Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2012

More
16 Jul 2011 02:46 #96017 by Αλέξανδρος Κωστάκης
δεν ασχολούμαι με ποδόσφαιρο οπότε δεν μπορώ να κρίνω εκ του αποτελέσματος αλλά εξ όψεις οπότε πιστεύω πως το pro έχει πολύ καιρό να μας δώσει κάτι αντάξιο να ανταγωνιστή την όλοι εμπειρία του fifa κρίνοντας πάντα ως gamer και όχι ως ποδοσφαιρόφιλος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jul 2011 08:02 #96021 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Ε ναι, το τελευταίο PES που έπαιξα ήταν το 2009 και δεν μετάνιωσα καθόλου που το 2010 πήρα το FIFA 10. Απο το 2005 και πριν είχα πάλι FIFA αλλά απο το 2006 μέχρι και το 2009 υπήρχε μια τάση στο να παίζουν όλοι PES οπότε έπαιξα και εγώ αλλά με το τωρινό FIFA δεν με βλέπω να το ξανακάνω.

More
16 Jul 2011 11:48 #96026 by Αλέξανδρος Κωστάκης
εμένα δεν με εντυπωσιάζουν πλέον ούτε καν τα trailer του pro evolution soccer προσωπικά πιστεύω ότι ο ποιο σημαντικός λόγος να πάρεις pes είναι η ελληνική εκφώνηση που από όσο ξέρω δεν έγινε καλή δουλειά, και δεν νομίζω να ξαναγίνει.

More
16 Jul 2011 12:09 #96029 by Kostas Milonas
Θα ηταν ενδιαφερον να βλεπαμε στοιχεια πωλησεων στην χωρα μας, για να δουμε ποσο πουλησε η εξελληνισμενη εκδοση. Αν πηγε καλα τοτε γιατι να μην το ξανακανουν? Αν δεν εβγαλε ουτε το κοστος τοτε προφανως θα το σκεφτουν δυο φορες πριν το ξαναυλοποιησουν.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
16 Jul 2011 12:21 #96034 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Ε αν το ποδοσφαιράκι απο μόνο του δεν είναι αντάξιο του FIFA τότε και ελληνική γλώσσα να έχει πάλι δεν θα πουλήσει σε πολλούς gamers.

More
16 Jul 2011 13:34 #96035 by kostisg7
Replied by kostisg7 on topic Pro Evolution Soccer 2012
Το pro δεν θα πουλησει πολυ που ολοι οι Ελληνες ειναι κολλημενοι;Πραγματικα πολλες φορες δεν μπορω να το καταλαβω αυτο εχεις κολλλησει με ενα παιχνιδι(pro) και αρνεισαι να δοκιμασεις ενα που αποδεδειγμενα ειναι καλυτερο(FIFA).Εγω προσωπικα παιζω FIFA απο πολυ παλια αλλα οταν κατρακυλησε(2005-2008)το αλλαξα χωρις δευτερη σκεψη αλλα και μετα αγοραζα και τα 2 ωστε να μπορω να τα συγκρινω και η διαφορα που ειδα ηταν τεραστια.Τελος παντων οπως ειπα και πιο πανω τελος το pro για μενα γιατι πολυ απλα ειναι μια μετριοτητα.Οπως ελεγε και ενας φιλος μου για το συγκεκριμενο:"Καθε περσυ και καλυτερα"

More
16 Jul 2011 14:29 #96036 by Γιάννης Παναγιωτίδης

kostisg7 wrote: Το pro δεν θα πουλησει πολυ που ολοι οι Ελληνες ειναι κολλημενοι;

Όπως εσύ, εγώ, ο Μάνος, ο τάδε κλπ έτσι και οι περισσότεροι Έλληνες gamers σιγά σιγά βλέπουν την διαφορά. Πιστεύω πως κάθε χρόνο θα μειώνονται οι πωλήσεις του Pro.

More
16 Jul 2011 14:58 #96040 by kostisg7
Replied by kostisg7 on topic Pro Evolution Soccer 2012
Εγω δεν κολλαω με ποδοσφαιρακια τα παιρνω τα παιζω 1-2 μηνες κ μετα οποτε το θυμηθω αλλα αλου ειναι το νοημα.Πιστευω οτι απο τους πραγματικους gamers ναι οι πωλησεις του pro θα μειωθουν αλλα βλεπω αλλους που αγοραζουνε κονσολα μονο κ μονο για το pro.Ειδα και την ψηφοφορια για GOTY 2010 που παραλιγο να ωγαλουνε το pro μπροστα απο τιτλους οπως Mass Effect 2 Red Dead Rdemption και πραγματικα τα παιξα.Δεν λεω και εγω ειμαι fanboy σε μερικα θεματα οπως το ps3 η τα παιχνιδια της Rockstar αλλα αυτο ξεπερνα τα ορια να πας να βγαλεις ενα μετριοτατο παιχνιδι game of the year μπροστα σε τιτλους που πραγματικα αξιζαν

More
16 Jul 2011 20:36 #96049 by Αλέξανδρος Κωστάκης
καμία εταιρία δεν θα ρίσκαρε να ρίξει λεφτά αν δεν ήταν σίγουρη ότι θα βγάλει έστω το κόστος παραγωγής της, άλλωστε η konami γνωρίζει το ελληνικό αγοραστικό κοινό της.

More
16 Jul 2011 21:31 #96057 by eliminator
Γιατί δε βάζει τότε πιο πολλές ελληνικές ομάδες και ελληνικό πρωτάθλημα; Μας έχει λίγο γραμμένους μου φένεται αν και είμαι σίγουρος ότι ξέρει πόσο την προτιμάνε εδώ στην Ελλάδα, άρα υπάρχει αδιαφορία εν μέρει...Ξυπνήσαμε όμως και εμείς και το μονοπώλιο του Pro άρχισε να σταματάει. Προσωπικά φέτος δεν το αγοράζω, ούτε το Fifa δηλαδή γιατί με έχουν ψιλοκουράσει.