Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa manager 10: Γενικη Συζητηση

More
23 Nov 2009 12:14 #65413 by Μάνος Γρυπάρης

raiden_72 wrote: Λιγα λογια για το review:

"Στις περισσότερες χώρες υπάρχουν ομάδες με αλλαγμένα ονόματα, όπως οι…ελληνικές Olympique Ptolemaida, Olympique Argos (Olympique τρέχα-γύρευε…) κ.ο.κ."

Που ακριβως το ειδες αυτο Μανο?

Πήγαινε να κανονισεις φιλικο και θα δεις

raiden_72 wrote: "ο αναβαθμισμένος stadium editor, με τον οποίο κατασκευάζετε ότι θέλετε στο γήπεδό σας, βλέποντάς το σε 3D απεικόνιση. Από φέτος, κάθε ομάδα έχει…τρία γήπεδα (πρώτη ομάδα, reserves και νέοι)"

Αυτο υπηρχε και στο περσινο, δεν ειναι καινουργιο.

Διορθωθηκε

raiden_72 wrote: "Επίσης, για άλλη μια φορά, υπάρχει πλήρης απουσία ενδείξεων των παικτών που βάζετε κάθε φορά στην transfer list."

Το βλεπεις στην λιστα των συμβολαιων.

Βαλε ολοκληρο το κειμενο του review! Για την οθονη ομαδας μιλαμε!
Αυτο ελειπε να θελω να φτιαξω την ενδεκαδα μου και να μην ξερω ποιους εχω για πουλημα! 6 χρονια τωρα το ιδιο πραγμα γινεται.

raiden_72 wrote: "Η εισαγωγή διαφόρων φίλτρων προβολής παικτών θα σας έδινε σίγουρα καλύτερη αίσθηση της ομάδας σας, ειδικά στις τακτικές ή και στα promises, όπου πρέπει να κάνετε κλικ σε κάθε παίκτη ξεχωριστά για να δείτε τα ατομικά χαρακτηριστικά του και να του υποσχεθείτε ή όχι θέση στην ομάδα."

Υπαρχουν φιλτρα, εσυ μαλλον δεν τα ειδες.

Τα φιλτρα σε περιοριζουνε να δεις τα στατιστικα της ομαδας μεσα σε λιγα εκατοστα. Αν αυτο το λες προβολη τοτε συγγνωμη, αλλα το 99% των χρηστων που παιζουνε Football Manager για κατι τετοιες κακοτεχνιες του Fifa Manager, πρεπει να ειναι κορόιδα, ετσι?

raiden_72 wrote: "Το παράδοξο είναι ότι θα πρέπει να απαντήσετε υποχρεωτικά σε όλα τα e-mail για να συνεχίσετε το παιχνίδι. Όταν λοιπόν θα φτάσετε να έχετε 4-5 προτάσεις για κάθε παίκτη σας, αλλά και όταν θα σας προτείνονται παίκτες από άλλες ομάδες κι εσείς θα πρέπει να πείτε απλά “Ναι” ή “Όχι”, τότε ο συνολικός χρόνος αναμονής μοιραία θα μεγαλώνει."

Απαντας μονο στα email που θελουν απαντηση. Επισης ο χρονος για να τελειωσεις μια χρονια με full 3d matches παλι ειναι μικροτερος των αλλων παιχνιδιων, δεν ειναι και τοσο τραγικο να πατησεις 5 φορες <<Νο>>.

Στο παιχνιδι που επαιξα, επρεπε να απαντησω σε ολα. Απαντας και στην παραμικρη χαζομαρα για να ειμαι πιο σαφης. Αμα μου ξεφυγανε κανα 2 τοτε sorry, δεν εκατσα να 'λιωσω' στο παιχνιδι. Το να πρεπει να απαντησεις ομως εστω στο 90% των e-mails (να βαλ.ουμε "σχεδον σε ολα" αμα δεν σε καλυψα) φυσικα και δεν υπαρχει σε κανενα manager game της αγορας

raiden_72 wrote: "Φέτος, όλοι θα ξεκινάτε από το Level 6 (!), χωρίς να παίζει κανένα ρόλο το αν κοουτσάρετε ομάδα Superleague ή κάποιον νεοσύστατο σύλλογο"

Κανεις μεγαλο λαθος και εδω Μανο, εχει απολυτη σχεση με την κατηγορια που παιζει η ομαδα.

Ειτε επαιξα με τα Σουρμενα, ειτε επαιξα με ομαδα της Superleague, Level 6 ήμουνα. Αυτο πως το εξηγεις? Το δικο μου παιχνιδι εκανε τα κουφα του?

raiden_72 wrote: "Κι επειδή οι οδηγίες δεν πιάνουν πάντοτε στο Fifa Manager, μία…γεύση από τοπικό πρωτάθλημα δεν βλάπτει κανέναν!"

Μαλλον αλλο παιχνιδι παιζω. Τα shouts δουλευουν, τα hotkeys δεν δουλευουν οπως πρεπει.

Εξηγησε μου το εξης
Γιατι ολοι οι παικτες κανουν αλλαγη παιχνιδιού με το....σημαιακι του κορνερ, όταν τους εχεις πει να παιζουν με την μπαλα κατω και συρτη ΤΕΛΕΙΩΣ? Απαντησε μου σε αυτο λοιπον και μετα σκεψου αν οι οδηγιες σου πιανουν ή όχι.

raiden_72 wrote: Μανο υποστηριζεις το Football και καλα κανεις, αλλα μην γραφεις και ανακριβειες. Σιγουρα δεν θα ακουσεις να απο εμενα να σου πω οτι ειναι καλυτερο το FIFAM απο το FM αλλα το review σου ειναι κακο. Και το λεω αυτο γιατι δεν εχεις κατανοησει την διαφορα που εχουν τα δυο παιχνιδια και πως διατηρει την αντοχη του στο χρονο το FIFAM. Παρολα αυτα γενικα η βαθμολογιες ειναι σωστες, αλλα θα εδινα +1 σε gameplay και αντοχη.

