Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Euro 2016

More
23 Jun 2016 13:33 #182957 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Prince of Persia 30 wrote: Πάντως όσον αφορά τον Rooney δεν πιστεύω πως η πτώση στην αποδοσή του οφείλεται πως "γέρασε",τουλάχιστον ηλικιακά.

Τα 30 μια χαρά ηλικία είναι για όλους τους αθλητές και για τους ποδοσφαιριστές.Απλά ο ίδιος για άλλους λόγους προφανώς πλέον δεν αποδίδει τα μέγιστα.

Ετσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα εγώ υποστηρίζω την Γαλλία ή και μια εκ των Ισπανία-Ιταλία.Χάρηκα πολύ που Ρουμάνοι-Αλβανοί αποκλείστηκαν.Οι Ρουμάνοι πάντως είχαν την εντύπωση πως είχαν παρόμοια ομάδα με αυτή που είχαν το 1998.Επιπλέον τι κατάφεραν ;; Απλά να αγωνιστούν στην φάση των 24 και να σκεφτεί κανείς πως στα προηγούμενα euro συμμετείχαν 16 ομάδες από την φάση των ομίλων.Επίσης ξεχώρισα την πρόκριση της Ουγγαρίας στην φάση των 16 και θυμήθηκα πως στα προκριματικά την κέρδισε η εθνική.Τους Πορτογάλους δεν τους υποστηρίζω.Κάποιοι τους υποστηρίζουν λόγω Ρονάλντο ή λόγω Σάντος.Ο Σάντος όμως εγκατέλειψε την εθνική χωρίς να ανανεώσει για να αναλάβει την Πορτογαλλία. Οπότε δεν βρίσκω λόγο να τρέφω συμπάθεια στο πρόσωπο του,που μετά τον αποκλεισμό από Κόστα Ρίκα εξαφανίστηκε. Οπως το βλέπει κανείς.

Ο Σάντος έφυγε όπως έφυγε λόγο της άθλιας συμπεριφοράς της ΕΠΟ προς το πρόσωπο του και εκ των υστέρων δικαιώθηκε. Είναι γενικά πολύ καλός προπονητής και εγώ τον συμπαθώ πάρα πολύ γιατί στην μετά Ρεχάγκελ εποχή ήταν ο καλύτερος και πάντα μιλάει θετικά για την Ελλάδα. Η Πορτογαλία δεν μου γεμίζει το μάτι και αν δεν αλλάξει πρόσωπα στην 11αδα δεν την βλέπω να πηγαίνει καλά. Η Ισλανδία έχει κερδίσει ακόμα περισσότερο τη συμπάθεια μου, πολύ μαχητικοί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jun 2016 13:39 #182958 by Tony
Replied by Tony on topic Euro 2016

Δεν παίζει μόνος του ο Ρονάλντο και δεν ευθύνεται αυτός για τους γελοίους αμυντικούς και τον άθλιο τερματοφύλακα. Δεν βγάζει αυτός την 11αδα, με Καρβάλιο, Νάνι και ένα σωρό άλλα σαπάκια που βάζει στην άμυνα ο Σάντος να παίζουν δεν θα πάνε μπροστά. Για την κλάση που υποτίθεται ότι έχει ο Ρονάλντο έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες και παρά το ματς με Ουγγαρία κινείται σε ρηχά νερά.
Και μη μου πεις ότι επειδή ο Ρονάλντο είναι εγωιστής και φανφάρας(που είναι) είναι ο λόγος που κοροιδεύουν το κλάμα του γιατί τότε ήταν απλά ένα ταλέντο, δεν είχε γίνει όπως είναι τώρα ούτε σαν παίκτης ούτε σαν χαρακτήρας. Τόσο κακό δηλαδή είναι να κλαίει κάποιος; Να μου πεις ότι θες να χάσει στο τελικό επειδή είναι εγωίσταρος και αντιπαθής να πω ΟΚ, αλλά ότι θες να τον ξανά δεις να κλαίει; Πολύ εμπάθεια...

Kακό είναι που θέλω να δω τον τιτανομέγιστο θεό παιχταρά της 20ετίας Ronaldo να χάνει και να ενδιαφέρεται για την ήττα της ομάδας του?
Γιατί μόνο για τον εαυτό του παίζει και όλη η ομάδα για αυτόν.
Τότε έκλεγε γιατί τον ένοιαξε που έχασε. Τώρα ικανό τον έχω να πηγαίνει τελικό , να τρώει γκολ η ομάδα του στο 95' , να χάνει και να μην του καίγεται καρφί.

