Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κινητά τηλέφωνα/tablets: Προτάσεις αγοράς/Τι κινητό θέλετε να αγοράσετε?

More
19 Jul 2012 21:41 #110570 by Ανδρέας Γρυπάρης
με εντελώς λάθος λογική σκέφτεσαι, είμαστε στο 2012....hellooooo ακούει κανείς; τι είναι αυτό; τρώγεται;

δεν είναι έτσι, πλέον όλα έχουν κάτι παραπάνω για μια διευκόλυνση που το στερεοτυπό σου δεν σου επιτρέπει να την καταλάβεις.
Τα σύγχρονα ψυγεία, έχουν και αυτόματο πάγο για να σου σερβίρουν νερό, έχουν μικρότερη κατανάλωση και στα καλά μοντέλα έχουν και υβριδικό PC που το οποίο: γράφει προϊόντα που έχεις μέσα και πότε λήγουν, σου λέει αν κάποιο προϊόν κοντεύει να λήξει, έχει κατάλογο να ψάξεις συνταγές με 1 κλίκ και όλα αυτά στο ψυγείο!

Κουζίνες υπάρχουν και με σκάρα και grill η με κουμπιά αφής, προτιμώ αυτές με το ρολόϊ. Ορίζω χρόνο και κτυπάει όταν το φαγητό είναι έτοιμο μη ξεχαστώ. Χρησιμοποιώ υγραέριο που είναι ποιο επαγγελματικό για αυτή τη περίπτωση (αλλά και ποιο επικίνδυνο).

Το play3 της sony έκανε την επιτυχία του για αυτόν αριβώς το λόγο : παίζει blu ray, είναι υπολογιστής 9πύρηνος Cell, μπαίνει internet και PSN, ακούς μουσική, βλέπεις ταινίες, και παίζεις παιχνίδια. ΟΛΟΙ που αγοράζουν PS3 το αγοράζουν για αυτό το λόγο! εξοικονομούν χώρο και με 1 συσκευή και με 1 κλίκ λιγότερο κάνεις τα πάντα!
Παρόλο που δεν χονεύω τη sony είναι η μόνη κονσόλα πέρα wii που θα αγόραζα ποιο πολύ για πειραματισμό και ασχολία παρά games, και χωρίς να το πάρεις χαμπάρι, σε "βόλεψε" γιατί στάνταρ χρησιμοποιείς κάποια features που στο στερεοτυπό σου είναι εκτός. (είτε PSN είτε οτιδήποτε)

Όσο αφορά το κινητό, αναθεώρησε αυτά που γνώριζες. Πλέον έχει καταργηθεί το κινητό, εδώ και χρόνια το λέμε smartphone, με 1 κλίκ, μπαίνεις internet, βλέπεις τα e-mail, ορίζεις ημερολόγιο - αντζέντα αυτόματα, τα ραντεβού σου, το ξυπνητήρι, ακούς μουσική (και με περισσότερα Gb από οποιοδήποτε mp3-ipod), βλέπεις ταινίες, παίζεις παιχνίδια, ανταλλάσεις αρχεία με bluetooth / DLNA / Wifi απευθείας με τους άλλους δίπλα σου, φωτογραφίζεις και βιντεοσκοπέίς ότι θες γύρω σου, συνδέεις και το HDMI του κινητού στη τηλεόραση και προβλάλεις και εκεί ταινίες η ότι άλλο θες.
και όλα αυτά σε μάξιμουμ 200-400 γαμάρια σκυσκευή.

Περιττό να σου πω, όταν μου κάηκε το laptop, πήρα (τότε) το motorola Atrix με το dock που το μετατρέπει σε κανονικό laptop. Ποιο πολύ δουλεύω το smartphone σκέτο παρά με τη βάση, και το ποιο σημαντικό : μου έλυσε τα χέρια !

άντε βρές μου τώρα αντικαταστάτη του smartphone! είναι η συσκευή του μέλλοντος .&- , σαρέσει δε σαρέσει έτσι είναι και αυτό το βλέπουν και το καταλαβαίνουν όλοι εδώ μέσα εκτός από εσένα.

Έχω κάνει ανάλυση τι κάνει το κάθε πράμα σήμερα που το χρησιμοποιούμε το 99.999% εδώ μέσα και εσυ είσαι το μόλις 0.001% (και αν) που έχει τέτοιο στερεότυπο 100χρονου παππού μέσα του.