Το review "πιστευεις" οτι ειναι κακο. Γιατι απο οσους το εχουν παιξει και το διαβασαν κι απο τα μεχρι τωρα σχολια, ολοι το εχουνε βρει μια χαρα. Αν εσυ παιζεις το παιχνιδι για χρονια και "λιωνεις" πανω σε αυτο τοτε σιγουρα θα καταφερεις να βρεις τα ψεγαδια σου.
Όσο για την βαθμολογία μια χαρά είναι. Έχει πάρει και 8, και 7, και 4, απ' όλα. Και βάση πωλήσεων, μόνο στη Γερμανία έχω δει να πουλάει το παιχνίδι. Αρα μη με βγάζεις "υποστηρικτή του Football Manager". Οταν γραφω ενα review το γραφω αντικειμενικα για να καταλαβει ο κοσμος τι θα αγορασει. Το τι παιζω στο σπιτι μου ειναι δικο μου γούστο και καπέλο. Και το ξαναλέω, υποστηρίζεις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ αποψεις, αρα βαζε κι ενα "πιστευω" διπλα. Δεν εισαι μεσα στον εγκεφαλο μου για να τεκμηριωσεις αυτα που λες, ετσι? :wink:

Παρακαλω δεν θα ηθελα να ξεκινησει η συζητηση που εχει προηγηθει περι gameplay και τα ποσα χρονια παιζει ο καθενας εδω μεσα manager games. Ο σκοπος ειναι να γραφουμε τα πραγματα οπως ειναι.
Tactics Creator + Touchline instractions ή Set Piecies Editor το FIFAM θα κανει χρονια να τα δει. Αντιστοιχα τα αλλα δυο παιχνιδια (πιθανο) να αργησουν να δουν υποδομες, merchandise κλπ του FIFAM.
Σαν παιχτης θελω το τελειο που θα συνδυαζει οτι καλη ιδεα υπαρχει και στα 3 manager games, αλλα αυτο μαλλον δεν θα το δω ποτε.

Enjoy!!!

ΟΚ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Nov 2009 16:34 #65425 by Andr
παγκοσμια αποκλειστικοτητα του gameworld για το fifa manager 10
www.gameworld.gr/index.php?option=com_content&view=article&i...-11-23-00-37-35&catid=43:users

More
23 Nov 2009 21:39 #65442 by Andreas
Δεν μπορω να πω οτι γενικα τα review σου ειναι κακα, απλα αν καποιος δεν εχει παιξει ποτε ενα απο τα δυο παιχνιδια δεν μπορει να κρινει. Σιγουρα δεν ειμαι μεσα στο μυαλο σου και επισης ειναι κατανοητο οτι δεν εχεις τον χρονο να λιωσεις με ενα παιχνιδι ωστε να γραψεις ενα review.

Λιγο πιο αναλυτικα τωρα πανω στα θεματα που συζηταμε και εχοντας την τυχη να βρεθω στο studio της Bright Future και να ασχοληθω με την database, τo beta Test του παιχνιδιου και τα fan patches.

Manos wrote:

raiden_72 wrote: "Στις περισσότερες χώρες υπάρχουν ομάδες με αλλαγμένα ονόματα, όπως οι…ελληνικές Olympique Ptolemaida, Olympique Argos (Olympique τρέχα-γύρευε…) κ.ο.κ."

Που ακριβως το ειδες αυτο Μανο?

Πήγαινε να κανονισεις φιλικο και θα δεις

Εκτος απο τις 4 ομαδες που εχουν license οι υπολοιπες ομαδες οπως καλα γνωριζεις ειναι κατι σε O. Iraklion (ΟΦΗ). Τωρα πραγματικα δεν εχω δει αυτο που λες εκτος και αν οι Γερμανοι εκεναν παλι το μαγικο τους και τα παλια Tus Argos τα εκαναν Olympique Argos. Παντως σιγουρα η database δεν εχει αλλαγμενα ονοματα για τις 102 ελληνικες ομαδες που εχει μεσα.

Manos wrote:

raiden_72 wrote: "Επίσης, για άλλη μια φορά, υπάρχει πλήρης απουσία ενδείξεων των παικτών που βάζετε κάθε φορά στην transfer list."

Το βλεπεις στην λιστα των συμβολαιων.

Βαλε ολοκληρο το κειμενο του review! Για την οθονη ομαδας μιλαμε!
Αυτο ελειπε να θελω να φτιαξω την ενδεκαδα μου και να μην ξερω ποιους εχω για πουλημα! 6 χρονια τωρα το ιδιο πραγμα γινεται.

Εδω ειναι καθαρα ο τροπος που παιζεις και πως εχεις συνηθησει να παιζεις, αναμφιβολα το συγκρινεις με το Football manager. Θα συμφωνησω μαζι σου στο κοματι οτι και εγω οταν αλλαξα απο το Football στο Fifa πολλα πραγματα με χαλαγαν γιατι ειχα συνηθησει στα μενου του ενος παιχνιδιου, αυτο ομως πιστευω δεν ειναι απαραιτητα λαθος του παιχνιδιου.

Manos wrote:

raiden_72 wrote: "Η εισαγωγή διαφόρων φίλτρων προβολής παικτών θα σας έδινε σίγουρα καλύτερη αίσθηση της ομάδας σας, ειδικά στις τακτικές ή και στα promises, όπου πρέπει να κάνετε κλικ σε κάθε παίκτη ξεχωριστά για να δείτε τα ατομικά χαρακτηριστικά του και να του υποσχεθείτε ή όχι θέση στην ομάδα."

Υπαρχουν φιλτρα, εσυ μαλλον δεν τα ειδες.

