Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Zaratoth wrote: Η Αλβανία αδικήθηκε που έχασε, και με 2-0 μάλιστα, ενώ κράτησε το 0 σχεδόν μέχρι το 90. Επίσης, ο speaker για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε ματς της Γαλλίας ΕΜΕΤΙΚΟΣ. Συνέχεια η ίδια καραμέλα για το πόσο "κοστίζουν" οι παίκτες της Γαλλίας σε σύγκριση με τους υπόλοιπους.... Έλεος.
Professor_Severus_Snape wrote: Δεν ξέρω για εσάς, αλλά προσωπικά σήμερα είδα από την Ισλανδία μια από τις πιο ηρωικές εμφανίσεις ever. Άξιοι, κι ευτυχώς που κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να κρατήσουν μέχρι τέλους.
geololj wrote:
Zaratoth wrote: Η Αλβανία αδικήθηκε που έχασε, και με 2-0 μάλιστα, ενώ κράτησε το 0 σχεδόν μέχρι το 90. Επίσης, ο speaker για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε ματς της Γαλλίας ΕΜΕΤΙΚΟΣ. Συνέχεια η ίδια καραμέλα για το πόσο "κοστίζουν" οι παίκτες της Γαλλίας σε σύγκριση με τους υπόλοιπους.... Έλεος.
Όντως ρε συ τι παίζει με αυτή την καραμέλα επιτέλους. Ισχύει ότι αδικήθηκε η Αλβανία. Πίστεψε στον εαυτό της, αλλά δυστυχώς δεν είχε το γκολ, παρά τις φάσεις που έκανε. Πάντως αυτός ο Παγιέ πολύ καλό παιχτάκι!
Professor_Severus_Snape wrote: Δεν ξέρω για εσάς, αλλά προσωπικά σήμερα είδα από την Ισλανδία μια από τις πιο ηρωικές εμφανίσεις ever. Άξιοι, κι ευτυχώς που κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να κρατήσουν μέχρι τέλους.
Μου άρεσε πολύ το match με την Ισλανδία, έπαιξε με πολύ πάθος και δεν της το είχα. Στο τέλος αυτός ο Κριστιάνο Ρονάλντο ρε παιδί μου αν δεν κάνει την μαλακία του δεν μπορεί. Πήγε ο Γκούναρσον και του ζήτησε να ανταλλάξουν φανέλες και ο μαλάκας ο Ρονάλντο του έριξε άκυρο δύο φορές μάλιστα. Ψόφος απλά στο αρχ#^@ που την έχει δει κιόλας ότι είναι κάτι!
Shikabane_Hime7 wrote: Άμα έβλεπες το βίντεο θα παρατηρούσες ότι ο Ρονάλντο του "είπε οκ αλλά μέσα"
Γενικά δε το θεωρώ ωραίο να μη δίνεις φανέλα αλλά και να μη δώσει κάποιος τι έγινε; Εγώ θα αισθανόμουν άσχημα πάντως αν μου αρνιόταν κάποιος.
Τώρα στο ότι εύχεσαι ψόφο σε κάποιον επειδή και καλά δεν έδωσε φανέλα σε άλλον; Είσαι τουλάχιστον τραγικός.