Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διεθνή Αθλητικά Νέα

More
31 Oct 2014 14:25 #151346 by Donnie Darko
ο badlorg παρουσιάζει αριθμούς και ρεκόρ από τη μεγάλη καριέρα του Ραούλ, που θα συνεχίσει στις ΗΠΑ. B) :P

Είκοσι χρόνια και μία ημέρα πριν, στις 29 Οκτωβρίου του 1994, ο Ραούλ έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρεάλ στη Σαραγόσα. Πλέον, αποτελεί έναν από τους θρύλους όχι μόνο των Μαδριλένων, αλλά και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Και δε λέει να το βάλει κάτω, καθώς σήμερα (30/10) οι New York Kosmos ανακοίνωσε την απόκτησή του και θα αποτελέσει τον τελευταίο σταθμό μίας ασύγκριτης καριέρας, γεμάτης τίτλους και ρεκόρ.

Ο Ισπανός τιμήθηκε από την Ρεάλ για την τεράστια προσφορά του στην… επέτειο των 20ετών από το ντεμπούτο του. «Μπορώ να θυμηθώ και να σας πω όλα όσα έχουν συμβεί. Ήταν ιδιαίτερη μέρα. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Έχουν περάσει 20 χρόνια. Σχεδόν ολόκληρη η αθλητική μου ζωή. Ποτέ δεν μπορείς να φανταστείς όλα όσα θα σου συμβούν. Οι αναμνήσεις από εκείνα τα χρόνια είναι απίστευτες», σχολίασε συγκινημένος ο Ραούλ, για τον οποίο οι άνθρωποι της βασίλισσας ετοίμασαν ένα εκπληκτικό video. «Δεν το περίμενα. Ο σύλλογος μου δείχνει τεράστιο σεβασμό. Όλα αυτά με κάνουν να νιώθω ακόμη περισσότερο ότι είμαι στο σπίτι μου», ολοκλήρωσε.

Τα νούμερα και τα ρεκόρ της καριέρας του… ζαλίζουν. «Αιώνιο αρχηγό της Ρεάλ», τον χαρακτήρισε η Marca, ενώ ακολούθησε το «μυθικό 7». Γεμάτη τροπαιοθήκη και με συλλογικά και με ατομικά βραβεία, πολλά ρεκόρ και ζωντανή ιστορία της Ρεάλ. Το FourFourTwo του gazzetta.gr παρουσιάζει τα νούμερα του θρυλικού Ραούλ.

Διοργάνωση Συμμετοχές Γκολ Γκολ ανά αγώνα
Primera Division 550 228 0,41
Bundesliga 66 28 0,42
Qatar Stars League 39 11 0,28
Εθνικά Κύπελλα 75 33 0,44
Διεθνείς διοργανώσεις 170 79 0,46
Εθνική Ισπανίας 102 44 0,43
Σύνολο 1002 423 0,42
Ρεκόρ

Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ: 323 γκολ
Πρώτος σε συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις για την Ρεάλ: 741
Πρώτος σκόρερ στην Primer Division για την Ρεάλ: 228
Πρώτος σε συμμετοχές στο πρωτάθλημα για την Ρεάλ: 550
Πρώτος σκόρερ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: 76

Νεότερος παίκτης που φτάνει τις 100 συμμετοχές με την Ρεάλ – 19 ετών
Νεότερος παίκτης που φτάνει τις 200 συμμετοχές με την Ρεάλ – 22 ετών
Νεότερος παίκτης που φτάνει τις 300 συμμετοχές με την Ρεάλ – 25 ετών
Νεότερος παίκτης που φτάνει τις 400 συμμετοχές με την Ρεάλ – 28 ετών
Νεότερος παίκτης που φτάνει τις 500 συμμετοχές με την Ρεάλ – 31 ετών

