Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναϊκός 2014-2015

More
13 Nov 2014 11:01 #152091 by sprk
Βλέπει Καμαρά ο Παναθηναϊκός
Ο Λεωνίδας Βόκολος συναντήθηκε με Φύσσα και Αλαφούζο, βάζοντας τις βάσεις για τη μεταγραφική στρατηγική του Παναθηναϊκού, που έχει στα υπόψιν του τον Αλχασάν Καμαρά της Έρεμπρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Goal», ο ποδοσφαιρικός διευθυντής των «πράσινων» έπιασε δουλειά την Τετάρτη, συναντώντας αρχικά τον Τάκη Φύσσα στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να συζητήσουν τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην ομάδα και τον τρόπο που θα τις χειριστούν, ώστε να μην κωλυσιεργήσουν οι διαδικασίες. Κατόπιν μετέβη στο γραφείο του Γιάννη Αλαφούζου, με τον οποίο ανέλυσαν σε πρώτη φάση τις ανάγκες του συλλόγου και πως θα διευθετηθούν, ενώ το κρισιμότερο ραντεβού θα είναι το επικείμενο με τον Γιάννη Αναστασίου στο Κορωπί την Παρασκευή.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην Ολλανδία, για να δει από κοντά την οικογένειά του και θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να συναντήσει από κοντά τον Βόκολο και να συζητήσουν τις εισηγήσεις του ίδιου για την ενίσχυση της ομάδας στο αγωνιστικό κομμάτι. Αυτά που θα ζητήσει ο Αναστασίου αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην στρατηγική που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός στο μεταγραφικό παζάρι.

Την ίδια στιγμή και πάντα σύμφωνα με το «Goal», οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» φέρονται να έχουν εντοπίσει τον Αλχασάν Καμαρά, που αγωνίζεται στην Έρεμπρο. Ο επιθετικός από τη Σιέρα Λεόνε κάνει σούπερ χρονιά με τη φανέλα της σουηδικής ομάδας, με 14 γκολ σε 12 ματς, ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο και η περίπτωσή του είναι δύσκολο να προχωρήσει. Ο Καμαρά είναι 21 ετών και είναι ήδη 8 φορές διεθνής με την ομάδα της πατρίδας του. Το γεγονός ότι η Έρεμπρο τον απέκτησε φέτος με κανονική μεταγραφή από την ΑΙΚ Στοκχόλμης δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την περίπτωσή του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Nov 2014 00:01 #152137 by sprk
Νίνης: "Δεν μου αρέσει η γυμναστική, προτιμώ την μπάλα"

Δηλώσεις σε ιταλικό Μέσο έκανε ο Σωτήρης Νίνης, δηλώνοντας χαρούμενος για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα άφησε "αιχμές" για τον προπονητή της Πάρμα, Ρομπέρτο Ντοναντόνι.

Ο Έλληνας μέσος σε συνέντευξη στο "tuttomercatoweb.com" αναφέρθηκε αρχικά στην άσχημη πορεία που πραγματοποιεί η Πάρμα στο ιταλικό πρωτάθλημα, όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας:

''Υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα και το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Για το αν η αλλαγή προπονητή θα βοηθούσε την ομάδα: "Φυσικά μια αλλαγή προπονητή θα βοηθούσε την ομάδα, καθώς είναι στην τελευταία θέση. Αρχικά στην Πάρμα έπαιξα καλά, στη συνέχεια όμως δεν κατάλαβα γιατί ο Ντοναντόνι δεν με χρησιμοποιούσε στους αγώνες. Δεν ήταν εύκολη η κατάσταση. Το καλοκαίρι μου είπαν να πάω δανεικός, εγώ απάντησα όχι, ή θα έμενα ελεύθερος ή θα έμενα στην Πάρμα. Είπα στον Λεονάρντι, δεν θέλω χρήματα, απλώς αφήστε με να φύγω".

