Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναικός 2007/2008

More
16 Jul 2007 13:26 #35311 by giannis
αυτή ειναι μια αντικειμενική άποψη και την δέχομαι...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jul 2007 22:01 #35369 by Antwnhs

amigos\ wrote: παριστάνεις και των πονηρό βλέπω... κοίταξε δεν είμαι κανένας πιτσιρικάς, πονηρία και εξυπνάδα όχι σε εμένα..1μιση χρόνο? σωπα ρε μαραντονες..και ποιος σου είπε οτι μιλάω αποκλειστικά

More
16 Jul 2007 23:12 #35374 by giannis
φιλάκια παίρνω μόνο από γυναίκες ...και για εξήγησε μου πως πετάχτηκα γιατί δεν κατάλαβα....προσπαθείς συνέχεια να κάνεις οτι τα ξέρεις όλα και αυτό είναι εκνευριστικό χαλάρωσε ..φαίνεσαι εγκάθετος του Βαρδινογιάννη

More
16 Jul 2007 23:25 #35375 by giannis

Tropikano\ wrote: Και εμεις θα πω εγω ποτε δεν χρωσταγαμε δεκαρα στο Ελληνικο δημοσιο αντιθετος με ΟΛΟΥΣ τους αλλους και καποτε ασ ευνοηθουμε και παει λεγοντας..Οταν αφηνουμε τον Ηρακλη πρωτη εθνικη,οταν κραταμε το Αεκ σαν επαγγελματικο σωματιο,οταν δεν βαζουμε το μαχαιρι στο κοκκαλο με τους συνδεσμους για τους 4 και οσο κουμαντο κανουνε λαμογια,δεν μπορεις να ζητας-μηλας-υποθετεις για οτιδηποτε σε σχεση με το γηπεδο του βοτανικου...Οσο για την λεωφορο να σου θυμησω το νομο περι χρησηδιοκτησιας και ισως καταλαβεις γιατι ανηκει στον ΠΑΟ,νομιζω νομος του 74 ισως κανω και λαθος..Τα περι καραισκακη νομιζω εισαι φαουλ αλλα θα το κοιταξω καλυτερα(καραισκακης Α.Ε δεν νομιζω πως δεν υπαρχει ως αυτο που ισχυριζεσαι οτι ειναι)...
Μονο ενα μπορω να πω με βαβαιοτητα και το εχω ξαναπει,πιτσιρικακι ημουνα οταν ζητουσε γηπεδο ο ΠΑΟ,πιτσιρικι εκανα και ακομα γηπεδο δεν ειδαμε..Αληθεια οταν εμεις ζηταγαμε γηπεδο εσεις δεν εισασταν ακομα ευχαριστημενοι με το καραισκακι??Και μετα θα με πεισεις οτι ειμαι και ευνοημενος...Μπορει στα νομικα και τα λοιπα να με πεισεις,αλλα οσο υπαρχει συνασθημα ειμαι πολυ ριγμενος και το ξερω...Σκεπσου το..

όπου βλέπω τέτοια ποστ (σέβομαι το φόρουμ και δεν λέω άλλα)

More
16 Jul 2007 23:42 #35376 by Antwnhs

amigos\ wrote: φιλάκια παίρνω μόνο από γυναίκες ...και για εξήγησε μου πως πετάχτηκα γιατί δεν κατάλαβα....προσπαθείς συνέχεια να κάνεις οτι τα ξέρεις όλα και αυτό είναι εκνευριστικό χαλάρωσε ..φαίνεσαι εγκάθετος του Βαρδινογιάννη

Κοντευω τα 2 χρονια σε αυτο το φορουμ,και δεν εχω κανει ουτε 100 ποσταρισματα,εχω καπου 3 μηνες να ποσταρω,και οτι εχω γραψει ειναι μονο στο παναθηναικος...Σε τι ακριβως κανω οτι τα ξερω ολα??Επιτρεψε μου να ξερω κατι παραπανω απο εσενα για την δικια μου ομαδα,και προφανως σου επιτρεπω το ιδιο..Α και μην το συνεχιζεις αυτο με τα ΑΗ και τα ρεστα δεν φτουρανε απο τοτε που καταλαβα τι εστι πληκτρολογιο..

