Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναικός 2007/2008

More
27 Jun 2007 20:31 #34041 by Μάνος Αλιμπέρτης

beastie\ wrote:

profitis\ wrote:

beastie\ wrote: mano profiti...
1. ποιος ειναι ο ιδιοκτήτης του χώρου που θα γίνει το γήπεδο?
2. ποιος πληρώνει την ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ?

Δεν ξέρω και απέξω την σύμβαση για την διπλή ανάπλαση...Αλλα μου φαίνεται οτι ο ιδιοκτήτης ειναι ο Δήμος και το εκμεταλεύται ο Ερασιτέχνης που το νοικιάζει το γήπεδο στην ΠΑΕ.Μα βρε Κώστα,κανένας δεν την πληρώνει την αυτοχρηματοδότηση...ΔΑΝΕΙΟ είναι(όπως άλλωστε φτιάχτηκε το Καραισκάκη + μία κρατική βοήθεια λόγω του ήταν Ολυμπιακό έργο).Δανειο που θα ξεχρεώνεται απο τα εμπορικά εισητήρια κτλ...
Λόγω της φοβερή γραφειοκρατίας αλλα και ότι δεν υπάρχει χωροθετικό πλάνο και σχέδιο πρέπει πάντα να πέφτει σπρώξιμο και βοήθεια απο το κράτος όπως άλλωστε έγινε και με εσάς...

Σιγουρα δάνειο πέρνουν ΟΛΟΙ... το θέμα είναι ότι στην περίπτωση του Ολυμπιακού.
1. Η έκταση ανηκει στην ΓΓΑ.
2. Η εταιρία Καραισκάκης ΑΕ πήρε το(α) δάνειο(α) και την εκμεταλευση
3. Το γήπεδο είναι με ενοίκιο στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Υπάρχει περίοδος μηδενικού ενοικίου και περίοδος ενοικίου με σημαντικό ποσό!!!!
4. Μετά τα 49 χρόνια της σύμβασης το ΓΗΠΕΔΟ ανήκει στην ΓΓΑ!!!!

Στην περίπτωση του ΠΑΟ.
1. Η έκταση ανήκει στον ΔΗΜΟ
2. Το δάνειο και το κτήσιμο ανήκει στον ΔΗΜΟ
3. Στην εκμετάλευση έχει μικρό ποσοστό ο δήμος. ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ.
4. Το ενοίκιο είναι ΜΗΔΕΝΙΚΟ για 99 χρόνια...

Γιατί όλα αυτά? Μα γιατί υπάρχει η καραμέλα ότι δίνουν την Λεωφόρο.
Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της Λεωφόρου.
Το οικόπεδο ανήκει στον δήμο.
Το γήπεδο χτίστηκε από τους φιλάθλους αλλά σε μη ιδιοκτητο χώρο
Το ενοίκιο του χώρου ήταν και είναι 1 δραχμή τον χρόνο για 99 χρόνια.

Αυτά είναι ισονομία??

Χαρισμα του Δήμου πριν δεκάδες χρόνια για την λεωφόρο και χάρισμα και πάλι...

Το δάνειο για την αποπληρωμή του γηπέδου ειναι με ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.Επίσης δόθηκε κάποιο ποσό επειδή ήταν ολυμπιακό έργο...

Το Καραισκάκη ανήκει στην εταιρεία Θρύλος Α.Ε που ειναι ιδιωτική εταιρεία...Και ο ΠΑΟ ειχε πει για το γήπεδο το 2001-2002 και να ενταχθεί στα ολυμπιακά έργα αλλα ενοείται οτι προτιμήθηκε ο Κροκους...Οπως και οτι ο ΠΑΟ ήθελε να κτίσει γήπεδο στην Λεοφώρο αλλα εκ των πραγμάτων(ΣτΕ ,περίοικοι κτλ) δεν μπορούσε η ομάδα.

Κτίσατε γήπεδο πιο νωρίς απ όλους και ευνοηθήκατε πάρα πολύ απο την διαδικασία...Οπότε plz μην μου λες για ισονομία.Ολοι ευνοούνται(ομάδες) στην Ελλάδα.

