Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βραβεία ΠΣΑΠ 2005

More
22 Nov 2005 18:48 - 23 Nov 2005 03:46 #5849 by Μάνος Γρυπάρης
Μπορεί σαν απόδοση να μην έκανε και την καλύτερη χρονιά αλλά σαν αξία παίκτη αυτή τη στιγμή μην συγκρίνουμε την σκουριασμένη Mercedes περασμένων δεκαετών με το Subaru Impreza. Έτσι 0-4-27? (κι από αύριο 0-4-28). Στην Ευρώπη φέτος ο Έκι είναι από τους λίγους που προσπαθούνε σε αντίθεση με την γερασμένη ομάδα του Ολυμπιακού των 33άρηδων (34άρηδων όταν λήξει η σεζόν) που στο 2ο ημίχρονο κάθε Ευρωπαϊκού αγώνα πηγαίνουν με την 1η ενώ ο αντίπαλος ανεβάζει 4η. Γιατί τους Giovanniδες και κάτι άλλους περιπατητές τύπου Bermudes τους έχουμε δει στην Ευρώπη τόσα χρόνια κι έχουν γελάσει και τα μουστάκια μας. Για τους Εργοτέληδες και τους Απόλλωνες Καλαμαριάς καλά είναι.

Αν δούμε ένα ένα τα χαρακτηριστικά των παικτών, κι ένα παιδάκι που τώρα μαθαίνει μπάλα, καταλαβαίνει εύκολα ότι οι 33άρηδες και οι 34άρηδες είναι πιο αργοί (από τον Gonzales), δεν μπορούν να αντέξουν 90 λεπτά όπως αντέχει ο Αργεντίνος, τα ποδαράκια τους δύσκολα πηδάνε για κεφαλιά και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Ο Έκι μπορεί όχι μόνο να σουτάρει και να δώσει μια μπαλιά αλλά και να κόψει (παίζει όπου γουστάρεις) και να σου κάνει παιχνίδι. Νομίζετε ότι ο Ribo έχει την απόδοση που είχε στην Barcelona, τότε που όταν τους πετύχαμε στους 8 έμπαινε αλλαγή με χτυπημένο πόδι και τράβαγε σουτ κεραυνούς έξω από την περιοχή? Τώρα στην ηλικία που είναι άντε κανένα αριστοτεχνικό σουτ να κάνει ή να χτυπήσει κανένα φαουλάκι. Το τελευταίο ισχύει και για τον Luciano.
Ή μήπως περιμένετε στους λίγους μήνες που του απέμειναν ο Rivaldo να αφήσει εποχή στον Ολυμπιακό όπως άφησαν κάτι Giovάνιδες και κάτι Bermudes που σας κουβαλήσανε και αποδειχθήκανε οι καλύτερες γούνες για το κρύο? Εγώ δεν σύγκρινα τον <<φοβερό>> Κονσεϊσάο με τον Στολτίδη ή τον Τουρέ, γιατί είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Βραζιλιάνος γέρασε πρόωρα και δεν μπορεί να τους φτάσει ούτε στο μισό. Ανοίξτε λίγο τα ματάκια σας γιατί παραείστε κολλημένοι και σκέπτεστε οπαδικά και μόνο (εκτός κι αν έχετε απάντηση σε τι είναι καλύτερος ο Ribo από τον Έκι, εκτός από τεχνική ή αν έχει καταφέρει κάτι καλύτερο από αυτόν όλο αυτό το διάστημα)

Απλά ήθελαν να δώσουν το βραβείο στον Luciano για την συμβολή του στην πορεία της Ξάνθης. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο. Eξάλλου ας συγκρίνουμε τους συμπαίκτες του Luciano και τους συμπαίκτες των άλλων τότε καταλαβαίνουμε περισσότερο τι σημασία έχει. Αλλά προς Θεού μην πάμε να κάνουμε το άσπρο μαύρο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 23 Nov 2005 03:46 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Nov 2005 20:04 #5856 by dimitris
em giati exw tin edipwsi pos eimaste ligo off-topic kai sizitame asxeta themata????me ta brabeia psap ksekinisame kai tsakonomaste twra gia tous 33arides tou olympiakou.....

More
23 Nov 2005 12:34 #5875 by Kostas Giagias
Πες τα ρε Centroman...

Εδώ μιλάμε για βραβεία ΠΣΑΠ και προσφορά παικτών στο Ελληνικό πρωτάθλημα και λαμβάνουμε απαντήσεις στο αν ο ένας έχει μέλλον και ο άλλος ΟΧΙ.

Οπως έχω ξαναπεί : ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ !!!!!

