Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναϊκός 2006/2007

More
11 Oct 2006 18:30 #20839 by Γιώργος Σοφιανός
Δεν ξερω για εσας ! Εγω παντος εχω ξενεροσει τρελα με τον ΠΑΟ !
Απλα κανω τον σταυρο μου και περιμενω να δω τιποτα καλο !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Dec 2006 01:32 #24167 by Μάνος Γρυπάρης
3 άρα από Κέρκυρα
Ως αποτέλεσμα αυτού οι 14παίκτες που αγωνίστηκαν δέχθηκαν ένα ωραιότατο "Bonus" 100.000 Ευρώ .

Κατόπιν αυτού, μετά το 3-1, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πετύχει το...συναρπαστικό 0-0 με την Καλαμαριά στο κύπελλο και να πρέπει πλέον να πάει σε εκτός έδρας επαναληπτικό για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Μάλλον ήρθε η ώρα για τους Γκουμο-Αντονσονο-Βύντρες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
21 Dec 2006 14:21 #24180 by gaff
Συνεχίζει της μεγάλες εμφανίσεις ο Πάο μπορώ να πω...
0-0 με την καλαμαριά να παίζει με 10 παίκτες από το 15!

More
21 Dec 2006 15:23 #24186 by Nikos
δεν εχει ομαδα ο παο.... απο τοτε που εφυγαν οι Καραγκουνης, Σειρταριδης, Κυργιακος, Κολκα, Λυμπεροπουλος ο παο δεν βρηκε ποτε ανταξιους παικτες σαν αυτους

More
21 Dec 2006 15:33 #24188 by Νικολής Ασημάκης
Ο ΠΑΟ δεν έχει ομάδα. Αυτό που μου τη σπάει, όμως είναι πως ( ειδικά κάποιοι φίλοι μου ) λένε " Ο ΠΑΟ θα γαμήσει το Σάββατο" ή άλλα παρόμοια, και στο τέλος χάνουμε, και δεν θέλουν να καταλάβουν πως φταίει η ομάδα και ότι πρέπει να σταματήσουν τα παράπονα προς τους διαιτητές και τους προπονητές. (ειδικά στους τελευταίους, λες και δεν έχουν προσέξι πως, παρόλο που έχουν αλλάξει ένα σωρό προπονητές, αλλά έχουν τους ίδιους παίχτες, πάμε πάντα κατά διαόλου.)

More
06 May 2007 10:14 #31014 by Alex
Μπράβο ρε ομάδα πάλι μας συγκίνησες!Τί να πω έπιασε πάτο.Μόνο ο πρίγκιπας μας σώνει.Μάτζιος μεγάλος κίλερ!Μουνιόθ φοβερός (η αλλαγή του Νίνη με τον παίχτουρα Ρομέρο με συγκίνησε...).Καλά ο Ιβανσιτς έπαιζε στην έδρα του (Βόλος = Αυστρία...) και σερνότ!ανε

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
06 May 2007 14:22 #31028 by Μάνος Γρυπάρης
Το χάρηκα που το πήρε η Λάρισα γιατί το άξιζε. Ο Γιώργος Δώνης τους ξεβράκωσε κανονικά και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ο κορυφαίος έλληνας προπονητής αυτή τη στιγμή.

Πολύ θα χαρώ επίσης, απόψε στο μπάσκετ να ακουστούνε αρκετά "γαλλικά" για τον Τζίγκερ. Όσοι προπονητές έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια τους έχει βγάλει άχρηστους. Ποιος αείμνηστος Κυράστας και ποιος Μαλεζάνι. Στην τελική πάντα οι coach και οι παίκτες την πληρώνανε. Ημαρτον με αυτές τις γραφικές φιγούρες που θα λεγε κι ο Αλέξης από Χαλάνδρι (έπρεπε να βγει την Πέμπτη στην εκπομπή και να πει για τα τεμάχια που θα έπεφταν στον τελικό. Εκεί θα είχαμε υλικό να παίζουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς). Στο εξής όποιος βγει σε εκπομπή και πει ότι φταίνε ο προπονητής ή οι παίκτες και όχι ο Τζίγκερ, πρέπει να είναι πληρωμένος από τον τελευταίο, εκτός κι αν είναι κανένας επώνυμος και θέλει να μην χαλάσει τις σχέσεις του.

Η κατάσταση θα συνεχίσει έτσι μέχρι το 2010 τουλάχιστον. Το καλοκαίρι η ομάδα με εξαίρεση Νίνη, Ίβανσιτς, Σαλπιγγίδη, άντε και Παπαδόπουλο, Γκονζάλες, θέλει 7 πρωτοκλασάτους παίκτες. Μην πω 8 (αν θέλει να παίξει με 2 αμυντικά χαφ στην Ευρώπη) και καταντήσω γραφικός.

Σταματήστε να ασχολείστε και πηγαίνετε να δείτε την ομάδα της περιοχής σας. Μπορείτε να κάνετε αποχή για μία σεζόν? Γιατί από το '96 που πήγαν στα ημιτελικά, πήραν τα φράγκα και διαλύοντας την ομάδα βγάλανε τα διπλά φράγκα, ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να κάνουν σοβαρές επενδύσεις. Από την πρώτη στιγμή μπήκανε για να κονομίσουνε και η νοοτροπία της οικογένειας δεν αλλάζει ποτέ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 May 2007 18:11 #31030 by Χριστόφορος

Manos\ wrote: Το χάρηκα που το πήρε η Λάρισα γιατί το άξιζε. Ο Γιώργος Δώνης τους ξεβράκωσε κανονικά και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ο κορυφαίος έλληνας προπονητής αυτή τη στιγμή.
.

Έπρεπε να ήσουν στην κεντρική πλατεία της Λάρισας μόλις έληξε ο αγώνας....

PSN: personGR

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
06 May 2007 21:36 #31035 by a Guest
Replied by a Guest on topic Παναθηναϊκός 2006/2007
paidia to megalo provlima tou pao einai oti den exei paiktes na proothisoun tin mpala.entaxei oi epithetikoi(salpi,pap)kai ta plagia haf(ivanshitz,ninis) prepei na paroun apo kapou tin mpala gia na dimiourgisoun.o goumas kai o moris den mporoun na proothisoun tin mpala kai otan tin proothoun paei ston 2amuntika haf pou einai upervoli kai eidika otan auta einai duo o tziolis kai o leontiou pou tin dioxnoun gia na min exoun euthuni.Akomi kai o biscan otan mpike xthes ekane mia katheti pasa pou oi alloi duo den exoun kanei oli tin xronia.xthes evlepa ton vuntra na kleinei kai na prospathei na kanei paixnidi...eleos.prota apo ola xreiazetai enas kentrikos haf o opoios na spaei tin mpala plagia kai na vgazei kami katheti pasa. auta ta oliga(leme tora) eixa na po!

More
06 May 2007 22:12 #31036 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης

Στο εξής όποιος βγει σε εκπομπή και πει ότι φταίνε ο προπονητής ή οι παίκτες και όχι ο Τζίγκερ, πρέπει να είναι πληρωμένος από τον τελευταίο, εκτός κι αν είναι κανένας επώνυμος και θέλει να μην χαλάσει τις σχέσεις του.

Όταν εγώ μίλαγα πριν 1 χρόνο στην εκπομπή σου με τον Κατρή με δουλεύατε και λέγατε ότι ήμουν υπερβολικός. Τώρα βλέπω ότι έρχεσαι στα λόγια μου...