Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναϊκός 2014-2015

More
09 Nov 2014 22:17 #151883 by Μάνος Γρυπάρης
Μπράβο στον Παναθηναϊκό!
Με τον Little Δώνη να καθιερώνεται και χωρίς Μπεργκ, καταφέραμε και πήραμε ένα πολύ σημαντικό διπλό στέλνοντας παράλληλα μήνυμα!

Στη βαθμολογία:
ΠΑΟΚ 22
Ολυμπιακός 20
ΑΕΛ Καλλονής 18
Βέροια 17
Παναθηναϊκός 16
Αστέρας Τρίπολης 14

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Nov 2014 00:55 #151896 by Christos Soudis
Καλυτερα να κερδιζαμε το προηγουμενο παιχνιδι στην Ευρωπη!
Αλλα μπραβο στον Παναθηναικο !

More
10 Nov 2014 01:53 #151898 by Ανδρεας Καλογερας
προτιμουσα 100 φορες να νικουσαμε προχτες την αιντχοφεν και να χαναμε 4-0 αποψε... ελεος με το παναθηναικο και το σκωτζεζικο ντουζ του!

JAMES HETFIELD!!!!!!.
METALLICA! \m/
KΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΘΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΜΕ ΤΟ Ε- ΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΠΑΡΕΑ!!

More
10 Nov 2014 15:52 #151927 by Αναστασίου Γιώργος

andreaskal13 wrote: προτιμουσα 100 φορες να νικουσαμε προχτες την αιντχοφεν και να χαναμε 4-0 αποψε... ελεος με το παναθηναικο και το σκωτζεζικο ντουζ του!

Διαφωνώ, και την PSV Να κερδίζαμε δεν θα γινόταν κάτι. Ο Παναθηναϊκός αυτήν τη στιγμή δεν έχει τη δυναμική να συνεχίσει στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα όμως όλες οι νίκες σημαίνουν καλύτερο πλασάρισμα στα play off

More
10 Nov 2014 16:30 #151934 by Γιάννης Ρέμας
να ναι καλά ο παναθηναϊκός και η παναγία που ήθελε τον παοκ να είναι στην τσίτα και έτσι μειώθηκε η διαφορά στους 2 :lol:

More
11 Nov 2014 01:19 #151962 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
Η αλήθεια είναι ότι καμία ελληνική ομάδα δεν αξίζει να είναι στην Ευρώπη. :(

More
11 Nov 2014 13:00 - 11 Nov 2014 13:12 #151977 by sprk
Τελειώνει ο Νταμπίζας από τον Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός κάνει αυτή την ώρα Δ.Σ. και έχει τεθεί θέμα με τον Νίκο Νταμπίζα. Δεν είναι ευχαριστημένοι οι πράσινοι με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού...

Στο Διοικητικό Συμβούλιο που γίνεται αυτή την ώρα, φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός και ο Νίκος Νταμπίζας δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους...

Αλλωστε, στο σημερινό ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τέθηκε το ζήτημα της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών και ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να μην είναι πλέον τεχνικός διευθυντής στον τριφύλλι.

Από το πράσινο στρατόπεδο του χρεώνουν ότι οι φετινές μεταγραφικές επιλογές του δεν βοήθησαν την ομάδα, ενώ υπήρξε και η έλλειψη της επιθυμητής επικοινωνίας και συνεργασίας με τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Δεν αποκλείεται τη θέση του Νίκου Νταμπίζα να πάρει ο Τάκης Φύσσας...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Λύση συνεργασίας με τον Νίκο Νταμπίζα

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Νταμπίζα. Τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνδρομή του σε μια δύσκολη περίοδο για το Σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Last edit: 11 Nov 2014 13:12 by sprk.

More
11 Nov 2014 16:45 #151988 by sprk
Βόκολος αντί Νταμπίζα

Καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό αντί του Νίκου Νταμπίζα αναλαμβάνει ο Λεωνίδας Βόκολος, όπως ανακοινώθηκε από την πράσινη ΠΑΕ. Τι δήλωσε για την επιστροφή του στην ομάδα.

Ο Λεωνίδας Βόκολος θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Νταμπίζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, όπως ανακοινώθηκε από την πράσινη ΠΑΕ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω και πάλι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είχα την χαρά και την τιμή να υπηρετήσω αυτή την ομάδα από πολλά πόστα στο παρελθόν και ξέρω ότι ο Σύλλογος είναι μεγάλος, όπως και οι απαιτήσεις του. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι μόνο δουλειά καθώς στην ζωή μου έτσι έχω μάθει να ανταποκρίνομαι σε ότι αναλαμβάνω», δήλωσε ο Λεωνίδας Βόκολος.

Η πρόσληψη του 44χρονου πρώην κεντρικού αμυντικού, που φόρεσε το «τριφύλλι» από το 1998 μέχρι το 2003, έγινε με πρωτοβουλία του Γιάννη Αλαφούζου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε επιχειρήσει να συνεργαστεί μαζί του και πριν ενάμιση χρόνο, αλλά τότε δεσμευόταν με συμβόλαιο από την ΕΠΟ και ήταν στο πλευρό του Σάντος, όπως και ο Τάκης Φύσσας Αμφότεροι αποχώρησαν από τη θέση τους με το τέλος της συνεργασίας με τον Πορτογάλο προπονητή και τώρα θα ξανασμίξουν στον Παναθηναϊκό.

Η ΕΠΊΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως νέος τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο Λεωνίδας Βόκολος», αναφέρει η ανακοίνωση του «τριφυλλιού».

More
11 Nov 2014 21:58 #151997 by Αναστασίου Γιώργος
Γελάω με Αλαφούζο...

More
11 Nov 2014 23:04 #151998 by sprk
Δηλώσεις Λεωνίδα Βόκολου
Ο Λεωνίδας Βόκολος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, εκφράζοντας τη χαρά του για την επιστροφή στο «τριφύλλι».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω και πάλι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είχα την χαρά και την τιμή να υπηρετήσω αυτή την ομάδα από πολλά πόστα στο παρελθόν και ξέρω ότι ο Σύλλογος είναι μεγάλος, όπως και οι απαιτήσεις του. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι μόνο δουλειά καθώς στην ζωή μου έτσι έχω μάθει να ανταποκρίνομαι σε ότι αναλαμβάνω», είπε χαρακτηριστικά.