Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Ναι, γιατί έχουν εξελιχτεί όλα τόσο, που πολλά πράματα είναι standard, οπότε ψάχνουμε και ακόμη ποιο σοβαρά features που πρέπει να μας απασχολούν. (χωρίς να έπαυε ποτέ το θέμα ακτινοβολίας να είναι σοβαρό)lavezzi7 wrote: Πλέον το βασικό που κοιτάμε σε ένα κινητό είναι ο δείκτης SAR?Αν πάρω κινητό με σχετικό υψηλό δείκτη και χρησιμοποιώ ακουστικά θα έχω πρόβλημα?Η ακτινοβολία που δεχόμαστε από τα κινητά τηλέφωνα των άλλων σε τι βαθμό μπορεί να μας επηρεάζει?
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Και όμως υπάρχει στην αγορά κινητό με χαμηλό SAR: Nokia 6700 classic = SAR 0.43 W/kg (στο αυτί), το έχω βάλει στα προτεινόμενα κινητά. Εμένα το motorola V8 είναι στο 0.34, στην έρευνα που είχα κάνει συμμετείχα στο παράδειγμα που είχα γράψει, μίλαγα δηλαδή 3 ώρες με εκείνο το τηλέφωνο και δεν είχα επιπτώσεις, σε αντίθεση με ένα SE που είχε 1.5sar και μου είχε αλλάξει τα φώτα στα 3' χρήσης.Intruder wrote: Ε δεν ειμαι και τοσο σιγουρος για το Sar να σου πω την αληθεια.... Ενταξει ειναι σημαντικος παραγοντας και ναι, αρκετοι δινουν σημασια και υπαρχει βαρυτητα στο ολο θεμα. Δεν προκειται ομως να ακουσεις μια μερα..." ΠΩ ΠΩ βγηκε το νεο Lalala τηλεφωνο με sar 0,25 !!" Ισως σε συγκριση μεταξυ 2 η παραπανω κινητων με παρομοια/ιδια χαρακτηριστικα να παιξει ρολο η ακτινοβολια αλλα μεχρι εκει. Αυτη ειναι η γνωμη μου....
Η πολύ απλά αγοράζεις ένα motorola milestone με 0,64W/Kg . Αρκετά καλά για τα χαρακτηριστικά του.Intruder wrote: Κοιτα αν ψαχνεις το τελειο εγω πιστευω οτι πρεπει να εχουμε ενα κινητο με χαμηλη ακτινοβολια για χρηση σαν τηλεφωνο και ενα "high-end" για τις αλλες λειτουργιες που εχουμε συνηθησει αυτα τα χρονια. ( Το δευτερο εννοειται σε flight mode )