Πέρα απ'αυτό μου αρέσει σαν χαρακτήρας ο Ρονάλντο :D

More
23 Jun 2016 14:03 #182959 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

tonyler wrote:

Δεν παίζει μόνος του ο Ρονάλντο και δεν ευθύνεται αυτός για τους γελοίους αμυντικούς και τον άθλιο τερματοφύλακα. Δεν βγάζει αυτός την 11αδα, με Καρβάλιο, Νάνι και ένα σωρό άλλα σαπάκια που βάζει στην άμυνα ο Σάντος να παίζουν δεν θα πάνε μπροστά. Για την κλάση που υποτίθεται ότι έχει ο Ρονάλντο έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες και παρά το ματς με Ουγγαρία κινείται σε ρηχά νερά.
Και μη μου πεις ότι επειδή ο Ρονάλντο είναι εγωιστής και φανφάρας(που είναι) είναι ο λόγος που κοροιδεύουν το κλάμα του γιατί τότε ήταν απλά ένα ταλέντο, δεν είχε γίνει όπως είναι τώρα ούτε σαν παίκτης ούτε σαν χαρακτήρας. Τόσο κακό δηλαδή είναι να κλαίει κάποιος; Να μου πεις ότι θες να χάσει στο τελικό επειδή είναι εγωίσταρος και αντιπαθής να πω ΟΚ, αλλά ότι θες να τον ξανά δεις να κλαίει; Πολύ εμπάθεια...

Kακό είναι που θέλω να δω τον τιτανομέγιστο θεό παιχταρά της 20ετίας Ronaldo να χάνει και να ενδιαφέρεται για την ήττα της ομάδας του?
Γιατί μόνο για τον εαυτό του παίζει και όλη η ομάδα για αυτόν.
Τότε έκλεγε γιατί τον ένοιαξε που έχασε. Τώρα ικανό τον έχω να πηγαίνει τελικό , να τρώει γκολ η ομάδα του στο 95' , να χάνει και να μην του καίγεται καρφί.

Πέρα απ'αυτό μου αρέσει σαν χαρακτήρας ο Ρονάλντο :D

χαχα όχι έτσι καλά τα λες. Καλά την διάβασαν την δήλωση του ο Ζινταν ο Ροναλντινιο και το Φαινόμενο και θα έκλαψαν! Είναι βαρίδι τόσο για τη Ρεαλ αλλά και για την Πορτογαλία. Απλά αυτό με το κλάμα που τον έκραζαν το θεωρώ γελοίο διότι πάρα πάρα πολλοί παίκτες έχουν κλάψει και δεν είναι κακό. Πλέον παίζει μόνο για τα ρεκορ...Βλέπω πως ήταν στη Μαντσεστερ που έπαιζε μέχρι και δεξί μπακ και πως είναι τώρα που μόλις τον ακουμπήσουν κλαίγεται. Έχει χαλάσει πολύ δυστυχώς...

More
23 Jun 2016 17:46 - 23 Jun 2016 17:50 #182963 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Euro 2016

Shikabane_Hime7 wrote: Πλέον παίζει μόνο για τα ρεκορ....

To κακό στην περίπτωση του είναι πως η Πορτογαλία δεν έχει και καμία ιδιαίτερη ομάδα για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω όπως συμβαίνει με τον Μέσσι στην Αργεντινή.

Βέβαια όσον αφορά τους συλλόγους,πιστεύω παίζει και για τους τίτλους.Αν ήμουν στην θέση του πάντως θα έπαιρνα μεταγραφή σε άλλη ομάδα καθώς με την Ρεάλ έχει κερδίσει σχεδόν τα πάντα,και εγώ αν ήμουν στην θέση του δεν θα είχα κίνητρο ώστε να ξαναδιεκδικούσα ίδιους τίτλους.Θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή και στην PSG όπου θα πληρωνόταν πλουσιοπάροχα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 23 Jun 2016 17:50 by Blood Prince.

More
23 Jun 2016 18:49 #182968 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Prince of Persia 30 wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Πλέον παίζει μόνο για τα ρεκορ....

To κακό στην περίπτωση του είναι πως η Πορτογαλία δεν έχει και καμία ιδιαίτερη ομάδα για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω όπως συμβαίνει με τον Μέσσι στην Αργεντινή.

