Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2010

More
28 May 2010 23:40 #72887 by Παναγιώτης Πασχάλης
Το PES 2010, αν και μέτριο, δίνει ωραία αίσθηση στον παίκτη, ειδικά και όταν παίζεις με παρέα. Όσο για τα διάφορα mods που διάβασα παραπάνω, εκτός από το wehellas, κυκλοφορεί άφθονο πράγμα στο www.moddingway.com

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Sep 2010 08:51 #79478 by nick killer
ξερει κανεισ πως μπορω να ανεβασω τα λεφτα σε εναν παικτη οταν θελω να κανω μεταφραφη στο master leuge?

More
28 Sep 2010 14:06 #79719 by Μάνος Γρυπάρης
Καταρχήν κάνεις πρόταση και περιμένεις. Μετά, όταν σου πει ύστερα από 2 ημέρες ότι οι παίκτες ενδιαφέρονται, πας πάλι στις διαπραγματεύσεις, κάνεις κλικ στο όνομα αυτού που είδες ότι ενδιαφέρεται κι εκεί σου βγάζει κάποιες επιλογές. Δεν επιλέγεις την πάνω πάνω: "Διαπραγματεύσεις επιτυχείς" αλλά την μεσαία όπου σε αφήνει να αλλάξεις την προσφορά σε χρήματα και μισθούς. Βάλε 25-30% πάνω να είσαι σίγουρος.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Oct 2010 12:26 #80326 by nick killer
ξερετε πως μπορω να ανεβασω την τιμη στο master league σε μια μεταγραφη?

More
03 Oct 2010 19:14 #80361 by Manowar
Replied by Manowar on topic Pro Evolution Soccer 2010
Εγώ έχω βολευτεί πάρα πολύ με το pro. Στο become a legend του ελληνικού όμως μου βγάζει σφάλμα. Γιατί αυτό?

More
03 Oct 2010 19:31 #80371 by nick killer
Καταρχήν κάνεις πρόταση και περιμένεις. Μετά, όταν σου πει ύστερα από 2 ημέρες ότι οι παίκτες ενδιαφέρονται, πας πάλι στις διαπραγματεύσεις, κάνεις κλικ στο όνομα αυτού που είδες ότι ενδιαφέρεται κι εκεί σου βγάζει κάποιες επιλογές. Δεν επιλέγεις την πάνω πάνω: "Διαπραγματεύσεις επιτυχείς" αλλά την μεσαία όπου σε αφήνει να αλλάξεις την προσφορά σε χρήματα και μισθούς. Βάλε 25-30% πάνω να είσαι σίγουρος. οχι αυτο αλλα πριν ακομα σου απατηση . να τα ανβασεις για νε ερθει .γιατι λενε η μεταγραφη ναυαγησε λογο χρηματικων απαιτησεων