Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa manager 10: Γενικη Συζητηση

More
01 Sep 2009 01:20 #59615 by giannistrv
Αν μεινει στασιμο το football manager θα αρχισω να φτιαχνω ακαδημιες στην Βραζιλια με το Fifa manager!!! :D :D :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Sep 2009 14:48 #60097 by Andr
ξεκινησε η beta για το online mode του fifa manager 10.οποιος θελει την δοκιμαζει
board.fm09.de/index.php?showtopic=11804

More
05 Sep 2009 18:31 #60121 by Kostas Liakas
Εγω στην αρχη fifa manager και Championship manager επαιζα, αλλα μετα τσεκαρα το football manager και πορωθηκα!
Δεν παιζω τιποτα αλλο! :D

More
10 Sep 2009 20:20 #60628 by arxontas12

liakas wrote: Εγω στην αρχη fifa manager και Championship manager επαιζα, αλλα μετα τσεκαρα το football manager και πορωθηκα!
Δεν παιζω τιποτα αλλο! :D

Εμενα πάλι μου αρέσουν και τα 2 games Άσχετα αν είμαι στο fifa manager research και "βετατεστερ".

kammeno souvlaki Demo δεν βγαίνει σεπτέμβριο ο λόγος είναι ότι off-line beta ξεκινήσαμε πριν μια εβδομάδα.

More
20 Oct 2009 10:42 #62584 by Μάνος Γρυπάρης
Κατεβάστε το demo του Fifa Manager 10

Δεν έχω προλάβει να το παίξω ακόμη επειδή έχουμε κάποια reviews στον ορίζοντα. Αναμένω εντυπώσεις και σχόλια σας. Πιθανόν να γράψω κάτι στη στήλη την Πέμπτη.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
23 Oct 2009 12:56 #63001 by Τάκης Σπύρου
Το demo δεν ήταν τόσο κακό όσο περίμενα.Μήπως γνωρίζετε πότε κυκλοφορεί το game?

More
23 Oct 2009 17:28 #63057 by Andr

Vrasidas wrote: Το demo δεν ήταν τόσο κακό όσο περίμενα.Μήπως γνωρίζετε πότε κυκλοφορεί το game?

29 Οκτωβρίου
[youtube:3ackwf7b]
[/youtube:3ackwf7b]

