Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κινητά τηλέφωνα/tablets: Προτάσεις αγοράς/Τι κινητό θέλετε να αγοράσετε?

More
11 May 2012 22:49 #107715 by Ανδρέας Γρυπάρης

andreaskal13 wrote: pokemaniac, ειπε μεχρι 280 :P παρε το xperia arc στα media markt! το εχουν ειδικη προσφορα 300 Ε!!!!!

fail, τρώει σκόνη ακόμη και από το samsung που έχουν δίπλα, στο θέμα εικόνας. Σε τιμή είναι απλησίαστο, το atrix είναι 4 φορές καλύτερο στις προδιαγραφές.
www.gsmarena.com/sony_ericsson_x ... s-3619.php
Αν η sony ericsson δε βγάλει αυτά τα τρισάθλια κουμπιά και καταλάβει επιτέλους ότι είμαστε στο 2012 δε πρόκειται να την εκτιμήσω. Το σχέδιο είναι για τα μπάζα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jul 2012 14:57 #110539 by Βασίλης Σπετσιέρης
Ψάχνω κινητό για τον πατέρα μου από κατάστημα γερμανού (του δίνει επιδότηση η cosmote).Από χαρ/κα,να έχει δυνατή μπαταρία,να ΜΗΝ είναι αφής,να μην βγάζει προβλήματα λογισμικού,να έχει εύκολο χειρισμό.Έχει ένα Ericsson 3 χρόνια αλλά τα έχει φτύσει.Το κινητό το χρησιμοποιεί μόνο για να μιλάει,δεν έχει στείλει sms ποτέ στη ζωή του και όταν είναι να τραβήξει καμιά φωτό,το κάνει συνήθως άλλος.Λόγω δουλειάς,τις καθημερινές μιλάει στο κινητό ανά 10 λεπτά....

More
19 Jul 2012 16:36 #110543 by Γιώργος Λόλας
Καλησπέρα Sephiroth. Μιας και μιλάει πολλές ώρες στο κινητό ο πατέρας σου, σου προτείνω το παρακάτω κινητάκι που όπως λέει στο site, έχει έως 19 ώρες χρόνο ομιλίας με μια φόρτιση.

SAMSUNG Xcover 271 BLACK - 119€

Σε κάτι πιο φθηνό, μπορείς να πας στο NOKIA C1-01 GREY - 49.90€ που έχει 10.6 ώρες χρόνου ομιλίας.

More
19 Jul 2012 16:37 #110544 by Ανδρέας Γρυπάρης
η σελίδα του γερμανού δεν λειτουργεί, σχεδόν μπλοκαρισμένη είναι, 10 λεπτά να φορτώσει 1 σελίδα.

Motorola Gleam+ είναι άψογο για τη περιπτωσή σου, μεγάλα πλήκτρα, μεγάλη οθόνη, πανεύκολο να το μάθεις. Τέλειο σήμα, χαμηλή ακτινοβολία και ξεκούραστο στην ομηλία ;)
Λίγες μέρες να το δουλέψει το gleam θα καταλάβει πόσο μεγάλη σαπίλα είναι τα sony ericsson και τα Nokia, μακρυά και αγαπημένα.
www.e-germanos.gr/e-germanos/pro ... egoryId=93

More
19 Jul 2012 16:39 - 19 Jul 2012 16:44 #110546 by Βασίλης Σπετσιέρης
Και εγώ αυτό σκεφτόμουν.Αλλά από τα άλλα χαρ/κα του??Είναι άξια εμπιστοσύνης τα κινητά της S?Ελπίζω να μην ''παγώνουν'' ή σβήνουν μόνα τους ή να έχουν πρόβλημα κατά την ομιλία.Ενδεχομένως να πάρει και 2 συσκευές μιας και η επιδότηση είναι 500 ευρώ.
Last edit: 19 Jul 2012 16:44 by Βασίλης Σπετσιέρης.

More
19 Jul 2012 16:42 #110547 by Βασίλης Σπετσιέρης

Pokemon wrote: η σελίδα του γερμανού δεν λειτουργεί, σχεδόν μπλοκαρισμένη είναι, 10 λεπτά να φορτώσει 1 σελίδα.