Φίλε μάνο: Τα βραβεία δίνονται με την προσφορά των παικτών στην Ελλάδα (Πρωτάθλημα-Κύπελλο)!!!! Αυτό νομίζω ότι σου διαφέυγει (οπως και πολλά άλλα κάθε φορά που δεν σε συμφέρει.)

Που κολλάνε τα :
- "Έτσι 0-4-27? (κι από αύριο 0-4-28)" ???

- " Ευρώπη φέτος ο Έκι" ????? (ΠΣΑΠ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ Ευρώπη)

-" Ο Έκι μπορεί όχι μόνο να σουτάρει και να δώσει μια μπαλιά αλλά και να κόψει" (τελικά γιατί δεν τα έκανε ώστε να πάρετε εσείς πρωτάθλημα και κύπελλο???) ???

-"Ή μήπως περιμένετε στους λίγους μήνες που του απέμειναν ο Rivaldo να αφήσει εποχή στον Ολυμπιακό"???? (Μιλάμε πάντα για το έκανε κάποιος όχι το τι μπορεί να κάνει.)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Κάθεσαι και γράφεις ένα ποστ μισή σελίδα και δεν λες τίποτα για την ταμπακιέρα. Μιλάμε όλοι για βραβεία ΠΣΑΠ και εσύ τρεις λαλούν και 2 χωρεύουν... ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ και πάλι... Το μόνο που σου προτείνω είναι να πιάσεις δουλειά στο Derby... Τα κειμενα σου μέχρι και στην πρώτη σελίδα θα έμπαιναν!!!

Εγώ περίμενα απλά στα βραβεία ΠΣΑΠ να πανυγηρίζεις το Βραβείο του Βασσάρα που μόνος του σας έβγαλε στο Champions League σε βάρος της ΑΕΚ !!!!!

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
23 Nov 2005 12:44 #5876 by Antwnhs
Αντικημενικα ομως καλυτερα σαν τον Μανο πρωτη σελιδα ντερμπι με τα δικα του,παρα παπαγαλια <<Αντικειμενικων>> :wink: :wink: :lol: :lol:

More
24 Nov 2005 11:45 #5904 by Μάνος Γρυπάρης

beastie wrote: Φίλε μάνο: Τα βραβεία δίνονται με την προσφορά των παικτών στην Ελλάδα (Πρωτάθλημα-Κύπελλο)!!!! Αυτό νομίζω ότι σου διαφέυγει (οπως και πολλά άλλα κάθε φορά που δεν σε συμφέρει.)

Δεν μου διαφεύγει ΚΑΘΟΛΟΥ! Απλά εδώ κάνανε τα παιδιά σύγκριση μεταξύ Γκονζάλες και λοιπών ξένων και οφείλανε να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους.

beastie wrote: Ο Έκι μπορεί όχι μόνο να σουτάρει και να δώσει μια μπαλιά αλλά και να κόψει" (τελικά γιατί δεν τα έκανε ώστε να πάρετε εσείς πρωτάθλημα και κύπελλο???) ???

Το πήρε με το καλημέρα όταν ήρθε στα μέσα της σεζόν. Για τα περσινά (όπως και φέτος) ας μην μιλήσω. Με τον Ζουτάουτας, τον Μίτου, τον Μάριτς, τον Κώτσιο, τον ’ντριτς και αργότερα τον Βόουτερ, εσύ περίμενες να πάρουμε και πρωτάθλημα??

Δεν μου λες, μήπως κατά λάθος στο ποδόσφαιρο παίζουνε σε κάθε αγώνα 14 παίκτες? Αν είναι τα πρωταθλήματα να τα παίρνει ένας παίκτης τότε δοξάστε τον θεό Giovanni για την προσφορά του! (σύμφωνα με την λογική σου τα πρωταθλήματα τα χρεώνουμε στους παίκτες ηγέτες -ακόμα κι αν αυτοί...περπατάνε μέσα στο γήπεδο-)

beastie wrote: -"Ή μήπως περιμένετε στους λίγους μήνες που του απέμειναν ο Rivaldo να αφήσει εποχή στον Ολυμπιακό"???? (Μιλάμε πάντα για το έκανε κάποιος όχι το τι μπορεί να κάνει.)

Ναι, αυτό σου λέω. Ότι ήταν να δώσει το έδωσε και ανάλογη θα είναι κι η απόδοσή του στο υπόλοιπο του συμβολαίου του. Κάποτε έπαιζε μεγάλη μπάλα αλλά δεν μπορείς πλέον να περιμένεις περισσότερα.

beastie wrote: ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Κάθεσαι και γράφεις ένα ποστ μισή σελίδα και δεν λες τίποτα για την ταμπακιέρα.

