Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διεθνή Αθλητικά Νέα

More
24 Aug 2014 16:08 - 24 Aug 2014 16:28 #148461 by sprk
Αλγερία: Θάνατος παίκτη από αντικείμενο οπαδού

Σε τραγωδία κατέληξε το παιχνίδι της Καμπιλί με την Αλζίερ για το πρωτάθλημα της Αλγερίας, καθώς παίκτης της πρώτης έχασε τη ζωή του από αντικείμενο που πέταξαν οπαδοί της ομάδας του!

Πρόκειται για τον Αλμπέρ Εμποσέ, ο οποίος δέχθηκε στο κεφάλι ένα αντικείμενο που πέταξαν οπαδοί της Καμπιλί, επειδή έχασε η ομάδα τους. Μάλιστα, ο 25χρονος επιθετικός είχε σκοράρει με πέναλτι, ισοφαρίζοντας σε 1-1, αλλά το δεύτερο γκολ της Αλζίερ προκάλεσε την ανεξέλεγκτη οργή των οπαδών στο γήπεδο. Με τη λήξη του αγώνα ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια με αποτέλεσμα ο Εμποσέ, που ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της Καμπιλί και της Αλγερίας, να χάσει τη ζωή του. Ο παίκτης μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΠΗΓΗ : www.onsports.gr/Podosfairo/Kosmos/item/424177-Algeria-Thanat...i-apo-antikeimeno-opadoy-video
Last edit: 24 Aug 2014 16:28 by sprk.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Aug 2014 00:27 #148519 by sprk
Σέξι Βελγίδα ρεπόρτερ αποκαλύπτει ανήθικες προτάσεις

Η δημοσιογράφος από το Βέλγιο, Χίλντε Βαν Μάλντερεν, έγραψε βιβλίο, στο οποίο βγάζει στο «φως» της δημοσιότητας ερωτικές προτάσεις που δέχθηκε η ίδια από άνδρες στον χώρο του ποδοφαίρου.

Η πανέμορφη συνάδελφος δεν δίστασε να προβεί σε αυτές τις αποκαλύψεις χωρίς ωστόσο να ονοματίζει πρόσωπα και πράγματα.

Πάντως, η ελκυστική ξανθιά ρεπόρτερ θέλησε να βγάλει προς τα έξω κάποια λόγια που της είπαν όσοι θέλησαν να συνευρεθούν μαζί της σεξουαλικά και ήταν είτε ποδοσφαιριστές, είτε προπονητές και διαιτητές.

Πρώην παίκτης της Κλαμπ Μπριζ: «Γνωρίζεις ότι μου αρέσει η σαμπάνια; Θέλω να τη ρίξω πάνω σου και να τη γλείψω όλη».

Διαιτητής στο βελγικό Πρωτάθλημα: «Δεν μπορώ να σταματήσω να σε ονειρεύομαι».

Πρώην επιθετικός της Κλαμπ Μπριζ: «Γιατί δεν έρχεσαι να κοιμηθείς μαζί μου σήμερα;»

Προπονητής στο Βελγικό Πρωτάθλημα: «Είσαι π....;»

Παίκτης της Κλαμπ Μπριζ: «Τρίτη. Ζάβεντουμ (αεροδρόμιο Βελγίου). Τουαλέτες. Έχεις τα κότσια;»

Εργαζόμενος στη Ζούλτε Βάρεγκεμ: «Δεν ψάχνω για σχέση επειδή είμαι παντρεμένος. Αλλά από τη στιγμή που δεν έχεις φίλο θα ήμουν ο φίλος σου στο σεξ».

ΠΗΓΗ: www.onsports.gr/Podosfairo/Eyrwph/item/424155-Sexi-Belgida-r...protaseis-sto-podosfairo-photo

More
17 Sep 2014 13:01 #149623 by sprk
Ο Γκουτιέρες πάσχει από καρκίνο και η Νιούκαστλ τον έδιωξε!

ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ

Σοκάρει η είδηση πως ο Γιόνας Γκουτιέρες πάσχει από καρκίνο, τον οποίο «πολεμά» εδώ και ενάμιση χρόνο, ενώ ακόμα πιο σοκαριστική είναι η αποκάλυψή του πως ο προπονητής του στη Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου, του είπε να φύγει από την ομάδα, όταν έμαθε τα νέα!

