Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2010

More
22 Sep 2009 17:49 #61434 by Χρήστος Αρμυριώτης

giannistrv wrote: Δεν εχει πρωτο τιτλο του site το championship manager αλλα εχει φτιαξει ειδικο πλαισιο διαφημισης του!Μεχρι και στηλη στις καρτελες εχει φτιαξει για να το προωθησει!

Off topic: Ε, όταν κυκλοφορίσει το Demo του FM 2010 θα έχει εκείνο σε αυτή τη θέση. Αφού υπάρχει το Demo του CM 2010 γιατί να μην το βάλει?

Μπορεί ανά πάσα στιγμή να μπει κάποιος που να μην ξέρει ότι ήδη κυκλοφόρισε το Demo του CM. Γι'αυτό υπάρχει το συγκεκριμένο πλαίσιο, για να το δει και να το κατεβάσει. Δεν είναι μόνο για διαφημιστικούς λόγους και για χορηγίες. Το GameWorld δεν έχει σκοπό να προωθεί αυτά που θέλουν οι εταιρίες. Ο κάθε συντάκτης και ΕΙΔΙΚΑ ο Μάνος κάνει κριτική προς όλες τις κατευθύνσεις!

On topic: Ας περιμένουμε να βγει η πλήρης έκδοση του PES 2010 και μετά μπορούμε άνετα να αναλύσουμε τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία του παιχνιδιού.

Προσωπικά παίζω Pro από το ISS 2 αλλά, είτε το θέλω είτε όχι, αυτή η "πατέντα" στο PES 2010 που το κοντρόλ φεύγει χειρότερα και από αυτό του Σαριέγκι όταν βαριέται εμένα με χαλάει (όπως και όλους όσους έχω ρωτήσει). Είπαμε ρεαλισμό αλλά όχι και έτσι.

Πρέπει να τα λέμε όλα γιατί αλλιώς, δεν τα λέτε δεν τα γράφετε! :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Sep 2009 20:17 - 22 Jan 2016 01:36 #61628 by Μάνος Γρυπάρης

giannistrv wrote: Δικη σου αποψη!Αν εσυ βλεπεις το fifa για καλυτερο ειναι δικο σου θεμα!Δεν ειπα οτι αλλαζουν το παιχνιδι σε ενα μηνα!Ειπα πως μπορουν να πειραξουν τα παιχνιδια!Αν εχεις δει στο call of duty 4 υπαρχουν mods μεχρι και με πιστα ραγκπι σχεδιασμενες με κερκιδες!!Στο Gameworld προωθειτε μηπως τις εταιρειες που συνεργάζεστε?Δεν εξειγηται αλλιως που εχετε σε ενα τεραστιο πλαισιο το πρωτοσελιδο του site και διαφημιζετε αυτην την πατατα το championship manager 10 τη στιγμη που παιζεις fm!

giannistrv wrote: Δεν εχει πρωτο τιτλο του site το championship manager αλλα το Gameworld εχει φτιαξει ειδικο πλαισιο διαφημισης.Μεχρι και στηλη στο μενού υπάρχει για να το προωθήσει.Ελπίζουμε όλα αυτά να μην επηρεάζουν την κρίση του site.

Θέλεις μήπως να σου δώσουμε κι ένα ποσοστό από τους χορηγούς του site? :mrgreen:

Όλα τα sites στον κόσμο έχουν χορηγίες με games που διαφημίζουν. Με αυτό τον τρόπο πληρώνουν τους συντάκτες τους. Τουλάχιστον εδώ στο GameWorld αυτό γίνεται σε αντίθεση με τα άλλα sites. Αν δεν υπήρχαν οι χορηγίες τι εντύπωση είχες? Ότι θα καθόμαστε από το πρωί ως το βράδυ και θα δουλεύουμε τζάμπα? Όπως τα περιοδικά έχουν χορηγίες, όπως οι εφημερίδες πριν από τα περιοδικά είχαν κι αυτές με την σειρά τους χορηγίες, έτσι δουλεύει η βιομηχανία, έτσι ζούμε και εμείς. Το νεαρό της ηλικίας σου αν δεν το αντιλαμβάνεται αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα.

Όταν γράφω ένα review είμαι ένας συντάκτης που βάζει την βαθμολογία που πιστεύει με βάση αντικειμενικά κριτήρια. Ο κόσμος έχει μάτια και κρίνει. Οι πωλήσεις του Fifa πλέον είναι περισσότερες από αυτές του FIfa σε παγκόσμια κλίμακα, όπως και τα άλλα reviews του εξωτερικού εκτός από τα δικά μου δείχνουν καλύτερο το Fifa. Συνεπώς για ποιο λόγο διαμαρτύρεσαι? Επειδή στις Μεσογειακές χώρες πουλάει περισσότερο το Pro θα πρέπει με το ζόρι να ζήσουμε στη δική σας πραγματικότητα?

