Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
lessthanaman wrote: από εκεί και πέρα η σειρά σταμάτησε στο MGS: GOP
lessthanaman wrote: όσο ήταν ακόμα Kojima project.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Falcon wrote: Εγώ έχω μείνει στο snake eater αλλά από πολλά videos του GOP έχω καταλάβει πως πρόκειται για πολύ καλό παιχνίδι,από τα διαμάντια του PS3. Και όχι, ούτε εγώ συμφωνώ με το να πάρεις ένα παιχνίδι που σαν stealth πούλαγε σαν τρελό και είχε πολλούς φαν, και τα του αλλάξεις είδος. Κοινώς αν κάτι πουλάει μην το αλλάξεις αλλά προσπάθησε να το κάνεις καλύτερο.Διαφορετικά παίρνεις μεγάλο ρίσκο. Βέβαια θα μου πείτε γούστα είναι αυτά... Απλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που αν ήμουν κολλημένος με το metal gear και έβλεπα κάποτε πχ ένα Metal gear kart (ακούγεται τρελό,έτσι?) θα έλεγα "Ωπ είναι metal gear, θα το αγοράσω!!"
FuTuRe wrote:
Falcon wrote: Εγώ έχω μείνει στο snake eater αλλά από πολλά videos του GOP έχω καταλάβει πως πρόκειται για πολύ καλό παιχνίδι,από τα διαμάντια του PS3. Και όχι, ούτε εγώ συμφωνώ με το να πάρεις ένα παιχνίδι που σαν stealth πούλαγε σαν τρελό και είχε πολλούς φαν, και τα του αλλάξεις είδος. Κοινώς αν κάτι πουλάει μην το αλλάξεις αλλά προσπάθησε να το κάνεις καλύτερο.Διαφορετικά παίρνεις μεγάλο ρίσκο. Βέβαια θα μου πείτε γούστα είναι αυτά... Απλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που αν ήμουν κολλημένος με το metal gear και έβλεπα κάποτε πχ ένα Metal gear kart (ακούγεται τρελό,έτσι?) θα έλεγα "Ωπ είναι metal gear, θα το αγοράσω!!"
Όσο ο Hideo Kojima ασχολιόταν με τη σειρά η συνταγή έμενε η ίδια, απλά νοστίμευε ακόμα πιο πολύ κάνοντας το ένα παιχνίδι καλύτερο από το προηγούμενό του. Οι fan πάντως της σειράς ξέρουν ότι δεν είναι από τα χεράκια του Hideo, οπότε ξέρουν λίγο πολύ τι να περιμένουν. Είναι σαν να κυκλοφορήσει Mario ή Legend of Zelda χωρίς τον Miyamoto. Χωρίς τον Snaaaaaaaake επίσης τι να το κάνεις το όνομα ](*,)
Snake For EVAH!!!!!1!!!1one!1!