Ο 31χρονος Αργεντινός, με δηλώσεις του στο τηλεοπτικό κανάλι της πατρίδας του, TyC Sports, γνωστοποίησε πως: «Τον Μάιο του 2013 αισθάνθηκα πόνους στους όρχεις μου. Μετά από μια αρχική λανθασμένη διάγνωση ένας υπέρηχος διαπίστωσε το πρόβλημα. Όταν μου είπαν πως έχω καρκίνο πήγα σπίτι και έκλαψα. Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι που έπρεπε να αγωνιστώ».

Και συνέχισε... «Έπρεπε να ξεκινήσω χημειοθεραπείες. Δεν ήταν σημαντικό για μένα το οικονομικό θέμα. Το πιο σημαντικό από όλα είναι η υγεία. Αφαίρεσα τον αριστερό μου όρχι. Θα έχανα τα μαλλιά μου, αλλά δεν ήθελα να κουρευτώ. Μου ήταν πολύ δύσκολο. Και όταν γύρισα στην Αγγλία και τη Νιούκαστλ και τους είπα τι γινόταν, μου είπαν να φύγω από την ομάδα!»

Ο Γκουτιέρες, που πλέον αγωνίζεται στη Νόριτς (δανεικός από τη Νιούκαστλ), τόνισε πως αποκάλυψε το πρόβλημά του... «γιατί αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή η οποία μπορεί να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους», ενώ έγραψε στο twitter: Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Πάντα κοιτάμε μπροστά».

jonas gutierrez ✔ @elgalgojonas
Follow
'' Gracias por todos los mensajes de apoyo. Mirando siempre para adelante. Thanks for all the messages. Always looking fordward. ''
11:26 PM - 16 Sep 2014

More
29 Sep 2014 13:13 #150002 by sprk
Η περιπέτεια της Μπάγερν στη Μόσχα

Με τα… σεντόνια βγήκαν στους παγωμένους δρόμους της Μόσχας τα μέλη της αποστολής της Μπάγερν μετά από συναγερμό για φωτιά στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η ομάδα.

Σάστισαν όσοι το βράδυ της Κυριακής είδαν στους δρόμους της Μόσχας τα μέλη της Μπάγερν να κυκλοφορούν με σεντόνια και κουβέρτες. Όχι, οι Βαυαροί δεν… τρελάθηκαν, αλλά αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το ξενοδοχείο στο οποίο μόλις λίγες ώρες νωρίτερα είχαν καταλύσει εν όψει του μεθαυριανού αγώνα με την ΤΣΣΚΑ για το Champions League, λόγω συναγερμού για πυρκαγιά.

Τα μέλη της αποστολής της ομάδας βγήκαν άρον-άρον από το χώρο με ό,τι πρόλαβαν να πάρουν στα χέρια για να ζεσταθούν και για περίπου μια ώρα φιλοξενήθηκαν σε ένα εστιατόριο πλησίον του ξενοδοχείου, μέχρι να ειδοποιηθούν πως μπορούν να επιστρέψουν σε αυτό με ασφάλεια.

Πάντως οι άνθρωποι της Μπάγερν δεν έδειξαν να φοβούνται, αλλά να το διασκεδάζουν. Ο δε Πεπ Γκουαρντιόλα τράβηξε και με selfie για να θυμάται το περιστατικό.

More
29 Sep 2014 21:13 #150018 by sprk
Mε 2 γυναίκες και... 1 ερωμένη ο Τιοτέ!

Αγγλικό μέσο έβγαλε στη φόρα την προσωπική ζωή του Σεΐκ Τιοτέ, αποκαλύπτοντας πως πέρα από τις δύο γυναίκες του διατηρεί και παράνομο ερωτικό δεσμό! Διαβάστε λεπτομέρειες.
Ουδέν κρυπτόν υπό... τη Sun (Ήλιος). Το αγγλικό σκανδαλοθηρικό μέσο καταπιάστηκε με την έντονη δράση του Σεΐκ Τιοτέ εκτός γηπέδων, αποκαλύπτοντας πως πέρα από τις δύο γυναίκες ο Ιβοριανός άσος έχει και ερωμένη!

