Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στοίχημα: Προγνωστικά

More
29 Nov 2010 14:57 #85081 by rafor
Replied by rafor on topic ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Για αυτο την (προηγουμενη) Πεμπτη ηταν κλειστο...Κριμα παντως, γιατι υπηρχει μεγαλο ενδιαφερον απο τον κοσμο και αυτοι μονο λεφτα χανουν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Nov 2010 19:51 #85118 by rafor
Συγγνωμη για το 2ο ποστ, αλλα θα ηθελα να πω τι λεω να παιξω αυριο(αμα παιξω) και να μου πειτε και καμια συμβουλη.

126:1
129:2
130:2
137:2
138:1

Οποιος εχει να μου δωσει καποια καλη συμβουλη , ας με σωσει!

More
01 Dec 2010 00:48 #85133 by Frank
Replied by Frank on topic ΣΤΟΙΧΗΜΑ
126 καλο
129 δυσκολο
130 αρκετα δυσκολο αλλα ποτε δεν ξερεις
137 λογικα ναι
138 δεν εχει νοημα ...

More
01 Dec 2010 21:41 #85243 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Εύγε Frank! :D

Κάλλιο αργά παρά ποτέ!Η επιλογή της εταιρείας είναι ένα μικρό μειονέκτημα,σε σχέση με άλλες εννοώ,αλλά αν είσαι ευχαριστημένος no problem! :wink:

Εγώ θα πρότεινα ανεπιφύλακτα:

Betfair για μονά αποδεκτά και Bet365 για παρολί... :wink:

Μην πετάτε τα λεφτά σας άλλο στους αλβανούς(ΚΛ-ΟΠΑΠ),χαμένα πάνε.

More
01 Dec 2010 21:45 #85244 by rafor
Εγω δεν μπορω να αρχισω online στοιχημα για 2 λογους.Πρωτον δεν εχω πιστωτικη και 2ον ειμαι κατω απο 18, οποτε και να βρω πιστωτικη,δεν μπορω να κανω αναληψη τα λεφτα που ισως κερδισω.Το καλο με το online betting ειναι οτι τα περισσοτερα sites εχουν bonus εγγραφης!

More
01 Dec 2010 21:53 #85248 by lavezzi7

rafor wrote: Εγω δεν μπορω να αρχισω online στοιχημα για 2 λογους.Πρωτον δεν εχω πιστωτικη και 2ον ειμαι κατω απο 18, οποτε και να βρω πιστωτικη,δεν μπορω να κανω αναληψη τα λεφτα που ισως κερδισω.Το καλο με το online betting ειναι οτι τα περισσοτερα sites εχουν bonus εγγραφης!

Όλα έχουν μπόνους εγγραφής φίλε rafor.Αλλά μην νομίζεις πως είναι και καλό αυτό,κρύβει παγίδες!Αν βάλεις 25 ευρώ πχ και πάρεις μπόνους άλλα τόσα,τα περισσότερα σε υποχρεώνουν να παίξεις 25Χ5=125 σε στοιχήματα άνω του 2 για να μπορείς να κάνεις ανάληψη το μπόνους.

More
01 Dec 2010 22:02 #85250 by rafor
Το ξερω αυτο, γιατι επαιζε παλιοτερα ο ξαδερφος μου.Εγω γενικα δεν βρισκω καποιο προβλημα με τον ΟΠΑΠ.Το μονο θεματακι ισως να ειναι οι χαμηλες αποδοσεις στα σχετικα ευκολα ή προβλεψιμα εως εαν σημειο παιχνιδια, οπου βαζουν αποδοσεις τυπου 1,20 ή 1,40 και πρεπει να το ριχνεις το 2ευρω για να πιασεις κανενα χρημα της προκοπης...

More
01 Dec 2010 22:30 #85255 by lavezzi7

rafor wrote: Το ξερω αυτο, γιατι επαιζε παλιοτερα ο ξαδερφος μου.Εγω γενικα δεν βρισκω καποιο προβλημα με τον ΟΠΑΠ .Το μονο θεματακι ισως να ειναι οι χαμηλες αποδοσεις στα σχετικα ευκολα ή προβλεψιμα εως εαν σημειο παιχνιδια, οπου βαζουν αποδοσεις τυπου 1,20 ή 1,40 και πρεπει να το ριχνεις το 2ευρω για να πιασεις κανενα χρημα της προκοπης...

8O :lol:

Δεν μιλάς σοβαρά...οι άνθρωποι δεν σέβονται τον παίκτη,τσεκουρεύουν παντού τις αποδόσεις,φράζουν αγώνες σε ανταγωνιστικές τιμές και γενικά χαλάνε την ψυχολογία του παίκτη... :evil:

Το μόνο θετικό είναι η άμεση πληρωμή αλλά όταν αυτή είναι 20 συν % κάτω από την πραγματική,χάνει και αυτή ένα μέρος της αξίας της.

More
02 Dec 2010 07:38 #85281 by rafor
Κοιτα, ομως τις χαμηλες αποδοσεις μπορεις να τις ανεβασεις με εναν καλο πολλαπλασιαστη.Οσο για το φραξιμο καποιων αγωνων, οντως εχεις δικιο...

More
04 Dec 2010 12:51 #85382 by lavezzi7

rafor wrote: Κοιτα, ομως τις χαμηλες αποδοσεις μπορεις να τις ανεβασεις με εναν καλο πολλαπλασιαστη.Οσο για το φραξιμο καποιων αγωνων, οντως εχεις δικιο...

Rafor δεν κατάλαβες τι εννοώ... :bduh:

Παίζω π.χ. στον κλέφτη τριάδα 1,5-1,6-1,8
Παίζω και στο ίντερνετ την ίδια τριάδα και έχει:1,65-1,8-1,95

Η πρώτη δίνει απόδοση 4,32 και η δεύτερη 5,79.Αν στην πρώτη βάλω ένα 10άρικο θα πάρω 43,2 ενώ στην δεύτερη 57,9!Για να πάρω από την πρώτη τα ίδια με την δεύτερη θα πρέπει να βάλω 3,5 ευρώ ακόμα... :twisted:

Ας κάνουν ότι θέλουν αφού δεν σέβονται τον ίδιο τον παίκτη,να μην περιμένεουν και ο παίκτης να σεβαστεί τους ίδιους... :wink: