Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Rising: Revengeance

More
03 Aug 2013 11:22 #130036 by Παναγιώτης Σεντουκάς

SirLvr wrote: Η Konami σας προσκαλεί να συμπληρώσετε μια έρευνα στο site του Metal Gear Solid . Η έρευνα αφορά το Metal Gear Rising: Revengeance και σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε sequel του παιχνιδιού, αλλά έχει και διάφορες, γενικού περιεχομένου ερωτήσεις για το gaming. Απλά πατήστε εκεί που λέει Metal Gear Fan Survey.

FILL IT PEOPLE !!! Και δεν θέλω MGS fanboyλίκια. Δεν χρειάζεται κάθε μέρα φασολάδα. Μετά το V παίξτε και κάτι άλλο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Aug 2013 11:56 #130040 by Γιώργος Κύρος
Θα πέσει λιώσιμο σε PS4 με νέο MGR. Δεν λέω, το MGS είναι άλλο επίπεδο με πολύ πιο σοβαρό χαρακτήρα, αλλά τα καφριλίκια και το γεγονός ότι μπορείς και κόβεις πραγματικά ότι γουστάρεις κάνει το MGR ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Αν στην ανάπτυξη παραμείνει η Platinum πιστεύω θα είναι ακόμα καλύτερο από το ήδη πολύ καλό πρώτο MGR

More
20 Jan 2014 18:02 #139370 by Κώστας Λάβαρης
Έχει δοκιμάσει κανείς την έκδοση του παιχνιδιού στα PCs; Πρόκειται να την πάρω σύντομα και ελπίζω να με ενθουσιάσει. Βασικά είμαι σίγουρος για αυτό. :)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
21 Jan 2014 12:30 #139398 by Alex Filos
Η έκδοση PC σε σχέση με αυτή των κονσολών έχει καλύτερη ανάλυση, anti-aliasing και το σημαντικότερο, uncapped fps. Αυτό σημαίνει ότι αν το PC σου το σηκώνει θα μπορείς να το παίζεις με 60 fps που σε τόσο γρήγορο παιχνίδι κάνουν μεγάλη διαφορά. Μου φαινόταν σα να παίζει σε fast forward. Η μηχανή πάντως είναι η ίδια οπότε δεν έχει μεγάλη διαφορά στα γραφικά, πέρα από τα παραπάνω.

Τώρα αν ρωτάς για το ίδιο το παιχνίδι, είναι αυτό που περιμένει κανείς, δηλαδή μίξη ανάμεσα σε Metal Gear και παιχνίδι της Platinum Games (μια από τις σημαντικότερες εταιρίες που φτιάχνουν action games, σε περίπτωση που δεν την έχεις ακουστά). Η υπόθεση είναι του ίδιου στυλ με τα παλιότερα Metal Gear, συμπεριλαμβάνοντας πολύ μεγάλα cut-scenes και υπερβολές. Το gameplay έχει κάποια λίγα στοιχεία Metal Gear αλλά στη βάση του είναι ένα πολύ γρήγορο και skill-based action game. Βασίζεται κυρίως στα counters και στην δυνατότητα να κόβεις τους εχθρούς σε κομματάκια.

Η έκδοση στο PC περιλαμβάνει και τα δύο DLC που κυκλοφόρησαν στις κονσόλες.

More
21 Jan 2014 15:53 #139402 by Κώστας Λάβαρης
Ευχαριστώ πολύ Vitril για το χρόνο σου, αλλά δε ζήτησα να μου διαβάσεις το πίσω μέρος του κουτιού του παιχνιδιού. :P Ρώτησα την άποψή σου για αν το έχεις δοκιμάσει. χαχαχα

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
21 Jan 2014 16:22 #139404 by Alex Filos
Η άποψή μου είναι ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό action game. Πιστεύω οτιδήποτε φτιάχει η Platinum Games αξίζει. Επίσης μου άρεσε η ιστορία και οι επεκτάσεις που είχε για τις πολιτικές του πραγματικού κόσμου. Με κούρασαν λίγο τα cut scenes και οι συζητησεις στο radio αλλά δεν είναι deal-breaker. Το τέλος το βρήκα αστείο με την κακή έννοια και όπως το 4 δεν το 'παιρνε απόφαση να τελειώσει. Αυτό όμως δεν αρκεί για να αμαυρώσει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της προηγούμενης χρονιάς.

Σε σημεία πάντως το παιχνίδι είναι αρεκτά δύσκολο και ή θα πρέπει να μάθεις πολύ καλά το σύστημα μάχης του, που βασίζεται στο timing, reflexes και τη σωστή κατεύθυνση των χτυπημάτων, ή θα πρέπει να επαναλάβεις αρκετές φορές κάποια bosses (το 3ο αν θυμάμαι καλά έφτυσα αίμα να το βγάλω).

More
21 Jan 2014 16:27 #139405 by Κώστας Λάβαρης
Κατάλαβα.. Μου ξυπνάνε μνήμες από το boss fight με το Deathstroke στο Arkham Origins. Μου αρέσουν τα δύσκολα games. Τουλάχιστον αυτό θα είναι μια πολύ καλή πρόκληση. :)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
21 Jan 2014 21:22 #139413 by Παντελής Δασκαλέλος
Γενικά τα bosses είναι αρκετά δύσκολα και όσο προχωράνε τα chapters η πρόκληση χτυπάει κόκκινο. Προσωπικά θεωρώ το τελικό boss fight ένα από τα πιο δύσκολα στο συγκεκριμένο genre. To πιο πιθανό είναι ότι κάποια στιγμή θα τιμήσω την PC έκδοση, καθώς τρέχει στα 60fps και παράλληλα περιλαμβάνει και όλα τα DLC.