Σε ερώτηση για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: "Λοιπόν, είμαι πολύ χαρούμενος. Μ' αρέσει πολύ το κλίμα στην ομάδα. Πραγματικά, όλα είναι μια χαρά".

Στο αν θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Serie A, απάντησε: "Μου αρέσει η Ιταλία, όμως τώρα δεν ξέρω. Το πρωτάθλημα στηρίζεται αρκετά στην τακτική και στην δουλειά που γίνεται στο γυμναστήριο. Αυτό το κομμάτι δεν μου αρέσει. Θέλω να προπονούμαι με την μπάλα και όχι μόνο στο γυμναστήριο".

www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panathinaikos/ninhs-...protimw-thn-mpala.3139917.html

More
19 Nov 2014 15:29 #152451 by sprk
Καμαρά στο gazzetta.gr: «Στο πλευρό του Μπεργκ»!
Την επιθυμία του να παίξει στο πλευρό του Μάρκους Μπεργκ εξέφρασε με δηλώσεις του στο gazzetta.gr ο Σαλασάν Καμαρά, τονίζοντας πως ξέρει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Ο Σαλασάν Καμαρά βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού και ο επιθετικός από τη Σιέρα Λεόνε μιλά στο gazzetta.gr για την προοπτική να φορέσει τα πράσινα. Τι λέει για Μπεργκ και τι μήνυμα στέλνει στον συμπατριώτη του, Τζον Καμαρά!

Γνωρίζεις για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού;
Ναι, έχω ενημερωθεί πως ο Παναθηναϊκός με έχει παρακολουθήσει σε κάποια ματς και υπάρχει ικανοποίηση. Είναι κάτι εξαιρετικό για μένα να με θέλει μια μεγάλη ομάδα.

Εχεις επαφές με ανθρώπους του Παναθηναϊκού;
Ο μάνατζέρ μου μίλησε για το ενδιαφέρον, ξέρω πως η ελληνική ομάδα έχει ενδιαφερθεί για μένα, αλλά με μένα δεν έχουν μιλήσει. Ο μάνατζέρ μου γνωρίζει για τις επαφές. Θέλω να παίξω εκτός Σουηδίας, όμως αν ισχύει το ενδιαφέρον θα ήταν ιδανική προοπτική.

Υπάρχουν άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για σένα; Η προοπτική να παίξεις στον Παναθηναϊκό;
Ναι, ξέρω πως υπάρχουν κι άλλες ομάδες που με έχουν παρακολουθήσει, εκτός Σουηδίας. Θέλω να παίξω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, σε μια δυνατή ομάδα κι ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική επιλογή. Μεγάλο club, φιλόδοξο, με αρκετούς νεαρούς παίκτες και στόχους. Θα ήταν ιδανικό να παίξω με Παναθηναϊκό.

Πως θα σου φαινόταν να παίξεις με τον Μπεργκ;
Συναρπαστικό. Είναι ένας μεγάλος φορ και θα ήθελα να συνεργαστούμε. Να σκοράρω κι εγώ, να τον βοηθήσω αρκετά. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες όμως που ξέρω όπως τον Μπαϊράμι. Είναι μεγάλοι παίκτες, το μέλλον θα δείξει αν θα είμαι συμπαίκτης τους.

Ο συμπατριώτης σου, Τζον Καμαρά έγραψε ένα μήνυμα στο μπλουζάκι μέσα από τη φανέλα «Είμαστε Δυτικοφρικανοί, δεν είμαστε ιοί». Το δικό σου μήνυμα;
Συμφωνώ απόλυτα, δεν πρέπει να μας βλέπουν ως... ιούς, είμαστε Δυτικοφρικανοί, άνθρωποι που χρειαζόμαστε η διεθνής κοινότητα να μας βοηθήσει και όχι να μας απομονώσει.