Τα φιλτρα σε περιοριζουνε να δεις τα στατιστικα της ομαδας μεσα σε λιγα εκατοστα. Αν αυτο το λες προβολη τοτε συγγνωμη, αλλα το 99% των χρηστων που παιζουνε Football Manager για κατι τετοιες κακοτεχνιες του Fifa Manager, πρεπει να ειναι κορόιδα, ετσι?

Οπως και παραπανω συγκρινεις τα δυο παιχνιδια. Καποιος που παιζει Fifa manager και παει να παιξει football manager μπορει να βρει επισης δυσκολια στα μενου στην αρχη, μεχρι να συνηθησει στο νεο interface.

Manos wrote:

raiden_72 wrote: "Το παράδοξο είναι ότι θα πρέπει να απαντήσετε υποχρεωτικά σε όλα τα e-mail για να συνεχίσετε το παιχνίδι. Όταν λοιπόν θα φτάσετε να έχετε 4-5 προτάσεις για κάθε παίκτη σας, αλλά και όταν θα σας προτείνονται παίκτες από άλλες ομάδες κι εσείς θα πρέπει να πείτε απλά “Ναι” ή “Όχι”, τότε ο συνολικός χρόνος αναμονής μοιραία θα μεγαλώνει."

Απαντας μονο στα email που θελουν απαντηση. Επισης ο χρονος για να τελειωσεις μια χρονια με full 3d matches παλι ειναι μικροτερος των αλλων παιχνιδιων, δεν ειναι και τοσο τραγικο να πατησεις 5 φορες <<Νο>>.

Στο παιχνιδι που επαιξα, επρεπε να απαντησω σε ολα. Απαντας και στην παραμικρη χαζομαρα για να ειμαι πιο σαφης. Αμα μου ξεφυγανε κανα 2 τοτε sorry, δεν εκατσα να 'λιωσω' στο παιχνιδι. Το να πρεπει να απαντησεις ομως εστω στο 90% των e-mails (να βαλ.ουμε "σχεδον σε ολα" αμα δεν σε καλυψα) φυσικα και δεν υπαρχει σε κανενα manager game της αγορας

Εδω δεν μπορω να πω οτι συμφωνω μαζι σου. Το να σε ρωταει το παιχνιδι αν θελεις να μπεις σε διαπραγματευσεις για ενα παιχτη σου, αν θα υπογραψεις εναν πιτσιρικα ή αν θα κανεις νεες μεταγραφες δεν το βλεπω τοσο κακο. Τωρα αν αυτα ειναι ολα τα emails θα παραθεσω οτι ακομα εχει emails που δεν χρειαζονται απαντηση οπως, training progress, assistant evaluations, constructions, other team news, merchandise , scouter mails. Επισης απο τις επιλογες του παιχνιδιου μπορεις να επιλεξεις να μην σταματαει το week progress σε καθε email που ερχετε και να τα βλεπεις ολα στο τελος της εβδομαδας ειτε θελουν απαντηση ειτε οχι.

Manos wrote:

raiden_72 wrote: "Φέτος, όλοι θα ξεκινάτε από το Level 6 (!), χωρίς να παίζει κανένα ρόλο το αν κοουτσάρετε ομάδα Superleague ή κάποιον νεοσύστατο σύλλογο"

Κανεις μεγαλο λαθος και εδω Μανο, εχει απολυτη σχεση με την κατηγορια που παιζει η ομαδα.

Ειτε επαιξα με τα Σουρμενα, ειτε επαιξα με ομαδα της Superleague, Level 6 ήμουνα. Αυτο πως το εξηγεις? Το δικο μου παιχνιδι εκανε τα κουφα του?

Λοιπον εδω ισχυει το εξης, αν εχεις ομαδα της 1ης κατηγοριας εισαι level 6, της 2ης level 5 και της 3ης level 1, επισης αν κανεις own club στην 1η κατηγορια επισης σε ξεκιναει level 1. Ετσι ηταν στo Beta test αν αλλαξε κατι στο Official version ριξε μου λαθος γιατι λογω φορτου εργασιας με το ελληνικο patch δεν εχω προλαβει να το τσεκαρω.

Manos wrote:

raiden_72 wrote: "Κι επειδή οι οδηγίες δεν πιάνουν πάντοτε στο Fifa Manager, μία…γεύση από τοπικό πρωτάθλημα δεν βλάπτει κανέναν!"

Μαλλον αλλο παιχνιδι παιζω. Τα shouts δουλευουν, τα hotkeys δεν δουλευουν οπως πρεπει.

Εξηγησε μου το εξης
Γιατι ολοι οι παικτες κανουν αλλαγη παιχνιδιού με το....σημαιακι του κορνερ, όταν τους εχεις πει να παιζουν με την μπαλα κατω και συρτη ΤΕΛΕΙΩΣ? Απαντησε μου σε αυτο λοιπον και μετα σκεψου αν οι οδηγιες σου πιανουν ή όχι.

Αρχικα θα σου πω οτι νομιζα οτι μιλαγες για τα shouts και οχι γενικα για την τακτικη. Στο τομεα τακτικης και πως ανταποκρινετε αυτη μεσα στο γηπεδο το Fifa Manager ειναι αρκετα πισω σε σχεση με το football και συμφωνω μαζι σου. Εδω θελω να βαλω και ενα ερωτημα σε ολο το κοσμο που παρακολουθει αν καποιος εχει κανει το 4-2-3-1 να παιζει σωστα στο fifa manager γιατι εγω ακομα παιδευομαι και μοιραια γυριζω στο 4-4-2. Σε αντιθεση με το football που στο demo δοκιμασα το 4-2-3-1 και οτι σχεδιαζα στο μυαλο μου το ειδα να γινεται. Για να καταληξω ομως καπου και εδω, θα πρεπει να συμπεριφερθεις στο παιχνιδι σαν κατι καινουργιο και οχι να προσπαθησεις να κανεις αυτο που εκανες στο football και να περιμενεις να γινει και στο fifa. Αυτο ομως δεν δικαιολογει τις πολλες τακτικες ελλειψεις που εχει το παιχνιδι στο 3d mode.
Δυστηχως η Bright Future που φτιαχνει το παιχνιδι ειναι εγκλοβισμενη απο την EA Sports σε παρα πολλα θεματα καθως επισης επειδη το παιχνιδι πουλαει παρα πολυ στην Γερμανια ακουνε τους Γερμανους χρηστες και οχι ολους τους υπολοιπους ευρωπαιους. Οι Γερμανοι λοιπον ζητανε να εχουν HotDogs εξω απο το γηπεδο και εμεις επιλογες τακτικης μεσα στο γηπεδο, το ερωτημα ειναι τελικα αν κανουν καλα αυτοι που εχουν εσοδα απο το παιχνιδι.... Μεγαλη συζητηση νομιζω.

