Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στοίχημα: Προγνωστικά

More
22 Dec 2013 16:20 #137707 by George Labris
Replied by George Labris on topic ΣΤΟΙΧΗΜΑ
νομίζω ότι φέτος η Καλλονή είναι η ομάδα με το καλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον, δεν έχει καθόλου ισοπαλίες μετά από έναν ολόκληρο γύρο, 2 φορές φέτος με έστειλε σε ''καλο'' ταμείο.

To νόμιμο στοίχημα είναι το δικό μου στοίχημα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Dec 2013 22:29 #137739 by Γιώργος Λόλας
Εγώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το στοίχημα, αλλά έλεγα να ξεκινήσω έτσι για το lol πιο πολύ με πολύ μικρό ποσό. Από που προτείνετε να ξεκινήσω; Υπάρχουν συγκεκριμένα πρωταθλήματα που αξίζουν να παίξεις ή ότι κάτσει;

Δε θέλω να πάω για πολλά λεφτά, απλά έτσι για το σασπένς να έχει περισσότερο ενδιαφέρον να παρακολουθώ :P

More
09 May 2015 13:46 #160624 by Γιάννης Νικολάκης
Τελευταια αγωνιστική superleague νομίζω πρεπει να εμπιστευτούμε το ελληνικό σύστημα και να παίξουμε.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-Α.Ο.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑ -2
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ-2
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ-2
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-2

Τσεκάρετε αποδόσεις και θα με καταλάβετε

More
09 May 2015 14:13 - 09 May 2015 14:16 #160625 by Τάσος Μαραγκός
Δυσκολα παιχνιδια...
Εχουμε μια αναλυση με βαση τις σκεψεις μου.

1)ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-Α.Ο.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑ
Αδιαφορο παιχνιδι.Ο Αστερας εχει 56 βαθμους και με βαση την μη αδιοδοτηση του ΠΑΣ ειναι 100% μεσα στην ευρωπη.Η Κερκυρα εχει σωθει αφου εχοντας 44 βαθμους,9η θεση, αν χασει και κερδισουν οι απο κατω μπορει να φτασει ως 13η θεση,αρα παραμονη.

2) ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ
Δυσκολο παιχνιδι.Η Ξανθη εχει σωθει,δεν κυνηγαει ευρωπη αφου εχει 47 βαθμους.Απο την προηγουμενη αγωνιστικη το μυαλο τους ειναι στον τελικο Κυπελου.Ο Πανθρακικος θελει οπωσδηποτε νικη και ηττα 1 εκ των κατω του για την παραμονη.Ανοικτη η παραμονη αλλα και ο υποβιβασμος.

3)ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ
Δυσκολο παιχνιδι και αυτο.Ο Πανιωνιος θελει μονο νικη για παραμονη γτ εχει 42 βαθμους και τον κυνηγαει οι Λεβαδειακος/Πανθρακικος με 40 βαθμους,οι οποιοι αν νικησουν φτανουν στους 43 βαθμους.Υπαρχει πιθανοτητα ισοβαθμιας στους 43 βαθμους.Εκει θελει μελετη για το ποιος μενει και ποιος πεφτει.

4)ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Για μενα ευκολο παιχνιδι.Ολυμπιακος αδιαφορος.Πολλες αλλαγες/rotation και γιατι να ρισκαρουν τα ποδια τους εν οψη τελικου κυπελου???Απο την αλλη ο Πλατανιας στους 43 βαθμους,τους αρκει 1 βαθμος για να σωθει,ΑΝ καταφερουν και νικησουν οι απο κατω.Υπαρχει και εδω πιθανοτητα ισοβαθμιας στους 43 βαθμους.Μην ξεχνατε και τις σχεσει του Μαρινακη με τον Πλατανια.(λεω εγω τωρα).

Οπως και να εχει οι τελυεταιες αγωνιστικες και μαλιστα στο ελληνικο πρωταθλημα ειναι προς αποφυγην...Ξερουμε πολυ καλα τι γινεται με τα δανεικα/χρωστουμενα.(γνωμη μου).
Last edit: 09 May 2015 14:16 by Τάσος Μαραγκός.

More
31 Mar 2017 11:24 #196328 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Όσοι παίζετε στοίχημα σας το λέω με αρκετά μεγάλη εμπειρία να παίζετε μόνο ένα ματς. Όσο περισσότερα παίζετε τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να χάσετε κάποιο. Αν θέλετε να παίζετε πολλά ματς μην βάζετε μεγάλο ποσό. Επίσης θέλει κρύο αίμα, να εκμεταλλεύεστε το cash out όποτε μπορείτε.

More
02 Jun 2020 14:16 #235042 by Nikos
Replied by Nikos on topic ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Κι εγώ πρωτάρης στο στοίχημα, μετά την καραντίνα με τόσες διαφημίσεις που είδα στην τιβι για καζίνο κτλ κτλ, μπήκα στην περιέργεια... τόσα site και τόσες σελίδες και πόσες ακόμα δεν έχω πάρει χαμπάρι...
Μετά από ψάξιμο για να ξεκινήσω το στοίχημα βρήκα αυτό to site για στοιχημα και προγνωστικα , έχει και φόρουμ και τσατ, πολύ υλικό για διάβασμα και μελέτη για αρχάριους στο στοίχημα, κουπόνι, livescore και ακόμα δεν το έχω ανακαλύψει όλο.
Καμιά άλλη πρόταση;

More
02 Jun 2020 14:21 #235043 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Παλιότερα έπαιζα στοίχημα αρκετά συχνά αλλά έχει περάσει 5ετία από τότε που ασχολήθηκα για τελευταία φορά καθώς τα κέρδη είναι πολύ λίγα στην πλειοψηφία των περιπτώσεων και δεν αξίζει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
02 Jun 2020 17:47 #235045 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ioanikos77 wrote: Κι εγώ πρωτάρης στο στοίχημα, μετά την καραντίνα με τόσες διαφημίσεις που είδα στην τιβι για καζίνο κτλ κτλ, μπήκα στην περιέργεια... τόσα site και τόσες σελίδες και πόσες ακόμα δεν έχω πάρει χαμπάρι...
Μετά από ψάξιμο για να ξεκινήσω το στοίχημα βρήκα αυτό to site για στοιχημα και προγνωστικα , έχει και φόρουμ και τσατ, πολύ υλικό για διάβασμα και μελέτη για αρχάριους στο στοίχημα, κουπόνι, livescore και ακόμα δεν το έχω ανακαλύψει όλο.
Καμιά άλλη πρόταση;

Η συμβουλή μου είναι πως ο καθένας που είναι πρωτάρης, καλύτερα να μην ποντάρει πολλά χρήματα. Η δική μου άποψη είναι πως παίζουμε για να παίξουμε και όχι για να κερδίσουμε. Ευτυχώς το σταμάτησα εγώ το στοίχημα μέσα στην καραντίνα και είχα πιο πολύ χρόνο να παίζω games +το ότι είχα πιο γεμάτη την τσέπη μου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.