Ατομικά βραβεία

«Αποκάλυψη» της Primera Division: 1995
Καλύτερος Ισπανός παίκτης: 1997, 1999, 2000, 2001, 2002
Πρώτος σκόρερ στην Primera Division: 1996, 1999, 2001, 2003
Καλύτερος επιθετικός της UEFA: 2000, 2001, 2002

Παλμαρέ

Champions League: 1998, 2000, 2002
Διηπειρωτικό: 1998, 2002
Super Cup Ευρώπης: 2002
Πρωτάθλημα Ισπανίας: 1995, 1997, 2001, 2003, 2007, 2008
Super Cup Ισπανίας: 1997, 2001, 2003, 2008
Κύπελλο Γερμανίας: 2011
Super Cup Γερμανίας: 2011
Πρωτάθλημα Κατάρ: 2013
Κύπελλο Κατάρ: 2014

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Nov 2014 11:13 #151402 by Donnie Darko
Τι σας έχω τι σας έχω;Μετά απο αρκετό ψάξιμο βρήκα και θα σας παρουσιάσω κάποιες αγωνιστικές..Που πέφτουν αρκετά βαριά :(

Συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από τον εφιάλτη του 6-1 που έζησε στο Βουκουρέστι ο Παναθηναϊκός και θα σας παρουσιάσω ι τις 33 ευρωπαϊκές βραδιές που θέλουν να ξεχάσουν οι ελληνικές ομάδες.

Ειναι οι αγώνες που κάθε σύλλογος θα ήθελε να... αφαιρέσει από την ιστορία του. Από αυτές τις αναμετρήσεις που λέξεις όπως εφιάλτης, φρίκη και τραγωδία, πάντα μέσα σε ποδοσφαιρικό πλαίσιο, είναι λίγες για να τις περιγράψουν.

Οι 33 συντριβές των ελληνικών ομάδων
15/11/1961 Βοϊβοντίνα (Γιουγκοσλαβία) - Ηρακλής 9-1
18/09/1963 Μονακό (Γαλλία) - ΑΕΚ 7-2
09/10/1963 Σαραγόσα (Ισπανία) - Ηρακλής 6-1
29/09/1965 Βίνερ (Αυστρία) - ΠΑΟΚ 6-0
21/09/1966 Γιουβέντους (Ιταλία) - Άρης 5-0
20/09/1967 Μπάγερν (Γερμανία) - Παναθηναϊκός 5-0
20/11/1968 Ουίπεστ (Ουγγαρία) - Άρης 9-1
30/09/1969 Γκόρνικ (Πολωνία) - Ολυμπιακός 5-0
16/09/1970 Ντινάμο Βουκ. (Ρουμανία) - ΠΑΟΚ 5-0
30/09/1970 Τσέλσι (Αγγλία) - Άρης 5-1
20/10/1971 Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) - Πανιώνιος 6-0
07/11/1973 Τβέντε (Ολλανδία) - Παναχαϊκή 7-0
23/10/1974 Άντερλεχτ (Βέλγιο) - Ολυμπιακός 5-1
01/10/1975 Μπαρτσελόνα (Ισπανία) - ΠΑΟΚ 6-1
28/09/1977 Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Γιουγκοσλαβία) - Ολυμπιακός 5-1
01/11/1978 Νότιγχαμ Φόρεστ (Αγγλία) - ΑΕΚ 5-1
17/09/1980 Ίπσουιτς (Αγγλία) - Άρης 5-1
06/10/1982 Κολωνία (Γερμανία) - ΑΕΚ 5-0
02/10/1985 Ρεάλ (Ισπανία) - ΑΕΚ 5-0
16/09/1987 Τουλούζ (Γαλλία) - Πανιώνιος 5-1
01/11/1989 Ντινάμο Βουκουρεστίου (Ρουμανία) - Παναθηναϊκός 6-1
01/10/1997 Ρόζενμποργκ (Νορβηγία) - Ολυμπιακός 5-1
22/10/1997 Ρεάλ (Ισπανία) - Ολυμπιακός 5-1
22/02/2001 Μπαρτσελόνα (Ισπανία) - ΑΕΚ 5-0
16/09/2003 Μάντσεστερ Γ. (Αγγλία) - Παναθηναϊκός 5-0
10/12/2003 Γιουβέντους (Ιταλία) - Ολυμπιακός 7-0
21/10/2004 Ζενίτ (Ρωσία) - ΑΕΚ 5-1
02/11/2005 Μπαρτσελόνα (Ισπανία) -Παναθηναϊκός 5-0
07/12/2005 Βέρντερ Βρέμης (Γερμανία) - Παναθηναϊκός 5-1
15/09/2005 Ρόμα (Ιταλία) - Άρης 5-1
19/12/2007 Μπάγερν (Γερμανία) - Αρης 6-0
14/09/2010 Μπαρτσελόνα (Ισπανία) - Παναθηναϊκός 5-1
23/10/2014 Τότεναμ (Αγγλία) - Αστέρας Τρ. 5-1

