Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed: Revelations

More
14 Dec 2011 22:50 #102838 by eliminator
Assassins Creed: Revalations DLC

Το Assassin's Creed: Revelations Ancestors Pack κοστίζει 4€ ή 320 Microsoft Points και κυκλοφορεί στο PlayStation Network και το Xbox Live. Περιέχει τέσσερις νέους χαρακτήρες για το multiplayer mode και συγκεκριμένα τους Privateer, Corsair, Brigand και Gladiator. Καθένας από αυτούς διαθέτει δικά του όπλα, taunts (κινήσεις χλευασμού), και assassination moves.

Μάνος Γρυπάρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Dec 2011 14:00 #103145 by Άγγελος Φασούλης
Παιδιά έχω την limited edition για ps3 και έχω ενεργοποιήσει το voucher για τα extra, αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ούτε την στολή στο single ούτε τους 2 χαρακτήρες στο multi. Ξέρει κανείς τι παίζει;

More
26 Dec 2011 21:05 #103239 by kostisg7

draginfable wrote: Παιδιά έχω την limited edition για ps3 και έχω ενεργοποιήσει το voucher για τα extra, αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ούτε την στολή στο single ούτε τους 2 χαρακτήρες στο multi. Ξέρει κανείς τι παίζει;

Λοιπον μιας και δεν σου εχει απαντησει κανεις μπορω να σου πω οτι εχω και εγω την ιδια εκδοση αλλα σε εμενα οι χαρακτηρες ξεκλειδωθηκαν κατευθειαν.Τωρα για την πανοπλια δοκιμασε να συλλεξεις ολες τις Ιshaak Pashas memoir pages αν και δεν ξερω αν παιζει αυτο καποιο ρολο

More
27 Dec 2011 10:59 #103250 by Βασίλης Βασιλός
Με τα memoir pages ξεκλειδωνεις το mission για την Αγια Σοφια που πας και βρισκεις στο τελος την πανοπλια του Ishak Pasha.Η Turkish Assassin Armor που προσφερει η limited/special edition ειναι αποκλειστικα απο το voucher.Τωρα για το προβλημα του Dragin,δεν ξερω τι παιζει.Μηπως για την πανοπλια πρεπει να φτασεις σε ενα συγκεκριμενο σημειο στο single-player?Και αντιστοιχα στο Multiplayer για τους παιχτες?Θα το ψαξω παντως.

More
22 Feb 2012 17:13 #105082 by eliminator
Assassin's Creed: Revelations Lost Archive DLC

Ανακοινώθηκε για το Xbox Live.

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Assassin's Creed: Revelations Lost Archive, ενός DLC που θα κυκλοφορήσει αρχικά στο Xbox 360 μέσω του Xbox Live και συγκεκριμένα στις 28 Φεβρουαρίου.

Την είδηση αποκάλυψε ο...συνήθης ύποπτος, Larry Hryb (Major Nelson) στο blog του . Σύντομα θα ακολουθήσει η ημερομηνία κυκλοφορίας για PS3 και PC. Πρωταγωνιστής του DLC θα είναι ο Desmond, ο σύγχρονος ήρωας του παιχνιδιού που εισέρχεται μέσω της ψυχής του στο σώμα των Ezio και Altair. Αυτή τη φορά θα δώσει όμως το δικό του ρεσιτάλ, κάτι που έχουμε δει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν. Θα έχουμε δηλαδή για πρώτη φορά ξεχωριστές αποστολές για το παιχνίδι, πέρα από τα δύο DLC που κυκλοφόρησαν και που περιείχαν χάρτες για το multiplayer mode.

Την είδηση αναμένεται να επιβεβαιώσει και η Ubisoft, απλά στην προκειμένη περίπτωση ο Major Nelson ήταν...ασυγκράτητος! Μελλοντικά, η Γαλλική εταιρεία θα κυκλοφορήσει την "Ottoman Edition" που θα περιλαμβάνει το Assassin's Creed: Revelations μαζί με το DLC Lost Archive σε οικονομικότερη προσφορά.

Μάνος Γρυπάρης

More
25 Feb 2012 15:05 #105160 by eliminator
Assassin's Creed Revelations Video Review

Το μεγαλύτερο video review μέχρι τώρα.

Σας παρουσιάζουμε το μεγαλύτερο σε διάρκεια video review του GameWorld και συγκεκριμένα για το Assassin's Creed: Revelations.

Το τελευταίο επεισόδιο της ομώνυμης σειράς σας επιτρέπει να χειριστείτε τους Desmond, Ezio και Altair. Εκπαιδεύστε τους δικούς σας δολοφόνους, λάβετε μέρος σε πολιορκίες κι αποκτήστε νέο εξοπλισμό. Το συναρπαστικό gameplay επεκτείνεται και στο -πλήρως ανανεωμένο- multiplayer mode.

[youtube:20ep7zy0]
[/youtube:20ep7zy0]

Διαβάστε επίσης το σχετικό review .

Γρηγόρης Βούλγαρης