Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
killer_bondchris wrote: ναι και εγω το διαβασα θα ειναι το τελευταιο της ezlo δυστυχως.τα δυο προηγουμενα τα εχω τερματησει.τρομερα παιχνιδια
Please Log in or Create an account to join the conversation.
eliminator wrote:
alexthrylos wrote: Θέλω και στην Ελλάδα ένα Assassins Creed για να μην διαβάζω υπότιτλους σχετικά με το τι λένε οι φρουροί και όλοι οι άλλοι γενικά.
Να μιλανε ελληνικα εννοεις ή τα γεγονοτα να διαδραματιζονται στην Ελλαδα( ή μαλλον εννοεις και τα δυο επειδη αυτα πανε πακετο οπως και Assassins Creed 2);
Γιατι και το δευτερο να γινει το πρωτο δε παιζει με τιποτα αγγλικα θα μιλανε σιγουρα...
Tony_Layjel wrote: Ρε είστε καλά?? Αμα στο επόμενο παιχνίδι μιλάνε ελληνικα, εγώ θα σκίσω τα διπλώματα μου και θα τα κάνω προσάναμα στο τζάκι!
eliminator wrote:
Tony_Layjel wrote: Ρε είστε καλά?? Αμα στο επόμενο παιχνίδι μιλάνε ελληνικα, εγώ θα σκίσω τα διπλώματα μου και θα τα κάνω προσάναμα στο τζάκι!
Γιατι θα σε χαλαει να καταλαβαινεις τι λενε χωρις να σκεφτεσαι και χωρις να κοιτας υποτιτλους;
Tony_Layjel wrote: Βρε δεν είναι ότι με χαλάει, φυσικά και όχι! Απλά είναι πολύ σπάνιο να γίνει κάτι τέτοιο!