Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2012

More
17 May 2012 20:10 #107918 by Αποστόλης Βαγγελής
Απ οσα εχω ακουσει δεν υπαρχει τιποτα και δεν κυκλοφορουνε και ποτε. Εκτος αν βγει κατι ανεπισημο απο το wehellas.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jul 2012 16:29 #110310 by Άγγελος Φασούλης
PES 2012: WeHellas Classic Patch

[youtube:225x8su3]
[/youtube:225x8su3]

Patch με παλιούς παίκτες του παρελθόντος απ' το WeHellas.

Διαβάστε περισσότερα...

More
07 Jul 2013 14:37 #127684 by Παναγιωτης Κοκκόσης
γεια σας μπορει καποιος να βοηθησει... θελω καποια replay που εχω σωσει να τα δω στο pc ή να τα ποσταρω.εβαλα usb στο ps3 αλλα το αρχειο ειναι data κ δεν βρισκω τροπο να το αναπαραγω.επισης στις ρυθμισεις του παιχνιδιου υπαρχει ρυθμισει για την ταχυτητα του παιχνιδιου.εχει 0,+1,+2,-1,-2.περα απο το +,- που ειναι προφανες,τι ακριβως κανουν αυτα?παιζουν ρολο κ στο online?γιατι επαιξα ενα ματς κ εγω πηγαινα πολυ αργα σε σχεση με τον αλλο...

More
07 Jul 2013 14:43 #127688 by Κώστας Λάβαρης
Μπορείς τα replay να τα βιντεοσκοπήσεις με κάποιο πρόγραμμα. π.χ. το fraps.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
07 Jul 2013 19:08 #127702 by Παναγιωτης Κοκκόσης
εχω κατι παρομοιο το camtasia αλλα αυτα ειναι για Pc.εχω δει πολλες φορες βιντεο που ειναι βγαλμενα απο ps3 ακομη κ λυσεις που δινουν σε μορφη βιντεο.δεν ξερουμε πως αυτο που βλεπω στο Ps3 να το βγαλω στο pc?

More
07 Jul 2013 20:18 #127705 by Γιώργος Λόλας
Δυστυχώς ο μόνος τρόπος για να περάσεις στο PC σου replays και γενικά gameplay βίντεο από κονσόλα, είναι να αγοράσεις μια capture card. Αυτές αναλαμβάνουν την εγγραφή βίντεο από την κονσόλα στο PC και από εκεί μπορείς για παράδειγμα να το ανεβάσεις στου youtube, αν είναι αυτό που θέλεις από ότι καταλαβαίνω.

Τέτοιες κάρτες υπάρχουν αρκετές. Δες για παράδειγμα την Dazzle

[youtube:2da9qswg]
[/youtube:2da9qswg]

Ένας άλλος "μπακαλίστικος" τρόπος είναι να έχεις ένα κινητό ή μια κάμερα στηριγμένη κάπου και να βάλεις να γράφει βίντεο από την τηλεόραση.

More
09 Jul 2013 11:20 #127804 by Παναγιωτης Κοκκόσης
Ρε παιδια έχω ένα προβλημα. Ήθελα να φτιάξω μια online κοινότητα για να παίξω με φίλους απο άλλη πόλη. Οκ την εφτιαξα κ μετα βγήκα κ ήθελα να παίξω κάτι που είχα σώσει,μπήκα αλλα πάνω απο τον παιχτη δεν έγραφε το όνομα του αλλα το online id μου. Ακόμη κ σε φιλικό πάλι αυτο έβγαζε. Στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι κ ουτε πειραξα κάτι απο πριν. Διέγραψα την κοινότητα αλλα τιποτα. Το προβλημα λύθηκε μονο όταν βγήκα απο το παιχνιδι κ διέγραψα τα δεδομένα. Μετα βεβαια μου ζητούσε να ρυθμίσω το παιχνιδι απο την αρχη. Γιατι το έκανε αυτο; Δηλαδή αν έχω κοινότητα θα έχω τέτοιο θέμα; Δεν παίζει να διαγραφω κάθε φορα τα δεδομένα κ ξανα απο την αρχη. Τι να κανω;

More
09 Jul 2013 14:48 #127834 by Μάνος Γρυπάρης
Πρέπει να είναι bug. Αν έχεις PS3 θα πρέπει να έχεις κατεβάσει το τελευταίο patch. Αν δεν λύθηκε τότε θα το έλυσαν στο PES 2013 (είχε κάτι θεματάκια στο online το PES 2012). Δεν μπορώ να θυμηθώ αν αλλάζει το Online ID από τις ρυθμίσεις. Μπορούσες ωστόσο να κρατήσεις ΜΟΝΟ τα saves σου και να σβήσεις όλες τις ρυθμίσεις. Και μετά να φορτώσεις τα saves κανονικά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Jul 2013 14:58 #127836 by Παναγιωτης Κοκκόσης

geololj wrote: Δυστυχώς ο μόνος τρόπος για να περάσεις στο PC σου replays και γενικά gameplay βίντεο από κονσόλα, είναι να αγοράσεις μια capture card. Αυτές αναλαμβάνουν την εγγραφή βίντεο από την κονσόλα στο PC και από εκεί μπορείς για παράδειγμα να το ανεβάσεις στου youtube, αν είναι αυτό που θέλεις από ότι καταλαβαίνω.

Τέτοιες κάρτες υπάρχουν αρκετές. Δες για παράδειγμα την Dazzle

[youtube:2pkfpy9v]

[/youtube:2pkfpy9v]

Ένας άλλος "μπακαλίστικος" τρόπος είναι να έχεις ένα κινητό ή μια κάμερα στηριγμένη κάπου και να βάλεις να γράφει βίντεο από την τηλεόραση.

ναι αυτο θελω! θα το ψαξω ευχαριστω δεν ηξερα οτι παιζει κατι τετοιο!!!

More
09 Jul 2013 15:01 #127837 by Παναγιωτης Κοκκόσης

Manos wrote: Πρέπει να είναι bug. Αν έχεις PS3 θα πρέπει να έχεις κατεβάσει το τελευταίο patch. Αν δεν λύθηκε τότε θα το έλυσαν στο PES 2013 (είχε κάτι θεματάκια στο online το PES 2012). Δεν μπορώ να θυμηθώ αν αλλάζει το Online ID από τις ρυθμίσεις. Μπορούσες ωστόσο να κρατήσεις ΜΟΝΟ τα saves σου και να σβήσεις όλες τις ρυθμίσεις. Και μετά να φορτώσεις τα saves κανονικά.

τελικα βρηκα λυση.εσβησα τα δεδομενα κ εφτιαξα νεα κ παρολο που εφτιαξα ξανα κοινοτητα τωρα δεν εχω προβλημα...μαλλον την αρχη που εκανα την κοινοτητα σαν βαση μου εγινε αυτο ενω τωρα δεν την εκανα κ ειμαι οκ...δεν ξερω αν πρεπει να ειναι η κοινοτητα σαν βαση ή δεν παιζει ρολο...