Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Rising: Revengeance

More
30 Jun 2009 20:59 #55312 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Raiden is back, δεν λες τιποτα! Ασε μας εβαλαν την αδερφαρα να παιξει ως main και εβγαλαν τον super douper wow snake.... ΑΛΛΑ! Εχουμε Peace Walker !!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jun 2009 21:23 #55327 by Στέφανος Τρίγγας

BigBoss wrote: Raiden is back, δεν λες τιποτα! Ασε μας εβαλαν την αδερφαρα να παιξει ως main και εβγαλαν τον super douper wow snake.... ΑΛΛΑ! Εχουμε Peace Walker !!

Moλις τωρα μ θυμησες οτι εχω λογο να ζω. Ευχαριστω το Θεο που εδωσε αυτο το φαι στο τραπεζι μας... ουπς λαθος προσευχη ευχαριστω λοιπον τον God που εβαλε μυαλο στον Kojima και δημιουργησε το Peace Walker.

More
30 Jun 2009 21:35 #55331 by Στέφανος Τρίγγας

ThunderHawk wrote: Moλις τωρα μ θυμησες οτι εχω λογο να ζω. Ευχαριστω το Θεο που εδωσε αυτο το φαι στο τραπεζι μας...

Απο ποτε αρχησες παιδι μου να προσευχεσαι;;

More
30 Jun 2009 22:21 #55337 by Νικολής Ασημάκης
Κάνεις quote σχολιάζοντας τον εαυτό σου;;;; 8O Ε, αυτό πια... 8O

More
25 Sep 2009 15:31 #61619 by aristosmgs
Ε Πεδια ιρεμιστε λιγο δεν κσερο αν θιμαστε αλα οταν ιχαν ανακινοσι τον ερχομο του mgs3 σε ολυς σχεδον τους κακοφανικε οτι ι χρονολογια 8α ινε πιο πισο κε απο του mgs1 κε ολι λεγαν οτι ι ο kojima εχι παρι πολι μεγαλο ρισκο ι ολα ι τπτ αλα οταν βιγικε το πεχνιδι ολι το βουλοσαν κε δεν ιπαν τπτ ακομα κε αφτι που δεν τουσ αρεσε το mgs κε το κακοφιμολογουσαν το μουγοσαν κε αφτι
γιαφτο το μονο που βορουμε να κανουμε ινε να περιμενουμε κε να δουμε τι 8α κανουν κε εγο λιπαμε που ο σνεικ δεν ινε το επικενδρο :cry: αλα τι να κανουμε αφτο σκεφτικε ο kojima κε αφτον τον τιπο δεν τον φοβαμε κσερο το κε να κανι αφτοσ θα ινε αρισουργιμα :!:

μακαρι το Peace Walker να βγι κε για το ps3 :x που δεν το πιστεβο

α οπιοσ πεζι META GEAR ONLINE 4 να με κανι add το ID μου ινε ARISTOSmgs :armata cigar:

More
25 Sep 2009 15:35 #61621 by aristosmgs
sry πεδια για το (σνεικ) ενουσα (snake)

More
25 Sep 2009 21:48 #61634 by FrozenCompass

aristosmgs wrote: Ε Πεδια ιρεμιστε λιγο δεν κσερο αν θιμαστε αλα οταν ιχαν ανακινοσι τον ερχομο του mgs3 σε ολυς σχεδον τους κακοφανικε οτι ι χρονολογια 8α ινε πιο πισο κε απο του mgs1 κε ολι λεγαν οτι ι ο kojima εχι παρι πολι μεγαλο ρισκο ι ολα ι τπτ αλα οταν βιγικε το πεχνιδι ολι το βουλοσαν κε δεν ιπαν τπτ ακομα κε αφτι που δεν τουσ αρεσε το mgs κε το κακοφιμολογουσαν το μουγοσαν κε αφτι
γιαφτο το μονο που βορουμε να κανουμε ινε να περιμενουμε κε να δουμε τι 8α κανουν κε εγο λιπαμε που ο σνεικ δεν ινε το επικενδρο :cry: αλα τι να κανουμε αφτο σκεφτικε ο kojima κε αφτον τον τιπο δεν τον φοβαμε κσερο το κε να κανι αφτοσ θα ινε αρισουργιμα :!:

μακαρι το Peace Walker να βγι κε για το ps3 :x που δεν το πιστεβο

α οπιοσ πεζι META GEAR ONLINE 4 να με κανι add το ID μου ινε ARISTOSmgs :armata cigar:

Millions of songs all these years in my soul
And when we met I just knew they´re for you
Now your voice is singing them all
Your wings at mine we will never fall

More
16 Jun 2010 15:30 #73995 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Διαβάστε εδώ για το Metal Gear Solid Rising όπως ακριβώς παρουσιάστηκε στην E3 για το 2010.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
17 Jun 2010 03:45 #74066 by Στέφανος Τρίγγας
Κοίτα το ότι θα βγει νέο Metal Gear θα είναι καλό αλλά το οτί θα είναι με τον παραπληγίλα τον Raiden(αν και στο MGS 4 ήταν ωραίος γιατί πολύ απλά σε βοήθαγε μόνο) δεν είναι και τόσο ωραίο, αλλά ας εμπειστευτούμε τον Hideo Kojima και ας ελπίσουμε οτι υπάρχει ακόμα ο Snake. Επίσης γιατί το μαλλί του είναι σαν του Vegeta?

More
17 Jun 2010 03:49 #74067 by Μπάμπης Χαραλάμπους

ThunderHawk wrote: Επίσης γιατί το μαλλί του είναι σαν του Vegeta?

Δεν ξέρω.