Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

God of War 3

More
25 May 2011 12:23 #93913 by eliminator
Replied by eliminator on topic God of War 3

darkace wrote: Για αυτο το παιχνιδι δεν υπαρχουν λογια τοσο για το στορυ οσο και για τα γραφικα και το gameplay.

Συμφωνω αλλα δεν υπαρχει online και το online στα παιχνιδια ειναι το 50%.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 May 2011 12:35 #93915 by Μπάμπης Χαραλάμπους

eliminator wrote:

darkace wrote: Για αυτο το παιχνιδι δεν υπαρχουν λογια τοσο για το στορυ οσο και για τα γραφικα και το gameplay.

Συμφωνω αλλα δεν υπαρχει online και το online στα παιχνιδια ειναι το 50%.

Metal Gear Solid
Resident Evil
Final Fantasy
Silent Hill
Witcher
Legacy of Kain
Elder Scrolls
Baldur's Gate
κτλ κτλ

Δεν ισυει αυτο που λες...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
25 May 2011 12:41 #93916 by eliminator
Στα καινουργια παιχνιδια μη σου πω οτι ειναι και το πιο σημαντικο κομματι το online απο αυτα που μου εγραψες (εχει online το Res 5 αλλα χαλια οποτε ειναι σαν μην εχει) ειναι ψιλοπαλια που τοτε το online δεν ειχε τη σημασια και την απηχηση που εχει τωρα.

More
25 May 2011 12:45 #93918 by Μπάμπης Χαραλάμπους

eliminator wrote: Στα καινουργια παιχνιδια μη σου πω οτι ειναι και το πιο σημαντικο κομματι το online απο αυτα που μου εγραψες (εχει online το Res 5 αλλα χαλια οποτε ειναι σαν μην εχει) ειναι ψιλοπαλια που τοτε το online δεν ειχε τη σημασια και την απηχηση που εχει τωρα.

Γιατι τότε πολύ απλα δεν υπήρχε το online και εφτιαχναν παιχνιδια που είχαν γρίφους, ήταν δύσκολα, ήθελαν ψάξιμο και κυρίως είχαν ένα στιβαρό σενάριο. Σημερα όλα αυτα εκλείπουν και οι devs προσπαθουν να έχουν γρήγορο και γεμάτο εφε (και button mashing) gameplay μονο και μονο για να ταιριάζει στα online modes.

Βέβαια το God of War είναι αλλη περιπτωση. Εδώ μιλαμε για ωμή βια που στην ουσια πουλάει από μόνη της.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
25 May 2011 12:54 #93919 by eliminator
Αυτο το εχω παρατηρησει και εγω, ξεπετανε το σεναριο στα γρηγορα και κυνηγανε το online χωρις να το πετυχαινουν παντα ετσι πολλα παιχνιδια ειναι fail. Παλια τα παιχνδια ηταν πιο γεματα με ποιο ωραιο σεναριο και μεγαλυτερο διαρκειας single play εννοειται.

More
25 May 2011 13:04 #93922 by Σπύρος Νικολάου
Για μένα το online mode είναι πραγματικά εντελώς αδιάφορο, εκτός και αν υπάρχει co-op δυνατότητα. Εκεί με ένα καλό φίλο μπορεί να πέσει γέλιο, και μόνο για αυτό.
Λέγεται ότι το επόμενο GoW θα έχει online. Δεν θα χαρακτηρίσω αυτή την κίνηση γιατί δεν με ενδιαφέρει. Ελπίζω να μην γίνει σε βάρος του σεναρίου, το οποίο πιστεύω ότι έχει πάρει λίγο την κατηφόρα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα.

[/URL]

More
29 Oct 2012 21:40 #113859 by Αντώνης Παντελιάς
ενα πραγμα θα πω τουμπανοοοο kratos τι τσακ νορρις μου λες τωρα

More
03 Dec 2012 20:00 #116127 by BFGuser
Replied by BFGuser on topic God of War 3
Συνοψη της συνεντευξης: Ηδη σχεδιαζεται το God of War 3 στο PS3.

Κατα τη γνωμη μου και το 2 επρεπε να ερθει στο PS3 αλλα τεσπα...

More
05 Feb 2013 13:40 #120010 by Παναγιωτης Κοκκόσης
καλησπερα παιδια θελω μια βοηθεια εχω καποιες αποριες.τελειωσα το παιχνιδι στο normal mode αλλα επειδη δεν πηρα καποια trophies το ξεκινησα απο την αρχη.1 απορια,εκανα Load το πρωτο μου safe file κ διαπιστωσα οτι τα blades,η υγιεα μου,η μαγεια κ τa items ειναι στο μαξ αλλα οταν πιο κατω συναντησα την αθηνα κ μετα το τελος του βιντεο που μου αλλαζει τις λεπιδες ολα ηταν μικρα κ ηθελε απο την αρχη ξανα.ξερουμε γιατι?2,πως γινεται να εχεις ολα τα οπλα,μαγειες κ items full κ να παιξεις απο την αρχη? ξεκινησα ξανα γιατι δεν ειχα παρει 3 Godly Possessions αλλα οταν πηρα το πρωτο στον ποσειδωνα ειδα οτι λειπουν παραπανω γιατι?αφου ειμαι σιγουρος οτι ηταν μονο 3.ευχαριστω!!!

More
05 Feb 2013 13:53 #120011 by Βασίλης Καμακάρης
Όταν σου δώσει τις λεπίδες η Αθηνά χάνεις την μαγιά και τη ζωή λόγων ότι σου επιτέθηκαν κάτι πλάσματα και σου τράβαγαν την ενεργεία πριν βγεις από το ποτάμι. Δεν σου τα είχε λόγων ότι δεν τα μάζεψες τα ματιά και τα φτερά στο παιχνίδι. Τα Godly Possessions δεν είναι απαραίτητα να τα πάρεις αλλά σου δίνει trophy.