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)

More
02 Nov 2014 17:24 #151505 by Μάνος Γρυπάρης

Ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε για… 50 χρόνια!

Σε ό,τι πλησιέστερο υπάρχει στα ποδοσφαιρικά ισόβια καταδικάστηκε ένας παίκτης στην Ελβετία! Ο Ρικάρντο Φερέιρα σούταρε την μπάλα στο πρόσωπο του διαιτητή και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό μέχρι το… 2064!

Αν ποινή μερικών αγωνιστικών αποκαλείται «καμπάνα», αυτή που επιβλήθηκε σε ποδοσφαιριστή στην Ελβετία ήταν… καμπαναριό ολόκληρο!

Σε παιχνίδι της τέταρτης κατηγορίας ανάμεσα στην Portugal Futebol Clube και τη SC Worb κι αφότου ο διαιτητής είχε σφυρίξει τη λήξη, ο Ρικάρντο Φερέιρα διαμαρτυρήθηκε… σουτάροντας την μπάλα στο πρόσωπό του και δροσίζοντάς τον με λίγο νεράκι.

Κάτι που δεν εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από την πειθαρχική επιτροπή της κατηγορίας, η οποία λαμβάνοντας πιθανότατα υπόψη της τον πρότερο… ανέντιμο βίο του (όπου συμπεριλαμβάνεται ποινή 45 αγωνιστικών για επίθεση σε αντίπαλους παίκτες) τον απέβαλε για τα επόμενα 50 χρόνια.

Έτσι, ο Φερέιρα είτε θα πρέπει να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό, είτε θα πρέπει ν’ αρχίσει ατομικές προπονήσεις, ώστε να είναι έτοιμος στις 5 Ιουνίου 2064, όταν και (σε ηλικία 78 ετών) θα 'χει ξανά δικαίωμα ν’ αγωνιστεί!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

More
02 Nov 2014 20:20 #151513 by Αγησίλαος Σιντόρης
Αυτες ειναι τιμωριες βρε παιδια..Τι μια,δυο αγωνιστικες..50 χρονια και συμμορφωνεται ο αλλος..Να δεις ποσο ηρεμος θα ειναι στα 70 φευγα του..Τυπος και υπογραμμος..Ο καλυτερος ποδοσφαιριστης..Με το σεις και με το σας θα ειναι..!Ουτε καν την μπαλα δεν θα κλοτσαει..

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
04 Nov 2014 17:25 #151571 by Donnie Darko
Η εξομολόγηση του Σπάθα

Πρόκειται για ρεπορτάζ του contra.gr, τη στιγμή που ο ίδιος βρίσκεται στην Αγγλία για το παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (έχει οριστεί από την UEFA ως επιπρόσθετος βοηθός του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου).