Βέβαια όσον αφορά τους συλλόγους,πιστεύω παίζει και για τους τίτλους.Αν ήμουν στην θέση του πάντως θα έπαιρνα μεταγραφή σε άλλη ομάδα καθώς με την Ρεάλ έχει κερδίσει σχεδόν τα πάντα,και εγώ αν ήμουν στην θέση του δεν θα είχα κίνητρο ώστε να ξαναδιεκδικούσα ίδιους τίτλους.Θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή και στην PSG όπου θα πληρωνόταν πλουσιοπάροχα.

Πέρσι είχε έρθει πρόταση από την Παρί περίπου στα 120 αλλά δεν τον έδωσε ο Πέρεθ και τώρα πάει να τον ανανεώσει. Το καλύτερο και για τον ίδιο και για την Ρεαλ θα ήταν να φύγει. Στην Παρί που είναι και χαλαρό πρωτάθλημα θα ήταν μια χαρά ειδικά για τα ρεκορ του.

More
24 Jun 2016 02:47 #182997 by Μάνος Γρυπάρης
Ρε παιδιά τι φάση ο Γιοακίμ Λεβ της Εθνικής Γερμανίας?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
24 Jun 2016 09:38 - 24 Jun 2016 09:42 #183002 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Κάποιου είδους τικ είναι αυτό δε παίζει...Του έχει μείνει συνήθειο. ΟΚ ας το κάνει αλλά όχι όταν σε βλέπουν εκατομμύρια κόσμος...Τι αηδία που είναι ο τύπος αν και εντάξει, είναι αρκετά αστεία η όλη φάση. Λέτε να τρολλάρει :p ;

ΚΛΑΨΤΕ:
Last edit: 24 Jun 2016 09:42 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
25 Jun 2016 01:24 - 25 Jun 2016 01:24 #183025 by Blood Prince
Παραλήρημα Ζλάταν: Εγώ είμαι η Σουηδία

H αναμέτρηση της Σουηδίας με το Βέλγιο ήταν η τελευταία συμμετοχή του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς με την Εθνική του.

Ο 34χρονος άσος είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη Τύπου, πριν τον αγώνα με το Βέλγιο, πως αυτό θα είναι το «κύκνειο άσμα» με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε περίπτωση που δεν έπαιρνε την πρόκριση για τους «16» του EURO 2016.

Λίγο αργότερα λοιπόν, μέσω instagram αποχαιρέτησε το φίλαθλο κοινό της Εθνικής Σουηδίας με τον γνωστό του αλαζονικό τρόπο.

«Ήρθα από ένα μέρος που αποκαλείται από τον κόσμο γκέτο Ρόζενγκαρντ, κατέκτησα τη Σουηδία και την έκανα χώρα μου. Με τον δικό του τρόπο. Εγώ είμαι η Σουηδία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Σουηδίας. Χωρίς εσάς δεν θα είχα καταφέρει να εκπληρώσω τα όνειρά μου. Θα είστε πάντα στην μπλε και κίτρινη καρδιά μου. Σας αγαπώ» έγραψε χαρακτηριστικά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 25 Jun 2016 01:24 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
25 Jun 2016 01:56 - 25 Jun 2016 02:03 #183027 by Blood Prince
Κριστιάνο: Ονειρο να πάρω τίτλο με την Εθνική

Έχει κατακτήσει τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο, αλλά του έχει μείνει απωθημένο η Εθνική.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε το όνειρό του: Να σηκώσει έναν τίτλο με την Πορτογαλία. Κάτι τέτοιο δεν είναι απίθανο καθώς αν οι Ίβηρες περάσουν το Σάββατο από την Κροατία, μετά ανοίγεται διάπλατα ο δρόμος για να φτάσουν ως τον τελικό του EURO 2016 δίχως τον «μεγάλο» αντίπαλο μπροστά τους. «Ανέκαθεν έλεγα πως θα πραγματοποιούταν ένα όνειρο αν κατακτούσα έναν τίτλο με την εθνική μου ομάδα. Στην καριέρα μου έχω ήδη πανηγυρίσει αρκετά πολύ σημαντικά τρόπαια, αλλά το να πετύχω κάτι αντίστοιχο με την Πορτογαλία θα ήταν το πιο σημαντικό», τόνισε σχετικά ο CR7 που στο τελευταίο ματς των ομίλων «οργίασε» με δύο γκολ και μια ασίστ και ξελάσπωσε σαν πραγματικός ηγέτης την ομάδα του Σάντος.