Πως είναι η κατάσταση τώρα στη χώρα σου;
Είναι καλύτερα τα πράγματα, τα κρούσματα περιορίζονται. Υπάρχει όμως μεγάλη ανησυχία για τις οικογένειές μας από μας που είμαστε μακριά.

More
24 Nov 2014 20:48 #152581 by sprk
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ

Νάνο... 2017 στον Παναθηναϊκό
Μέχρι το 2017 θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού ο Νάνο Γκονζάλες. Ο Ισπανός αμυντικός συμφώνησε με τη διποίκηση του Παναθηναϊκού για επέκταση του συμβολαίου του κατά ένα έτος, καθώς το τρέχων συμβόλαιό του ολοκηρωνόταν το 2016.

Πρόκειται στην ουσία για μια κίνηση επιβράβευσης από τους «πράσινους» προς τον Νάνο, μιας και η επέκταση του συμβολαίου θα συνοδεύεται και από αύξηση των αποδοχών του.

Θυμίζουμε πως ο Ισπανός βάσει συμβολαίου έχει λαμβάνειν 120.000 ευρώ φέτος κι 130.000 ευρώ τη σεζόν 2015-2016.

Ο «χορός» των ανανεώσεων είναι σε εξέλιξη στον Παναθηναϊκό, καθώς ήδη την Κυριακή (23/11) υπήρξε η επαφή με την πλευρά του Μάρκους Μπεργκ.

More
28 Nov 2014 12:28 - 28 Nov 2014 12:30 #152736 by sprk
Επέκταση συμβολαίου στον Τριανταφυλλόπουλο μέχρι το 2017

Μέχρι και το 2017 θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Ο νεαρός αμυντικός, του οποίου το συμβόλαιο έληγε το 2016, συμφώνησε με την «πράσινη» ΠΑΕ για επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα για άλλη μια σεζόν.

Η συμφωνία επιτεύχθηκε επί ρωσικού εδάφους, με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», Λεωνίδα Βόκολο να δίνει τα χέρια με τον «Τριαντα» και να του εκφράζει την στήριξη προς το πρόσωπό του και την επιθυμία της ομάδας να επενδύσει σ' αυτόν.

Και η πρόθεση του ποδοσφαιριστή ήταν να παραμείνει κι έτσι το deal ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ντινάμο Μόσχας.
Last edit: 28 Nov 2014 12:30 by sprk.

More
28 Nov 2014 12:31 - 28 Nov 2014 12:32 #152737 by sprk
ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1

Πάγωσε στο δεύτερο ημίχρονο...

Για πέμπτο ματς στον όμιλο, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη... Παρότι έγινε η πρώτη ομάδα που σκόραρε στη Μόσχα κόντρα στην Ντινάμο και μάλιστα προηγήθηκε, ηττήθηκε με 2-1 και πλέον θα περιμένει την Εστορίλ στη Λεωφόρο για να πάρει έστω μια νίκη γοήτρου...

Οι «πράσινοι» παρότι προηγήθηκαν με τον Μπεργκ στο 14', δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» το αποτέλεσμα στο πολύ καλό πρώτο τους ημίχρονο, καθώς ο Μπαϊράμι έχασε... άχαστο τετ α τετ στο 43' για το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Ρώσοι μπήκαν δυνατά, εκμεταλλεύτηκαν τα «δώρα» της άμυνας κι έφεραν τούμπα το ματς μέσα σε οκτώ λεπτά, κατακτώντας άλλο ένα «τρίποντο», με το οποίο έκαναν το «5Χ5».

Ο Αναστασίου παρέταξε τους «πράσινους» με αλλαγές, βάζοντας για πρώτη φορά σε ματς ομίλου τον Μπεργκ βασικό, με τον Σουηδό να τον δικαιώνει, όχι μόνο με το γκολ που έβαλε, αλλά με την γενικότερη παρουσία του, καθώς για περισσότερο από μια ώρα αγώνα, ήταν πολύ καλός. Στο 78' βγήκε για να μπει ο Κλωναρίδης.