Αναλυτικά οι θέσεις του:

"Είναι η πρώτη ή η τελευταία φορά που έγινε μια διαιτησία με λάθη; Μόνο εγώ έκανα λάθη στην Τρίπολη; Γιατί κανείς δεν λέει τίποτα για τις λάθος αποφάσεις των βοηθών και έχουν στήσει εμένα στο απόσπασμα; Είναι σίγουρο ότι με έχουν στοχοποιήσει καιρό τώρα. Πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ασφαλώς και δεν είμαι εγώ το πρόβλημα. Χτυπούν εμένα, αλλά στόχος τους είναι η ΕΠΟ και ο Ολυμπιακός.

Όλη την εβδομάδα πριν τον αγώνα της Τρίπολης όλοι ασχολήθηκαν μαζί μου. Ένιωσα τεράστια πίεση από την καχυποψία που υπάρχει σε κάθε παιχνίδι που πρόκειται να σφυρίξω και ίσως αυτό το γεγονός με επηρέασε. Δεν λέω ότι δεν έκανα λάθη! Είμαι, όμως, ο πρώτος ή ο τελευταίος διαιτητής που κάνει λάθη; Λένε ότι ήθελα να ευνοήσω τον Ολυμπιακό. Αν ήθελα να το κάνω δεν θα μπορούσα να σφυρίξω ένα πέναλτι; Πόσα ανύπαρκτα πέναλτι δίνονται κάθε Σαββατοκύριακο και πόσα που είναι πέναλτι δεν σφυρίζονται;

* Να ελεγχθεί το «πόθεν έσχες» του διαιτητή Ηλία Σπάθα ζήτησε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής που συζητά το θέμα της οπαδικής βίας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Ψυχάρης.
Η πρώτη κίτρινη κάρτα στον Μάσα δόθηκε επειδή ενώ είχε σφυριχτεί φάουλ, κλώτσησε τη μπάλα. Ο κανονισμός είναι σαφής, καθώς πρόκειται για σκόπιμη καθυστέρηση. Η δεύτερη κάρτα είναι για θέατρο και ο παίκτης του Αστέρα τη δέχθηκε αδιαμαρτύρητα! Δεν διαμαρτυρήθηκε ο ίδιος, αλλά διαμαρτύρονται όλοι οι άλλοι! Αυτό κάτι λέει".

Όταν μία ομάδα επιτίθεται επί 90 λεπτά και η άλλη αμύνεται ποια θα κάνει τα περισσότερα φάουλ; Υπάρχει κάποιος κανονισμός που λέει ότι πρέπει τα φάουλ να είναι μοιρασμένα ή υπάρχει κάποιο όριο στα φάουλ που θα σφυριχτούν υπέρ της μίας ή της άλλης ομάδας; Πριν λίγο καιρό στον αγώνα Πλατανιά-Παναθηναϊκού (σ.σ. διαιτητής ο Αρετόπουλος) τα φάουλ ήταν 10-1! Εκεί γιατί δεν έγινε τόσος ντόρος; Από το πρώτο σφύριγμα στην Τρίπολη υπήρχαν διαμαρτυρίες από την εξέδρα και πολύ εχθρική ατμόσφαιρα.

Μπορεί να παρασύρθηκα και να έδωσα ορισμένα φάουλ που δεν ήταν ή να μην έδωσα κάποια που ήταν. Αυτό συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι. Βρείτε μου ένα παιχνίδι που να μην έχουν γίνει λάθος σφυρίγματα σε κάποια φάουλ! Σίγουρα, όμως, οι αποφάσεις μου δεν καθόρισαν το νικητή, ούτε υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. Όλοι κάνουν λάθη. Μόνο σε μένα, όμως, γίνεται τέτοιος πόλεμος καιρό τώρα κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Στην UEFA με εμπιστεύονται ως έναν από τους καλύτερους και πιο νέους σε ηλικία διαιτητές και στην Ελλάδα με έχουν στοχοποιήσει συγκεκριμένοι άνθρωποι επειδή θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσουν κλίμα σε βάρος του Ολυμπιακού.

