Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

God of War 3

More
24 Apr 2010 21:54 #71258 by Άγγελος Φασούλης

krassas21 wrote: Μόλις το τερμάτισα, και εχω ψιλοξενερώσει με το τέλος.. Βέβαια ήμουν σίγουρος οτι κάτι θα δείξουν μετά τα credits, και (προς ευχάριστη μου έκπληξη) δείχνει το σημειο οπου [SPOILERS AHEAD!] ο Κράτος προηγουμένος κείτονταν νεκρός (?), να μην υπάρχει κανείς, και μια γραμμή αίματος να οδηγεί στο γκρεμό δίπλα.. Πάλι ερωτηματικά, ακομη και μετα το τέλος (?) της τριλογίας.

Ναι αυτό είναι αλήθεια και θα αποκαλυφθεί κάτι εδώ μόλις συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός platinum(ήδη έχουν γίνει τα μισά) www.godofwar.com/spartansstandtall/ . Τώρα που είδα το ποστ μου ξανάρθε όρεξη για God, άντε να τελειώσει ο τελικός και να δούμε αν θα το χάσει ο βάζελος και πάω να καώ. :cool:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Apr 2010 01:31 #71264 by krassas21
Replied by krassas21 on topic God of War 3
Έκατσα και το έψαξα λίγο, και απο οτι φαίνεται όλοι ασχολούνται με παρόμοια θέματα. Πλέον υπάρχουν περισσότερες θεωριές συνωμοσίας και απο τα επεισόδια του Καλημέρα Ζωή. Άλλοι λένε για μια άσπρη φιγούρα σε ένα μακρινό νησί στο τέλος της τελευταίας σκηνής

[youtube:39o0uvum]
[/youtube:39o0uvum]

, άλλοι οτι η θεϊκή δύναμη που περιείχε το σπαθί, μεταφέρθηκε στον Κράτος (μοιάζει λογικο αρχικά, γιατί μολίς αυτοκτονεί το σπαθί σαν να "σβηνει"), ενώ άλλοι πως ο Κράτος σύρθηκε ως το πέλαγος, και τώρα πάει στην να σκοτώσει την Αθηνά και να αποκαταστήσει το χάος στον κόσμο (Λίγο απίθανο, γιατί μέχρι τώρα δεν έδινε δεκάρα για κανένα). Κατά την γνώμη μου, το πιο πιθανό σενάριο είναι σώθηκε απο κάποιον, αν υπολογίσουμε και την τεράστια τρυπα στο στομάχι απο το σπαθί που τον ακινητοποίησε, αλλά ακόμη περισσότερο δεν είχε λογο να προσπαθήσει να σωθεί γιατί ο ίδιος το προκάλεσε αυτο στον εαυτό του. Εν αναμονή λοιπόν (για άλλη μια φορά), κάποιας επίσημης ανακοίνωσης απο την Santa Monica Studios.

More
01 May 2010 12:35 #71484 by Άγγελος Φασούλης
Παιδιά μπείτε στο www.godofwar.com/spartansstandtall/ . Το πράγμα προχώρησε τώρα φαίνεται μια φιγούρα να κοιτάει στο πέλαγος και στον κεραυνό αντικαθρεφτίζεται στο νερό.

More
03 May 2010 21:59 #71562 by Άγγελος Φασούλης
Παιδιά μόλις πήρα το platinum!!! \:D/ \:D/ \:D/ :cup:

More
03 May 2010 22:08 #71565 by arkypraios
Replied by arkypraios on topic God of War 3

draginfable wrote: Παιδιά μόλις πήρα το platinum!!! \:D/ \:D/ \:D/ :cup:

Μωρε εχε χαρη που δεν με συμφερει να μιλησω.

More
03 May 2010 22:58 #71566 by Aνέστης Αδαμίδης

Freak wrote: .
* Kratos on the PS2 used 5,000 polygons, now he uses 20,000.

Οκ το είδα λίγο αργά το θέμα, αλλά τι ακριβώς εννοεί με αυτό;

Πάντως εγώ που το έχω αρχίσει αλλά το διέκοψα λόγω διαβάσματος, οφείλω να πω ότι είναι αρκετά περίπλοκο σε ορισμένες φάσεις. Ήμουν εκεί στον Άδη και βρέθηκα σ' ένα σταυροδρόμι και είχε 500 δρόμους να διαλέξω. Άντε τώρα να ξέρω τι έχασα που διάλεξα τον ένα δρόμο αντί για τον άλλο! Ή που έπρεπε σε μια φάση να ανεβάσω κάτι πέτρες για να προχωρήσω παρακάτω. Μπέρδεμα η κατάσταση! Δεν έφτασα πολύ παρακάτω για να ξέρω τι γίνεται. μέχρι το σημείο που ξεκινάει το demo. Αν και έχει πολύ περισσότερα να κάνεις στο κανονικό από το demo. Εγώ ήξερα ότι σου δείχνουν ένα στάδιο από το συνολικό προιόν, όχι ότι είναι κάτι πρόχειρο.

More
03 May 2010 23:58 #71569 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote:

Freak wrote: .
* Kratos on the PS2 used 5,000 polygons, now he uses 20,000.

Οκ το είδα λίγο αργά το θέμα, αλλά τι ακριβώς εννοεί με αυτό;

Προκειται για τα πολυγωνα σχεδιάσης του Kratos. Αφόρα κυριώς τις πόσες γωνίες κάνει το προσωπο του και τετοια πραγματα. Είναι σαν τα pixels οσο πιο πολλα τοσο το καλύτερο!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
04 May 2010 01:39 #71571 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Παντως 20.000 πολυγωνα δεν ειναι και καποιος τρομερος αριθμος. Μπορουσαν και καλυτερα, οχι οτι το τελικο αποτελεσμα δεν ηταν απιστευτο. Απλα υπηρχαν κι αλλες δυνατοτητες.

More
04 May 2010 17:34 #71584 by Μπάμπης Χαραλάμπους

draginfable wrote: Παιδιά μπείτε στο www.godofwar.com/spartansstandtall/ . Το πράγμα προχώρησε τώρα φαίνεται μια φιγούρα να κοιτάει στο πέλαγος και στον κεραυνό αντικαθρεφτίζεται στο νερό.

Το Teaser Site τελικα μιλαγε για ενα νεο τιτλο God Of War, ΑΠΟΚΛΕΣΤΙΚΟ για το PSP. Το ονομα αυτού God of War: Ghost of Sparta

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
25 May 2011 10:05 #93905 by darkace
Replied by darkace on topic God of War 3
Για αυτο το παιχνιδι δεν υπαρχουν λογια τοσο για το στορυ οσο και για τα γραφικα και το gameplay.