιος 2005. Και τώρα και τότε, πριν από 5-6 μήνες, ο Ribo στο 2ο ημίχρονο ήταν φάντασμα σε σύγκριση με τον Έκι. Ξύπνα λίγο.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Nov 2005 17:04 #5943 by Kostas Giagias
μην λες σε εμένα να ξυπνήσω αλλά στα μέλη του ΠΣΑΠ δηλαδη στους έλληνες ποδοσφαιριστές....

αυτοί ψήφισαν luci, ribo, soares στις 3 πρώτες θέσεις

αλλά ξέχασα... εσύ ξέρεις καλύτερα από αυτούς...

ΥΓ. αν θέλεις να μιλήσουμε για αξίες παικτών άνοιξε άλλο τοπικ Εδώ μιλάμε για βραβεία ΠΣΑΠ. Μην συνεχίζεις το offtopic γιατί θα φας κάρτα από τους moderators.. :delete topic: :lol big: :lol big: :lol big:

Hellenic Racing Team

More
24 Nov 2005 17:31 #5944 by Γιώργος Γκούμας
exete arxisei na mou 3ipnate ton moderartor mesa mou kai 8a arxisw na svinw post...Eiste trela empeiroi kai oi 2 kai to kanante entelws off topic...Perimenw perissotera.....LOL :evil:

More
24 Nov 2005 23:42 #5951 by Μάνος Γρυπάρης
Χαχαχαχαχαχα. Ρε κολοτούμπααααααααααα!!! :lol:

Beastie wrote: μην λες σε εμένα να ξυπνήσω αλλά στα μέλη του ΠΣΑΠ δηλαδη στους έλληνες ποδοσφαιριστές....

Κωστάκη είσαι απίστευτος! Έκανες την κολουτούμπα της χρονιάς! :icon great laugh: Κατά τα άλλα εσύ παραδέχεσαι τα λάθη σου! :wink:
Τώρα που κατάλαβες (τελευταίος αλλά δεν πειράζει) ότι από το μήνυμα του centroman και κάτω παρεκτράπηκε η κατάσταση και βγήκαμε off-topic, απλά να σε ενημερώσω 1ον ότι τα βραβεία ΠΣΑΠ έχουν τελειώσει εδώ και 3 ημέρες άρα δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι άλλο, επομένως και να βγούμε off-topic (κάτι που έγινε ήδη αν δεν το κατάλαβες) δεν τρέχει τίποτα. 2ον, μάλλον έχεις μπερδέψει το Games Radio με τα Manager Forums όπου βγαίνουνε κίτρινες & κόκκινες κάρτες και γενικά αν φύγεις off-topic για 2 μηνύματα ο Moderator σου βγάζει κόκκινη, κλειδώνει το topic, σε αποκεφαλίζει και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Μην μπερδεύεις τις ιστοσελίδες! Εμείς είμαστε στο διπλανό παράθυρο!

Α, όσο για το παραπάνω που είπες.

Manos wrote: Δώσανε το βραβείο στον Luciano τιμής ένεκεν (και καλά κάνανε γιατί περισσότερο το χάρηκε ο Luci από τους άλλους).

Και με αυτό αξίζει να κλείσουμε. Σου ξεφεύγουν όμως συνέχεια κάτι τέτοια και χάνεις την μπάλα :wink: (όπως και στο 5x5 άλλωστε!)

Τέλος πάντων, btw το forum αντί για κανονισμούς έχει ένα απλό μήνυμα καλωσορίσματος που γράφει λίγα πράγματα. Κι όπως είδες it works! :icon victory:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
28 Nov 2005 12:55 #6088 by Kostas Giagias
1. Καλό είναι να υπάρχουν κανόνες και χρήσιμες παραμβάσεις για το καλό του κάθε φορουμ. Τα locks γίνονται ώστε να μην μπορεί κάποιος στο άσχετο να συνεχίσει να ξεφεύγει, άρα είναι για την προστασία των ίδιων των χρηστών. Και αυτών που αναγκάζονται να διαβάζουν ανούσια POST αλλά και αυτών που ίσως από άγνοια τα γράφουν. Είναι λογικό εδώ να μην υπάρχει χρήση των επιλογών αυτών αφού ακόμα και ο ADMIN βγαίνει Off-topic.

2. Τα περι κολοτούμπας μου δεν τα κατάλαβα...(είναι όρος που χρησιμοποίησα με επιτυχία για εσένα). Εγώ απλά έγραψα ότι το παίζεις ξερόλας και ότι ξέρεις καλύτερα και από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

3. Επειδή θέλεις να έχεις την τελευταία κουβέντα έγραψες: "Τώρα που κατάλαβες (τελευταίος αλλά δεν πειράζει) ότι από το μήνυμα του centroman και κάτω παρεκτράπηκε η κατάσταση και βγήκαμε off-topic"

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο CENTROMAN ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ OFF-TOPIC
(ναι φωνάζω γιατί ίσως να μην έχεις πρόβλημα κατανόησης αλλά πρόβλημα ακοής :P )
Ο Centroman απάντησε πάνω σε αυτό και με κάλυψε απόλυτα. ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΛΕΓΕ... ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ CENTROMAN, ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο CENTROMAN. :P :P :P

4. Για το 5x5, μπορεί να έχω κάποια χρόνια περισσότερα στην πλάτη, χειρότερη μη αθλήτική ζωή, περισσότερα κιλά, αλλά δεν κάνω τον προπονητή... Είμαι μέσα στο γήπεδο και αντέχω πολύ περισσότερο, και με καλύτερη απόδοση.... :wink:

Hellenic Racing Team