jimisballjohn\ wrote:
Στο εξής όποιος βγει σε εκπομπή και πει ότι φταίνε ο προπονητής ή οι παίκτες και όχι ο Τζίγκερ, πρέπει να είναι πληρωμένος από τον τελευταίο, εκτός κι αν είναι κανένας επώνυμος και θέλει να μην χαλάσει τις σχέσεις του.
Όταν εγώ μίλαγα πριν 1 χρόνο στην εκπομπή σου με τον Κατρή με δουλεύατε και λέγατε ότι ήμουν υπερβολικός. Τώρα βλέπω ότι έρχεσαι στα λόγια μου...
1)Δεν μίλαγες. Δεν θυμάμαι να έχεις βγει ποτέ στον αέρα. Μόνο e-mail σου διαβάζουμε.
2)Από τις πρώτες ημέρες που ξεκινήσαμε εκπομπές στον Sportime Radio ο Τζίγκερ έχει ακούσει πολλά γαλλικά από μένα. Φαντάζομαι θα θυμάσαι την δήλωσή του "Το ποδόσφαιρο δεν είναι ούτε Playstation, ούτε Championship Manager". Κάθε βράδυ 23:00-00:00 τα λέγαμε, εσύ στον Games Radio μας άκουσες πρώτη φορά?
Manolis_M\ wrote: ego plironomai apo ton jiger???
Για πες μου ρε μεγάλε. Φταίνε ο Seric, ο Βύντρα, ο Andric, ο Γκούμας στα 32 του, ο Romero και τα υπόλοιπα σαπάκια που είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ? Μπορούν να παίξουν παραπάνω από αυτό? Ποιος τους έφερε στην ομάδα? Και κυρίως ποιος έδιωξε τους Κυργιάκους, τους Σεϊταρίδιδες, τους Μπασινάδες και τους Καραγκούνηδες. Μόνοι τους φύγανε? Άμα τους ανανεώνανε τα συμβόλαια και τους δίνανε όσα αξίζανε και κάτι παραπάνω θα ήτανε κορόιδα να φύγουνε όλοι αυτοί? Ο καβουροτσέπης αρνείται να πληρώσει πέντε δεκάρες παραπάνω και θέλει μία 16άδα low budget. Από το '96 ισχύει αυτό που έδιωχνε Δώνη, Ουζουνίδη, Μπορέλι και πάει λέγοντας. Νομίζετε ότι όλοι είναι σαν τον Βαζέχα να δέχονται τα 30-40 εκατομμύρια το χρόνο και να μην μιλάνε? Για να μην αναφέρω για την "φουρνιά των losers" την οποία οι Βαρδινογιάννηδες αντί να καλύψουνε δώσανε στεγνά για να πέσουν οι κατηγορίες στους παίκτες.
ΥΓ. Ασχετο τελείως. Είδατε απόψε στο Θέμο το παλαμάρι του Νταμπίζα στους πανηγυρισμούς? Αυτό θα είδε ο Μάντζιος και φοβήθηκε!