Ο 28χρονος μέσος ενώθηκε αρχικά με τα δεσμά του γάμου με την Μάνταχ με την οποία απέκτησε δύο παιδιά (ζουν στην Αγγλία) και τον περασμένο μήνα παντρεύτηκε ξανά στο Αμπιτζάν, με τον ισλαμικό νόμο να του επιτρέπει άλλωστε να κάνει μέχρι τέσσερις γάμους.

Φυσικά, αυτό δεν εμπόδισε τον Τιοτέ να βρει και κάποια άλλη σύντροφο, με την εφημερίδα να αποκαλύπτει πως υπάρχει και μία τρίτη γυναίκα στη ζωή του, που είναι η... ερωμένη του!

Το εν λόγω μέσο δεν χάνει φυσικά την ευκαιρία για σαρκασμό, χαρακτηρίζοντας τυχερό τον Τιοτέ που παίρνει 45.000 λίρες την εβδομάδα προκειμένου να μπορεί να ανταποκρίνεται οικονομικά στις υποχρεώσεις του προς τις... τρεις γυναίκες της ζωής του!

www.sport24.gr/Paraxena/me_2_gynaikes_kai_1_erwmenh_o_tiote.3053812.html

More
11 Oct 2014 18:32 #150353 by Donnie Darko
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας έχει προειδοποιήσει πως η Μπαρτσελόνα και άλλοι σύλλογοι της Καταλονίας δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα αν η περιοχή ανεξαρτητοποιηθεί από την Ισπανία.

Υπέρ της προσπάθειας της διοίκησης της Καταλονίας να οργανώσει δημοψήφισμα ανεξαρτητοποίησης από την Ισπανία δηλώνει ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Μπαρτσελόνα, παρά τις προειδοποιήσεις της ισπανικής ομοσπονδίας πως σε περίπτωση απόσχισης της Καταλονίας οι «μπλαουγκράνα» και άλλες ομάδες της περιοχής θα χάσουν το δικαίωμα συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Όπως τονίζει με ανακοίνωσή του ο ιστορικός σύλλογος, ήταν «ένας από τους πρώτους θεσμούς που δήλωσε υπέρ του δικαιώματος [των Καταλανών] να αποφασίσουν» αν θέλουν να παραμείνουν τμήμα της Ισπανίας.

Η τοπική κυβέρνηση της Καταλονίας σχεδιάζει τη διενέργεια του δημοψηφίσματος στις 9 Νοεμβρίου.

Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ισπανίας έχει αποδεχθεί αίτημα της Μαδρίτης να εξετάσει τη συνταγματικότητα του πρόσφατου τοπικού νόμου που επέτρεψε το δημοψήφισμα, «παγώνοντας» την όλη διαδικασία.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
15 Oct 2014 00:08 #150426 by sprk
Χαμός στο Σερβία-Αλβανία!

Απίστευτα πράγματα έγιναν στο Σερβία-Αλβανία. Αφότου ο Μίτροβιτς κατέβασε σημαία των φιλοξενούμενων που έσερνε… τηλ/νο αεροπλανάκι, ακολούθησαν συμπλοκές, εισβολές οπαδών και οριστική διακοπή του ματς

Το μπαρούτι που μύριζε από πριν το Σερβία-Αλβανία δυστυχώς… εξερράγη. Και μάλιστα για μια απίστευτη αφορμή.

Στο 41' του φορτισμένου αγώνα (εξαιτίας των διαφορών που έχουν οι δυο χώρες από τον πόλεμο του Κοσσυφοπεδίου) ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο πέρασε πάνω απ’ το γήπεδο σέρνοντας μια σημαία της λεγόμενης «Μεγάλης Αλβανίας».

Κάτι που μπορεί κανείς να καταλάβει πόσο απρόσμενο ήταν -απ’ τη στιγμή που είχε απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών, ενώ η Αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι θα συλλαμβάνει όποιον Αλβανό επεδίωκε να προσεγγίσει το στάδιο.

Τα έκτροπα ωστόσο δεν άρχισαν όταν πέρασε η σημαία, αλλά όταν ο Στέφαν Μίτροβιτς πήδηξε, την έπιασε και την κατέβασε. Μια κίνηση που εξαγρίωσε παίκτες της Αλβανίας κι έφερε γενικότερη σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο -όπου γρήγορα άρχισαν να εισβάλλουν και οπαδοί.

