Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναϊκός 2006/2007

More
11 Jul 2006 15:59 #16626 by Γιώργος Γκούμας
Εφυγε σημερα για το βασικο σταδιο της προετοιμασιας του, ο ΠΑΟ και με τις μεταγραφες να τρεχουν... Δεν ειδαμε ακομα το μεγαλο ονομα αλλα πιστευω οτι μεσα στην εβδομαδα να εχουμε νεα... Αν και πιστευω οτι θα επρεπε να παρει εναν καλο αμυντικο ακομα... Λετε να παρει ομως τον Σαβιολα και να τρελανει κοσμο... ΛΟΙΠΟΝ εδω θα γραφουμε σχολια και γενικα οτι θελουμε για τον Παναθηναικο του 2006/2007.....

Πρωτο θεμα NEO ξεκινημα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jul 2006 16:05 #16628 by Yes
Αν έρθει ο Σαβιόλα θα είναι ο πρώτος Αργεντίνος παίκτης στο ζενίθ της καριέρας του που ήρθε ποτέ σε ελληνική ομάδα και γενικά ο πρώτος μεγάλης αξίας ποδοσφαιριστής που ήρθε στο ζενίθ της καριέρας του στην Ελλάδα. Γενικά έχουν αργήσει να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές και ακόμα και αν έρθει ο Σαβιόλα θα πρέπει ο Παναθηναϊκός πρώτα να δείξει αγωνιστική αξία και ετοιμότητα και μετά ο κόσμος θα πάει στο γήπεδο

I\

More
11 Jul 2006 21:11 #16661 by Δημήτρης Σκιάννης
Κι εγώ που παρακολουθώ τα μεταγραφικά εδώ και 10 χρόνια κοντά(Από τότε δηλαδή που ασχολούμαι με τον ΠΑΟ συστηματικά..),γιατί έχω την εντύπωση πώς και να έρθει δεν θα στεριώσει???

More
15 Jul 2006 13:37 #16913 by Antwnhs
Απλα γιατι δεν θα μπορει να πρωσαρμωστει στο τρομερα δυσκολο πρωταθλημα μας με τους πολους και συνεχομενους αγωνες!!!Ειπαμε μην τα γκρεμησουμε και ολα πια,δεν εχει ξαναερθει τετοιος πεχτακος στο Ελλαδα,ιδια κλαση αντε εχει ερθει,λεμε τωρα,αλλα σε αυτην την ηλικια και στο επιπεδο που αγωνιζεται 4 χρονια τωρα αυτος δεν εχει ξαναερθει..Αλλα μας τα εχει πρηξει για το αν θα ερθει,ελπιζω να ειναι ετοιμος καποιος αλλος γιατι εγω δεν 8α ου εδινα ουτε τρεις μερες ακομα,ναι η οχι να τελειωνουμε ρε φιλε τι εισαι η μιςς κοσμος να ουμε..Τοσα χρονια ζησαμε χωρις σαβιολες,θα ζησουμε και το επομενο...

More
15 Jul 2006 15:21 #16920 by Αντώνης Κατρής
Δεν ξέρω ρε παληκάρια πείτε το διαστροφή αλλά εγώ θα προτιμούσα να έρθει το άλλο όνομα που έχει ακουστεί δηλ. ο Jorgensen... Μπορεί να μην είναι όνομα πρώτης γραμμής αλλά είναι εξαιρετικό εργαλείο έχει και την απαραίτητη τεχνική και γενικά πιστεύω θα βοηθήσει πολύ περισσότερο τον Παναθηναϊκό αφού πλησιάζει περισσότερο σε μέσο (πράγμα που θέλει η ομάδα) παρά σε επιθετικό

More
25 Sep 2006 16:31 #20094 by Αντώνης Κατρής
Λοιπόν δεν ξέρω πόσοι είδατε χθες το "ντέρμπυ" εγώ πάντως το είδα. Καλύτερος ο Παναθηναϊκός και από τον ΠΑΟΚ και από τις άλλες φορές (χειρότερα δε γινόταν). Αυτό όμως που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η φάση που ο Τόργκελε την είδε Ριβάλντο και πήγε να κάνει μια τσαχπινιά αλλά η μπάλα είχε τη φυσική εξέλιξη που έχουν όλα τα σουτ αυτού του παίκτη, άουτ... Και βέβαια το γκολ του Ιβανσιτς ήταν απίστευτο

More
25 Sep 2006 18:21 #20104 by Δημήτρης Σκιάννης
Και να μην πάρουμε τίποτα φέτος,για μένα η χρονιά θα είναι κερδισμένη σε σχέση με άλλες (π.χ. πέρσι).Και μόνο που δικαιωνόμαστε όσοι πιστέψαμε στον Ίβανσιτς εξ'αρχής,δεν θέλω τίποτα άλλο...Βγήκαν κάποιοι και μου είπαν ότι είναι νεα περίπτωση "Σανμαρτεάν"... 8O Πολύ γρήγορα θα αγαπηθεί από τον κόσμο και θα αναλάβει χρέη αρχηγού...Όταν γυρίσει ο Έκι,θα παλέψει για να βρεί θέση...

More
11 Oct 2006 03:21 #20808 by Αντώνης Κατρής
Το λοιπόν μετά από μπόλικα ονόματα που πέρασαν ως πιθανοί αντικαταστάτες του Backe βρέθηκε ο εκλεκτός και ονομάζεται Victor Munoz. Μέχρι πέρυσι ήταν στη Zaragoza και ήταν προπονητής της όταν είχε ρίξει 6 στη Real για το κύπελλο!!! Βέβαια ήταν ελεύθερος οπότε για κάποιο λόγο τον είχαν διώξει αλλά για ποιόν δε το γνωρίζω. Μαζί του έφερε και άλλους δύο συνεργάτες έναν Λόνγκι και έναν Λαπουέντε. Τώρα τι σόι δουλειά θα κάνει θα το δούμε. Πάντως το ότι του έκαναν 8μηνο συμβόλαιο με οψιόν για ένα χρόνο μάλλον δεν είναι καλό

More
11 Oct 2006 11:25 #20814 by Δημήτρης Σκιάννης
Πλέον ο Τζίγγερ φυσάει και το γιαούρτι Αντώνη...Δεν τον ξέρω καλά τον Μουνιόθ,το μόνο καλό είναι ότι είναι Ισπανός...Πάντα ήθελα εναν Ισπανό προπονητή στον ΠΑΟ...Οι άνθρωποι έχουν ποδοσφαιρική παιδεία,δεν είναι ...Χατζάρες

More
11 Oct 2006 14:21 #20827 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Ο Μουνιόθ, ο μουνιόθ , ο Μουνιόθ σέρνει καράβι και δεν το χεις καταλάβει!!!
Εγώ θα το λέω να έρθει ο Ντούσκο στον ΠΑΟ και να μείνει όσο ο Ομπράντοβιτς στο Μπάσκετ. Μόνο έτσι θια δούμε άσπρη μέρα.