Manos wrote:

raiden_72 wrote: Μανο υποστηριζεις το Football και καλα κανεις, αλλα μην γραφεις και ανακριβειες. Σιγουρα δεν θα ακουσεις να απο εμενα να σου πω οτι ειναι καλυτερο το FIFAM απο το FM αλλα το review σου ειναι κακο. Και το λεω αυτο γιατι δεν εχεις κατανοησει την διαφορα που εχουν τα δυο παιχνιδια και πως διατηρει την αντοχη του στο χρονο το FIFAM. Παρολα αυτα γενικα η βαθμολογιες ειναι σωστες, αλλα θα εδινα +1 σε gameplay και αντοχη.

Το review "πιστευεις" οτι ειναι κακο. Γιατι απο οσους το εχουν παιξει και το διαβασαν κι απο τα μεχρι τωρα σχολια, ολοι το εχουνε βρει μια χαρα. Αν εσυ παιζεις το παιχνιδι για χρονια και "λιωνεις" πανω σε αυτο τοτε σιγουρα θα καταφερεις να βρεις τα ψεγαδια σου.
Όσο για την βαθμολογία μια χαρά είναι. Έχει πάρει και 8, και 7, και 4, απ' όλα. Και βάση πωλήσεων, μόνο στη Γερμανία έχω δει να πουλάει το παιχνίδι. Αρα μη με βγάζεις "υποστηρικτή του Football Manager". Οταν γραφω ενα review το γραφω αντικειμενικα για να καταλαβει ο κοσμος τι θα αγορασει. Το τι παιζω στο σπιτι μου ειναι δικο μου γούστο και καπέλο. Και το ξαναλέω, υποστηρίζεις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ αποψεις, αρα βαζε κι ενα "πιστευω" διπλα. Δεν εισαι μεσα στον εγκεφαλο μου για να τεκμηριωσεις αυτα που λες, ετσι? :wink:

Παρακαλω δεν θα ηθελα να ξεκινησει η συζητηση που εχει προηγηθει περι gameplay και τα ποσα χρονια παιζει ο καθενας εδω μεσα manager games. Ο σκοπος ειναι να γραφουμε τα πραγματα οπως ειναι.
Tactics Creator + Touchline instractions ή Set Piecies Editor το FIFAM θα κανει χρονια να τα δει. Αντιστοιχα τα αλλα δυο παιχνιδια (πιθανο) να αργησουν να δουν υποδομες, merchandise κλπ του FIFAM.
Σαν παιχτης θελω το τελειο που θα συνδυαζει οτι καλη ιδεα υπαρχει και στα 3 manager games, αλλα αυτο μαλλον δεν θα το δω ποτε.

Enjoy!!!

ΟΚ.

Εχεις δικιο και συγνωμη, ο χαρακτιρισμος κακο μαλλον ειναι βαρυς, ισως μου φανηκε ετσι αρχικα γιατι αναγκαστικα γινετε συγκριση με τον ανταγωνιστη του. Κακο θα ηταν αν ελεγες οτι το online ειναι οτι καλυτερο υπαρχει που σαφως δεν ειναι και για να καταλαβεις την λογικη του θελει αρκετο χρονο. Αν ειναι κατι που δεν εχει αντοχη στον χρονο σιγουρα ειναι το online .
Απο εκει και περα θα ηθελα να δω μερικα θετικα σχολεια για την ταχυτητα που εξελισεται η χρονια αλλα και οτι μπορεις να δεις ολοκληρα 3d matches με μικρη χρονικη διαρκεια. Οτι αν αφησεις την ομαδα να κερδιζει εναν ευκολο αντιπαλο και δεν κανεις κατι ο αντιπαλος θα αντιδρασει, κατι που σε προηγουμενα version του football δεν ισχυε (Δεν ξερω για το φετινο version). Επισης για τις επιλογες στα κοματια υποδομων και infrastructure που ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με τα αλλα παιχνιδια αλλα και για τα shouts. Παρολα αυτα θα ηθελα να το κατακρινεις γιατι ως Official FIFA product δεν εχει το 90% των σημαντικων διεθνων διοργανοσεων οπως τα Προκριματικα του Παγκοσμιου για Αφρικη, Ασια, Β. Αμερικη και Οκεανια, καθως επισης και τα αντιστοιχα κυπελα των ηπειρων αυτων και πρεπει να περιμενεις τα fansites να τα φτιαξουν. Αλλα αυτα ολα ειναι δικη μου γνωμη οπως μου ειπες.
Κατι που αφορα τα σχολια του review, καποιος φιλος λεει οτι στο προηγουμενο τον απολυαν στο τελος καθε χρονιας. Αυτο γινοταν γιατι απλα ειχες σπασμενο παιχνιδι δεν ηταν bug.
Θα κλεισω λεγοντας αλλη μια φορα οτι η γερμανικη εταιρια (Bright Future) που φτιαχνει το Fifa Manager ακουει τους Γερμανους πελατες της, που εχουν το παιχνιδι στην Νο1 θεση στην Γερμανια. Για εμας τους υπολοιπους σφυριζει αδιαφορα......