Everything that has a beginning has an end...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jun 2007 21:08 #34043 by Kiriakos
Τι ήθελες ρε δηλαδή? Να σου φτιάξουν γήπεδο?
Γτι να σου φτιάξουν? Ο ΟΣΦΠ ηταν 5 χρονια απο τον ένα γηπεδο στο άλλο... Το ξεχνάς? Η μηπως επρεπε να αφήσουν το ΙΣΤΟΡΙΚΟ Γ.Καραισκακης να αφανηστει που φέρει και την ονομασία του απο τον Καραισκάκη που πεθανε στο Φάληρο και έπρεπε να φτιάξουν το ιστορικότατο για τους Ολυμπιακούς αγώνες ΠΑΟ Αρένα!
Και μη μιλας αν δε ξέρεις! Τελικά εσύ απο καταλαβαίνω διαβάζεις τις φυλλαδες γιατί καμια απο αυτες δεν έχει τα @@ να πει οτι το γήπεδο ο Κοκκαλης το έφτιαξε!
Και αν θέλεις θα σου το αναλύσω το θέμα των εφημερίδων γιατί τελικά ειστε πολύ ανίδεοι! Δεν ξέρετε ρε τι λετε! Οτι σας κατεβει εκεινη τη στιγμή και το κολατε με μερικα γεγονότα και... Την ξέρετε την δουλιτσα...

More
27 Jun 2007 21:11 #34044 by Kiriakos
Οκ φιλαράκο? Κτίσαμε γιατι πληρώσαμε και δεν νομίζω να έχετε έσεις πιο πολλα χρονια απο εμάς χωρις γήπεδο! Κτισαμε πιο νωρίς αλλα ξεσπιτοθήκαμε και πιο νωρίς. Ετσι να τα λες ολα, οχι μονο οτι θέλεις...
ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΑΜΩ ΤΟ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΤΟ ΕΚΤΙΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ...

Ο ΟΣΦΠ οταν τα έπερνε στο ΟΑΚΑ τι ήταν δηλαδη? ΤΟ κοροίδο? ΠΙΣΤΕΥΩ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ, ΝΑΙ ΝΑΙ...

More
27 Jun 2007 23:48 #34056 by Μάνος Αλιμπέρτης
Αγοράζω εφημερίδα 1 φορά περίπου το μήνα και εδώ και πάρα πολλά χρονιά δεν αγοράζω Αθλητική Ηχώ (Derby δεν έχω πάρει ποτέ).

Δεν καταλαβαίνω γιατί φανατίζεσαι, λες και έχεις μετοχές του Ολυμπιακού;!Δεν ειπα να μας το φτιάχναν τότε αλλα το ότι και εσείς βοηθηθήκατε όπως και εμεις τώρα το θέμα σπρώχνεται απο την Δήμο.Και αν δεν κάνω λάθος το μεγάλο εμπορικό του Βοτανικού θα ανήκει αποκλειστικά στον Δήμο...

More
28 Jun 2007 00:29 #34064 by Kostas Giagias
@NACastillo... για μία ακόμα φορά 8α σε συμβουλέψω να ηρεμίσεις!!!
Στο κάτω κάτω κάποια από αυτά που λές δεν είναι επιχειρήματα πάνω σε αυτό που λέω... (ελλειψη ισονομίας)

@Μάνος (προφιτις)
Εχεις μερικά κενά στην πληροφόρηση σου..
1. Το δάνειο έχει δωθεί με καλούς όρους για τις τράπεζες (οπου και έκαναν μάχη ποια θα πάρει το "εργο" και οι ιδιωτικές) και υπάρχει εγγύηση ελάχιστης καταβολής ενός Εκ. Ευρώ το χρόνο από τον ίδιο τον Σ. Κόκκαλη ακόμα και αν μείνει κλειστό το γήπεδο και όλες οι εμπορικές δραστηριότητες του.

2. Το ποσό για Ολυμπιακό έργο το πήραν πολλά γήπεδα και θα το έπερνε και η ΑΕΚ αν δεν το γκρέμιζε ο γρανίτσας. Δεν ήταν ΧΑΡΙΣΜΑ!!!

3. Το ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΔΕΝ ανήκει στην Θρύλος ΑΕ. Υπάρχει η εταιρία ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΕ!!!! Με πολλούς μετόχους (και βέβαια και απο τις τράπεζες).

4. Ο ολυμπιακός αν θυμάσε καλά ήταν ο πρώτος ιδιώτης (και μοναδικός μέχρι στιγμής) όπου ζήτησε έκταση για ανέργεση γηπέδου με ιδίους πόρους (ασχετα αν είναι με δάνειο ή όχι). Ο επόμενος που το έχει ζητήσει ποτέ είναι ο Τσακίρης τώρα στην Ν.Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

5. Ο Ολυμπιακός αν θυμάσαι καλά (επειδή η ΕΟΑ ήθελε στίβο) είχε και έτοιμες μακέτες σχέδια και πλάνα για δημιουργία γηπέδου στον ρέντη και στον Ελαιώνα (με σύμφωνη γνώμη του Λαλιώτη). Τι σήμαινε αυτό. Το ερείπιο Καραισκάκη θα έπρεπε είτε απλά να γκρεμιστεί ή να το φτιάξει η ΕΟΑ μόνη της με λεφτά του κοσμάκη ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. Οπως αναγκαστικά