Και κάθε παιχνίδι παίρνει την βαθμολογία που του αξίζει, ανεξάρτητα από τους χορηγούς. Επίσης, δεν έχει νόημα να γράφεις κάτι με το οποίο έρχεσαι ο ίδιος σε αντιπαράθεση. Λες ότι διαφημίζουμε το Championship Manager 2010 και μετά ότι εγώ παίζω Football Manager! Για εξήγησέ μου λοιπόν, πως στο CM 2010 βάλαμε 8.1 όταν έχει μέσο όρο βαθμολογιών 8 και User Score 8.2? Το αβαντάραμε? Και βέβαια το Football Manager θα πάρει αντίστοιχα μεγαλύτερο βαθμό στο review. Να σου θυμίσω ότι είμαστε ανεξάρτητο game site και δεν κρύβεται κάποια εταιρεία από πίσω μας για να promotάρουμε τα παιχνίδια της. Και μέσα σε όλα αυτά η πλάκα είναι ότι είσαι ο μόνος που χαλάστηκε που "ντύσαμε" το site Championship Manager.

giannistrv wrote: Ο Μανος ομως αλλα ειδε απο αυτα που λεμε εμεις!Επαιξε τα demo των pro και fifa στο pc και βρηκε το fifa καλυτερο!! :

Στα PC οι εκδόσεις των Pro και Fifa είναι ports! Αν εσύ περιμένεις να ευχαριστηθείς μπάλα τότε οκ. Έπαιξα τα demo στις κονσόλες και έγραψα τα previews. Επίσης, στα PC το PES σαφώς και είναι καλύτερο από το Fifa, διότι η EA περιμένει να πουλήσει από τις κονσόλες. Αλλά ας περιμένουμε τις τελικές εκδόσεις.

Να θυμίσω φυσικά ότι πέρυσι μου τι λέγατε που έβγαζα το PES καλύτερο. Φέτος γίνεται το ανάποδο? Αποφασίστε επιτέλους αν είμαι PESάκιας ή FIFAκιας να τελειώνουμε!

giannistrv wrote: Επισης ξερω πως οταν επαιζα fifa09 στο pc μετα απο δεκα λεπτα ζαλιζομουνα(οταν στο 9 εκανες μακρινη μπαλια η μπαλα πηγαινε σταδιακα)!!!Επισης αγορασα το pro 3,4,5,6,8,9+10 και ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει!
Ισως ο Μανος να μην καταλαβε οτι κανω πλακα οταν λεω να μπερδεψουμε τα pro με το fifa!

Παίξε και τα δύο games. Τις τελικές εκδόσεις τους, όχι τα demos. Και δείτε και τα online modes, εκεί όπου το Fifa έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου, που η Konami αμφιβάλλω αν θα τα φτάσει ποτέ.
Τέλος, το θέμα του topic είναι το Pro Evolution Soccer 2010 οπότε όσοι θέλετε συγκρίσεις ανοίξτε γκάλοπ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 22 Jan 2016 01:36 by Μάνος Γρυπάρης.

More
26 Sep 2009 01:56 #61644 by Ρωμανός Βογιατζής
Πρώτον Μάνο συμφωνώ με αυτά που λες πιο πάνω στον Γιάννη.

In topic κι εμενα μου φάνηκαν τραγικές οι εμφανίσεις των διαιτητών μην μιλήσω για τούς φιλάθλους πού κουνιούνται σαν χαλασμένα ελατήρια....τα γραφικά όμως άπαιχτα :icon applaud: ! Άντε να δούμε την final version !

More
11 Oct 2009 22:19 #62277 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
Video απο την τελικη εκδοση του pes!!!!!!!!!........καλα μιλαμε ΚΑΜΙΑ σχεση με το DEMO.......αντιο φιφα..........

[youtube:1gw58bkp]
[/youtube:1gw58bkp]

More
11 Oct 2009 23:19 #62279 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Pro Evolution Soccer 2010
Καλά, αυτός που είχε Ρεάλ στο πρώτο βίντεο πρέπει να είναι πολύ κατεστραμένος,πάλι καλά που έφαγε μόνο δύο... :mrgreen:

Ένα θα πώ...Let's PRO 10,το Fifa δεν υπάρχει... :cool:

More
16 Oct 2009 13:23 #62456 by Μάνος Γρυπάρης
Διαβάστε το review του νέου Pro Evolution Soccer 2010

Ίσως για πολλούς μπορεί να θεωρηθεί ένα από τα κατώτερο PES των τελευταίων χρόνων, παρ' όλα αυτά παραμένει ένα πολύ καλό και διασκεδαστικό παιχνίδι.

Η εικόνα του παιχνιδιού έχει αλλάξει σε σχέση με το demo αλλά όχι στο βαθμό που περιμέναμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Oct 2009 14:04 #62459 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
μπαααα το 8 και το 9 ηταν πολυ χειροτερα.......ετσι ειναι ανωτερο του 8/9 αλλα κατωτερο απο το 6 και φυσικα το 5 που παραμενει το καλητερο

More
20 Oct 2009 18:06 #62608 by Tasos Georgos
Μόλις σήμερα αγόρασα το PRO2010.
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει τις μεταγγραφές όλες. Και πέρυσι τα ίδια. Κάθε φέτος και χειρότερα δηλαδή;
Η μ@λ@κία είναι ότι αφού βγάλω τα μάτια μου να φτιάξω όλες τις μεταγραφές θα βγάλει η KONAMI τη διόρθωση....

More
20 Oct 2009 18:32 #62612 by Γιώργος Δημόπουλος

TMND wrote: Μόλις σήμερα αγόρασα το PRO2010.
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει τις μεταγγραφές όλες. Και πέρυσι τα ίδια. Κάθε φέτος και χειρότερα δηλαδή;
Η μ@λ@κία είναι ότι αφού βγάλω τα μάτια μου να φτιάξω όλες τις μεταγραφές θα βγάλει η KONAMI τη διόρθωση....

Απο που το πηρες γιατι πηγα στο πλαισιο χθες κ μου ειπαν να παω τν Παρασκευη.

More
20 Oct 2009 19:30 #62615 by Tasos Georgos

1000giorgos wrote:

TMND wrote: Μόλις σήμερα αγόρασα το PRO2010.

Απο που το πηρες γιατι πηγα στο πλαισιο χθες κ μου ειπαν να παω τν Παρασκευη.

Από το video club της γειτονιάς μου