More
16 Nov 2009 14:05 #65053 by Ortega
Κατα αρχην θα ηθελα να συστηθω.
Το ονομα μου ειναι Γιαννης ειμαι 27 χρονων και ασχολουμαι με τα manager simulators απο το 1996 η 1997 οπου ειχα αγορασει το championship manager το οποιο ερχοταν σε δυο εκδοσεις, Αγγλικο και Ιταλικο πρωταθλημα. (Σκληρη επιλογη αλλα πηρα το Ιταλικο για προσωπικους λογους). Χρωσταω πολλα σε αυτο το παιχνιδι γιατι μου εμαθε πολλα πραματα για το ποδοσφαιρο μιας και μεχρι τοτε οι γνωσεις μου ηταν μηδενικες στο ευρωπαικο και παγκοσμιο ποδοσφαιρο.
Επαιξα αρκετα και αυτο και τα επομενα μεχρι που μπηκαν και αλλες λιγκες και μεχρι που χωρισαν οι εταιριες και πλεον ειχα να κανω την επιλογη που ολοι εχουμε την ευκολια(;) να κανουμε. Η επιλογη ηταν ευκολη για μενα οπως και για τους περισοτερους απο εσας. Το Footbal manager κερδιζε σε ολα τα σημεια οπως φαινοταν και θα επαιρνε το μεγαλυτερο μεριδιο της αγορας. Κατι με χαλαγε ομως..
Οι χρονιες περνανε και περνανε και παρολες τις απιστευτες ποριες με τραγελαφικες ομαδες και απειρα loads βαριεμαι απιστευτα. Ο λογος; Το παιχνιδι περαν του οτι ειναι κατα γενικη ομολογια ευκολο δεν μου προσφερει τις επιλογες που θελω για να αισθανθω οτι ειμαι κατι παραπανω στην ομαδα περαν ενος οχι και τοσο καλου προπονητη που απλα ολα του καθονται. Σαν να μην φτανει αυτο μου φαινετε φτωχο το ολο σκηνικο καθως ενω περνανε τα χρονια και παρουσιαζονται οι καινουργιες εκδοσεις παραμενουμε στα μηδενικα γραφικα και στους αστειους ηχους. Αποφασισα λοιπον να δοκιμασω και το FIFA Manager.
Πηγα στο net-cafe που αραζα, πηρα το ποτακι μου, εβαλα το “lanaki” μου και ξεκινησα. Οι πρωτες εντυπωσεις ηταν πολυ καλες γιατι πολυ απλα φαινοταν ομορφο. Μου πηρε λιγη ωρα για να βγαλω ακρη με τις επιλογες που ειχα αλλα οταν τα καταφερα ενθουσιαστικα με την πληθωρα των επιλογων που ειχα. Πλεον δεν ημουνα ενας απλος coach, ειμουν το αφεντικο! Μπορουσα να κανω οτι θελω και οταν λεμε οτι θελω το εννοω. Απο το πως θα φτιαξω το γηπεδο μεχρι τη ειδους μετοχες θα αγοραζα για μενα. Λεπτομερια παντου και σε ολα. Ο μισθος μου ειχε νοημα επιτελους. Ενα αλλο σημαντικο για μενα ηταν η δυσκολια στα παιχνιδια. Μου πηρε πολυ χρονο να καταφερω να κερδισω το πρωτο μου παιχνιδι γιατι πολυ απλα επρεπε να ειμαι πολυ ενεργητικος σε αυτο. Επρεπε να αλλαγω συνεχεια πραγματα μεσα στο συστημα και στις εντολες των παιχτων για να παρω καλο αποτελεσμα. Ναι ηταν χαλια η αισθηση του τρισδιαστατου αγωνα αλλα δεν με ενοιαζε και πολυ ( παντα παιζω σε text mode). Ναι η database ηταν λιγο (και το πιστευω) λιγο μπερδεμενη αλλα ετσι κι αλλιως μετα τα χριστουγεννα αυτο μετραει ολο και πιο λιγο λογο μεταγραφων, ποσο μαλλον μετα απο 2-3 χρονια.
Δεν θελω να γραψω και αλλα γιατι θα πλαγιασω πολυ. Αυτο που θελω να πω ομως ειναι οτι το καθε manager εχει τα δικα του στοιχεια που το κανουν ξεχωριστο. Ειναι προσωπικη αποφαση το ποιο θα παιξεις και το ποσο σε γεμιζει. Εμενα το FIFA Manager μου αρεσε γιατι σου δινει απειρες επιλογες στο πως θα χειριστεις την ομαδα ως συλογο γενικοτερα και οχι μονο σαν coach-scouter οπως το Football Manager. Ειναι δυσκολη η μεταβαση απο το ενα στο αλλο και θα ξενερωσεις με καποια πραματα αλλα πιστευω αξιζει να του δωσεις την ευκαιρια του.
Υ.Γ. Πριν βιαστητε να με κραξεται οτι δεν ξερω απο Football Manager κτλ. Εχω παιξει μεχρι που εχω πεθανει in-game και ειναι αστειο να αναφερω τι εχω καταφερει γιατι ειμαι σιγουρος (λογο δυσκολιας) οτι οι περισοτεροι εχετε κανει παρομοια πραματα.
Υ.Γ.(2) Συγνωμη για τονους και τυχων ορθογραφικα.
:fball:

More
19 Nov 2009 00:33 #65181 by Μάνος Γρυπάρης
Διαβάστε το review και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Φαντάζομαι κανείς σας δεν περίμενε ένα τέτοιο online αλλά και πλήρη στασιμότητα στους υπόλοιπους τομείς.

Και τώρα με τις απολύσεις στην EA Sports, ελπίζω να μην την πληρώσει και η ομάδα του Fifa Manager, λόγω της κακής φετινής εικόνας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Nov 2009 02:32 #65325 by Andreas
Λιγα λογια για το review:

"Στις περισσότερες χώρες υπάρχουν ομάδες με αλλαγμένα ονόματα, όπως οι…ελληνικές Olympique Ptolemaida, Olympique Argos (Olympique τρέχα-γύρευε…) κ.ο.κ."