Το είπα και πιο πάνω, αλλά επειδή είσαι και προχωρημένης ηλικίας αργείς να τα καταλάβεις. Δώσανε το βραβείο στον Luciano τιμής ένεκεν (και καλά κάνανε γιατί περισσότερο το χάρηκε ο Luci από τους άλλους). Φέτος μπορεί να το δώσουνε στον Rivaldo επειδή όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι η τελευταία του χρονιά. Ο Gonzales έχει χρόνια μπροστά του για να δει βραβεία...

Η κουβέντα άρχισε ως εξής από τον centroman

oxi fisika... luciano ribo djole oi treis kaliteroi xenoI!! o eki oute stin 10ada den einai...

Που επειδή είναι πιτσιρικάς ακόμα τα βλέπει όλα μπροστά του κόκκινα. Και όφειλα να απαντήσω για το ποιος πραγματικά είναι ο καλύτερος ξένος αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

beastie wrote: Το μόνο που σου προτείνω είναι να πιάσεις δουλειά στο Derby... Τα κειμενα σου μέχρι και στην πρώτη σελίδα θα έμπαιναν!!!

Δεν σκοπεύω να γίνω δημοσιογράφος. Είμαι προπονητής εδώ και δυόμιση χρόνια και προτιμώ την έντασή μου να την βγάζω αλλού απο το να γράφω σελίδες στο Derby και στην Ηχώ και να φανατίζω τον κόσμο. Προπονητής "Στον Πάγκο" Κωστάκη, όχι της εξέδρας όπως είσαι εσύ και μας το παίζεις και ξερόλας. :wink: Τα πράγματα να λέγονται όπως πρέπει να λέγονται και με πλήρη αντικειμενικότητα. Χθες ο Ribo στο 2ο ημίχρονο δεν υπήρχε στο γήπεδο, το είπαν άλλωστε κι οι δικοί σου στο Mega. Έβαλε το γκολ κι αυτό ήταν όλο. Όταν φεύγει ένας μεγάλος παίκτης από μία ομάδα κάνεις ταμείο για να δεις τι προσέφερε (επειδή μιλάς για προσφορά). Όταν θα φύγει ο Rivaldo λοιπόν θα έρθεις να μου πεις "Πωωπωωω τι παικταράς, είχε βάλει 3-4 φοβερά γκολ με φάουλ, θυμάμαι κι εκείνο το γκολ με τον ’ρη στο κύπελλο, παραλίγο να κερδίσουμε και στη Νορβηγία με ένα άλλο ένα φοβερό γκολ". Αυτό ήταν όλο? Κι αυτό λέγεται προσφορά 2 ετών του Rivaldo?

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Nov 2005 12:29 #5909 by Kostas Giagias
Επειδή μιλάμε για ΠΣΑΠ ναι Ο Ριμπο πρόσφερε την περσυνή χρονιά περισσότερα από Djole ΕΚΙ και άλλους πολλούς.

Αν θέλεις σύγκριση γενικά παικτών εγώ θα σου πω ότι ο Γκαλίνοβιτς μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τον Γκονζάλες τώρα αλλά και σε βάθος χρόνου...

Ακόμα υπάρχουν παίκτες που μπορεί στο μέλλον να μεγαλουργήσουν ίσως και εκτός ελλάδας.

Μην ξεχνάς ότι ο Diarra έπαιζε στον ΟΦΗ κάποτε και τώρα είναι βασικός στην LYON που ίσως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την περίοδο.

Τώρα περι ηλικίας... πρέπει να ξέρεις ότι έχουν δει τα ματάκια μου πολύ περισσότερα πράγματα και έχω μάθει να κρίνω και να κατακρίνω αντικειμενικά είτε αυτό είναι υπέρ είτε κατά της ομάδας μου. (Στον πρωταθλητή δεν θα είχα επιτυχία!!!)

Οσο για την καριέρα σου ως προπονητής... σου εύχομαι τα καλύτερα και να σε δούμε κάποτε στην παιανία ως πρώτος προπονητής. Μακάρι φίλε μου και θα πάρω και διαρκείας να σε βλέπω !!! (Θα έχει και παρέα ο Θέμης στο γήπεδο...)

ΥΓ. Η αρχική απάντηση μου ήταν καθαρά για έναν και μόνο λόγο.
Οταν δεν σε συμφέρει κάτι αλλάζεις την κουβέντα σε άσχετα θέματα, και το κάνεις συστηματικά.
Το τόπικ έχει τίτλο "ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ 2005" και όχι "ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

Hellenic Racing Team

More
24 Nov 2005 13:02 #5914 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν το "στρίβω" καθόλου σε άσχετα θέματα. Στο εξήγησα και πιο πάνω ότι τα παιδιά ΠΗΓΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΛΛΟΥ! Και μπήκαμε στο trip να συγκρίνουμε τους ξένους παίκτες που έχουμε. 3η φορά που στο λέω, αργείς να πάρεις τις στροφές.