Εγώ προσωπικά πάντως εύχομαι καλή επιτυχία στην Κροατία.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 25 Jun 2016 02:03 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
26 Jun 2016 00:02 - 28 Jun 2016 16:25 #183069 by Blood Prince
Ουαλία - Βόρεια Ιρλανδία 1-0

Σε μία αναμέτρηση με ελάχιστες καλές στιγμές και μέτριο θέαμα, η Ουαλία επικράτησε με 1-0 της Βόρειας Ιρλανδίας χάρη σε αυτογκόλ του Γκάρεθ Μακόλεϊ και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Euro 2016.H Πολωνία νίκησε στα πέναλτι 5-4 την Ελβετία,1-1 στην κανονική διάρκεια και η Πορτογαλία προκρίθηκε επίσης στην 8άδα καθώς κέρδισε την Κροατία με 1-0 καθώς σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης,0-0 έληξε η κανονική διάρκεια.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δύο απ' τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του Euro, η Ουαλία με τη Βόρεια Ιρλανδία τέθηκαν αντιμέτωπες στη φάση των "16" με μοναδικό στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι παίκτες του Κρις Κόουλμαν ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα απ' τα πρώτα λεπτά, ενώ οι Βορειοϊρλανδοί με το γνωστό reactive παιχνίδι τους, έκλεισαν τους χώρους και επιχείρησαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις, έχοντας ως "αιχμή του δόρατος" τον Κάιλ Λάφερτι.

Με τον Άαρον Ράμσεϊ σε ρόλο δημιουργού, οι Ουαλοί κυνήγησαν το γκολ, αλλά υπήρχε φανερή έλλειψη συνεργασιών, με τον Γκάρεθ Μπέιλ και τον Σαμ Βόουκς. Αποτέλεσμα, το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρωθεί χωρίς κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες. Η Βόρεια Ιρλανδία κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της, κρατώντας μακριά από την εστία του Μάικλ Μακγκόβερν τους αντιπάλους της.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο 45λεπτο. Οι -τυπικά- γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο κι είχαν μία πολύ σημαντική ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα στο 56ο λεπτό, μέσω στημένης φάσης. Ο Γκάρεθ Μπέιλ εκτέλεσε αριστουργηματικά το φάουλ, αλλά ο Μακγκόβερν έπεσε στην αριστερή γωνία του κι απομάκρυνε τον κίνδυνο για την ομάδα του. Όσο περνούσε η ώρα, η Ουαλία ασκούσε ακόμη μεγαλύτερη πίεση, κυκλοφορώντας με υπομονή και... επιμονή την μπάλα έξω από την περιοχή της Βόρειας Ιρλανδίας.

Η πίεση απέδωσε καρπούς, αφού στο 75' ο Γκάρεθ Μπέιλ έκανε τη σέντρα από αριστερά κι ο συνονόματος Μακόλεϊ, έστειλε, άθελά του, την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Η ομάδα του Μάικλ Ο' Νιλ προσπάθησε να αντιδράσει και να φθάσει στο γκολ της ισοφάρισης, όμως οι Ουαλοί έκλεισαν τους χώρους, διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το υπέρ τους προβάδισμα και πήραν την πρόκριση στους "8", γράφοντας (ξανά) ιστορία!

ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ενδεικτικό της κάκιστης εικόνας των δύο ομάδων, οι 0/19(!) σέντρες των παικτών της Βόρειας Ιρλανδίας. Οι παίκτες του Μάικλ Ο' Νιλ είχαν ως πρωταρχικό στόχο τη διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να παρουσιάσουν μία τραγική επιθετικά λειτουργία.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ουαλία (3-5-2): Χένεσεϊ, Γκάντερ, Α. Γουίλιαμς, Ντέιβις, Τσέστερ, Τέιλορ, Άλεν, Λέντλεϊ (62. Τζ. Γουίλιαμς), Ράμσεϊ, Μπέιλ, Βόουκς (55' Ρόμπσον-Κανού).

Βόρεια Ιρλανδία (4-5-1): Μακγκόβερν, Χιουζ, Μακόλεϊ (84' Μαγκίνις), Κάθκαρτ, Τζ. Έβανς, Γουόρντ (69' Γουάσινγκτον), Σ. Ντέιβις, Κ. Έβανς, Νόργουντ (79' Μακγκίν), Ντάλας, Λάφερτι.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα :

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 28 Jun 2016 16:25 by Blood Prince.