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
15 Jul 2007 16:19 #35274 by Antwnhs
Και εμεις θα πω εγω ποτε δεν χρωσταγαμε δεκαρα στο Ελληνικο δημοσιο αντιθετος με ΟΛΟΥΣ τους αλλους και καποτε ασ ευνοηθουμε και παει λεγοντας..Οταν αφηνουμε τον Ηρακλη πρωτη εθνικη,οταν κραταμε το Αεκ σαν επαγγελματικο σωματιο,οταν δεν βαζουμε το μαχαιρι στο κοκκαλο με τους συνδεσμους για τους 4 και οσο κουμαντο κανουνε λαμογια,δεν μπορεις να ζητας-μηλας-υποθετεις για οτιδηποτε σε σχεση με το γηπεδο του βοτανικου...Οσο για την λεωφορο να σου θυμησω το νομο περι χρησηδιοκτησιας και ισως καταλαβεις γιατι ανηκει στον ΠΑΟ,νομιζω νομος του 74 ισως κανω και λαθος..Τα περι καραισκακη νομιζω εισαι φαουλ αλλα θα το κοιταξω καλυτερα(καραισκακης Α.Ε δεν νομιζω πως δεν υπαρχει ως αυτο που ισχυριζεσαι οτι ειναι)...
Μονο ενα μπορω να πω με βαβαιοτητα και το εχω ξαναπει,πιτσιρικακι ημουνα οταν ζητουσε γηπεδο ο ΠΑΟ,πιτσιρικι εκανα και ακομα γηπεδο δεν ειδαμε..Αληθεια οταν εμεις ζηταγαμε γηπεδο εσεις δεν εισασταν ακομα ευχαριστημενοι με το καραισκακι??Και μετα θα με πεισεις οτι ειμαι και ευνοημενος...Μπορει στα νομικα και τα λοιπα να με πεισεις,αλλα οσο υπαρχει συνασθημα ειμαι πολυ ριγμενος και το ξερω...Σκεπσου το..

More
15 Jul 2007 18:34 #35277 by giannis
σας χάρισε τότε ο δήμος της αθηνας το γήπεδο της λεωφόρου αλεξανδρας και το ίδιο πάει να γίνει και με τον βοτανικό..αφήστε τα πολλά λόγια του αέρα για κανέναν ανιστόρητο.... μια ζωή τσάμπα την βγάζατε και πάντα ευνοούμενη..μην πούμε για παραρτήματα και για άλλες βρομιές .. στο τέλος σας βλέπω να βάζετε και τα κλάματα και θα μας πείτε ότι είστε και αδικημένη ..αλλά και φέτος θα τα πούμε εντός του γηπέδου..

edit:άσε που είχε το θράσος η διοίκηση του παο να θέλει να κτήση πάλι στην λεωφόρο και να πάρει αμπάριζα σπίτια και σχολεία...όπως και στο βοτανικό πήρατε αμπάριζα ένα κάρο επιχειρήσεις και η άνθρωποι ακόμα δεν τους έχουν πει που θα πάνε της δουλείες τους....μήπως και αυτά ο Κόκκαλης και ο θρύλος τα έκανε;

More
15 Jul 2007 21:42 #35281 by Antwnhs
Πιο ακριβως απο αυτα που λεω μου απαντας??Σε κανανα,μα κανενα

More
15 Jul 2007 23:39 #35283 by giannis
παριστάνεις και των πονηρό βλέπω... κοίταξε δεν είμαι κανένας πιτσιρικάς, πονηρία και εξυπνάδα όχι σε εμένα..1μιση χρόνο? σωπα ρε μαραντονες..και ποιος σου είπε οτι μιλάω αποκλειστικά

More
16 Jul 2007 11:15 #35300 by Μάνος Αλιμπέρτης
Στην Λεοφώρο όντως έχει συζητηθεί για να γίνει ένα μουσείο του Παναθηναικού...

Αλλα όχι και να κτίσουμε εκειπέρα σπίτια κτλ.Ο Βοτανικός πάει για αποβιομηχανοποιήηση εδώ και πολύ καιρό και έτσι πρέπει καθως ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ της Αθήνας να γίνει μια σοβαρή μητρόπολη με ελεύθερους χώρους,υποδομές και με πράσινο. Η χωροθέτηση εκει του γηπέδου θα δώσει ώθηση στην περιοχή και έτσι και αλλιως οι επιχειρήσεις πρέπει να μεταφερθουν.

Γιατί φανατίζεστε τοσο πολύ όμως βρε παιδια...Λες και τα κονομάμε απο τον ΠΑΟ ή τον ΟΣΦΠ...Ολοι ίσα ίσα δίνουμε φράγκα για διαρκείας,εισητήρια,φανέλες κτλ.Ολες οι ομάδες του κέντρου έχουν ευνοηθεί!Τελεια και παύλα.