Υπό την πίεση των γεγονότων λοιπόν και χωρίς καμία εγγύηση ότι τα πνεύματα θα κατευναστούν και ότι για κάποια άλλη αφορμή δεν θα ξεσπάσουν ξανά ταραχές, ο Άγγλος διαιτητής Άτκινσον πήρε αρχικά τις ομάδες στ' αποδυτήρια και κατόπιν αποφάσισε την οριστική διακοπή του ματς.

More
26 Oct 2014 18:46 - 02 Nov 2014 21:11 #150938 by Donnie Darko
ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ!

Μετά τη νέα ήττα της Ντόρτμουντ για την Μπουντεσλίγκα ο Γιούργκεν Κλοπ είναι σε μια περίεργη… κατάσταση για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια. :dry: :dry:

Μετά τη νέα ήττα της Ντόρτμουντ για την Μπουντεσλίγκα ο Γιούργκεν Κλοπ είναι σε μια περίεργη… κατάσταση για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια.

Όπως μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ η… καρέκλα του τρίζει και πλέον κανείς στην ομάδα δεν μπορεί να βάλει το… χέρι του στη φωτιά –όπως θα συνέβαινε σε κάθε άλλη φορά- πως δεν κινδυνεύει να αποχωρήσει.

Μάλιστα, οι ιστοσελίδες της χώρας, μάλιστα, επισημαίνουν ότι ακόμη και ο ίδιος ο Γιούργκεν Κλοπ γνωρίζει πολύ καλά πως τα πράγματα είναι δύσκολα και πως η παραμονή του στον πάγκο εξαρτάται από τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Εάν δεν διαφοροποιηθεί άμεσα η κατάσταση τότε ο Κλοπ μπορεί να αποχαιρετήσει…Μήπως είναι το τέλος μιας επιτυχημένης πορείας από πλευράς Ντόρτμουντ;

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
Last edit: 02 Nov 2014 21:11 by Donnie Darko.

More
26 Oct 2014 19:08 - 02 Nov 2014 21:12 #150945 by Donnie Darko
Το πρώτο γκολ του Κατσουράνη στην Ινδία...

Ο Κώστας Κατσουράνης άνοιξε τον λογαριασμό των γκολ στην Ινδία, με θύμα την Γκόα. :lol: :lol:
Τα... πατήματά του αρχίζει και βρίσκει στην Ινδία ο Κώστας Κατσουράνης, μετά το μουδιασμένο... ξεκίνημά του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Πούνε...

Ο Έλληνας μέσος ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι με την Γκόα και με το γκολ που πέτυχε στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης, έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ, ενώ στο 81' ο Νταβίντ Τρεζεγκέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Last edit: 02 Nov 2014 21:12 by Donnie Darko.

More
27 Oct 2014 12:02 #151014 by Donnie Darko

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Ο τερματοφύλακας και αρχηγός της εθνικής Νοτίου Αφρικής, Σένζο Μεγίβουα, δολοφονήθηκε από δύο ανθρώπους που εισέβαλαν στο σπίτι του. :( :( :(
Στο πένθος βυθίστηκε το ποδόσφαιρο της Νοτίου Αφρικής. Ο τερματοφύλακας και αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας, Σένζο Μεγίβουα, δολοφονήθηκε από ένοπλους άνδρες που εισέβαλαν στο σπίτι του, σε προάστιο του Γιοχάνεσμπουργκ.

Δύο άγνωστοι εισέβαλαν στην οικία του, ενώ ένας ακόμη κρατούσε τσίλιες έξω από αυτό και μετά τη δολοφονία του τράπηκαν σε φυγή, με την αστυνομία να έχει αρχίσει τις έρευνες και να προσφέρει 14.000 δολάρια σε όσους δώσουν πληροφορίες για τους δράστες.

Τα κίνητρα των δολοφόνων, αν δηλαδή ήθελαν απλώς να τον ληστέψουν ή είχαν άλλους λόγους να τον σκοτώσουν, παραμένουν άγνωστά.

Το 27χρονο θύμα, που αγωνιζόταν στους Ορλάντο Πάιρετς, ήταν αρχηγός της Νοτίου Αφρικής στα τέσσερα τελευταία ματς που έδωσε για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ενώ συνολικά μετρούσε έξι παρουσίες με το εθνόσημο.
Από μένα καλό ταξίδι να έχεις Μεγάλε...Ελπίζω να παίζεις Τερματοφύλακας εκεί ψηλά :( :( :(