Motorola Gleam+ είναι άψογο για τη περιπτωσή σου, μεγάλα πλήκτρα, μεγάλη οθόνη, πανεύκολο να το μάθεις. Τέλειο σήμα, χαμηλή ακτινοβολία και ξεκούραστο στην ομηλία ;)
Λίγες μέρες να το δουλέψει το gleam θα καταλάβει πόσο μεγάλη σαπίλα είναι τα sony ericsson και τα Nokia, μακρυά και αγαπημένα.

Το Μοτορολα,έχει οθόνη-άνοιγμα?

More
19 Jul 2012 16:48 #110550 by Ανδρέας Γρυπάρης
αφού έχεις 500Ευρώ, πάρε και το Motorola Gleam+, και το HTC One V για εσένα, έχει και ICS 4.0
www.gsmarena.com/htc_one_v-4575.php
ναι το motorola είναι clamshell, δες εδώ:
www.gsmarena.com/motorola_gleam+-4529.php
είναι ακριβώς αυτό που ζητάς (και με το παραπάνω).

More
19 Jul 2012 16:54 #110553 by Βασίλης Σπετσιέρης
Φίλε μου,εγώ δεν χρειάζομαι κινητό.Συν το ότι στο θέμα κινητής τηλεφωνίας είμαι και εγώ δεινόσαυρος!!Θα πάρω 3 συσκευές για την τηλεόραση που πιάνουν 105.Και σκεφτόμουν να έπαιρνα 2 συσκευές για τον πατέρα μου.Πέρα του Μοτορόλα,ποια είναι η άποψή σου για το Χ271 της Σαμσονγκ?

More
19 Jul 2012 17:31 #110558 by Ανδρέας Γρυπάρης
Το X271 έχει πολύ στενά πλήκτρα, δεν θα το πρότεινα.
Στη θέση του θα σου πρότεινα αυτό:
www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmo ... u=20264363
παρόλο που είναι φτηνότερο, είναι καλύτερο από άποψη λειτουργικότητας και χρήσης.

Το μείον στα samsung αυτά είναι η μικρή οθόνη τους. Αν μπορείς να προτιμήσεις 2 συσκευές Gleam+ θα ήταν perfect και σε εσένα και στο πατέρα σου αλλά ακόμη καλύτερα λεω να ξεκολλήσεις από τη νοοτροπία δεινόσαυρου και να ψαχτείς σε android. Έχει άπειρα πράματα να μάθεις δεν γίνεται να μείνεις νεάτερνταλ (πως γράφεις σε forum τότε; ).

More
19 Jul 2012 18:37 #110559 by Βασίλης Σπετσιέρης
Τι σχέση έχουν τα forum,το internet,και γενικά η εξέλιξη της τεχνολογίας,με το γεγονός ότι προτιμώ το κινητό μου τηλέφωνο να κάνει αυτό που λέει το όνομά του?Δεν χρειάζομαι ''κινητό υπολογιστή τσέπης''.Βρἰσκω όλο αυτό το andoid-tablet-iphone-smartphone πανηγύρι,εντελώς ανούσιο που απλά κοστίζει πολύ σε σχἐση με τη χρησιμὀτητά του.Θέλω το ψυγείο μου να διατηρεί τα τρόφιμα.Το φούρνο να ψήνει φαγητά.Το φούρνο μικροκυμάτων να τα ζεσταίνει.Το ipod μου να παίζει μουσική.Το αυτοκίνητό μου να πηγαίνει από μια απόσταση στην άλλη.Την καφετιέρα να κάνει καφέ.Δεν χρειάζομαι αυτοκίνητο με ενσωματωμένη τηλεόραση και xbox,ψυγείο που να κἀνει καφέ,φούρνο που να ψήνει και να σουρώνει,κινητό τηλέφωνο που να παίζει μουσική,να μπαίνει στο internet και να παίζω online παιχνίδια.Είναι τόσο κακό?Για να σου δώσω να καταλάβεις,ένας από τους λόγους που μισώ το ps3 μου,είναι επειδή υποχρεώθηκα να το χρυσοπληρώσω για να πάρω πακέτο ένα σωρό ἀχρηστες εφαρμογές,ενώ το μόνο που ήθελα ήταν μια απλή κονσόλα gaming όπως τα ps1,ps2....