Ευχαριστω για το χρονο σου να απαντησεις στο post μου, αν θελεις να συνεχισεις την συζητηση πιστευοντας οτι εχει κατι παραπανω να προσφερει σε οσους την διαβαζουν κανενα προβλημα απο εμενα, οπως επισης αν θελεις μπορουμε να συζητησουμε και μεσω PMs.

More
24 Nov 2009 01:01 #65459 by Μάνος Γρυπάρης

raiden_72 wrote: Λιγο πιο αναλυτικα τωρα πανω στα θεματα που συζηταμε και εχοντας την τυχη να βρεθω στο studio της Bright Future και να ασχοληθω με την database, τo beta Test του παιχνιδιου και τα fan patches.

Ε μα.....πες τόση ώρα ότι δουλεύεις με τους Γερμανούς να το καταλάβω!
Γιατί μέχρι σήμερα μόνο από την ομάδα έρευνας του Fifa Manager τα έχω ακούσει αυτά που λες.

raiden_72 wrote: Οπως και παραπανω συγκρινεις τα δυο παιχνιδια. Καποιος που παιζει Fifa manager και παει να παιξει football manager μπορει να βρει επισης δυσκολια στα μενου στην αρχη, μεχρι να συνηθησει στο νεο interface.

Αυτό άστο στην άκρη. Συγκρίσεις στα reviews γίνονται. Το θέμα είναι τι είναι αντικειμενικά εύχρηστο. Το περιβάλλον του Fifa Manager δεν είναι εύχρηστο κι αυτό όσοι το έχουν παίξει το έχουν διαπιστώσει.

raiden_72 wrote: Εδω δεν μπορω να πω οτι συμφωνω μαζι σου. Το να σε ρωταει το παιχνιδι αν θελεις να μπεις σε διαπραγματευσεις για ενα παιχτη σου, αν θα υπογραψεις εναν πιτσιρικα ή αν θα κανεις νεες μεταγραφες δεν το βλεπω τοσο κακο. Τωρα αν αυτα ειναι ολα τα emails θα παραθεσω οτι ακομα εχει emails που δεν χρειαζονται απαντηση οπως, training progress, assistant evaluations, constructions, other team news, merchandise , scouter mails. Επισης απο τις επιλογες του παιχνιδιου μπορεις να επιλεξεις να μην σταματαει το week progress σε καθε email που ερχετε και να τα βλεπεις ολα στο τελος της εβδομαδας ειτε θελουν απαντηση ειτε οχι.

Ειναι μικρο το ποσοστό. Εγώ αυτό που λέω τόση ώρα είναι ότι το παιχνίδι ΣΕ ΠΡΙΖΕΙ κανονικά. Δεν γίνεται να πρέπει να απαντας στο παραμικρο e-mail, οπως για παραδειγμα οταν εχεις 10 προτασεις για τον 35χρονο σεντερ-φορ που πουλας για 150.000 ευρω και τρεχουν ολοι λυσασσμενοι να τον αγορασουνε! Δηλαδη θα μπαινω στη διαδικασια για καθε παικτη που πουλαω να απαντησω σε ολες τις προτασεις? ΔΕΝ ΘΕΛΩ ρε αδερφε! Τους γραφω, τελειωσε. Στο Football Manager μπορείς και να μην απαντήσεις και σου δίνει μία προθεσμία. Αν στο ενδιάμεσο εσύ δεχτείς μια προσφορά, ο παίκτης υπογράφει κι εσύ δεν απαντάς ποτέ! Αρα γλιτωνεις ενα σωρο χρονο απο τα κλικς. Περαν του οτι το περιβαλλον του Fifa Manager ειναι βαρυ κι ασηκωτο. Κι οταν παιζεις manager game δεν εισαι για πολλα-πολλα. Και το 1 δευτερολεπτο σε καθε κλικ ξερεις ποσο μετραει?

raiden_72 wrote: Λοιπον εδω ισχυει το εξης, αν εχεις ομαδα της 1ης κατηγοριας εισαι level 6, της 2ης level 5 και της 3ης level 1, επισης αν κανεις own club στην 1η κατηγορια επισης σε ξεκιναει level 1. Ετσι ηταν στo Beta test αν αλλαξε κατι στο Official version ριξε μου λαθος γιατι λογω φορτου εργασιας με το ελληνικο patch δεν εχω προλαβει να το τσεκαρω.

Εγώ σου λεω λοιπον οτι επαιξα τελικη εκδοση και ξεκινησα level 6 με τα Σουρμενα, τα οποια και δημιουργησα (new club) απο την Γ' Εθνικη! Αλλά πέρα από αυτό, οι χρηστες που παιζουν το παιχνιδι δεν ειναι επαγγελματιες προπονητες με εμπειρια, για να χαρακτηριστουν "Level 6". Οταν ξεκινας σε ενα παιχνιδι (ισχυει απο την μπαλα μεχρι τα RPG) ξεκινας απο το Level 1. Την λογικη της Bright Future που στα κανει ολα ευκολα, ποτέ δεν την εχω καταλαβει.

raiden_72 wrote: Απο εκει και περα θα ηθελα να δω μερικα θετικα σχολεια για την ταχυτητα που εξελισεται η χρονια αλλα και οτι μπορεις να δεις ολοκληρα 3d matches με μικρη χρονικη διαρκεια. Οτι αν αφησεις την ομαδα να κερδιζει εναν ευκολο αντιπαλο και δεν κανεις κατι ο αντιπαλος θα αντιδρασει, κατι που σε προηγουμενα version του football δεν ισχυε (Δεν ξερω για το φετινο version). Επισης για τις επιλογες στα κοματια υποδομων και infrastructure που ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με τα αλλα παιχνιδια αλλα και για τα shouts. Παρολα αυτα θα ηθελα να το κατακρινεις γιατι ως Official FIFA product δεν εχει το 90% των σημαντικων διεθνων διοργανοσεων οπως τα Προκριματικα του Παγκοσμιου για Αφρικη, Ασια, Β. Αμερικη και Οκεανια, καθως επισης και τα αντιστοιχα κυπελα των ηπειρων αυτων και πρεπει να περιμενεις τα fansites να τα φτιαξουν. Αλλα αυτα ολα ειναι δικη μου γνωμη οπως μου ειπες.

