Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναϊκός 2014-2015

More
24 May 2015 02:59 #161525 by Τάσος Μαραγκός
ειναι σκυλι ο τυπος.αλλα τα τελευταια 3 χρονια και μετα τον σοβαρο τραυματισμο δενε χει επανερθει.Μακαρι να υπογραψει και να ερθει γιατι χριεαζεται τετοιυς τυπους το ελληνικο πρωταθλημα.Θα ειναι μια μεγαλη μεταγραφη για τον παναθηναικο αν του βγει και δεν πανε χαμενα τα 1,5μ το χρονο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 May 2015 22:51 #161552 by sprk
2η Αγ. PLAYOFFS

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 2-0

Ο Μάρκους Μπεργκ ήρθε από τον πάγκο για να πάρει από το χεράκι τον Παναθηναϊκό και με τη συνδρομή του Σωτήρη Νίνη να τον οδηγήσει στη νίκη επί του Ατρομήτου με 2-0.

Οι "πράσινοι" είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο αδυνατούσαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη και καλοστημένη αμυντική γραμμή της ομάδας του Περιστερίου.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός απείλησε με τους Ατζαγκούν (σουτ στο 38'), Σωτήρη Νίνη (σουτ στο 40') και Νίκο Καρέλη (κεφαλιά στο 42'), προτού ο Στάθης Ταυλαρίδης παραβιάσει την αντίπαλη εστία στην εκπνοή.

Ο βοηθός, πάντως, θεώρησε ότι ο αμυντικός του "τριφυλλιού" έκανε επιθετικό φάουλ (μάλλον κακώς), με συνέπεια το 0-0 να παραμείνει σε ένα πρώτο ημίχρονο που ο Ατρόμητος δεν κατέγραψε τελική.

Με τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αναστασίου έριξε στη μάχη τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε μία εκπληκτική ενέργεια και ασίστ του Νίνη στο 61ο λεπτό για να λύσει το "γόρδιο δεσμό" και να ανοίξει το σκορ με δεξί βολ-πλανέ.

Έξι λεπτά αργότερα, ο επίσης προερχόμενος από τον πάγκο Χάρης Μαυρίας έκανε σέντρα από τα δεξιά προς το πρώτο δοκάρι και ο Σουηδός επιθετικός διπλασίασε το προβάδισμα με κεφαλιά, κλειδώνοντας τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Ο Νίκος Νιόπλιας έβαλε τον Παναγιώτη Μπάλλα αντί του Κώστα Κατσουράνη σε μία προσπάθεια να απειλήσει την πρώην ομάδα του, ωστόσο με εξαίρεση ένα σουτ του Γιάννη Κοντοέ στο 85', ο Ατρόμητος ήταν παντελώς ακίνδυνος.

Ο Παναθηναϊκός, αντίθετα, άγγιξε το τρίτο γκολ στο 81ο λεπτό με τους Μπεργκ και Μαυρία, αλλά στην πρώτη προσπάθεια ο Αντρέι Γκορμπούνοφ αντέδρασε σωστά και στη δεύτερη, η μπάλα πέρασε άουτ.
MVP

Ο Μάρκους Μπεργκ. Μπήκε στο 46', έβαλε δύο γκολ μέσα σε 21 λεπτά και καθάρισε το ματς. Τόσο απλά...

Παναθηναϊκός: Στιλ, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Νάνο, Κουτρουμπής (78' Λαγός), Ζέκα, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης (46' Μπεργκ), Νίνης, Καρέλης (65' Μαυρίας).

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης (77' Μπάλλας), Κούρος, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο (51' Καραμάνος), Κιβρακίδης, Δημούτσος (57' Ούμπιδες), Λαζαρίδης, Κοντοές.

www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/2agonistiki/panathhnaikos-atromhtos-2-0.3489199.html

More
02 Jun 2015 00:24 #162092 by sprk
Εσιέν: «Να κάνουμε μεγάλο τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη»

Ο Μίκαελ Εσιέν στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από την προοπτική να φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Για την απόφασή του να έρθει: «Ήταν μία πολύ εύκολη απόφαση για εμένα. Ξέρω πολλά για τον Παναθηναϊκό. Είχα φίλο που έπαιζε εδώ πριν από χρόνια. Με ενημέρωσε για την ομάδα, οπότε η απόφαση ήρθε εύκολα».

Για το τι του είπαν: «Απλά είχα τη δυνατότητα να μιλήσω με τον Σισέ. Του είπα ότι υπάρχει μία πρόταση από τον Παναθηναϊκό και ήταν πολύ θετική η απάντηση».