καλός ήρθατε στο 2012 κύριε Sephiroth1825(bc), ώρα να προσαρμοστείτε στη νέα εποχή.

Υ.Γ. Μείνε με το αναλογικό σήμα αύριο, κάνει κακό να έχεις mpeg4 δέκτη, μου θυμίζει το blu ray, α! και καθάρισε τα χιόνια από την τηλεορασή σου φεύγοντας :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jul 2012 23:22 #110572 by Βασίλης Σπετσιέρης
Έχεις δίκιο.Βέβαια σε όλα αυτά τα ωραία που έγραψες,ξέχασες να αναφέρεις ότι κάθε smartphone θέλει ένα σημερινό μηνιάτικο.Και όλα αυτά για 200-400 γρ. που αν ταρακουνηθούν λίγο,θα τα ρίξουμε στην ''κακή'' Nokia και στα σκουπίδια της Ericsson.Όσο για το ποίημα με το 1-κλικ-email,πρέπει να αισθάνεται μεγάλη καύλα αυτός που κάθεται στη στάση του μετρό ή είναι σταματημένος στην κίνηση ή περιμένει στην ουρά στην τράπεζα ή στο ταχυδρομείο,όταν πετάει έξω το smartphone και διαγράφει την ανεπιθύμητη αλλ/φία του.Άσε εμένα το homo sapiens με τα stupidphone,αλλά και με την ευχαρίστηση ότι δεν με παίρνει τηλ. καμιά τράπεζα για αποπλήρωση καρτών και δάνεια επί καθημερινής βάσεως.Και ας πρέπει να πληρώσω στο τέλος για όλους τους μάγκες του 21ου αιώνα με τα smartphone...

More
20 Jul 2012 00:18 #110578 by Ανδρέας Γρυπάρης
είσαι λάθος παππούλη
smartphone βρίσκεις και με 132Ευρώ
ωρίστε
το οποίο κάνει όλα όσα λεω εκτός από το HDMI.

Sephiroth25 wrote: Άσε εμένα το homo sapiens με τα stupidphone,αλλά και με την ευχαρίστηση ότι δεν με παίρνει τηλ. καμιά τράπεζα για αποπλήρωση καρτών και δάνεια επί καθημερινής βάσεως.Και ας πρέπει να πληρώσω στο τέλος για όλους τους μάγκες του 21ου αιώνα με τα smartphone...

σπιλιάνθρωπε homo sapiens.
έχουμε εδώ και κάτι χρονάκια, στο android, κάτι που λέγεται application!
αν σου λέει αυτό, και μπορείς να εγκαθιστάς εφαρμογούλες κάθε λογής.
Όπως επίσης, υπάρχουν και εφαρμογές που μπλοκάρουν κλήσεις, ορίζεις επιλογές blacklisted numbers, mails etc.
πέραν των γνωστών application για δωρεάν κλήσεις τύπου vibe, η skype η ένα σωρό άλλα αντίστοιχα.

Ξέρεις πόσο με είχε σώσει αυτό το πράμα; είχα μπλοκάρει τα unknown numbers (aka απόκριψη), συν 5-7 τηλέφωνα άλλων που μου τη σπάγανε, και είχα την ησυχία μου! αυτό το έχει το βλακωphone; όχι!
και στο παρακμιακό βλακώδες παράδειγμά σου ακόμη μπορεί να εφαρμοστεί και να μη σε ενοχλεί ΚΑΝΕΝΑΣ. Ούτε διαφημίσεις ούτε καρφί στο πάτωμα.

η ζωή γίνεται ευκολότερη αρκεί να το παραδεχτείς κάποτε και να βγάλεις τις παροπίδες που φοράς, mr. νεάτερνταλ.

More
20 Jul 2012 00:36 #110579 by Βασίλης Σπετσιέρης
:icon bow: Φοβερός.Βάζω block σε αυτόν που χρωστάω για να μην με ζαλίζει.Πως δεν το σκέφτηκαν οι εθνοπατέρες με τους τροϊκανούς??Ελπἰζω,μέχρι τα 40 σου,η τεχνολογία να έχει φτάσει στο σημείο όπου θα ποστάρεις μιλώντας στο smartphone σου.Καλό σου βράδυ.

