Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

God of War 3

More
04 Mar 2009 18:27 #51295 by Stevepredator
Replied by Stevepredator on topic God of War 3
Έχουν μπερδευτεί τα πράγματα.Οι τιτάνες παλεύουν μαζί με τον Kratos εναντίον των θεών του Ολύμπου όχι εναντίον του Kratos.Αφού αυτοί τον έσωσαν από το θάνατο στο 2.Πάντως ελπίζω να δω στο καινούργιο game τον Kratos σε κάποια φάση με την πανοπλία που ξεκίνησε στο 2

Cause the only real predator is Stevepredator

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Mar 2009 18:40 #51298 by Χρήστος Αρμυριώτης
Εγώ θέλω να δω περισσότερα όπλα, κινήσεις και ακόμη καλύτερα γραφικά! Ζητάω πολλά? :P

More
06 Mar 2009 13:00 #51357 by Milkman14
Replied by Milkman14 on topic God of War 3

Cristiano wrote: Εγώ θέλω να δω περισσότερα όπλα, κινήσεις και ακόμη καλύτερα γραφικά!

Εχει δρομο ακομα για να βγει αλλα οταν βγει θα εχει και τα οπλα και τις κινησεις και τα γραφικα που ζηταμε ολοι!!!

More
21 Mar 2009 19:43 #51628 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Απιστευτη βια στο God of War 3

Τα νεα ειναι αποκαλυπτικα. Στο καινουργιο GOW οταν σφαζετε εναν αντιπαλο τα εντερα του θα βγαινουν εξω κυριολεκτικα. Τωρα αυτο δεν ειναι ουτε καλο ουτε κακο. Καντε κλικ στον τιτλο για να μαθετε τα παντα με λεπτομερειες.

More
25 Mar 2009 13:31 #51669 by Milkman14
Replied by Milkman14 on topic God of War 3

Freak wrote: Απιστευτη βια στο God of War 3

Τα νεα ειναι αποκαλυπτικα. Στο καινουργιο GOW οταν σφαζετε εναν αντιπαλο τα εντερα του θα βγαινουν εξω κυριολεκτικα. Τωρα αυτο δεν ειναι ουτε καλο ουτε κακο. Καντε κλικ στον τιτλο για να μαθετε τα παντα με λεπτομερειες.

Ειπαμε να εχει γραφικα αλλα οχι και ετσι.Νομιζω πως το παρακανανε λιγο.Ας δουμε οταν θα βγουν και αλλα trailer και το ξανα συζηταμε το θεμα.

More
26 Mar 2009 16:02 #51698 by Χρήστος Αρμυριώτης
Gameplay Video του God of War 3

Την ευκαιρία να πάρουν μια μικρή δόση απ' το GoW 3 είχαν όλοι όσοι βρέθηκαν στην παρουσίαση του gameplay video στην έκθεση GDC 2009.

Απολαύστε!!! :P
[youtube:1mrjrf92]
[/youtube:1mrjrf92]

More
27 Mar 2009 02:26 #51719 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Φαινεται πολυ καλο...Τωρα αυτο που ειπαν για τη βια δεν φαινεται και ιδιαιτερα σε αυτες τις σκηνες

More
11 Apr 2009 17:18 #52097 by Κώστας Παραδιάς
Παρακολουθούσα πάντω το God of War από τότε που άρχισε η σειρά (έπαιζα το 1 με τον ξάδερφό μου και ξεκοιλιάζαμε μινώταυρους στα demο) και μπορώ να πω ότι η άκρατη αιματοχυσία με είχε συγκινήσει με όμορφο τρόπο.

Το 1 ήταν καλό παιχνίδι, αλλά σε άδειαζε κάπως, με εκείνη την ευχάρισδτη απογοήτευση του χαχα, οκέι, που είναι το υπόλοιπο; Στο 1, τον Κράτος θα τον έκανε ο τυπάς-που-έκανε-τον-Λεωνίδα άμα γινόταν ταινία

Το 2 βασικά ήταν το καλύτερο της σειράς κατά τη γνώμη μου, καθώς ήταν πολύ πιο επικό και στην κυριολεξία μαμιόταν ο Δίας και εκεί τον Κράτος θα τον έκανε ο Βιν Ντίζελ

Στο 3 έχει πολλή βαριά επική μουσική με λατινικά και ο κράτος έχει τεράστια βραχιόλια και καβαλάει τιτάνες, οπότε μπορώ να υποθέσω ότι τον κράτος θα τον έπαιζε ο Τσακ Νόρρις και θα τον ντουμπλάριζε ο Νταρθ Βέιντερ, άμα γινόταν ταινία.

More
16 Apr 2009 17:11 #52216 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Tα God of War 1,2 θα συμπεριλαμβανονται μαζι με το 3

Η ειδηση ηρθε να σοκαρει θετικα ολους τους κατοχους PS3. Όλα τα God of War θα περιεχονται στο ιδιο blu-ray disc με την αναμενομενη κυκλοφορια του God of War 3. Οσοι λοιπον δεν ειχαν PS2 είναι ευκαιρια να ριξουν μια ματια στο background του παιχνιδιου! Απιστευτα καλη κινηση απο τη Santa Monica και τη Sony.

More
16 Apr 2009 20:05 #52218 by Nickltd
Replied by Nickltd on topic God of War 3

Freak wrote: Tα God of War 1,2 θα συμπεριλαμβανονται μαζι με το 3

Η ειδηση ηρθε να σοκαρει θετικα ολους τους κατοχους PS3. Όλα τα God of War θα περιεχονται στο ιδιο blu-ray disc με την αναμενομενη κυκλοφορια του God of War 3. Οσοι λοιπον δεν ειχαν PS2 είναι ευκαιρια να ριξουν μια ματια στο background του παιχνιδιου! Απιστευτα καλη κινηση απο τη Santa Monica και τη Sony.

Άπειρα ++. Δλδ θα παίζουμε God of War 1 + 2 σε hd ανάλυση?