Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κινητά τηλέφωνα/tablets: Προτάσεις αγοράς/Τι κινητό θέλετε να αγοράσετε?

More
14 Mar 2009 10:27 #51514 by Μάνος Γρυπάρης
Πέρυσι αγόρασα το Nokia 6220 Classic. Όπως δηλώνει και το όνομά του είναι ένα κλασικό κινητό Nokia (μαύρο), με απλό και εύχρηστο πληκτρολόγιο, ελαφρύ σχεδιασμό και κάμερα 5 Megapixels (για photos & videos), 1 GB μνήμη και βέβαια είναι συμβατή με όλα τα games που κυκλοφορούν στην αγορά για Nokia.

Από εκεί και πέρα αν θέλετε να πάτε σε κάτι πιο προχωρημένο, τότε προτείνω αναγκαστικά iPhone. Ανάλογα με το budget θα σας κάνουμε και την απαραίτητη πρόταση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
More
20 Mar 2010 16:55 #69509 by nintendojim
Παιδια η μητερα μου εχει επιδοτηση αυτην την περιοδο και θελω την γνωμη σας.σκεφτομαι τα εξης

www.vodafone.gr/portal/client/es ... 100.action

www.vodafone.gr/portal/client/es ... 201.action

Τι λετε?Να παρω καποιο απο αυτα (Προτεινετε οποιο απο τα δυο θελετε)Η να μεινω με αυτο που εχω (sony ericsson w980)

More
20 Mar 2010 18:21 #69512 by Νίκος Παπαγεωργίου
Εξαρτάται από το τι ψάχνεις σε ένα κινητό. Αν συγκρίνω το Nokia με το LG, το Nokia σιγουρα κερδιζει σε εμφάνιση (κατά το προσωπικο μου γουστο), και αν ειναι και smartphone, κερδιζει και σε δυνατοτητες. Βεβαια, δεν ξερω αν εχει το ιδιο καλη καμερα με το LG. Από την αλλη, περα απο το θρυλικο 3210, οσα Nokia περασαν απο τα χερια μου δεν ηταν καθολου αξιοπιστα, ειδικα τα smartphones.

Προσωπικα θα εμενα με το ericsson, γιατι ολα τα κινητα της συγκεκριμενης εταιριας ειχα μεχρι σημερα ηταν αξιοπιστα και δεν παρουσιασαν ποτε το παραμικρο προβλημα. Επισης, τα Ericsson ειναι τα μονα κινητα απ'οσα εχω δοκιμασει που εκμεταλλευονται πληρως τις bluetooth δυνατοτητες του ηχοσυστηματος στο αυτοκινητο μου (δυνατοτητα προβολης στην οθονη του αυτοκινητου του τηλ. καταλογου, εξερχομενων, εισερχομενων και αναπαντητων κλησεων κλπ)

Βεβαια το γεγονος οτι εχω αλλαξει 5-6 κινητα δεν με κανει ειδικο σε αυτα, οποτε καλο ειναι να παρεις και αλλες γνωμες

More
20 Mar 2010 18:34 #69514 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εννοειται το LG. Τα Nokia Smartphones απο οσο ξερω χαλανε πολυ ευκολα μεσα στο μενου (κολλανε κτλ) Απο την αλλη το LG το εχω δει και απο κοντα και ειναι πολυ καλο. Παντως αν θες και την δική μου αποψη πήγαινε μαζι με την μητέρα σου να το δεις και απο κοντα το τηλεφωνο ;)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
20 Jan 2011 16:27 #88192 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
Καλησπερα παιδια.Σκευτομαι να αγορασω κινητο και ειμαι αναμεσα σε 2

www.electroniki.gr/electroniki/e ... kia-x3.php

και

www.electroniki.gr/electroniki/e ... l-j20i.php

εσεις πιο απο τα 2 θα μου προτεινατε?

More
20 Jan 2011 16:55 #88193 by lavezzi7

More
20 Jan 2011 17:08 #88194 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εννοείται το δευτερο

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
20 Jan 2011 20:01 #88208 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
ευχαριστω πολυ παιδια!!!!αν εχετε και καποιο αλλο στι τιμη αυτη κοντα γραψτε το μου

More
22 Jan 2011 16:09 #88402 by Γιάννης Ρέμας
παιδιά ψάχνω να αγοράσω κινητό για το στρατό έχω δει 2
1) αυτό εδώ δεν ξέρω που θα το βρω Samsung E1107 Crest Solar
2) αυτό εδώ www.bestprice.gr/search?q=Nokia+ ... ressRadio+
εσείς τι λέτε? πάντως άμα έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο ακούω