Θέση στο αρχικό σχήμα πήραν και οι Μπούρμπος, Δώνης, Μπαϊράμι, με τον Παναθηναϊκό να μην έχει υστερήσαντα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όμως, που η Ντινάμο πίεσε από την αρχή, έκανε παιδαριώδη λάθη στην άμυνα και δέχτηκε δυο γκολ, με τα οποία τελικά ηττήθηκε. Οι Ρώσοι είχαν και τρία δοκάρια...

Αλλη ομάδα με Μπεργκ...

Με τον Σουηδό φορ στη σύνθεσή του, μεταμορφώνεται. Το έκανε και στους -8 της Μόσχας, με τον έμπειρο στράικερ να εκμεταλλεύεται την εξαιρετική σέντρα του Νάνο και να νικάει τον Σαμπά στον «αέρα» για το 0-1 στο 14'.

Οι «πράσινοι» παρότι γλίτωσαν το γκολ στο 5' από το δοκάρι του Κουράνι, πήραν κεφάλι στο σκορ, διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμά τους, έκλεισαν τον άξονα, δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να μπουν με αξιώσεις στην περιοχή του Κοτσόλη και στο 43' θα μπορούσαν να βάλουν στέρεες βάσεις για νίκη, όμως ο Μπαϊράμι πέταξε στα σκουπίδια την κάθετη μπαλιά... πάρε-βάλε του Μπεργκ...

Τα ίδια Παντελή μου...

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι έχει βρει το αντίδοτο κόντρα στους Ρώσους, εμφάνισε τον γνωστό (φετινό) κακό του εαυτό και μοιραία βρέθηκε στο καναβάτσο.

Οι γηπεδούχοι αφού πάτησαν περιοχή με δυο-τρία στημένα που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη γι αυτούς, έφεραν το ματς στα ίσα με αρκετή δόση τύχης, αλλά και σε συνδυασμό με την αμυντική αδράνεια της ελληνικής ομάδας.

Ο Βανκέρ έκανε ανενόχλητος... βόλτα έξω και μέσα στην περιοχή του Κοτσόλη, σούταρε, η μπάλα για καλή του τύχη βρήκε στον Τριανταφυλλόπουλο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στο πλεχτό...

Στο 62', η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, με τον Μέντες να πουλάει τη μπάλα πέντε μέτρα έξω από την περιοχή, ο Νομπόα έκλεψε κι έβγαλε τον Ιόνοφ απέναντι από τον Κοτσόλη, με τον Ρώσο να πλασάρει σωστά για το 2-1 και την ολική ανατροπή.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να τρώει εύκολα φάσεις με τους Ρώσους να έχουν κι άλλες καλές στιγμές για γκολ με κυριότερες αυτές του 59' με τον Μπούτνερ να βλέπει τη μπάλα να «γλείφει» το αριστερό δοκάρι και να φεύγει κόρνερ και του 74' με τον Βαλμπουενά να «σημαδεύει» το οριζόντιο από τα τρία μέτρα...

Οι «πράσινοι» είχαν κι αυτοί τις στιγμές τους για να σημειώσουν κάποιο τέρμα, όπως στο 53' με το σουτ του Πέτριτς έπειτα από γκέλα της αντίπαλης άμυνας, αλλά και με το καλό φάουλ του Νάνο στο 64' και την αδράνεια του Μπεργκ στο 67'.

Μ' αυτά και μ' αυτά φτάσαμε στο φινάλε, με τον Παναθηναϊκό να μην γεύεται σε άλλο ένα ματς τη χαρά της νίκης, να μένει στον πόντο και να κλείνει τις υποχρεώσεις του με την Εστορίλ στη Λεωφόρο, προσδοκώντας στο πρώτο του «τρίποντο».

