Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στοίχημα: Προγνωστικά

More
29 Jan 2011 20:41 #88905 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Όλα τα παιχνίδια του τζόγου είναι βασισμένα σε ισχυρά μαθηματικά και αλγορίθμους που δεν σπάνε με τίποτα.Για αυτό και υπάρχουν εξάλλου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jan 2011 21:01 #88906 by rafor
Replied by rafor on topic ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Μια χαρα σπανε, αλλα δεν ημαστε αρμοδιοι για να το κανουμε . (φυσικα πρεπει να το ''πειραξεις'' το μηχανημα)Ειναι και το ποσο τυχερος εισαι.Βεβαια εγω πιστευω οτι θα κανουν μια τρυπα στο νερο και τιποτα παραπανω.Εδω ο κοσμος δεν παει να παιξει στοιχημα εχει γινει μειωση στην πελατεια 20% με σχεση περυσι, που ειναι και πιο σιγουρο (δεν μπορει να παρει πρωταθλημα η αναγεννηση Αγιου Δημητριου).

More
29 Jan 2011 21:50 #88908 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Καλά όταν το σπάσεις έλα και πες μου... :P

Μπορεί να είναι για παράδειγμα ρυθμισμένο να κερδίσει ο 56446ος παίκτης που θα παίξει.

Το άλλο που λες για το στοίχημα δεν ισχύει,όπου φτώχεια και τζόγος βλέπεις.

More
30 Jan 2011 10:33 #88915 by eliminator
Replied by eliminator on topic ΣΤΟΙΧΗΜΑ

rafor wrote: Στη δαγκανα (γερανος που λες εσυ) δεν νομιζω να ισχυει.Εχω παιξει 3-4 φορες και 1 φορα κερδισα , αλλα βαζουν κουκλακια που τα πιανεις δυσκολα και τα βαζουν πατημενα ωστε να μην εξεχουν σημεια.Τα φρουτακια ειναι γα**ε τα.Ειναι η μεγαλυτερη κλεψια.

Να δες και το βιντεο, και θα δεις οτι οποτε το ρυθμισεις κερδιζεις.

[youtube:q5beb451]
[/youtube:q5beb451]

More
30 Jan 2011 12:15 #88917 by rafor
Πλακα κανεις...Ακομα και για τα κουκλακια θελουν να αισχροκερδουν.Καλος ο τυπος, θα πηγαινει τωρα στη σειρα που θα κερδιζει και θα την αδειασει την μηχανη :wink:

More
30 Jan 2011 12:16 #88918 by Γιάννης Ρέμας
στο χωριό μου που έχει ένα με κουκλάκια κερδίζει περίπου κάθε 9 φορές που ρίχνεις 50 λεπτά μόνο που στο χωριό μου βρήκαν κόλπο και ρίχνουν 20 λεπτά κλασσικός Ελληνας =D>

More
30 Jan 2011 15:11 #88923 by rafor
Αφου σε κλεβουν, τουλαχιστον να σε κλεβουν λιγοτερο! :wink: Βεβαια εγω ουτε κατα διανοια δεν πιστευα οτι μπορουν να αξαπατουν ακομα και για το πιο απλο πραγμα και με επαθλο ... κουκλακια...Πραγματικα δηλαδη δεν υπαρχει οριο στην κλεψια.Και η πλακα ειναι οτι ειναι νομιμη κλεψια.

More
30 Jan 2011 19:26 #88932 by eliminator
Replied by eliminator on topic ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Δε σε κλεβουν, αμα θες παιζεις γερανο και ουτως ή αλλως ξερεις οτι ειναι κλεψια, το παραδεχονται και αυτοι που το εχουν, το κρατος σε κλεβει που σε αναγκαζει να πληρωνεις τρελους φορους.

More
03 Mar 2011 22:40 #90599 by hooalexyaa
Replied by hooalexyaa on topic ΣΤΟΙΧΗΜΑ
παιδια, αναρωτιεμαι αν κανεις ασχολειται με παμε στοιχημα, αν ναι παρακαλω αν μπορουσε να μου ελεγε την γνωμη του για αυτο το παρσαβκιρ και τι θα επαιζε , γιατι εχω να παω πολυ καιρο ταμειο

More
03 Mar 2011 23:10 #90601 by rafor
Εγω δυστυχως δεν εχω κερδισει ακομα ουτε 1 φορα...