Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναικός 2007/2008

More
18 Jun 2007 00:06 #33396 by Νίκος Θεοδωρής
Παιδιά αυτή γωνιά είναι αφιερωμένη στον Παναθηναικό και το πως θα είναι η ομάδα την επόμενη χρονιά..Ελάτε να δούμε τι έχει συμβεί στο μεταγραφικό παζάρι μέχρι τώρα..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jun 2007 13:46 #33428 by Igor
Ενδιαφερον της Ρεν για Νιλσον.
Ενδιαφερον της Ροσενμποργκ για Αντονσον.

More
19 Jun 2007 12:40 #33490 by Kiriakos
den xerw ti paixtes 8a parei fetos o PAO! gnwmh mou einai oti dn 8a einai kai polu kaloi gti paizei uefa kai dn 8a er8ei eukola ena megalo onoma h enas kalos paixths! xerw omws oti fetos o PAO 8a einai dunatos!
h Leoforos einai me mia lexh edra! gia na peraseis apo ekei prepei na exeis kalh omada! eseis ti lete?

More
20 Jun 2007 11:16 #33531 by Μάνος Αλιμπέρτης
Κατα την γνώμη μου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η χρονια ειναι απο τώρα αποτυχημένη...Στα πρώτα στραβα αποτελέσματα ο Πεσέιρο θα ξηλωθεί και θα ψάχνουμε πάλι προπονητή, ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ θα ξεφύγουν απο νωρίς,θα ξεκινήσει η γκρίνια κ.ο.κ .

Δεν ειναι μόνο οτι ψωνίζουμε απο το κάτω ράφι στο μεταγραφικό παζάρι αλλα και οτι ΑΕΚ ενισχύεται ως τώρα σημαντικά και ο Ολυμπιακός κίνεται πιο δυνατά απο ότι ο ΠΑΟ για μεταγραφες (αν και δεν έχει ανακοινώσει και τπτ ακόμη).Βαλτε και οτι ΔΥΟ συνεχώμενες χρονιες ο ΠΑΟ ήρθε τρίτος (δεν νομίζω να έχει γίνει και πολλές φορές αυτο το πράγμα) και έδεσε το γλυκο...Με τι ψυχολογία θα μπουν την νέα χρονια οι παίκτες στο γήπεδο όταν χάσαν ακόμη και το κύπελλο απο ομάδα που πάλευε για την σωτηρία της;

Και το βασικότερο απ όλα για το τέλος...Οταν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ρε π@@στη μου αλλάζεις 5-8 παίκτες,πως είναι δυνατον να πετύχεις τον σωστό ρυθμό και να δημιουργηθεί μια πραγματική ΟΜΑΔΑ που να γνωρίζονται μεταξύ τους, να επικοινωνούν καλύτερα και να έχει μάθει ο ένας τον άλλον και το παιχνίδι του;

Θυμηθείται τι είχε πει ο ΠΑΠ σε συνέντευξη του...Οταν είχα έρθει υπήρχε μί α ομάδα και είχα ενσωματωθεί σ αυτην...Τώρα πλεον δεν υπάρχει καθόλου αυτη η ομάδα...

Everything that has a beginning has an end...

More
20 Jun 2007 15:14 #33547 by Kiriakos
Σίγουρα ολα αυτά παίζουν ρόλο αλλά το χειρότερο στον ΠΑΟ είναι οτι στις αποτυχίες δεν πέφτει το φταίξιμο έκει που πρέπει αλλα κά8ε χρόνο στους διαιτητές και στους προπονητές! Το φταίξημο είναι του Βαρδινογιάννη αλλα με τον τρόπο του αυτός κάθε χρόνο τα ρίχνει αλλού. Κανείς τον ΠΑΟ δεν τον αγγίζει! Εμείς περνουμε κάθε χρονο πρωτάθλημα και η διοιδιση τα ακούει, στον ΠΑΟ δεν γινεται αυτό! Ολο κάτι αλλο φταίει (σχεδον πάντα οι διαιτητές).
Πάντος ακου με που σου λέω! Στη Λεωφόρο θα είναι αλλιώς, δεν 8α ξεφύγουμε οπως λες ειδικα η ΑΕΚ!

More
23 Jun 2007 17:22 #33727 by Giannis
kathe persi kai klyter o pao :roll:

More
23 Jun 2007 18:27 #33730 by Igor
Ο μονος λογος που ισως παει καλα ο ΠΑΟ ειναι οντως η Λεωφωρος.

Αν εχεις μετρια ομαδα και γηπεδο το ΟΑΚΑ μπορει να σε νικησει εκει μεσα οποιος θελει.
Αν εχεις μετρια ομαδα και γηπεδο τη Λεωφωρο μπορεις να παιρνεις αποτελεσματα..

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
24 Jun 2007 08:42 #33753 by a Guest
Replied by a Guest on topic Παναθηναικός 2007/2008
Ας μην προεξοφλούμε πράγματα και καταστάσεις.
Μέχρι ν'αρχίσει η σεζόν μένουν 2 ολόκληροι μήνες.
Γνώμη μου είναι οτι οι παίχτες που έφυγαν δεν είχαν και πολλά να προσφέρουν σε μια ομάδα επιπεδου ΠΑΟ
(εξαιρώ τον Biscan,τον οποίο ήθελα να παραμείνει)

Έχω τη γνώμη πάντως οτι ο Τζίγκερ δεν πρόκειται να κινηθεί γερά πρίν αποκτήσει η ομάδα το δικό της γήπεδο - κοινώς ,κι αυτή η χρονιά θα βγεί οπως να'ναι.
Επίσης αμφιβάλλω λίγο για τις ικανότητες του Velic ,στις πλάτες του οποίου έπεσε το μεγαλύτερο βάρος του σχεδιασμού της ομάδας.
Βαριά η ευθύνη και δεν ξέρω αν μπορεί να την αντέξει...

Όσο για τη Λεωφόρο που λέτε,συμφωνώ ,είναι έδρα για μια ομάδα που μαζεύει 20.000 κόσμο maximum,όπως είναι ο ΠΑΟ αυτή τη στιγμή.
Θυμάμαι όμως εποχές που το ΟΑΚΑ

More
24 Jun 2007 09:24 #33754 by Αντώνης Κατρής
Εγώ πάντως να πω την αμαρτία μου είμαι πιο αισιόδοξος φέτος γιατί πάει με τη λογική του φέρνω ταλέντα που θέλουν να φτιάξουν όνομα. Αυτοί όπως έχει δίξει η ιστορία παίζουν καλύτερα από τα βαριά ονόματα που έρχονται εδώ και γενικά ο Παναθηναϊκός πάντα όταν είχε ομαδάρες δεν υπήρχαν σε αυτές τα τεράστια ονόματα... Αν μη τι άλλο με αυτό το πλάνο μπορεί φέτος να γίνουμε πάλι ομάδα γιατί τελευταία είμασταν σκορποχώρι

More
24 Jun 2007 11:23 #33757 by Μάνος Αλιμπέρτης
Nα φέρνεις ταλέντα...Οχι ότι να ΄ναι και

Everything that has a beginning has an end...