Ποιοι άραγε έλεγαν ότι εγώ δεν θα είμαι στους πίνακες; Άνθρωποι της ΕΠΟ ή της διαιτησίας; Και πως ήξεραν σε συγκεκριμένη ομάδα που με έχει στοχοποιήσει καιρό τώρα ότι δεν θα είμαι στους πίνακες; Υπάρχει σχέδιο εκφοβισμού και επηρεασμού των διαιτητών από συγκεκριμένο κανάλι και όλοι ξέρουμε ποιο είναι και τι σκοπούς εξυπηρετεί".

More
04 Nov 2014 18:46 #151580 by Νικολής Ασημάκης
Για μένα πρώτος και κυριότερος παράγοντας που καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι οι οπαδοί και οι χουλιγκάνοι. Τα υπόλοιπα είναι η απόρροια αυτής της βάσης.

More
05 Nov 2014 21:04 #151646 by sprk
Έκανε το... μπαμ με Ραούλ!

Πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Νιου Γιορκ Κόσμος υπέγραψε ο Ραούλ! Ο Ισπανός επιθετικός θα αναλάβει και πόστο στις ακαδημίες της ομάδας που θα ανοίξουν στις αρχές του 2015.

Πυροδοτήθηκε η... βόμβα που ετοίμαζε το τελευταίο διάστημα η Νιου Γιορκ Κόσμος, η οποία υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ραούλ, ενώ παράλληλα του έδωσε και το πόστο του τεχνικού συμβόλου στις ακαδημίες του συλλόγου, που θα ανοίξουν στις αρχές του 2015.

«Όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, ξέρουν την Κόσμος και την κληρονομιά που έχουν αφήσει οι παίκτες που έχουν αγωνισθεί σε αυτήν. Είναι τιμή μου που θα ακολουθήσω τα βήματά τους. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας», ήταν η τοποθέτηση του Ισπανού επιθετικού.

Από την πλευρά του, ο νέος τεχνικός του 37χρονου φορ δε μπόρεσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του deal.

«Προφανώς και είμαστε εκστασιασμένοι που προσθέσαμε έναν παίκτη με τέτοια εμπειρία στο ρόστερ μας. Το ταλέντο και οι ικανότητες του Ραούλ είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης και θα φέρει εντελώς καινούρια διάσταση στην επίθεσή μας», ήταν τα λόγια του Τζιοβάνι Σεβαρέσε.

Υπενθυμίζεται πως μετά την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ραούλ συνέχισε την ευρωπαϊκή του «σταδιοδρομία» με τη φανέλα της Σάλκε, για να δοκιμάσει τα τελευταία δύο χρόνια την τύχη του στο Κατάρ, για χάρη της Αλ Σαντ.

www.sport-fm.gr/article/bomba-raoul-sti-nea-uorki-pic/793933

More
05 Nov 2014 21:31 #151647 by sprk
Τέλος εποχής για Λίπι!

Ένας αληθινός… συλλέκτης τίτλων! Ο Μαρτσέλο Λίπι αποφάσισε στα 66 έτη του να βάλει τέλος στα επιτυχημένα προπονητικά χιλιόμετρα που είχε διανύσει. Δείτε ένα σύντομο βιογραφικό του Ιταλού «μαέστρου».

Ένα λαμπρό κεφάλαιο του σύγχρονου ποδοσφαίρου έκλεισε επίσημα, καθώς την Δευτέρα(3/11) ο Μαρτέλο Λίπι ανακοίνωσε πως σταματά την ενασχόλησή του με την προπονητική.

«Σύντομα φτάνω τα 67. Κουράστηκα να καθοδηγώ παίκτες κάθε μέρα σε προπονήσεις και να τους δίνω οδηγίες από τον πάγκο κατά την διάρκεια των αγώνων», ήταν τα λόγια του σύμφωνα με Μέσα της Κίνας.