Σημασία έχει και ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ! Ο Luciano στην Ξάνθη φάνηκε σαν την μύγα μες στο γάλα, πήρε το βραβείο και μπράβο του.

Ο Rivaldo είχε πέρυσι (όπως και φέτος) το πολύ δυνατό κέντρο του Ολυμπιακού. Έχει Djordjevic, Γεωργάτο από αριστερά, είχε Γεωργιάδη και Castillo από δεξιά. Και το κυριότερο: Είχε Στολτίδη και Καφέ για αμυντικά χαφ. Ο Γκονζάλες ρε Κωστάκη από ποιον να πάρει την μπάλα? Από τον Βόουτερ? Απ'τον ’ντριτς? Μόνο ο Μπασινάς του την έδινε, ενώ όταν έλλειπε λόγο τραυματισμού υπήρχε το χάος. Στον γενικό χαμό λοιπόν ο Έκι δεν φάνηκε παρά μόνο λίγο στην Ευρώπη και τα μεγάλα παιχνίδια. Για τα μικρά με τους Ιωνικούς, τις Καλλιθέες και τους Εργοτέληδες, ε εντάξει, ξέρεις ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και τι προτεραιότητα δίνει στην Ευρώπη ρισκάροντας κάθε φορά το πρωτάθλημα (ξεκουράζει παίκτες, τους "καίει" κτλ.).

Αντίστοιχα ο Galinovic, με τέτοια άμυνα που έχουμε φέτος και που όλα τα περιμένουμε από αυτόν, πιστεύω ότι χαλαρά θα πάρει το βραβείο του καλύτερου GK (!) κάτι που του αξίζει και με το παραπάνω.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Nov 2005 13:25 #5915 by Kostas Giagias
Για να σου θυμίσω ποια παιδιά πήγαν αλλού την κουβέντα :

Manos wrote: Για να καταλάβω δηλαδή, ο Luciano, o Rivaldo κι ο Soares που είναι 32, 33 και 34, είναι πιο γρήγοροι από τον 25άρη Gonzales? Έχουν μεγαλύτερη αντοχή από αυτόν? Πάμε παρακάτω. Αν εξαιρέσουμε τον Rivaldo, οι άλλοι 2 έχουν καλύτερη τεχνική και τρίπλα από τον Eki? . Μήπως έχει ο Soares την τελική πάσα-διαβήτη του Έκι? Ή ο Luciano που τον έχουν για τα φάουλ? Για ανοίξτε λίγο τα μάτια σας. Ο παίκτης είναι από τις πολύ λίγες, ακριβοπληρωμένες μεταγραφές του Παναθηναϊκού (3.000.000 Ευρώ). Στη Rosario Central ήταν ο παικταράς τους και θα μπορούσε άνετα να πάρει μεταγραφή σε οποιαδήποτε μεγαλύτερη ομάδα της Αργεντινής. Βέβαια στο γενικό χάλι του Παναθηναϊκού μην περιμένουμε θαύματα από τον Έκι.

Απλά ήθελαν να δώσουν ένα βραβείο ξένου παίκτη στον Luciano τιμής ένεκεν (θα μπορούσαν να το δώσουν και στον Soares).

Κανείς πριν από εσένα δεν έκανε σύγκριση παικτών γενική αλλά ειδικά για τα βραβεία και την προσφορά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα στο οποίο και κρίνονταν.!!!

Hellenic Racing Team

More
24 Nov 2005 13:30 #5917 by Μάνος Γρυπάρης
Για 4η φορά λοιπόν (είσαι και παππούς, δεν παίρνεις μπροστά!) παραθέτω με copy-paste του μηνύματός μου πιο πάνω, πως παρεκτράπηκε ο διάλογος:

"Η κουβέντα άρχισε ως εξής από τον centroman"

"oxi fisika...luciano ribo djole oi treis kaliteroi xenoI!! o eki oute stin 10ada den einai..."

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Nov 2005 13:35 #5918 by Kostas Giagias
Φίλε μου ο centroman μίλαει για το Ελληνικό πρωτάθλημα που πέρασε και μόνο για αυτό !!!!

Αν μίλαγε για το τώρα θα έβαζε σίγουρα τον YAYA μέσα στις επιλογές του... ΑΡΑ ΕΣΥ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ !!!! LOL

Hellenic Racing Team