- Thank you received: 931
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Prince of Persia 30 wrote: Πάντως όσον αφορά τον Rooney δεν πιστεύω πως η πτώση στην αποδοσή του οφείλεται πως "γέρασε",τουλάχιστον ηλικιακά.
Τα 30 μια χαρά ηλικία είναι για όλους τους αθλητές και για τους ποδοσφαιριστές.Απλά ο ίδιος για άλλους λόγους προφανώς πλέον δεν αποδίδει τα μέγιστα.
Ετσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα εγώ υποστηρίζω την Γαλλία ή και μια εκ των Ισπανία-Ιταλία.Χάρηκα πολύ που Ρουμάνοι-Αλβανοί αποκλείστηκαν.Οι Ρουμάνοι πάντως είχαν την εντύπωση πως είχαν παρόμοια ομάδα με αυτή που είχαν το 1998.Επιπλέον τι κατάφεραν ;; Απλά να αγωνιστούν στην φάση των 24 και να σκεφτεί κανείς πως στα προηγούμενα euro συμμετείχαν 16 ομάδες από την φάση των ομίλων.Επίσης ξεχώρισα την πρόκριση της Ουγγαρίας στην φάση των 16 και θυμήθηκα πως στα προκριματικά την κέρδισε η εθνική.Τους Πορτογάλους δεν τους υποστηρίζω.Κάποιοι τους υποστηρίζουν λόγω Ρονάλντο ή λόγω Σάντος.Ο Σάντος όμως εγκατέλειψε την εθνική χωρίς να ανανεώσει για να αναλάβει την Πορτογαλλία. Οπότε δεν βρίσκω λόγο να τρέφω συμπάθεια στο πρόσωπο του,που μετά τον αποκλεισμό από Κόστα Ρίκα εξαφανίστηκε. Οπως το βλέπει κανείς.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Δεν παίζει μόνος του ο Ρονάλντο και δεν ευθύνεται αυτός για τους γελοίους αμυντικούς και τον άθλιο τερματοφύλακα. Δεν βγάζει αυτός την 11αδα, με Καρβάλιο, Νάνι και ένα σωρό άλλα σαπάκια που βάζει στην άμυνα ο Σάντος να παίζουν δεν θα πάνε μπροστά. Για την κλάση που υποτίθεται ότι έχει ο Ρονάλντο έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες και παρά το ματς με Ουγγαρία κινείται σε ρηχά νερά.
Και μη μου πεις ότι επειδή ο Ρονάλντο είναι εγωιστής και φανφάρας(που είναι) είναι ο λόγος που κοροιδεύουν το κλάμα του γιατί τότε ήταν απλά ένα ταλέντο, δεν είχε γίνει όπως είναι τώρα ούτε σαν παίκτης ούτε σαν χαρακτήρας. Τόσο κακό δηλαδή είναι να κλαίει κάποιος; Να μου πεις ότι θες να χάσει στο τελικό επειδή είναι εγωίσταρος και αντιπαθής να πω ΟΚ, αλλά ότι θες να τον ξανά δεις να κλαίει; Πολύ εμπάθεια...
χαχα όχι έτσι καλά τα λες. Καλά την διάβασαν την δήλωση του ο Ζινταν ο Ροναλντινιο και το Φαινόμενο και θα έκλαψαν! Είναι βαρίδι τόσο για τη Ρεαλ αλλά και για την Πορτογαλία. Απλά αυτό με το κλάμα που τον έκραζαν το θεωρώ γελοίο διότι πάρα πάρα πολλοί παίκτες έχουν κλάψει και δεν είναι κακό. Πλέον παίζει μόνο για τα ρεκορ...Βλέπω πως ήταν στη Μαντσεστερ που έπαιζε μέχρι και δεξί μπακ και πως είναι τώρα που μόλις τον ακουμπήσουν κλαίγεται. Έχει χαλάσει πολύ δυστυχώς...tonyler wrote:
Δεν παίζει μόνος του ο Ρονάλντο και δεν ευθύνεται αυτός για τους γελοίους αμυντικούς και τον άθλιο τερματοφύλακα. Δεν βγάζει αυτός την 11αδα, με Καρβάλιο, Νάνι και ένα σωρό άλλα σαπάκια που βάζει στην άμυνα ο Σάντος να παίζουν δεν θα πάνε μπροστά. Για την κλάση που υποτίθεται ότι έχει ο Ρονάλντο έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες και παρά το ματς με Ουγγαρία κινείται σε ρηχά νερά.
Και μη μου πεις ότι επειδή ο Ρονάλντο είναι εγωιστής και φανφάρας(που είναι) είναι ο λόγος που κοροιδεύουν το κλάμα του γιατί τότε ήταν απλά ένα ταλέντο, δεν είχε γίνει όπως είναι τώρα ούτε σαν παίκτης ούτε σαν χαρακτήρας. Τόσο κακό δηλαδή είναι να κλαίει κάποιος; Να μου πεις ότι θες να χάσει στο τελικό επειδή είναι εγωίσταρος και αντιπαθής να πω ΟΚ, αλλά ότι θες να τον ξανά δεις να κλαίει; Πολύ εμπάθεια...
Kακό είναι που θέλω να δω τον τιτανομέγιστο θεό παιχταρά της 20ετίας Ronaldo να χάνει και να ενδιαφέρεται για την ήττα της ομάδας του?
Γιατί μόνο για τον εαυτό του παίζει και όλη η ομάδα για αυτόν.
Τότε έκλεγε γιατί τον ένοιαξε που έχασε. Τώρα ικανό τον έχω να πηγαίνει τελικό , να τρώει γκολ η ομάδα του στο 95' , να χάνει και να μην του καίγεται καρφί.
Πέρα απ'αυτό μου αρέσει σαν χαρακτήρας ο Ρονάλντο
Shikabane_Hime7 wrote: Πλέον παίζει μόνο για τα ρεκορ....
Prince of Persia 30 wrote:
Shikabane_Hime7 wrote: Πλέον παίζει μόνο για τα ρεκορ....
To κακό στην περίπτωση του είναι πως η Πορτογαλία δεν έχει και καμία ιδιαίτερη ομάδα για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω όπως συμβαίνει με τον Μέσσι στην Αργεντινή.
Βέβαια όσον αφορά τους συλλόγους,πιστεύω παίζει και για τους τίτλους.Αν ήμουν στην θέση του πάντως θα έπαιρνα μεταγραφή σε άλλη ομάδα καθώς με την Ρεάλ έχει κερδίσει σχεδόν τα πάντα,και εγώ αν ήμουν στην θέση του δεν θα είχα κίνητρο ώστε να ξαναδιεκδικούσα ίδιους τίτλους.Θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή και στην PSG όπου θα πληρωνόταν πλουσιοπάροχα.