Που ακριβως το ειδες αυτο Μανο?

"ο αναβαθμισμένος stadium editor, με τον οποίο κατασκευάζετε ότι θέλετε στο γήπεδό σας, βλέποντάς το σε 3D απεικόνιση. Από φέτος, κάθε ομάδα έχει…τρία γήπεδα (πρώτη ομάδα, reserves και νέοι)"

Αυτο υπηρχε και στο περσινο, δεν ειναι καινουργιο.

"Επίσης, για άλλη μια φορά, υπάρχει πλήρης απουσία ενδείξεων των παικτών που βάζετε κάθε φορά στην transfer list."

Το βλεπεις στην λιστα των συμβολαιων.

"Η εισαγωγή διαφόρων φίλτρων προβολής παικτών θα σας έδινε σίγουρα καλύτερη αίσθηση της ομάδας σας, ειδικά στις τακτικές ή και στα promises, όπου πρέπει να κάνετε κλικ σε κάθε παίκτη ξεχωριστά για να δείτε τα ατομικά χαρακτηριστικά του και να του υποσχεθείτε ή όχι θέση στην ομάδα."

Υπαρχουν φιλτρα, εσυ μαλλον δεν τα ειδες.

"Το παράδοξο είναι ότι θα πρέπει να απαντήσετε υποχρεωτικά σε όλα τα e-mail για να συνεχίσετε το παιχνίδι. Όταν λοιπόν θα φτάσετε να έχετε 4-5 προτάσεις για κάθε παίκτη σας, αλλά και όταν θα σας προτείνονται παίκτες από άλλες ομάδες κι εσείς θα πρέπει να πείτε απλά “Ναι” ή “Όχι”, τότε ο συνολικός χρόνος αναμονής μοιραία θα μεγαλώνει."

Απαντας μονο στα email που θελουν απαντηση. Επισης ο χρονος για να τελειωσεις μια χρονια με full 3d matches παλι ειναι μικροτερος των αλλων παιχνιδιων, δεν ειναι και τοσο τραγικο να πατησεις 5 φορες <<Νο>>.

"Φέτος, όλοι θα ξεκινάτε από το Level 6 (!), χωρίς να παίζει κανένα ρόλο το αν κοουτσάρετε ομάδα Superleague ή κάποιον νεοσύστατο σύλλογο"

Κανεις μεγαλο λαθος και εδω Μανο, εχει απολυτη σχεση με την κατηγορια που παιζει η ομαδα.

"Κι επειδή οι οδηγίες δεν πιάνουν πάντοτε στο Fifa Manager, μία…γεύση από τοπικό πρωτάθλημα δεν βλάπτει κανέναν!"

Μαλλον αλλο παιχνιδι παιζω. Τα shouts δουλευουν, τα hotkeys δεν δουλευουν οπως πρεπει.

Μανο υποστηριζεις το Football και καλα κανεις, αλλα μην γραφεις και ανακριβειες. Σιγουρα δεν θα ακουσεις να απο εμενα να σου πω οτι ειναι καλυτερο το FIFAM απο το FM αλλα το review σου ειναι κακο. Και το λεω αυτο γιατι δεν εχεις κατανοησει την διαφορα που εχουν τα δυο παιχνιδια και πως διατηρει την αντοχη του στο χρονο το FIFAM. Παρολα αυτα γενικα η βαθμολογιες ειναι σωστες, αλλα θα εδινα +1 σε gameplay και αντοχη.

Παρακαλω δεν θα ηθελα να ξεκινησει η συζητηση που εχει προηγηθει περι gameplay και τα ποσα χρονια παιζει ο καθενας εδω μεσα manager games. Ο σκοπος ειναι να γραφουμε τα πραγματα οπως ειναι.
Tactics Creator + Touchline instractions ή Set Piecies Editor το FIFAM θα κανει χρονια να τα δει. Αντιστοιχα τα αλλα δυο παιχνιδια (πιθανο) να αργησουν να δουν υποδομες, merchandise κλπ του FIFAM.
Σαν παιχτης θελω το τελειο που θα συνδυαζει οτι καλη ιδεα υπαρχει και στα 3 manager games, αλλα αυτο μαλλον δεν θα το δω ποτε.

Enjoy!!!