More
17 Jul 2007 10:50 - 17 Jul 2007 15:00 #35388 by Kiriakos
Απο τη στιγμη που είσαι Παναθηναικος δεν ξέρεις τπτ για την ομαδα σου... Γιατι αν ήξερες θα ήσουν άλλη ομάδα... ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ...
Και άσε μη μιλας και για τα γήπεδα... Σε λίγο θα μου πεις ειμαστε πιο ευνοημένοι...
Last edit: 17 Jul 2007 15:00 by Kiriakos.

More
17 Jul 2007 13:35 #35393 by Μάνος Αλιμπέρτης
Ξεκολάτε με τα γήπεδα...Και ο Ολυμπιακός βοηθήθηκε για να φτιάξει γήπεδο και το ίδιο συμβαίνει με τον Παναθηναικό τώρα.Ειναι τόσο μπουρδ@λο η Ελλάδα σε τέτοια ζητήματα (ρυμοτομικα,δεν υπάρχει κτηματολόγιο ούτε σαφεις νόμοι για το ποιες περιοχές προορίζονται για τι) που ειναι απαραίτητη η "συμβολή " της πολιτείας ωστε να γίνονται τέτοια έργα.

Everything that has a beginning has an end...

More
22 Jul 2007 02:51 #35650 by Kostas Giagias
Στο τελευταίο που είπε ο Μάνος συμφωνώ...

Απλά να του (σας) θυμίσω ότι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα... το κράτος παρακάλεσε τον Ολυμπιακό για το Καραισκάκη και όχι Ο Ολυμπιακός το Κράτος.

Ο ολυμπιακός είχε έκταση σχεδια και τα πάντα να το κάνει στο ρέντη (όσο ο Νικολάου της ΕΟΑ εέμενε για τον στίβο). Το καρασκάικη φτιάχτηκε λόγο 2004 (ήταν στον φάκελο και θα φτιαχνόταν έτσι και αλλιώς. Είτε από τον Ολυμπιακό, είτε από το κράτος) Απλά εμεις σαν πολίτες κερδίσαμε που το πλήρωσε ιδιώτης καιι όχι όλοι μας.

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
22 Jul 2007 13:46 #35668 by jim
Ρε παιδιά αμάν με τα γήπεδα...Μακάρι να φτιάξουν όλες οι ομάδες γήπεδα όπως του γάβρου και το δικό μας στον Βοτανικό. Το μόνο που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι να μην πληρώνει το κράτος και κατ΄επέκτασιν εμείς, τις εγκαταστάσεις των ιδιωτικών εταιριών!
Από την άλλη πλευρά βέβαια, να βοηθάει στο μέτρο του νόμιμου και του δυνατού τις ΠΑΕ ώστε να μπορουν να κάνουν γήπεδα.
Για τον Παναθηναϊκό όμως δεν πρέπει να μιλάμε?

[img]http://deskotp[/img]

More
08 Oct 2007 01:33 #37582 by Μάνος Γρυπάρης
O Αστέρας "κατάπιε" το Τριφύλλι!

Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε 1-0 τον Παναθηναϊκό στην έδρα του κι έκανε την μεγάλη έκπληξη!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο ΠΑΟ έπαιζε με σχεδόν κομπλέ άμυνα (αν και χωρίς αριστεροπόδαρο) καθώς και τους δύο βασικούς του επιθετικούς, Παπαδόπουλο και Σαλπιγγίδη οι οποίοι για άλλη μία φορά δεν σκόραραν!

Ο Ντογιέ δεν ξεκίνησε βασικός αλλά μπήκε αλλαγή στο '60. Φάνηκε όμως για άλλη μια φορά και δημιούργησε την...μοναδική αξιόλογη φάση για τον Παναθηναϊκό στις καθυστερήσεις του αγώνα!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)