Τελευταίος σταθμός της πλούσιας καριέρας του Ιταλού τεχνικού ήταν η Γκουαντζού, με την οποία έφτασε την Κυριακή (2/11) στην τρίτη σερί κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος, έχοντας ως χρονιά ορόσημο το 2013, όπου υπό τις οδηγίες του η ομάδα σήκωσε για πρώτη φορά στην ιστορία της το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας.

Φυσικά, ο 66χρονος προπονητής έχει αφήσει εποχή από τις επιτυχίες του τόσο στον πάγκο της Γιουβέντους (5 πρωταθλήματα, 4 Σούπερ Καπ, 1 Κύπελλο κι 1 Τσάμπιονς Λιγκ), όσο και της εθνικής Ιταλίας, με την οποία έφτασε στην κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου το 2006.

Αναπόφευκτα πολλές είναι και οι ατομικές διακρίσεις του Λίπι, αυτό που θα ξεχωρίζει πάντα στην πορεία του όμως, είναι πως έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του αθλήματος που έχει κατακτήσει Παγκόσμιο Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ Ευρώπης και Ασίας!

More
11 Nov 2014 12:55 #151975 by sprk
Υπογράφει στην Άρσεναλ ο Μπέκαμ
Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ, υπογράφει συμβόλαιο με την Άρσεναλ ενώ ενδιαφέρον έδειξαν και η Τσέλσι και η Γιουνάιτεντ.

Συμβόλαιο με την Άρσεναλ αναμένεται να υπογράψει ο Μπρούκλιν Μπέκαμ. Ο 15χρόνος γιος του Ντέιβιντ έπεισε την ομάδα του Λονδίνου να υπογράψει συμβόλαιο μικρής διάρκειας ώστε να πείσει τους ανθρώπους της Άρσεναλ να του δώσουν επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο νεαρός έχει προπονηθεί και με την Τσέλσι, την Γιουνάιτεντ, την ΚΠΡ αλλά και την Φουλαμ. Τελικά οι άνθρωποι της Άρσεναλ θέλησαν να του δώσουν χρόνο για να δείξει τις ικανότητες του. Να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή τα στοιχήματα να καταφέρει να παίξει ο μεγαλύτερος γιος του Μπέκαμ στην Πρέμιερ Λιγκ είναι 14/1 και να παίξει κάποια στιγμή στην εθνική Αγγλίας 33/1. Ο νεαρός φαίνεται διατεθειμένος να ξεπεράσει την πίεση του ονόματος του και να πετύχει ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του.

www.gazzetta.gr/football/article/669303/ypografei-stin-arsenal-o-mpekam-pics

More
11 Nov 2014 13:10 #151978 by sprk
Τον τρέχουν στα δικαστήρια για το «δολοφονικό» χτύπημα
Νομικά κατά του Σάντρο Βίσερ κινήθηκε η Ζυρίχη μετά το... δολοφονικό μαρκάρισμά του στον Γιάπι-Γιάπο, στην εκτός έδρας νίκη (1-0) επί της Ααράου!

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 32χρονος άσος των φιλοξενούμενων έδειξαν ότι το γόνατό του έχει σχεδόν... διαλυθεί ολοσχερώς, πράγμα που εξόργισε τη διοίκηση της Ζυρίχης και προκάλεσε την αντίδρασή της.

Όπως έγινε γνωστό, κινήθηκε νομικά κατά του Βίσερ που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά το χτύπημα στον Γιάπι-Γιάπο, στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης της Κυριακής.

«Δεν είχα καμία πρόθεση να τον τραυματίσω σοβαρά. Ζητώ συγγνώμη... Έχω εμπειρία από σοβαρό τραυματισμό και ειλικρινά δεν εύχομαι σε κανέναν να πάθει κάτι τέτοιο... Ήταν λάθος μου» έγραψε στο facebook ο άσος της Ααράου.