Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Rising: Revengeance

More
24 Jan 2013 10:46 - 28 Jan 2013 01:40 #119470 by eliminator
Metal Gear Rising: Revengeance Νέο τρέιλερ

[youtube:ez4mw8ga]
[/youtube:ez4mw8ga]

Η Konami μας συστήνει τέσσερις αντιπάλους του Raiden.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες
Last edit: 28 Jan 2013 01:40 by eliminator.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jan 2013 15:43 #119489 by Γιώργος Κυπραίος
έπαιξα χτες λιγο το demo στο 360...ομολογώ πως δεν πολυκατέχω το MGS γιατι είχα την εντύπωση οτι ολα ειναι stealth...εν πασει περιπτωση εντυπωσιαστικα απο το σχεδιαστικο μερος του παιχνιδιου αλλα για να πω την αληθεια με μπερδεψε αρκετα ο χειρισμος του....ποζεραδικο το blade mode παντως :P

More
08 Feb 2013 04:37 #120136 by Μάνος Γρυπάρης
Παίζοντας το demo του Metal Gear Rising: Revengeance παρατήρησα τα εξής. Καταρχήν η μηχανή γραφικών είναι ολοκαίνουργια (τουλάχιστον έτσι μας λέει η Platinum Games) με όμορφα physics και το frame rate να διατηρείται υψηλό. Περίμενα να χρησιμοποιηθεί μια τροποποιημένη engine του Metal Gear Solid 4 -τουλάχιστον έτσι μου έμοιαζε αρχικά- όμως έπεσα έξω.

Πάμε στον τομέα του gameplay που είναι και το ζουμί. Η έλλειψη Stealth στοιχείου όπως το γνωρίζουμε από το Metal Gear Solid, είναι ένα πρόβλημα. Από τη στιγμή που η ενέργεια του Raiden πέφτει σε ρυθμούς αντίστοιχους με του Solid Snake, είναι αδύνατο για τον ήρωα να μπορέσει να ελέγξει τόσους εχθρούς μαζί, την στιγμή που ο καθένας τους θα τον αρχίσει στα αυτόματα, τις οβίδες bazooka ή μέσα σ' όλα αυτά θα έχει και τα Gear Rex να τον ποδοπατάνε. Δεν υπάρχει stealth, δεν υπάρχει μέρος να κρυφτείς, το σκηνικό θυμίζει Ninja Gaiden ένα πράμα και δεν με ξετρελαίνει.

Τουλάχιστον, ο χειρισμός είναι ακριβής, παρότι πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εσάς στη χρήση του L1 θα προτιμήσουν μαζί τα τετράγωνο και Δ για τα χτυπήματά τους παρά το δεξί αναλογικό stick, το οποίο λόγω της δύσχρηστης κάμερας του αριστερού αναλογικού (το οποίο αλλάζει σε κάμερα όταν πατάτε το L1) μπερδεύει αρκετά.

Στα highlights το ότι μπορείτε να πετσοκόψετε τα πάντα. Ακόμα και...γέφυρες που θα σας βοηθήσουν να περάσετε απέναντι. Φτου κι απ' την αρχή αν το κάνετε, στο τελευταίο checkpoint. :mrgreen:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Feb 2013 08:50 #120140 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Δεν υπάρχει stealth στο MGR !!!

oh wait

[youtube:3jkhd38d]
[/youtube:3jkhd38d]

\:D/

Στισ 22 του μήνα μου έρχεται η Limited edition

Im going CUHRAYZEE !!! :rolleyes:

[youtube:3jkhd38d]
[/youtube:3jkhd38d]

BTW φωτογραφίες ενός χαρακτήρα που επιστρέφει απο το MGS4
:3jkhd38d

More
08 Feb 2013 19:34 #120161 by Χριστιάνα Θάνου
'Επαιξα το demo στο PS3 χτες το βράδυ και εντυπωσιάστηκα γιατί δεν περίμενα να ήταν τόσο ενδιαφέρον σαν παιχνίδι. Ο χειρισμός είναι απλός, ο Raiden χτυπάει με το τετράγωνο και τι τρίγωνο ενώ για μεγαλύτερη ακρίβεια, υπάρχει και ο συνδυασμός L1 και analogo.

Η Α.Ι είναι αρκετά υψηλού επιπέδου και η δυσκολία επίσης. Ο αισθητικός τομέας είναι καταπληκτικός. Η στολή του Raiden είναι πολύ καλοφτιαγμένη, όπως και οι κινήσεις του. Αυτό που μπορεί να στεναχωρήσει κάποιους είναι ότι έχουν εξαφανιστεί όλα τα stealth στοιχειά και το έχουν γυρίσει σε hack an slash. Γενικά, μου έκανε καλή εντύπωση το demo και αναμένω το τελικό παιχνίδι για να αποφασίσω.

More
22 Feb 2013 00:30 #120782 by Παντελής Δασκαλέλος
Metal Gear Rising: Revengeance review

H δυναμική επανεμφάνιση του Raiden!

Διαβάστε το review

Παντελής Δασκαλέλος

More
22 Feb 2013 19:23 #120826 by eliminator
Διαγωνισμός Metal Gear Rising: Revengeance

Αποκτήστε 5 αντίτυπα του παιχνιδιού για PlayStation 3!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
22 Feb 2013 20:50 #120833 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Καλά ε, τι έκανα πάλι ο άνθρωπος. Ενώ έβλεπα στις εικόνες του thread το τρελό μαλί του Raiden και το τρελό μαλί της Χριστιάνας μου ήρθε θεία φώτηση για δημιουργία. :lol:

Ιδού το επόμενο sequel στη σειρά: Metal Gear Xristiana: Glamourengeance

Ποιός Raiden και ποιά Bayonetta :icon bow:

More
22 Feb 2013 21:25 #120834 by Χριστιάνα Θάνου
Χαχαχαχαχα η αλήθεια είναι ότι την έχεις πετύχει την φωτό. Μάλιστα σκέφτομαι να αντικαταστήσω την φωτό profile μου με αυτήν :D

More
22 Feb 2013 21:27 #120835 by Μάνος Γρυπάρης
Αυτά είναι! Αποκαλύψαμε την κρυφή πρωταγωνίστρια στο DLC του Bayonetta 2!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)