- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
amigos\ wrote: παριστάνεις και των πονηρό βλέπω... κοίταξε δεν είμαι κανένας πιτσιρικάς, πονηρία και εξυπνάδα όχι σε εμένα..1μιση χρόνο? σωπα ρε μαραντονες..και ποιος σου είπε οτι μιλάω αποκλειστικά
Tropikano\ wrote: Και εμεις θα πω εγω ποτε δεν χρωσταγαμε δεκαρα στο Ελληνικο δημοσιο αντιθετος με ΟΛΟΥΣ τους αλλους και καποτε ασ ευνοηθουμε και παει λεγοντας..Οταν αφηνουμε τον Ηρακλη πρωτη εθνικη,οταν κραταμε το Αεκ σαν επαγγελματικο σωματιο,οταν δεν βαζουμε το μαχαιρι στο κοκκαλο με τους συνδεσμους για τους 4 και οσο κουμαντο κανουνε λαμογια,δεν μπορεις να ζητας-μηλας-υποθετεις για οτιδηποτε σε σχεση με το γηπεδο του βοτανικου...Οσο για την λεωφορο να σου θυμησω το νομο περι χρησηδιοκτησιας και ισως καταλαβεις γιατι ανηκει στον ΠΑΟ,νομιζω νομος του 74 ισως κανω και λαθος..Τα περι καραισκακη νομιζω εισαι φαουλ αλλα θα το κοιταξω καλυτερα(καραισκακης Α.Ε δεν νομιζω πως δεν υπαρχει ως αυτο που ισχυριζεσαι οτι ειναι)...
Μονο ενα μπορω να πω με βαβαιοτητα και το εχω ξαναπει,πιτσιρικακι ημουνα οταν ζητουσε γηπεδο ο ΠΑΟ,πιτσιρικι εκανα και ακομα γηπεδο δεν ειδαμε..Αληθεια οταν εμεις ζηταγαμε γηπεδο εσεις δεν εισασταν ακομα ευχαριστημενοι με το καραισκακι??Και μετα θα με πεισεις οτι ειμαι και ευνοημενος...Μπορει στα νομικα και τα λοιπα να με πεισεις,αλλα οσο υπαρχει συνασθημα ειμαι πολυ ριγμενος και το ξερω...Σκεπσου το..
Κοντευω τα 2 χρονια σε αυτο το φορουμ,και δεν εχω κανει ουτε 100 ποσταρισματα,εχω καπου 3 μηνες να ποσταρω,και οτι εχω γραψει ειναι μονο στο παναθηναικος...Σε τι ακριβως κανω οτι τα ξερω ολα??Επιτρεψε μου να ξερω κατι παραπανω απο εσενα για την δικια μου ομαδα,και προφανως σου επιτρεπω το ιδιο..Α και μην το συνεχιζεις αυτο με τα ΑΗ και τα ρεστα δεν φτουρανε απο τοτε που καταλαβα τι εστι πληκτρολογιο..amigos\ wrote: φιλάκια παίρνω μόνο από γυναίκες ...και για εξήγησε μου πως πετάχτηκα γιατί δεν κατάλαβα....προσπαθείς συνέχεια να κάνεις οτι τα ξέρεις όλα και αυτό είναι εκνευριστικό χαλάρωσε ..φαίνεσαι εγκάθετος του Βαρδινογιάννη