Για τον κόσμο: «Είναι απίστευτος. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα με υπόβαθρο στην Ευρώπη. Από τη δική μου πλευρά θέλω να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να τον κάνουμε ξανά μεγάλο στην Ευρώπη».

More
02 Jun 2015 23:36 #162145 by sprk
Υπέγραψε ο Εσιέν στον Παναθηναϊκό.

Ο Μίκαελ Εσιέν είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού! Ο φημισμένος Γκανέζος μέσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "πράσινους".
Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Μίκαελ Εσιέν.

"Είμαι winner και ήρθα για τρόπαια", ήταν η πρώτη ατάκα του 32χρονου Γκανέζου μέσου στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

Στη συνέχεια τόνισε: "Εκτίμησα ότι πολύ τη στάση του κ. Βόκολου, όταν ήρθε να με βρει στο Μιλάνο. Έδειξε σεβασμό κι αυτό μου άρεσε. Έτσι, δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω να έρθω στον Παναθηναϊκό.

Αυτό που έζησα χθες (σ.σ. τα μεσάνυχτα της Δευτέρας) στο αεροδρόμιο ήταν πρωτόγνωρο και πραγματικά είμαι ευτυχής που ήρθα".

Ερωτηθείς για το Champions League απάντησε: "Φυσικά και ήταν πρόκληση να έρθω και να παίξω στο Champions League. Το έργο μας για να μπούμε στους ομίλους είναι αρκετά δύσκολο, αλλά με δουλειά και υπομονή μπορούμε να το καταφέρουμε".

Τέλος, ο Γκανέζος επεσήμανε πως δεν έχει ακόμη εικόνα της ομάδας και των συμπαικτών του, αλλά θα φροντίσει να τους μάθει γρήγορα, αρχής γενομένης από το ματς της Τετάρτης (3/6) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, το οποίο θα παρακολουθήσει από κοντά.

Σημειώνεται ότι η υπογραφή του συμβολαίου έγινε παρόντος του Γιάννη Αλαφούζου, του Λεωνίδα Βόκολου και του Τάκη Φύσσα.

www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panathinaikos/ypegra...aiko-deite-videos.3505913.html

More
05 Jun 2015 23:58 #162316 by sprk
"Ο Λουγκάνο θέλει Ελλάδα"

Ο αθλητικός διευθυντής της Χάκεν σχολίασε το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκό για τον Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό, Ντιέγκο Λουγκάνο και αποκάλυψε τη βούληση του ποδοσφαιριστή.

Για προχωρημένες επαφές του Ντιέγκο Λουγκάνο με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να κάνει λόγο ο σουηδικός Τύπος, τη στιγμή που από την ΠΑΕ δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το ζήτημα.

Τη φημολογία που έχει ξεσπάσει στη σκανδιναβική χώρα ενισχύει ο αθλητικός διευθυντής της Χάκεν, Σόνι Κάρλσον, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Ουρουγουανός στόπερ σκέφτεται σοβαρά την προοπτική της Ελλάδας.

"Ξέρω ότι είναι μία χώρα (σ.σ. η Ελλάδα) η οποία βρισκόταν πάντα στη σκέψη του για να πάει μετά τη Σουηδία, ένα μέρος που θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του πριν τελειώσει την καριέρα του. Αλλά περνάει καλά εδώ. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι ακόμα συζητά μαζί μας" ανέφερε ο Κάρλσον.

Ακόμα, το ρεπορτάζ των Σουηδών αναφέρει ότι οι συζητήσεις με τον Λουγκάνο έχουν εισέλθει στο οικονομικό κομμάτι και δίνουν αρκετές πιθανότητες να προχωρήσει η διαπραγμάτευση.

Ο 35χρονος αμυντικός με τις 95 συμμετοχές στην Εθνική Ουρουγουάης εντάχθηκε στο ρόστερ της Χάκεν στις 26 Μαρτίου του 2015 και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 7 Ιουνίου.

Προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα στο ντέρμπι με την ΑΙΚ Στοκχόλμης, το επέκτεινε κατά τρεις ημέρες, ενώ, έως στις 12 πρώτες αγωνιστικές του σουηδικού πρωταθλήματος, μετράει 10 συμμετοχές, όλες 90λεπτες.

Στη Χάκεν επιθυμούν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους, όμως, ο Λουγκάνο επιθυμεί να επιστρέψει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, σε μία ομάδα που θα συμμετέχει στις διοργανώσεις της UEFA και ο Παναθηναϊκός τον καλύπτει.

www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/o-loygkano-thelei-ellada.3509740.html