ΣΚΟΡΕΡ: 55' αυτ. Τριανταφυλλόπουλος 62' Ιόνοφ - 14' Μπεργκ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σμούλεβιτς (Ισραήλ)

ΔΟΚΑΡΙΑ: 5' Κουράνι, 59' Μπούτνερ, 74' Βαλμπουενά

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 32' Ντούγκλας - 44' Μπούρμπος, 47' Μπεργκ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ: Γκαμπούλοβ, Μπούτνερ, Σάμπα, Ντάγκλας, Ρότενμπεργκ, Βανκέρ, Ιόνοβ (81' Τζούτζακ), Βαλμπουενά, Νομπόα, Ζιρκόφ (72' Γιουσούποβ), Κουράνι (88' Προυντνίκοφ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Μπούρμπος (56' Κουτρουμπής), Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μέντες (86' Πράνιτς), Λαγός, Δώνης, Μπεργκ (78' Κλωναρίδης), Μπαϊράμι, Πέτριτς
Last edit: 28 Nov 2014 12:32 by sprk.

More
30 Nov 2014 13:39 #152793 by Donnie Darko
Δεν μπορεί δηλαδή να πάει ευρώπη και να τα τρώει από αδιάφορες ομάδες!Που να πας ευρώπη με τέτοια ομάδα; Θέλει αναδιόρθωση αλλά και καλές μεταγραφές.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
02 Dec 2014 14:43 #152895 by Μακάριος Νερατζιώτης
Δεν ήμασταν και για πολλά στο Europa φέτος. Ελπίζω να τα πάμε καλύτερα στο πρωτάθλημα.

More
02 Dec 2014 21:02 #152940 by sprk
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 2-1

Ο Μπεργκ τα έκανε όλα...

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 την Βέροια στη Λεωφόρο, για τη 12η αγωνιστική, πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και φτάνοντας τους 19 βαθμούς «έπιασε» την Καλλονή στην τρίτη θέση (σ.σ. μειονεκτεί στην ισοβαθμία), παραμένοντας στο -6 από την κορυφή.

Το «τρίποντο» αυτό το «χρωστάει» στον Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός κέρδισε πέναλτι και αποβολή του Μαλόν στο 25' (σκόραρε ο Πράνιτς), έβαλε γκολ στο 47' (το πρώτο του φετινό στο πρωτάθλημα) και είχε δοκάρι (18'). Από την άλλη πλευρά, η Βέροια, αν και με 10 παίκτες από νωρίς, ήταν αξιόμαχη, μείωσε στο 68' με τον Καλτσά και «άγχωσε» στο τέλος τους «πράσινους» χωρίς καλά-καλά να δημιουργήσει ευκαιρία.

Το πέναλτι και το πλεονέκτημα

Μέχρι τη φάση του 25ου λεπτού, στην οποία ο Μπεργκ κέρδισε το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα του Μαλόν - το αξιοποίησε ο Πράνιτς για το 1-0 στο 26' - το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει, με εξαίρεση το βολέ του Μπεργκ στο δοκάρι στο 18'. Πρωταγωνιστές ήταν οι βοηθοί, που στο 1' ανέκοψαν λανθασμένα τον Σουηδό, στο 13' τον Καλτσά και στο 33' τον Κλωναρίδη.

Μετά το γκολ, ο Παναθηναϊκός, που είχε τον έλεγχο, είχε μόνο μία καλή στιγμή με τον Μπούι στο 42', την ώρα που η Βέροια, έστω και με 10 παίκτες, έκλεινε τους χώρους και είχε τη δική της ευκαιρία με τον Ντουμίτρου στο 37'.

Ο Μπεργκ τα έκανε όλα... (vds+pics)
Γρήγορο γκολ και… αδράνεια

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με γκολ από τα αποδυτήρια για τον Παναθηναϊκό, με τον Μπεργκ να πετυχαίνει το 2-0 στο 47'. Στη συνέχεια οι «πράσινοι» έδειξαν να εφησυχάζουν, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι παρέμεναν ακίνδυνοι. Στο 64' το σουτ του Πέτριτς ήταν η μόνη αξιόλογη στιγμή μετά το γκολ, πριν έρθει, σε ανύποπτη φάση, η μείωση του σκορ από τον Καλτσά στο 68' (αξιοποιώντας αδράνεια της άμυνας του Παναθηναϊκού).