Δεν θα πω θετικα για την ταχύτητα, γιατι η βαση παικτων ειναι κακιστη. Ειμαστε στην 7 εκδοση και δεν υπαρχουν οχι απλα οι βασικοι παικτες Α' Εθνικης στα πρωταθληματα, αλλα ουτε καν οι ελευθεροι. Ετσι όμως, το φτιαχνω κι εγω και το βαφτιζω γρηγορο. όσο για το γηπεδο, αυτα τα βλεπω καθε χρονο, πραγματικα δε μου λεει κατι. Το CM εκανε κατι πολυ εξυπνο φετος, εβαλε 3D pitch στην προπονηση για να δοκιμαζεις τα στημενα. Εσυ γιατι δεν το εκανες τοσα χρονια? Αντιθετα, οι τακτικες και η προπονηση ειναι τελειως αβολες. Κι οταν σου λεω οτι δεν με βολευει, που παιζω manager games 20 χρονια, τοτε φαντασου ο απλος χρηστης ποσο θα φρικαρει αν το παιξει.

Ευχαριστω για το χρονο σου να απαντησεις στο post μου, αν θελεις να συνεχισεις την συζητηση πιστευοντας οτι εχει κατι παραπανω να προσφερει σε οσους την διαβαζουν κανενα προβλημα απο εμενα, οπως επισης αν θελεις μπορουμε να συζητησουμε και μεσω PMs.

Με PM δεν συζηταω, μονο με e-mail στο manos@gameworld.gr
Αν θελεις γραψε και το site ερευνας, μηπως ενδιαφερεται κανεις να σας βοηθησει. Ο HellasManager ητανε ερευνητης τοτε, δεν ξερω αν είναι ακόμα.

Η λογική "Οτι μου πουνε οι Γερμανοι fans" ειναι τελειως ακυρη. Ολα τα διεθνη παιχνιδια εχουνε ξενα forums στα Αγγλικα. Η Bright Future εχει την κεντρικη σελιδα στα Γερμανικα και πρεπει να κανεις κλικ στο εικονιδιο της Αγγλικης σημαιας για να αλλαξει η version, ενω τις ειδησεις δεν τις μεταφραζουνε ολες στα αγγλικα, παρα μονο τις πολυ βασικες! Αυτο που το πας? Νομιζεις ο κοσμος δεν το βλεπει? Ας ειναι πρώτοι στο χωριο οι ανθρωποι, αλλα σε διεθνες επιπεδο δυστυχως δεν προκειται να προοδευσουν. Η EA Sports θα επρεπε σοβαρα να σκεφτει να φτιαξει μια δικια της ομαδα, οπως αυτη του Fifa και να δουλεψει με Αγγλους που ξερουν απο μπαλα (βλεπε Miles Jacobson, Dave Rutter κτλ.)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Nov 2009 10:39 #65470 by Andreas

Manos wrote: Ε μα.....πες τόση ώρα ότι δουλεύεις με τους Γερμανούς να το καταλάβω!
Γιατί μέχρι σήμερα μόνο από την ομάδα έρευνας του Fifa Manager τα έχω ακούσει αυτά που λες.

Δεν ειπα οτι δουλευω για τους Γερμανους, αλλα οτι δουλευω για το Hellas Manager. Το οτι ειχα την ευκαιρια να παω στην Γερμανια πιστεψε με δεν πηγα για να τους πω οτι εχουν το καλυτερο παιχνιδι, αλλα γιατι μας εχουν κλασμενους και αλλα πολλα.

Manos wrote: Εγώ σου λεω λοιπον οτι επαιξα τελικη εκδοση και ξεκινησα level 6 με τα Σουρμενα, τα οποια και δημιουργησα (new club) απο την Γ' Εθνικη! Αλλά πέρα από αυτό, οι χρηστες που παιζουν το παιχνιδι δεν ειναι επαγγελματιες προπονητες με εμπειρια, για να χαρακτηριστουν "Level 6". Οταν ξεκινας σε ενα παιχνιδι (ισχυει απο την μπαλα μεχρι τα RPG) ξεκινας απο το Level 1. Την λογικη της Bright Future που στα κανει ολα ευκολα, ποτέ δεν την εχω καταλαβει.

Οντως μολις ετρεξα ενα game με ομαδα Γ κατηγοριας και με ξεκινησε level 4, αρα κατι αλλαξανε στο official release. Τωρα αυτη η αλλαγη ηταν request των χρηστων γιατι μακροπροθεσμα δυσκολυευε το career mode για να κανεις αλμα απο μια μετρια ομαδα σε μια καλη ομαδα.

Manos wrote: Δεν θα πω θετικα για την ταχύτητα, γιατι η βαση παικτων ειναι κακιστη. Ειμαστε στην 7 εκδοση και δεν υπαρχουν οχι απλα οι βασικοι παικτες Α' Εθνικης στα πρωταθληματα, αλλα ουτε καν οι ελευθεροι. Ετσι όμως, το φτιαχνω κι εγω και το βαφτιζω γρηγορο. όσο για το γηπεδο, αυτα τα βλεπω καθε χρονο, πραγματικα δε μου λεει κατι. Το CM εκανε κατι πολυ εξυπνο φετος, εβαλε 3D pitch στην προπονηση για να δοκιμαζεις τα στημενα. Εσυ γιατι δεν το εκανες τοσα χρονια? Αντιθετα, οι τακτικες και η προπονηση ειναι τελειως αβολες. Κι οταν σου λεω οτι δεν με βολευει, που παιζω manager games 20 χρονια, τοτε φαντασου ο απλος χρηστης ποσο θα φρικαρει αν το παιξει.