More
20 Jul 2012 04:04 #110582 by Ανδρέας Γρυπάρης
Αυτό που λες σε πρόλαβε η motorola με το atrix, δεν χρειάστηκε να φτάσω στα 40 μου, το κάνω και τώρα το post, έχει αναγνώριση φωνής και δεν χρειάζεται να γράφεις η επιλέξεις κάτι, το λες με τη φωνή σου, απλά το έχει στα αγγλικά όπως το Siri στο iphone.

εγώ φίλε μου νεάτερνταλ έχω και 4 smartphone, από το V8 μέχρι το ZN5, XT5, Atrix. Δε χρωστάω ευρώ τσακιστό σε ΚΑΝΕΝΑ, ούτε τράπεζες, ούτε wind/vf/cosm ούτε πουθενά. Το πως προσπαθείς να μου βάλεις λόγια η να μας βγάλεις χρεωμένους όσους έχουμε smartphone δε μπορώ να το καταλάβω ! Λες και το κάνεις επίτιδες τώση ώρα.

μάθε τι σημαίνει τεχνολογία και ξαναμηλάμε.
Αλλά τώρα στα 87 σου χρόνια δύσκολο. (αφού είσαι το 1925)

More
02 Aug 2012 03:44 #110906 by nasosmitro
Καλησπέρα! Θα 'θελα την βοήθειά σας κ εδώ!!! Χρειάζομαι καινούριο κινητό κ θέλω μονό Nokia κ μιας κ έχω χρόνια να παρω κινητό ( είμαι ακόμα με το N95, τρομερό κινητό) δε με νοιάζουν τα χρήματα.. Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν.. Ενδιαφέρομαι για windows phone μιας κ η Nokia δε θα βγάλει android. Αξίζει λοιπόν , εκείνο, το Lumia 900? Ή να κάνω υπομονή κάνα 2 μήνες μήπως κ βγάλει κάποιο άλλο? Ενδεχομένως πιο "μαζεμένο" η κάτι καλύτερο αν γίνεται?

More
02 Aug 2012 10:04 #110907 by Jester
Αν περιμένεις μέχρι τον Οκτώβρη λογικά θα πάρεις κάτι με τα καινούρια Windows 8 RT. Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι τότε. Πρόσεχε πάντως γιατί ακόμα και οι high end windows συσκευές, όπως και το Lumia 900 που αν δεν κάνω λάθος είναι το κορυφαίο Windows phone αυτή τη στιγμή στην αγορά, ΔΕΝ θα αναβαθμιστούν στο νέο λειτουργικό...

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
03 Aug 2012 04:06 #110941 by Ανδρέας Γρυπάρης
Φυσικά και όχι.
Πέρα ότι το Lumia 900 είναι παντόφλα, χτυπάει και 1.33 W/kg στο κεφάλι . Σε βλέπω και εσένα πρώτη θέση στο νοσοκομείο με τέτοια υψηλά νούμερα.

Ξεκόλλα από τη nokia, έχει χαθεί εντελώς από το χάρτη στα κινητά. Έχει μείνει πολύ πίσω σε όλα, ούτε χαρακτηριστικά έχει να δώσει ούτε τίποτα.

Πήγαινε σε Razr Maxx
www.gsmarena.com/motorola_razr_maxx-4666.php
θα βγεί και σύντομα η αναβάθμιση στο ICS 4.0. Λίγο καιρό να το δουλέψεις το motorola δεν θα θες να ξαναδείς ποτέ ξανά nokia στη ζωή σου. Μέρα με τη νύχτα. Εναλλακτικά : Samsung Galaxy S III αν θες ακόμη ποιο δυνατό κινητό. Έχει και τετραπύρηνο cpu και 720p οθόνη.

More
09 Aug 2012 03:39 #111075 by nasosmitro
Οκ.. Κατανοητος.. Μιας κ λεμε να ξεκολλησω απ΄την nokia, σε τι πλατφορμα να καταληξω τελικα? Σε android ή windows phone?? Με ποια απο τις δυο πλατφορμες αξιζει ν' ασχοληθω?

More
09 Aug 2012 11:02 #111078 by Jester
Προς το παρόν το Android είναι κατά τι γνώμη μου ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί, με τα Galaxy Nexus και Motorola RAZR να αποτελεούν εξαιρετικές λύσεις μετά τις τελευταίες πτώσεις τιμών. Για windows phone, όπως έγραψα και παραπάνω θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τον Οκτώβρη για να κυκλοφορήσουν τα 8άρια και βλέπουμε...

Τempora mutantur et nos mutamur in illis