Το ματς πήρε «φωτιά», οι αψιμαχίες και τα νεύρα ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων αρκετά, με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί την κατοχή, να απειλεί σε τρεις περιπτώσεις με τους Κλωναρίδη (73'), Ζέκα (86') και Καρέλη (88'), αλλά να μην ευστοχεί. Ετσι, η Βέροια έμενε πάντα στο παιχνίδι, προσπαθούσε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά πέρα από το σουτ του Μπεν στο 75' (μπλόκαρε εύκολα ο Στιλ) ουδέποτε «ανησύχησε» τους γηπεδούχους.

ΣΚΟΡΕΡ: 26' πεν. Πράνιτς, 47' Μπεργκ - 68 Καλτσάς

ΔΟΚΑΡΙ: 18' Μπεργκ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύζας (Δράμας)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 25' Μαλόν

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 24' Μπούι, 59' Ζέκα - 59' Ραούλ Μπράβο, 78' Μπαργκάν

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Ζέκα, Μπούι (63' Πέτριτς), Πράνιτς, Κλωναρίδης (73' Καρέλης), Μπεργκ (84' Δώνης).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Ραούλ Μπράβο, Καλί, Όστοιτς, Μπαλάφας, Μπατιόν, Καλτσάς (76' Εσπάρθα), Γεωργιάδης (39' Βάσκες), Ντουμίτρου (63' Μπαργκάν), Μπεν.

More
02 Dec 2014 22:20 #152951 by sprk
Είδε στράικερ, φήμες για Αλμέιδα!

ΑΥΡΙΟ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ

Ο Λεωνίδας Βόκολος επέστρεψε χθες το μεσημέρι απ' το εξωτερικό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι παρακολούθησε αγώνα ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για συγκεκριμένο παίκτη που αγωνίζεται στην επίθεση.

Την ίδια στιγμή φήμες από την Ιταλία ανέφεραν ότι ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 30χρονου διεθνούς Πορτογάλου στράικερ, Ούγκο Αλμέιδα, που αγωνίζεται στην Τσεζένα και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015, με τους Ιταλούς να μην «καίγονται» ιδιαίτερα για την παραμονή του.

Από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, δεν διαρρέει το παραμικρό και το μόνο που μπορούμε να ισχυριστούμε με βεβαιότητα είναι ότι εξετάζεται η περίπτωση του Αλχασάν Καμαρά και άλλων 2-3 ευρωπαίων επιθετικών. Εκτός, όμως, από τη γραμμή κρούσης, οι Φύσσας και Βόκολος «χτενίζουν» την αγορά και για τον εντοπισμό κεντρικού αμυντικού, γρήγορου, δυνατού και, ει δυνατόν, αριστεροπόδαρου.

Εως αύριο η πρόταση

Σε ό,τι αφορά τώρα το θέμα του νέου συμβολαίου του Μπεργκ, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αναμένεται να στείλουν έως αύριο προς τους εκπροσώπους του Σουηδού το «πακέτο» της τελικής πρότασής τους (μπόνους στόχων, ποσοστό μεταπώλησης, ρήτρες κ.λπ.). Η πρόταση θα αξιολογηθεί κι εν συνεχεία θα προγραμματιστεί νέο ραντεβού με τον Λεωνίδα Βόκολο στο Αμστερνταμ (στα κεντρικά του γραφείου που ανήκει ο Μπεργκ), προκειμένου να γίνει η τελική διαπραγμάτευση, με τη διάθεση (και) των δύο πλευρών να είναι άκρως θετική.

www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=129913665