Η ταχυτητα δεν εχει να κανει με την database Μανο, γιατι το παιχνιδι θα κανει simulation σε 8 ομαδες απο καθε χωρα και θα κανει player generations οπου δεν υπαρχουν παιχτες. Με λιγα λογια ακομα και κανενα παιχτη να μην ειχαν βαλει μεσα, το παιχνιδι θα εφτιαχνε τους παιχτες με την εκκινηση. Για τους ελευθερους παιχτες μας ειπαν οτι ειναι θεμα Licenses και παπατζιλικια.
Αν δεν σε βολευει η προπονηση βαλε τον assistant να τα κανει, οπως κανουν και το μεγαλυτερο ποσοστο παιχτων των manager games που δεν ασχολουνται λιγο παραπανω.

Αν θελεις γραψε και το site ερευνας, μηπως ενδιαφερεται κανεις να σας βοηθησει. Ο HellasManager ητανε ερευνητης τοτε, δεν ξερω αν είναι ακόμα.

Η λογική "Οτι μου πουνε οι Γερμανοι fans" ειναι τελειως ακυρη. Ολα τα διεθνη παιχνιδια εχουνε ξενα forums στα Αγγλικα. Η Bright Future εχει την κεντρικη σελιδα στα Γερμανικα και πρεπει να κανεις κλικ στο εικονιδιο της Αγγλικης σημαιας για να αλλαξει η version, ενω τις ειδησεις δεν τις μεταφραζουνε ολες στα αγγλικα, παρα μονο τις πολυ βασικες! Αυτο που το πας? Νομιζεις ο κοσμος δεν το βλεπει? Ας ειναι πρώτοι στο χωριο οι ανθρωποι, αλλα σε διεθνες επιπεδο δυστυχως δεν προκειται να προοδευσουν. Η EA Sports θα επρεπε σοβαρα να σκεφτει να φτιαξει μια δικια της ομαδα, οπως αυτη του Fifa και να δουλεψει με Αγγλους που ξερουν απο μπαλα (βλεπε Miles Jacobson, Dave Rutter κτλ.)

Ναι, δεν εχει αλλαξει κατι, ο Παναγιωτης ειναι κανονικα ο "αρχηγος" της ομαδας.
Σε οτι αφορα Bright Future και EA Sports τι αλλο μπορουμε να κανουμε απο το να τους λεμε οτι μας εχουν γραμμενους, να τους κατηγορουμε για τις αθλιες database που μας τις αλλαζουν σε καθε ευκαιρια, να τους παραθετουμε τα μεγαλα + των αντιπαλων παιχνιδιων (tactics creator, touchline instr., tactics creator) οπως και οι δυο αναφεραμε παραπανω. Ακομα τους αναφεραμε για την διαφημιση που ειχε πανευρωπαικα το Football που αποψη μου ειναι οτι ηταν οτι καλυτερο εχω δει ολα αυτα τα χρονια για manager game.

Νομιζω οτι ειπαμε παρα πολλα για ενα παιχνιδι που μαλλον θα εχει την χειροτερη χρονια του τα τελευταια 3 χρονια που ασχολουμε μαζι του, ισως να ειναι ενα καλο μαθημα. ΕΛπιζω οτι καποια στιγμη θα δουμε ενα manager game που θα εχει ολα τα καλα και των 3 τιτλων.

More
28 Nov 2009 11:48 #65770 by Μάνος Γρυπάρης

Δεν ειπα οτι δουλευω για τους Γερμανους, αλλα οτι δουλευω για το Hellas Manager. Το οτι ειχα την ευκαιρια να παω στην Γερμανια πιστεψε με δεν πηγα για να τους πω οτι εχουν το καλυτερο παιχνιδι, αλλα γιατι μας εχουν κλασμενους και αλλα πολλα.

Μη σκαλώνεις. Σχήμα λόγου ήτανε.

Η ταχυτητα δεν εχει να κανει με την database Μανο, γιατι το παιχνιδι θα κανει simulation σε 8 ομαδες απο καθε χωρα και θα κανει player generations οπου δεν υπαρχουν παιχτες. Με λιγα λογια ακομα και κανενα παιχτη να μην ειχαν βαλει μεσα, το παιχνιδι θα εφτιαχνε τους παιχτες με την εκκινηση. Για τους ελευθερους παιχτες μας ειπαν οτι ειναι θεμα Licenses και παπατζιλικια.

Κανεις λάθος. Οταν οι παίκτες στο FM ειναι αληθινοι, εχουν συγκεκριμενα χαρακτηριστικά, κρυφά mental, abilities ικανότητας και μελλοντικής εξέλιξης κτλ. τότε κάθε παίκτης φορτώνει πιο αργά απ' ότι ο παίκτης στο Fifa Manager. Εχει ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ απο πισω που καθοριζουνε οχι μονο την εξελιξη του παικτη αλλα και τη συμπεριφορα του ακομη.

Αν δεν σε βολευει η προπονηση βαλε τον assistant να τα κανει, οπως κανουν και το μεγαλυτερο ποσοστο παιχτων των manager games που δεν ασχολουνται λιγο παραπανω.

Ετσι δε κανω προπονητικη. Αμα ειναι να κανει την δουλεια μου ο βοηθος τοτε καλυτερα να παιξω κανενα Master League.

