Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa manager 10: Γενικη Συζητηση

More
10 Dec 2009 12:24 #66560 by Μάνος Γρυπάρης
Fifa Manager 10: Update 2

Η EA Sports άλλαξε αρκετούς τομείς στο gameplay του Fifa Manager 10.

Η Bright Future, προγραμματιστική εταιρεία του παιχνιδιού, πραγματοποίησε ορισμένες αλλαγές, οι οποίες εγκαθίστανται αυτόματα, με το που θα μπείτε στο παιχνίδι. Το update αυτό είναι το δεύτερο κατά σειρά που κυκλοφορεί για το Fifa Manager 10.

Οι αναβαθμίσεις αυτές χωρίζονται σε δύο τομείς. Το Offline Mode και το Online Mode, το οποίο στην πρώτη του χρονιά δέχτηκε σκληρή κρητική από reviewers και παίκτες. Υπάρχουν επίσης κι αρκετές διορθώσεις που αφορούν bugs του παιχνιδιού.

Δείτε τις πιο σημαντικές διορθώσεις:

Offline Mode
- Μεγάλη αναβάθμιση στη βάση παικτών (24/11)
- Επιλογή για να μπορείτε στο ξεκίνημα να φορτώσετε είτε την κανονική βάση παικτών του παιχνιδιού, είτε την δική σας που δημιουργήσατε μέσω του editor.
- Νέες φωτογραφίες παικτών
- Δυνατότητα προκαθορισμένων ομιλιών στους παίκτες στο ημίχρονο
- Δυνατότητα απενεργοποίησης των ενδείξεων των μουσικών κομματιών που παίζουν

Online Mode
- Δυνατότητα λειτουργίας “Away from Keyboard”.
- Όταν μπαίνετε σε ένα Online game, υπάρχει καλύτερη εκτίμηση του χρόνου που χρειάζεται για να ξεκινήσετε να παίζετε.
- Δυνατότητα προβολής των χρηστών που συμμετέχουν σε όλα τα υπόλοιπα online games.
- Περισσότερο σαφείς ενδείξεις για τις μεταγραφές, τα levels των ομάδων και την κατάσταση του αγώνα.
- Προσθήκη άλλου χρήστη στη λίστα φίλων απευθείας από την οθόνη πληροφοριών.

Διορθώσεις σε bugs
- Καλύτερη 3D απεικόνιση αγώνα. Μεγαλύτερη ποικιλία στα σουτ, καλύτερες πάσες, καλύτερες αντιδράσεις τερματοφυλάκων και αμυντικών κ.ο.κ.
- Καλύτερη απεικόνιση χαρακτηριστικών για τους μεγαλύτερους παίκτες.
- 140 μικρές διορθώσεις.
- 40 μικρές διορθώσεις στα γραφικά.
- Διορθώσεις με ορισμένα crashαρίσματα

Το τρίτο update έχει ήδη ανακοινωθεί και ανάμεσα στις διορθώσεις του θα περιλαμβάνεται και η προσθήκη επιπλέον φωτογραφιών.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Mar 2010 01:17 #69852 by Frank

kammeno souvlaki wrote: πιστευω να καταφερω να χτυπησω το κατεστημενο του fm :D

Van Basten7 wrote: Νομίζω ότι το fifa manager έχει πολύ δρόμο να φτάσει το football manager !

Frank16 wrote: μαλλον ο souvlaki ειναι ο μονος Φιφαμανατζερικος εδω μεσα :armata tongue:

kammeno souvlaki wrote: δεν μετανοω.φετος θα δειτε εκπληκτικο fifa manager.θα τι προσκυνατε ολοι(που λεει ο λογος)

τι ακουσαμε σημερα στους users ??? το σουβλακι μετανόησε κυριες και κυριοι !!! ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ !!! ξεκινησε Football manager 2010 και ζητησε τις συμβουλες του Μανου !!! τα ειδαμε ολα !!!

Ζητω συγγνωμη για το off topic, αλλα ζουμε μεγαλες στιγμες :mrgreen:

More
28 Mar 2010 01:22 #69853 by Andr
ενταξει καταλαβαινω το ποσο ιστορικη ειναι η σημερινη μερα αλλα το fifa manager θα εχει παντα μια θεση στη καρδια μου

More
28 Mar 2010 16:07 #69869 by lavezzi7
Εύγε παιδί μου και εις ανώτερα.
Welcome to the club now... :wink:
Στο fm θα έχεις και περισσότερες βοήθειες από εμάς,με το fifa μόνο εσύ ασχολιόσουν...στην Ελλάδα τουλάχιστον... :mrgreen:

More
07 May 2010 20:36 #71710 by drunkie7
Ρε παιδες ξερει κανεις πως να μου δειχνει μισθους ανα χρονο?? μου τα δειχνει ανα μηνα και σκαλωνω!! οποιος μπορει ας βοηθησει!! ΕΠΕΙΓΟΝ!!

More
09 May 2010 17:00 #71779 by Μάνος Γρυπάρης
Από τα Settings το ρυθμίζεις, δες στο σημείο που σε ρωτάει για συνάλλαγμα (ευρώ, λίρα κτλ.) εκεί κάπου πρέπει να έχει κι αυτή τη ρύθμιση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)