Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed: Revelations

More
05 May 2011 23:49 - 06 May 2011 16:16 #92857 by Άγγελος Φασούλης
Ανακοινώθηκε το τελευταίο μέρος της ιστορίας του Ezio. Επίσης στο παιχνίδι θα μπορείς να παίζεις και ως τον Altair. Το Revelations είναι sequel του Brotherhood και πιάνει την ιστορία απο εκεί που τελείωσε με τον Desmond. Τέλος το παιχνίδι αφήνοντας πίσω την Ρώμη θα διαδραματίζεται στην Κωνσταντινούπολη. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε PS3, Xbox360 και PC. Συμφωνά με το σχετικό άρθρο του περιοδικού Gameinformer το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2011.

Last edit: 06 May 2011 16:16 by Άγγελος Φασούλης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 May 2011 03:06 #92858 by Μάνος Δήμητσας
Καλησπέρα! Πριν από λόγο διάβασα και εγώ για το παιχνίδι. Λένε ότι θα είναι το τελευταίο μέρος της σειράς με τον Ezio.

More
06 May 2011 03:08 #92859 by Νικολής Ασημάκης
Ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο με τον Ezio. Θέλω να δω Desmond σε δράση, χωρίς αναμνήσεις κλπ.

More
06 May 2011 03:12 #92860 by Μάνος Δήμητσας
Λένε ότι θα βελτιώσουν αρκετά το online με πολλά νέα modes. Από νέες κινήσεις δεν διάβασα κάτι απλά ότι ο Ezio θα έχει ένα γάντζο όπως φαινεται στην φωτογραφία που έβαλες!
Διαφωνώ λιγάκι με τις αναμνήσεις που λες Nikoli. Εκεί νομίζω ότι είναι και όλη μαγεία του παιχνιδιού. Πάντως νομίζω ότι θα αξίζει τρελά ένα assassin's στην αρχαία Αίγυπτο. :)

More
06 May 2011 08:11 #92862 by maullives
Πααααλι οι ιδιοι? Τους βαρεθηκα, δεν εξαντλήσαμε την ιστορία του εζιο ειδικά. Δεν ξέρω για σας εγώ ψιλοβαρέθηκα να ακούω ιταλικά. Νομίζω πως θα πρέπει το παιχνίδι να χωρίζεται σε κομμάτια με διαφορετικούς assassins σε μετέπειτα χρονικές περιόδους. Ειδικά ο ρώσος assassin που είχε βγει και motion comic θα ήταν πολύ καλή φάση. Και ίσως να καταλήγει όπως είπαν και παραπάνω με desmond. Αν και νομίζω το εξώφυλλο τα λέει όλα.
Αλταιρ ..κάπου... δεν ξέρω ίσως Ιερουσαλήμ, αν και νομιζω φαινονταί χιόνια οπότε ίσως κάπου στην Ευρώπη και Ezio στην Κωνσταντινούπολη, νομίζω η Αγ. Σοφιά από πίσω είναι επιβλητικότατη. Βέβαια επειδή θα έχει και τουσ δύο δεν αποκλείει το γεγονός ότι μπορεί να βάλουν και άλλος ή ακόμα και τον Desmond...

More
06 May 2011 11:14 #92865 by Νικολής Ασημάκης

manos-ps3 wrote: Διαφωνώ λιγάκι με τις αναμνήσεις που λες Nikoli. Εκεί νομίζω ότι είναι και όλη μαγεία του παιχνιδιού. Πάντως νομίζω ότι θα αξίζει τρελά ένα assassin's στην αρχαία Αίγυπτο. :)

Κάνει μπαμ από το πρώτο παιχνίδι πως ο κεντρικός ήρωας είναι ο Desmond. Μετά από αυτά που έγιναν στο 2, προσωπικά περιμένω πως και πως το παιχνίδι που θα χειριζόμαστε ΜΟΝΟ Desmond, το οποίο λογικά θα είναι και το τελευταίο της σειράς.

More
06 May 2011 11:50 #92869 by Άγγελος Φασούλης
Συμφωνώ με τον Nikoli. Περιμένω να δω τον Desmond να φοράει την στολή των Assassin!

More
06 May 2011 13:24 #92875 by Μάνος Δήμητσας
Ίσως να έχετε και δίκιο. Γούστα είναι αυτά. Θεωρώ πάντως πετυχημένες τις επιλογές των δημιουργών με τις προηγούμενες τοποθεσίες όπως Ιερουσαλήμ και Ιταλία της Αναγέννησης. Είμαι fan των 2 εποχών! Η σειρά λογικά θα έχει δρόμο ακόμα γιατί επιφέρει πολλά κέρδη στην Ubisoft.

More
06 May 2011 13:54 #92877 by Βασίλης Βασιλός
Εγω ενα πραγμα ξερω....Θελω να αρχιζω να γαζωνω Οθωμανους.αχχαχαχα ο καθενας τον πονο του ομως!!Και δεν θεωρω πως θα παιζεις με Desmond...Πολυ πιθανο να τον πιασαν οι Templars παλι στο τελος του Brotherhood (2 αντρικες φωνες στα credits)...Θα δειξει!!

More
06 May 2011 15:49 #92883 by Αλέξανδρος Στεφάνου
Παιδιά σόρρυ άμα είναι ηλίθια η ερώτηση που θα κάνω αλλά πότε θα βγεί και για τι(PC,XBOX, κτλ)?