Οσο για το τελελυταιο, δεν ειπα κατι διαφορετικο. Εσεις την δουλεια σας κανετε και περνατε καλα τα στατιστικα. Η Bright Future το ξερω οτι αλλαζει πολλα πραγματα καθε χρονο, δεν βαζει ομαδες νεων, ελευθερους κτλ. και ειναι κυρια υπαιτια για την κατασταση του παιχνιδιου και για την ομαδα ερευνας. Κανεις δεν προκειται να τα βαλει με εσας, γιατι ετσι κι αλλιως οι εταιρειες εχουν το 100% της ευθυνης των ατομων που συνεργαζονται.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
28 Nov 2009 17:45 #65795 by Andreas
Τωρα θα το παμε πιο βαθια το πραγμα απο οτι δειχνει αλλα νομιζω οτι ειναι καλο για να μαθαινει και ο κοσμος που παιζει manager games.

Επειδη εχω δουλεψει τους editors και τον 2 παιχνιδιων δεν νομιζω οτι εκει ειναι η διαφορα στην ταχυτητα, to fifa επισης υπολογιζει οτι ειπες και εσυ. Η διαφορα ειναι μαλλον στο οτι ο στο football ο κωδικας ειναι πιο πληρης και υπολιγιζει παρα πολλα πραγματα επιπλεον, πραγματα που to fifa τα αγνοει. H εξελιξη των παιχτων δεν πρεπει να ειναι η διαφορα αλλα μαλλον η εξελιξη των ομαδων σε γενικη βαση, βαλε παλι ενα μεγαλο μαλλον σε ολα αυτα.

Σε οτι αφορα την προπονηση τωρα δεν θα διαφωνησω μαζι σου αλλα γνωριζω ενα μεγαλο αριθμο χρηστων οι οποιοι δεν ασχολουνται καθολου με το θεμα και αν ειναι και λιγο ψαγμενοι κατεβαζουν ενα schedule απο το internet και κανουν την δουλεια τους. Εδω νομιζω οτι δεν θα διαφωνησεις.

Καλη ποδοσφαιρικη χρονια σε ολους τους managers σε οποιο παιχνιδι και αν παιζουν.
Για οποιον θελει να κατεβασει patches για το fifa manager μποπει να τσεκαρει την σελιδα μας www.hellasmanager.org . Υπολογιζουμε σε ενα μηνα να εχουμε το ετοιμο το ελληνικο Mega patch.

Μανο πιστευω οτι θα τα ξαναπουμε στο επομενο review σου για το Fifa Manager 11 :P .

More
28 Nov 2009 21:23 #65800 by Andr

raiden_72 wrote: Τωρα θα το παμε πιο βαθια το πραγμα απο οτι δειχνει αλλα νομιζω οτι ειναι καλο για να μαθαινει και ο κοσμος που παιζει manager games.

Επειδη εχω δουλεψει τους editors και τον 2 παιχνιδιων δεν νομιζω οτι εκει ειναι η διαφορα στην ταχυτητα, to fifa επισης υπολογιζει οτι ειπες και εσυ. Η διαφορα ειναι μαλλον στο οτι ο στο football ο κωδικας ειναι πιο πληρης και υπολιγιζει παρα πολλα πραγματα επιπλεον, πραγματα που to fifa τα αγνοει. H εξελιξη των παιχτων δεν πρεπει να ειναι η διαφορα αλλα μαλλον η εξελιξη των ομαδων σε γενικη βαση, βαλε παλι ενα μεγαλο μαλλον σε ολα αυτα.

Σε οτι αφορα την προπονηση τωρα δεν θα διαφωνησω μαζι σου αλλα γνωριζω ενα μεγαλο αριθμο χρηστων οι οποιοι δεν ασχολουνται καθολου με το θεμα και αν ειναι και λιγο ψαγμενοι κατεβαζουν ενα schedule απο το internet και κανουν την δουλεια τους. Εδω νομιζω οτι δεν θα διαφωνησεις.

Καλη ποδοσφαιρικη χρονια σε ολους τους managers σε οποιο παιχνιδι και αν παιζουν.
Για οποιον θελει να κατεβασει patches για το fifa manager μποπει να τσεκαρει την σελιδα μας www.hellasmanager.org . Υπολογιζουμε σε ενα μηνα να εχουμε το ετοιμο το ελληνικο Mega patch.

Μανο πιστευω οτι θα τα ξαναπουμε στο επομενο review σου για το Fifa Manager 11 :P .

το fifa manager στη προπονηση ειναι χαλια.επισης ενα κλασσικο κολλημα που εχει το φετινο ειναι οτι στα κορνερ ο παικτης παντα αλλαζει ποδι για να το εκτελεσει.παντως καλουτσικο ειναι.ερωτηση,το patch θα ειναι για την αυθεντικη εκδοση μονο?τελος το fifa manager 11 θα μας αφησει με ανοικτο το στομα

More
28 Nov 2009 23:24 #65801 by Andreas

kammeno souvlaki wrote: επισης ενα κλασσικο κολλημα που εχει το φετινο ειναι οτι στα κορνερ ο παικτης παντα αλλαζει ποδι για να το εκτελεσει.παντως καλουτσικο ειναι.

Πολλα κοληματα εχει το φετινο μακαρι να ηταν μονο αυτο. Παντως μετα το update 2 θα διορωθουν αρκετα πραγματα, πιστευω στο update 4 θα εχουμε ενα καλο παιχνιδι, ελεος δηλαδη....

kammeno souvlaki wrote: ερωτηση,το patch θα ειναι για την αυθεντικη εκδοση μονο?τελος το fifa manager 11 θα μας αφησει με ανοικτο το στομα

Δεν ξερω τι λαθη βγαζει το cracked game αυτη τη χρονια, οπως και τα αλλα επιπλεον μπορει να σου δημιουργηθουν μετα το patching, οποτε δεν μπορω να μην σου συστησω να το εχεις αγορασμενο

kammeno souvlaki wrote: τελος το fifa manager 11 θα μας αφησει με ανοικτο το στομα

Απο που προκυπτει αυτο?

More
29 Nov 2009 00:32 #65802 by Σεντράκιας
Με απογοήτευσε απίστευτα!

PRO για ακόμη μιά φορά κορυφή... :cup: :?

Καλησπέρα...μπιζουδάκια μου!!!